Cinsellik sadece tutku ve doyum demek mi? içinde neleri barındırır?

Cinsellik sadece tutku ve doyum demek mi? içinde neleri barındırır?
Cinsellik tutku, doyum, zevk gibi duygulardan çok daha fazlasıdır. Cinsellik, iki bireyin birbirini tamamlama içgüdüsüdür. Nefslerine kadar hitap etme, en zayıf oldukları an’a şahit olma, en hassas, en savunmasız halini göreceği, kendilerini daha iyi tanıyacağı insanî en temel ihtiyaçtır. Günümüzde insanlar ne yazık ki önüne gelenle bu ihtiyacı giderdiği için önemini yitirdi ve bu birliktelik maalesef ki sadece nefsin arzu ve heveslerinin kölesi olanların, tamamen zevk uğruna yaptığı birleşmeden ibaret oldu.
Cinsellik çok abartılan bir şey.. altı üstü 1 saatlik bir zevk tüm evliliği hatta tüm hayatını buna göre yaşayanlara ya da bunu temel taşı sananlara da acıyorum sadece.. yani tabi ki de zevkli ve tutkulu bir aktivite.. bu sadece özel ve değer verdiğin aşık olduğum kişiyle yaparsan anlamlıdır.. ama bundan çok daha önemli şeyler var hayatta.. güven gibi.. sevgi gibi.. yaşın kaç olursa olsun asla gitmeyecek aşk gibi..
ama insanlar bunu anlamıyor
Cinsellik sadece tutkudan ibaret değildir Öncelikle karşı karşıya gelen iki ruhun birleşme isteği ve Bizi yaratan yaratıcının bundan zevk almamızı dilemesi ile meydana gelir Aslına bakarsan bu işi her şey bedeniniz doyurma amacıyla başlar Hani yarın saat 1 saat zevkimi alayım ondan sonra çeker giderim ama olay bu değildir birincisi sevdiğin insanla bu ilişkiye girmek ikincisi bunu iki tarafın ruhunu doyuracak şekilde yapmaktır olay
İşte aradığım yorum ya..
Sadece tutkudan ibaret değil.
Cinsellik aşkın zirvesidir. Sadece fiziksel bir temas ile açıklansaydı herkes fiziksel temasa girebiliyor ama kimse bir birinin ruhuna dokunamıyor.
Güzel yorum🎈
Cevap
13Cevap
Sadece tutku değildir. Arzu, ilgi, çekim, şehvet, tutku ve doyumdur.
Yorum yazdığım ikinci cinsellik sorusu🤦♀️Cinsellik sadece tutkudan ibaret değildir. Tutku cinselliğin bir parçasıdır. Ve cinsellikte en önemli olan şey, karşılıklı arzu ve ten uyumudur. Cinsellik partnerler arasındakı saygı ve güveni arttırır.
Mesaj geldi fenomenim ya baya oldu sormayalı rica ettiler:))
Doğrudur❤️
:))
Mercimek çorbası ile ekmek ikilisine benzetiyorum ben şahsen. Çarpılmazsam iyi tövbe estağpisipisi Allahım sen günah yazma yarabbim benzetme için. İkisinden biri yoksa nanay doymam.
Allah'ım ya allah seni ne güldüm 😂😂
Ama öyle yani mercimek çorbası ekmek ile harika olmuyor mu yalan mı 😂😂😂
Korkma Allah çarpmaz ikisi de yaradanın işi mercimekte cinsellikte 😂🤦🏻
Oh çok şükür içim rahatladı şu an. Sabaha çarpılmış olarak uyanmak istemiyordum 😂😂
😂😂
Hayır sevginin bir türüdür. Aşk diye sürekli söylediğimiz kelimede cinsellik vardır. Beraber olduğu kişiye cinsel çekim gütmeyen kişi onu bacısı, kardeşi olarak görebilir.
tutku baska seksi cinsellıkle tutkulu olmasanda olur ama tutkulu cinsellık daha üst seviyede yasanıyo
Eğlence
Uyum
İletişim
Birbirinin hiç görmediğin yönlerini keşfetmek
Cinsellik tutku arzu ve ihtiyaçtan ibarettir. Herkes için böyle olduğunu düşünüyorum.
Hayır. Tanıdığın bir bedeni yeniden bambaşka şekilde keşfetmektir hep.
Arzu şehvet duygu doyum haz hepsi
Bence istek ihtiyaç tutku şehvet ortaya karışık
Evet tutku vars keyif yüksek olur
Evet.
Nasıl evet?
Başka ne var ki?
Sevgi mesela en basitinden
Tutku, Şehvet , Çekim
Önce ihtiyac sonra aşk ve tutku
Zevk meselesi
Hayır ırkın devamı için üreem
Zevkten