Cinsel Yaşam Cinsellikte tutku mu daha baskın olmalı şehvet mi? khaixx Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsellikte tutku mu daha baskın olmalı şehvet mi? Güncellemeler+1 yıl Her ikisi de diyenler ben hangisi daha baskın olmalı diye sordum doğru dürüst cevap verirseniz sevinirim Cinsellikte tutku mu daha baskın olmalı şehvet mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Tutku bence 0 0 Yorumla
Alikutayasya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek başına tutku doyurmaz tek başına şehvet de tecavüz gibi hissettirir onun için ikisi bir arada olacak 1 3 Yorumla khaixx +1 yıl Tecavüz gibi olmaz da hard olur😂. Sence hangisi daha baskın olmalı? Yorumla Alikutayasya +1 yıl Tutku Yorumla Alikutayasya +1 yıl Yoksa duygusal tatmin olmaz Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tutku ile istediğim insanı şehvet ile tatmin etsem olmaz mı yani. illa seçmek mi gerek? :/ 1 3 Yorumla khaixx +1 yıl Yabi seçmelisiniz 😂 Yorumla khaixx +1 yıl Yanii Yorumla Gothroc +1 yıl Deneyimden yola çıkarak şehvet diyorum. Yorumla
AlpArslankhrmn Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl İkisi birbirine bağlı şeyler zaten tutku olmazsa şehvet olmaz şehvet olmazsa tutku olmaz 1 8 Yorumla khaixx +1 yıl Bağlı değil fark var diğeri olmasa da olur Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Tutku olmazsa şehvet olur mu Yorumla khaixx +1 yıl Başlangıçla ilgili bir durum 😂 Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Başlangıç da şehvetle başlar tutkulu bir şekilde devam eder ❤️🔥 Yorumla khaixx +1 yıl İşte o değişir yapılanlara göre 🙄😂 Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl O işi yapıyorsanda hakkını vermek lazım zaten hepsi olmalı 🔥🤭 Yorumla khaixx +1 yıl Öyle ama hangisi baskın olsa daha iyi olurdu? Yorumla AlpArslankhrmn +1 yıl Tutku diye düşünüyorum Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Ötesini bilmem 1 0 Yorumla
fikriayyildiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl iki tarafinda isteklerine gore sekillenir bence ikisinden birini soylemek zor ana birakmali boyle seyleri 1 2 Yorumla khaixx +1 yıl Evet ama sence hangisi daha baskın olmalı 🙄 Yorumla fikriayyildiz +1 yıl sehvet bence sonucta en ilkel duygularinla hareket ediyorsun ve icindeki ilkelligi sehvetle disari vurmak daha mantikli Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Tutkuyla sevişip sehvetle s.. mek lazım 1 3 Yorumla Teacherisback +1 yıl Sence soruyu soran arkadaşım? Yorumla khaixx +1 yıl Tutku Yorumla Teacherisback +1 yıl 👍👍 Sağol cevap için.Tutkuda sertliği yakalamak zor olabilir ama zevkler ve renkler :) Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Profildeki gibi birisi olursa, ikiside olur bence 1 3 Yorumla khaixx +1 yıl Tek biri? Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Arasında ne fark varki ikiside aynı sayılır Yorumla khaixx +1 yıl Sayılır ams aynı şey değil Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Tutku fetişi ortaya çıkartmak için kız arkadaşım beni giydirip makyajimi yapar sonra bende kalsın ayol💃 0 0 Yorumla
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sence hamgisi? 0 1 Yorumla khaixx +1 yıl Ben size sormuştum ama bence tutku olmalı Yorumla
Damızlık1Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Her ikiside 1 2 Yorumla khaixx +1 yıl Tek biri? Yorumla Damızlık1Erkek +1 yıl Tutku Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. İkiside esit olmali bence 0 1 Yorumla samedjackson +1 yıl Tutku Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Her ikiside canimmm 1 4 Yorumla khaixx +1 yıl Tek birii? Yorumla ruzgarcann +1 yıl İkisini kabul etmiyormusun Yorumla khaixx +1 yıl Yok😂😂 Yorumla ruzgarcann +1 yıl Tutkulu Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. her şey 0 1 Yorumla khaixx +1 yıl Tek biri, Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şehvet daha önemli 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tutku aşkım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fark ne kral 0 1 Yorumla khaixx +1 yıl Aradaki ince farkı sözlükten bakabilirsinizz😂 Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Her ikiside 0 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl @khaixx şehvet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Tutku bence
Tek başına tutku doyurmaz tek başına şehvet de tecavüz gibi hissettirir onun için ikisi bir arada olacak
Tecavüz gibi olmaz da hard olur😂. Sence hangisi daha baskın olmalı?
Tutku
Yoksa duygusal tatmin olmaz
Tutku ile istediğim insanı şehvet ile tatmin etsem olmaz mı yani. illa seçmek mi gerek? :/
Yabi seçmelisiniz 😂
Yanii
Deneyimden yola çıkarak şehvet diyorum.
İkisi birbirine bağlı şeyler zaten tutku olmazsa şehvet olmaz şehvet olmazsa tutku olmaz
Bağlı değil fark var diğeri olmasa da olur
Tutku olmazsa şehvet olur mu
Başlangıçla ilgili bir durum 😂
Başlangıç da şehvetle başlar tutkulu bir şekilde devam eder ❤️🔥
İşte o değişir yapılanlara göre 🙄😂
O işi yapıyorsanda hakkını vermek lazım zaten hepsi olmalı 🔥🤭
Öyle ama hangisi baskın olsa daha iyi olurdu?
Tutku diye düşünüyorum
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Ötesini bilmem
iki tarafinda isteklerine gore sekillenir bence ikisinden birini soylemek zor ana birakmali boyle seyleri
Evet ama sence hangisi daha baskın olmalı 🙄
sehvet bence sonucta en ilkel duygularinla hareket ediyorsun ve icindeki ilkelligi sehvetle disari vurmak daha mantikli
Tutkuyla sevişip sehvetle s.. mek lazım
Sence soruyu soran arkadaşım?
Tutku
👍👍 Sağol cevap için.
Tutkuda sertliği yakalamak zor olabilir ama zevkler ve renkler :)
Tutku ağır basmalı. Tutku zaten şehveti tetikleyecektir.
Profildeki gibi birisi olursa, ikiside olur bence
Tek biri?
Arasında ne fark varki ikiside aynı sayılır
Sayılır ams aynı şey değil
Tutku fetişi ortaya çıkartmak için kız arkadaşım beni giydirip makyajimi yapar sonra bende kalsın ayol💃
Tutku, şehvet tutkunun eseridir
Şehvet
Sence hamgisi?
Ben size sormuştum ama bence tutku olmalı
Her ikiside
Tek biri?
Tutku
şehvet bir tık ağır gibi :)
İkiside esit olmali bence
Tutku
Her ikisi de fazla fazla olmalı
şehvet