Güncellemeler
+1 yıl
Boşaldıktan az sonra yeniden ereksiyon oluyor. Senden çok etkileniyorum diyor. Benım bildiğim erkekler boşalınca biraz dinlenmesi lazımdı haksız mıyım
Sevişiyoruz aktif olarak. Üç dört kere üst üste boşalıyor. Üst üste dediğim bikaç saat içinde sevişmeye devam ederken demeye çalışıyorum. İçime girdiğinde de bu böyle olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkek değilim bilmiyorum tahminen 4tür ama fazlası çok enteresan bence o kişiden biraz uzak dur yer bitirir valla
Kişinin sağlık durumuna, kondisyonuna göre kişiden kişiye değişir. Birisi 2. ye kaldıramazken başka bi adam 3-4 atar yani. Değişken bi şey bu
Aynen ama en sağlık li olanı ve iyisi olan vajinaicinde iken 3 kez sertkeme olması
Onu nadir yapan olur ama
Ama onun altinda olunca da kadın zevk almaz ki çünkü erkek nekadar sert ve baskın olursa kadın zevk alir
Tamam 3 altında olunca doğru almayabilir ama bunu düresi belirler. 2 yapar uzun sürer o zaman tatmin eder. 3 dk yapar 5 yapar ama tatmin etmez. Sıklığı değil süresi kalitesini belirliyor bence
Ortalama vajina içinde bir erkeğin nekadar sert kalması gerek zevk icin
Bu da kadından kadına değişir, kadın var 5dk içinde boşalıyor, kadın var 15dkda boşalıyor.
10-15dk idealdir. Süre uzarsa kadının kuruması durumunda zevk acıya dönüşür ve kondisyon da yetersiz olur zaten..
Aa kadın orgazim olmayınca kuruma mi oluyor bunu bilmiyordum
Orgazm olmayınca değil, bi süre sonra kuruyor yani.
Vajina bizimki gibi değil yani bizde bosalma olunca iniyor vajina da ise islaklik belli bir süre sonra gidiyor oylemi
Aynen öyle. Ama kayganlaştırıcı jel vs ile devam edilebilir kuruma olursa
Çözümü var yani
Ama jel vs sürmeden devam etmez kadın çünkü canı yanar sürtünmeden dolayı
Kuruma anı olunca jel yerine oral ile devam edilse peki ıslanması için faydalı olur mu
Olur arkadaşım, kayganlaşmasını sağlayacak çoğu şey olur
Dm ye gelirmisin daha rahat konuşmak isterim
Gelmem 😂
İki dakika ya
Sonra istersen yazmazsin
Tamam ne merak ediyorsan sor buradan, cevaplarım ama özelden yazmışım demek ki kendimi belli etmek istemiyorum değil mi? Buradan yaz sor ne soracaksa
Peki
Penis boyu yunun önemi var mı kadının hisetmesi icin
Hayır olmaz. 10cm üzerinde hiçbi fark olmaz. Kadının zevk aldığı reseptörler ilk 10 cmde. 10cm altı sorun evet ama 10cm üzerinde ise 12 ile 16 cm arasında fark olmaz. Hissetmesi değil zaten kadını orgazm eden, zevke getirmek ve tatmin etmek. Bunu penis boyu 10cm olan biri 18cm olan birinden çok daha iyi yapabilir mevzu boy değil yani
Yani erkeğin nekadar sert kaldığı ve ne yapmasını bildiği önemli
Aynen öyle
Genelde peki bir kadın encok hangi pozisyonda zevk alir
Bilmiyorum bunu, bu değişir kişiden kişiye. Bir şey diyemem
Önemli olan sayı değil boşalmanın kalitesidir genelde 1 saat sonra boşalırım ikincisi ise 4 saat sonra
8 9 saat süren partilerde bazı erkeklerin 10nun üstünde yaptığını gördüm
Gece boyu 4 5 normal ama peş peşe 2 den fazla zor dinlenerek yapabilir.
O anki psikoloji, kondisyon, yorgunluk, mental rahatlık vs.
Hepsi etkiler bunu.
Evet olur tamamane senin tatmin etmene bağlı bı durum
Üzerindeyken penisini çıkarmadan yatarsa bosalır tabiiki. Ama gerek yok. Dinlensin tekrar girsin.👍
Sayı kıyaslanamaz. Kişiye göre değişir.
3 4 kere oda aralıklarla
Olur. Bir gecede 4-5 gayet normal.
Çok fazla gerçekte daha sorun yaşatır.
Çok değil ben çıkamadan 3 atıyorum
Bilinmez seninkine bagli bu wrkege yani
Değil o erkege göre değisir
3 den sonrası zevk vermez
Benim rekor 7
çıkarmadan 3 atarım
Ben 8 I gördüm rekor
2-3 ..