Evli erkeklerin bir gecede 5 kez boşalmaları normal mi?

Öyle 2-3 dakikada maçı bitirerek 5'i görmekten bahsetmiyorum gayet 15-20 dakika sürüyor diyelim ki normal mi?
Evli erkeklerin bir gecede 5 kez boşalmaları normal mi?

Öyle 2-3 dakikada maçı bitirerek 5'i görmekten bahsetmiyorum gayet 15-20 dakika sürüyor diyelim ki normal mi?
Normal tabi.. Ender görünen bir yetenek ama mümkün.. Buraya bende öyleyim diyenlere inanma gerçekten ender görünür. Uzun zamandır ilişkiye girmeyen bir erkek ilk gecesinde bunu yapabilir ama evli bir erkek çoğu seferde bunu yapabiliyorsa po-rno yıldızı bile olabilir emin ol :D
Bekar ve nadir s. eks yapanlarda normal bir durum, yaşı da gençse olur. Ben de öyleydim 20 - 30 yaş arasında. Fakat evli ve yaşı varsa cinsel birliktelik süresi artar ama sayı düşer ekstra hap ilaç kullanmadıysa. Bu da her zaman olmaz, belki senede 2-3 kez olabilir en fazla.
Açıkçası kendim 4-5 kez boşalmayı göze alamam.
Her ne kadar rahat bir haftanın gecesi olsaydı da.
Ama o uzun bir gecelerden birinde 4 kere partnerimi boşalttığım olmuştu.
Bence kadınları memnun etmek her zaman birinci plan olmalı.
Sağlıkla.
Sevgiler.🌸
Düzenli cinsel birliktelik erken boşalmayı önler ve performans katar ilişkide erkeğe bu yüzden dir ki 5 kez bosalabilir mi uzun sürede boşalabilir düzenli günlük cinsel birliktelik yaşamayan insanlarda ilk veya ikinci erken gelme olasılığı çok yüksek olur
Cevap
55Cevap
Bulunası zor bir nimet değeri bilinmeli😂
Tabi tabi gece de 4-5 kere :D normal değil. hatta 25 cm yalanı da buna örnek
Anasını satayım öyle biri varsa gelsin beni de tövbe estağpisipisi neyse vardır falan aman aman 😂😂
2 milyon döllara satıyorum satıyorum satıyorum saaaatttt
Kıskanmayın ama var adfgdj
Valla cidden varsa Allah bereketini hayrını göstersin arttırsın ajsjdj
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Vardır ama yapana değil yaptırana bak derler sende mükemmel oral seks çekersen adam yapar
İlla evli olması gerekmiyor gücü olan her erkek yapıyor bunu uzun süreli birliktelikler de.
Zaten 1. Postadan sonra ki boşalma süresinde her seferinde uzatacaktır ki biliyorum 🙂
Bu performans ileride düşecektir. Düşecektir derken eşine düşecek
Saglikli, beslenmesine dikkat eden, spor yapan erkekler icin normal. Bunlari yapmayip yapanda vardir tabi ki ama bu sekilde dikkat kendine bakan bir erkek için çok normal.
Ya bence o aradaki çekime bağlı ve sevgiye neden olmasın ki 😇
kadın genç ve güzel olduğunda ortalama net seks 30 dk sevişme hariç olmak üzere 5 yapmışlığım var. 3 zaten her zaman oluyor genç ve istekli kadın olduğunda.
Olurda son postada zorlanir tabikide partnerde gayretli olmali
O an sıkıntı yok tamam ama Sabah işe giderken o adam ayakta durmakta gucluk ceker halsizleşir.
Aralıklı olmak kaydıyla, kadının da sürekli davetkar olmasi ile çok normal. Ben daha önce 2 gecede 8 6 toplam 14 kez yapmıştım. Tabi bu 3. Ve 4. Günlere aynı şekilde sarkmaz. Istek her ertesi gün azalır.
Dayı hiç mi görmedin derler adama 😃
Karısına aşık adam belki çok :D
Normal değil, afrikada bir adam bir gecede 8i görmüş ve bir şeyin yetmezliğinden ölmüş (kalp diye hatırlıyorum), yalan haber olabilir emin değilim tabii ki ama fazlası büyük zarar.
Sağlıklı bir erkek için olabilecek bir durum..
Şöyle bir durum var ki, partner çok önemli bir faktör..
Bende 3'ten sonra peniste ağrı olmaya başlıyor ama o olmuyorsa biyolojik olarak mümkün sanırım.
Çok azmışsam ve eşimde istediğime karşılık veriyorsa normal tabi ama öyle hiç durmadan değil tabi iki sefer yaparım bi sigara falan içerim sonra bidaha yine sigara tuvalet falan bu şekilde olur
1-2 olur ama 5 kez beni yorar.. 15-20 dakka bana göre az bir süredir.. uzun olsun 5 postaya bile gerek kalmaz
Normal ya esimde bi dönem oyleydi simdi ben zorluyorum 2 anca oluyo artik eski gunlerim gozumde canlandi 🤤🤤
Suaralar oyle iste bilmiyorum
Benden kaynakli oldugunu düşünmüyorum babasi vefat ettiginden beri boyle
Ben 32 esim 30
Yok arkadasinda kalacak bu gece
Sebep
Burdan sor
Hayir
Iyi geceler
Sanane
Kocam yapmiyor ssordum gerek duymuyorum demisti
Evet
Bazen esim işteyken falan yukselebiliyorum işte ozman esimi arıyorum veya p*rno izliyorum
Neden ariyosun ki esini
Okudugunu anlamıyor musun acaba
Anliyorumda yukselimce neden ariyosun.. direk yapsana izleyerek
Sanane arkadasım
Degisik birisin gercekten
Senin gibi mi
Ne diye yazacagım ki
Bisey sormak istiyorumda
Sor burdan özelden yazısmıyorum
Yazismicaz zaten bisey sorcam sadece sonra yazismicaz.. bu kadar egolu olmaz yaz iste
Değişik biriyim ya yazamam
Korkmam yemem:) engellersin zaten.. bu kadar egolu olma lutfen
Engel var mı burada
Var tabiki profilime girer engellersin hemen dahada seni gorup yazamam.. hadi yazarmisin simdi
Yazamam kusura bakma
Neden ama neyden cekiniyosun
Çekındıgım bişey yok tanısmak ıçın acmadım burayı sadece arada kafa dağıtmaya eglenmeye giriyorum evliyşm zaten başkasına ihtiyacım yok
Tamam bende bisey sorucam sadece dahada yazmicam.. cok kisa bizey sorucam sadece
Burdan sor işte bende cevaplarım
Ya burdan aciktan soramam.. sadece bisey sorucam daha yazmicam sana soz.. amma inatcisin sende yaz ne olucak
Evli misin
Evet evliyim.. yazarmisin artik
Bana soracagın soruyu karınada sorabılırsın ki
Oyle sorcagim bisey degil bu.. eger yazarsan anlicaksin
Abazanlara halen cevap vermişsin aq
Elimde degil biri bisey sorunca cevap verme geregi duyuyorum sanki kabalik yapmisim gibi hissediyorum. Zaten engelledim en son yoruldum
Baksana sapık hepsi ne urasiyon engelle
Evli kadına yavsayacak kadar orspu çocuğu olmuşlar afedersin
Laf anlatamayinca engelledim en son secenek
😂😂😂😂😂😂
Zorluyorum derken vakumluyonmu 🙈🙊🙉
Nerde demişim
Abi kaç yaşında
30 yasinda
30 yaşında iyi olması lazım aslında ya
Sigara alkol içiyor mu
İyi besle abiyi 30 yaşında 4 5 atması lazım
Evet sigara alkolde var hergun icer... öküz gibide yer aslinda da neyse bakicaz artik
Ondan işte
Hergun de olmaz be
Sen içme bari
Yok ben icmem zaten haram isim olmaz
Oda içmesin onada icirme ben ağzıma sürmedim hiç
Soyluyorum tamam soz diyor ama iciyyor yinwe karismiyorum. artik
Anladım bi zararı yoksa bisey olmaz inşallah
Yok kendi halinde
Eşin boşaltma dan kalkınca mastlamı boşalıyon
Veya libido tavan yaptı eşin içti sızıp uyudu
Mastlamı boşalıyon
Pırno
Sanal seks
Sexting var mı
@sortiee yok asla başkasını hic istemedim
@çapkınkurtt p*rno ve mastürbasyon ama cok nadir ayda 1-2 sefer
Kategori derken
Tm la salın kadını soru sorulalı 5 gün olmuş
Esin yapmıyorsa yapacak adam cok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Öyle erkek var mı merak ettim...2 Yapan varsa ne mutlu Kaldıki arzu ile yapılan doyurucu bir seks de tek boşalma yeter artar.
Spor yapan ve sağlıklı beslenen birisi ise çok normaldir, zaten daha çok böyle kişiler bunu yapabiliyor
Bir iki kişiden duydum ama bence normal bir şey değil
Kadın boşalabilir de erkek için normal bir şey degil bence
kadını bir kez boaşltamayanlar 5 kez mi boşalıyormuş
pehhhhh
Benim 4 oldu ama iyi mi kötü mü dersen partnerim kötü demişti
Benim gibi sürekli boşalmak zorunda kalıyorsa normal
Pek normal değil. O ilişkiye ne kadın dayanır ne erkek. Ama arada olabilir.
Ayrıca erkek içinde kadın içinde ender görülebilecek bir durum bu. burada oo süper erkek diyen kadınların çoğu ilk postada yatağa yığılıverir.
Belli yaslarda normal ama sonrası Süpermen gucunde demektir
5 çok bence herkes yapamaz ilaçla olabilir ama o süreleri tek seferde yapabilirim hatta daha fazlasını 2 defa yapmisligim var üst üste ama ikincide aynı ereksiyon olmadı
Partneri mutlu olsunda gerisi önemli değil ister 5 atsın ister 1 ama karşısındaki mutlu olsun.
Yıllardır her gün 5-6 defa mastürbasyon yapan biriyim. Her seferinde de ilki kadar olmasa da onun yarısı kadar sperm geliyor ve zevk alıyorum. Yani mümkün.
Olur olmasına da ayda yılda bir olur. Öyle performansı sık sık göstermesini beklemeyin robot değil bu. Ne sperm dayanır ne de bel
son derece normal eger cok asiksa.. ya da uzunca bi sure gorusulmemis ve tutkuyla bi araya gelme varsaa..
Evli olmalarına gerek yok yaşları 30-37 olan çok rahat bunları görür
onu bunu bılmem kadınımıen az 4-5 defa orgazm ederım sonra bosalırım bu sayı bezen artar cunku oyle 15-20 dk da bosalmam
Evet haklısın abi bende milli olmadım ama elime geçse birisi sanırım parçalarım mastürbasyon rekorum 6 😀
@NeyimVarKii :) ama bu masta benzemıyor umarım en kısa zamanda mıllı olursun ama yavas ol kımseyı parcalama :)
Biliyorum abi yani mastta öyle isem elime hatun geçince kaç atarım Allah bilir
O kadar yükseğim yani izlemelerime ve düşüncelerime görede tecrübeli olacağımı düşünüyorum sadece normal düzgün bir kişi arıyorum o kadar 😀
@NeyimVarKii hatunu gorunce heyecandan dokunmadan 2 atarsın :)
o kadarda değil ya görür görmez bosalan tiplerden değilim on sevisme oral seks bunlara dikkat ederim ve uzun tutarım
Sen evli misin
@NeyimVarKii saka yapıyorum :) yok evlı degılım yanı 8-9 yıldır bekarım bosanalı cok oldu
Anladım hayırlısı olsun.
@NeyimVarKii ben halımden memnunum ınan bana en hayırlısı bu :) evlilik bile bile tutsaklıktır
Bilemiyorum bakıcaz artık abi
@NeyimVarKii tamam kolay gelsın hersey gonlunce olur ınsallah
Sağol seninde
İdeal koca eşi kimse değerini bilsin. Sjsjs
Tek suçlu erkek olamaz
Hatununa bağlı bir durum 4 var ama 5 e çıkamadım tabi genelde 20-25 dk arası sürdüğü için vücutta bitiyor
Yani bu partneriyle de alakalı bir durum 😊
ne demişler her başarılı erkeğin arkasında mükemmel bir kadın vardır
Evet haklısın
Ne güzel böyle biriyle evlenen şanslı olmalı
ömerlerdenm gelmiyo damarlardan geliyo idareli kullanmalı
Valla ben 2 den sonra biterim iyi kondisyonmuş
Mümkün değil yalan söylemler.
Yoo gerçek niye yalan olsun.
Ola biliyorsa normaldir
@Orhan_nermin olamıyorsa anormal 😂
@KalkYerimeYat evet)
Kadin orgazm olabiyorsa birde normaldir.
Düzenli cinsel hayatın olumlu etkileri
15-20 dakika mı normal
beş bence az.. ben en az 30 boşalıyorum
Tek atım 1 saat iyidir.
Anormal
Bunlar şehir efsanesi
Evli erkekler güclü olur🙃
Denedin mi
Evli erkek bir gecede 5 kez yapamaz
Yok öyle bir şey seni keklemişler.
ben keklenmiyorum çok şükür kocamla gerçeğini yaşıyorum :D
5 az 7 yapmasi lazim