Cinsel Yaşam Ben evlenmedim ama gündüz de eşimle cinsel birliktelik istesem, bu anormal bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Arkdaslar evli olup tecrübesini aktarmanizi istedim bekarlar sallamasn Ben evlenmedim ama gündüz de eşimle cinsel birliktelik istesem, bu anormal bir şey mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çoraksular Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bu yaşına kdr evlenmemişsin abla once kocayı bul garantile sonra ateşini yak burada bilgisiz cahil Abaza ergenler gibisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Allahn kezbani zaten uzun ilişkim ve nisanlanicam merakten soruyorum embslml Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Evlilik isteklerini istediğin gibi dile getirmeleri bunun için de anlaştığın biri olmalı kafa yapısı çok önemli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben evliyim ve bizim için gündüz gece kavramı diye bir şey yok ne zaman istersek hatta sabah oral yaparak uyandırıyorum 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel kaç yıllık evlisiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 yıllık evliyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur burada olduğunda söyle bana Yorumla Soran 1 yıl Burdayım çıkar msn smdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tabiki günü saati dakikası olmaz her zaman istediğin zaman söyle illaki gece diye bise yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen evli msn ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Gündüz birlikte oluyor msnz Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıkar msn birkaç şey sormak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan sor gündüz gece genciz daha enerjimiz yüksek Her gün seks yapıyoruz Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl her şey olabiliyor yeterki aktif kalmayı birbirini anlamayı beraber zaman geçirmeyi bilain çiftler evliyim bu arada 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo nşye anormal olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum gündüz birliktelik tuhaf karşılanıyor Yorumla Cefternal 1 yıl Saçmalama ama tabi karşındaki kişi de önemli Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl normal. her saat olabilir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evli msn Yorumla ntmore96 1 yıl Bosandim Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. evlenince olur 😂😁 saati yok 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evli misin Yorumla eray1970 1 yıl boşandım Yorumla eray1970 1 yıl sen ne öğrenmek istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Gündüz birlikte oluyor muydunuz Yorumla eray1970 1 yıl dedim ya saati olmaz diye Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Once gece yapmayi garantilede 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hep gece mi oluyor Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl Kocayi bulda.. seks icin evlenmekte ayri bir kafa ya neyse Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Canın istediğinde yapabilirsin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olmasın canın çektiğinde istersin 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Herşeyi istemeye hakkın var 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Gayet normal isteyeceksin tabii 0 0 Yorumla
Metaljacket66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Nişanlı misin 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok uzun ilişkim var yakında nişan Yorumla Metaljacket66 1 yıl Seviş koklaş bende nişanlımla yiyisiyirum elleşme oluyo 😊 Yorumla Soran 1 yıl Ben dayanamıyorum zaten üstten sevişiyorum da tam birliktelik olmuyor işte hiç Yorumla Metaljacket66 1 yıl 1 hafta ayrı kaldık o kadar özledim ki kokusunu dudaklarını inledi resmen 😊 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayirrr 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl hayr evli msnnki sen Yorumla Freedown54 1 yıl Hayirrr Yorumla Freedown54 1 yıl Olum. sen kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl 32 Yorumla Freedown54 1 yıl Hiç sevismedin mi Yorumla Soran 1 yıl Tam birliktelik yasamadm Yorumla Freedown54 1 yıl Tamm ne yasadin Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her dk olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç yaşındasın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aaahh senin gibi istekli ateşli bir eşim olsa var ya hiç rahat bırakmam seni sürekli sırnaşırim sokulurum ellerim öperim dokunurum gece gündüz demeden her an her sn her yerde isterim 😍🔥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eğer istersen tanışmak isterim seninle bebeğim ne dersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bu yaşına kdr evlenmemişsin abla once kocayı bul garantile sonra ateşini yak burada bilgisiz cahil Abaza ergenler gibisin
Allahn kezbani zaten uzun ilişkim ve nisanlanicam merakten soruyorum embslml
Evlilik isteklerini istediğin gibi dile getirmeleri bunun için de anlaştığın biri olmalı kafa yapısı çok önemli
Ben evliyim ve bizim için gündüz gece kavramı diye bir şey yok ne zaman istersek hatta sabah oral yaparak uyandırıyorum
Ne güzel kaç yıllık evlisiniz
3 yıllık evliyiz
Olur burada olduğunda söyle bana
Burdayım çıkar msn smdi
Tamam
Tabiki günü saati dakikası olmaz her zaman istediğin zaman söyle illaki gece diye bise yok
Sen evli msn ki
Evet
Gündüz birlikte oluyor msnz
Gizliden çıkar msn birkaç şey sormak istiyorum
Burdan sor gündüz gece genciz daha enerjimiz yüksek Her gün seks yapıyoruz
her şey olabiliyor yeterki aktif kalmayı birbirini anlamayı beraber zaman geçirmeyi bilain çiftler evliyim bu arada
Yo nşye anormal olsun
Bilmiyorum gündüz birliktelik tuhaf karşılanıyor
Saçmalama ama tabi karşındaki kişi de önemli
normal. her saat olabilir.
Evli msn
Bosandim
evlenince olur 😂😁 saati yok
Evli misin
boşandım
sen ne öğrenmek istiyorsun
Gündüz birlikte oluyor muydunuz
dedim ya saati olmaz diye
Once gece yapmayi garantilede
Hep gece mi oluyor
Kocayi bulda.. seks icin evlenmekte ayri bir kafa ya neyse
Canın istediğinde yapabilirsin
Neden olmasın canın çektiğinde istersin
Herşeyi istemeye hakkın var
Gayet normal isteyeceksin tabii
Eşim isteksiz
Anormal değil bence en normal şey hayatta
Keyfine kalmis
Nişanlı misin
Yok uzun ilişkim var yakında nişan
Seviş koklaş bende nişanlımla yiyisiyirum elleşme oluyo 😊
Ben dayanamıyorum zaten üstten sevişiyorum da tam birliktelik olmuyor işte hiç
1 hafta ayrı kaldık o kadar özledim ki kokusunu dudaklarını inledi resmen 😊
Hayirrr
Nasıl hayr evli msnnki sen
Hayirrr
Olum. sen kac yasindasin
32
Hiç sevismedin mi
Tam birliktelik yasamadm
Tamm ne yasadin
Normal
Her dk olur
Gece gündüz farketmez
Gayet normal
Gündüz seks başkaaaa
Kaç yaşındasın
26
Aaahh senin gibi istekli ateşli bir eşim olsa var ya hiç rahat bırakmam seni sürekli sırnaşırim sokulurum ellerim öperim dokunurum gece gündüz demeden her an her sn her yerde isterim 😍🔥
Eğer istersen tanışmak isterim seninle bebeğim ne dersin