Ne bileyim biri diyodu dudaklar morsa karadir pembeyse pembedir ee kırmızıysa kırmızı mi olacak
Cevap sahibi
1 yıl
Hayatimda ilk defa duydum boyle bir sey. Kendin de test etseydin ya kanka bak uyuyor mu
Soran
1 yıl
Uyuyor evet ondan sordum
Cevap sahibi
1 yıl
Hadi bakalim sende denk gelmis skdgj ne senin dudaklar kirmizi mi
Soran
1 yıl
Yok renksiz böyle açık pembemsi ama normal olanı bu kırmızı olmasi çok absürt yani ben kendimden öyle bildiğim için herkesinkini öyle sandım
Cevap sahibi
1 yıl
Yani kanka bunun dogrusu yanlisi olmaz ki vajina bu kimisi kirimizi olur kimisinde biraz daha pembemsi acik olur baskalari beyaz sut gibi teni olur onlar da beyaz olur ne bilim kararmasi olani var vs vs yani dudakla bunun ne ilgisi var anlamadim
Soran
1 yıl
Knk içi nasıl beyaz olsun ya kara olur ya da pembe sen erkek misin nasıl kırmızı olsun
Cevap sahibi
1 yıl
Ya ben ici demiyom zaten disini diyom ici hepsi pembe kirmizimsi olur zencilerin bile sen neyi diyon tam olarak yanlis anliyoz birbirimizi sanki
Soran
1 yıl
Saçmalama zencilerin nasıl kırmızı olsun janehdjkakwkkd onu geçtim dışı ten rengi olur zaten nasıl farklı renk olsun
Cevap sahibi
1 yıl
kanka sen tam olarak neyi kast ediyon ya bi gostersene kdfjgfkdg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır değişiyor aşağı kapalı olduğu için biraz daha koyu dudaklar
Hiç alakası olmuyor. Kararma yaşayan o kadar beyaz tenli kız var ki
Genelde aynı oluyor kırmızı olan değil de koyu pembe görmüştüm
Senin ki ne renk onu söyle merak ettim iç kısmı etkileyici mi 😋😋
Çoğu kızın siyah eee ozaman dudaklar siyahmi olacak 😂 yok öyle bisey
Sen hiç kara veya mor dudak gördün mü
Mor gördüm siyah görmedim
Mor dudağı kimde gördün kanka nfnsnandfjdnsns
Halamın ki mosmor knk ne diye yalan söyleyeyim
Halan gelmiştir 50 yaşına siyah olması normal ama dudakla bi ilgisi olduğunu düşünüyorum genelde iç çamaşırından kaynaklanır
Ne alakasi var yaa kimden duydun bunu
Ne bileyim biri diyodu dudaklar morsa karadir pembeyse pembedir ee kırmızıysa kırmızı mi olacak
Hayatimda ilk defa duydum boyle bir sey. Kendin de test etseydin ya kanka bak uyuyor mu
Uyuyor evet ondan sordum
Hadi bakalim sende denk gelmis skdgj ne senin dudaklar kirmizi mi
Yok renksiz böyle açık pembemsi ama normal olanı bu kırmızı olmasi çok absürt yani ben kendimden öyle bildiğim için herkesinkini öyle sandım
Yani kanka bunun dogrusu yanlisi olmaz ki vajina bu kimisi kirimizi olur kimisinde biraz daha pembemsi acik olur baskalari beyaz sut gibi teni olur onlar da beyaz olur ne bilim kararmasi olani var vs vs yani dudakla bunun ne ilgisi var anlamadim
Knk içi nasıl beyaz olsun ya kara olur ya da pembe sen erkek misin nasıl kırmızı olsun
Ya ben ici demiyom zaten disini diyom ici hepsi pembe kirmizimsi olur zencilerin bile sen neyi diyon tam olarak yanlis anliyoz birbirimizi sanki
Saçmalama zencilerin nasıl kırmızı olsun janehdjkakwkkd onu geçtim dışı ten rengi olur zaten nasıl farklı renk olsun
kanka sen tam olarak neyi kast ediyon ya bi gostersene kdfjgfkdg
Hayır ten rengiyle alakalı bir durumdur
ÖYLE BİR ŞEY YOK SAÇMALAMAYIN
Neden merak ettin, seninki öyle mi
Benim öyle bir önyargım var.
Bunu hiç duymamıştım
Değildir
Alakasız
Yok öyle bir şey
Kendinden test etsene
Öyle değil o
Çok doğru