Daha az önce bir pembe profil gizliden cinsellik ile alakalı bir soru paylaşmış ve 2 dk içerisinde toplam 55 yorum gelmiş!
İnsanlar neden bu kadar aç?
Daha az önce bir pembe profil gizliden cinsellik ile alakalı bir soru paylaşmış ve 2 dk içerisinde toplam 55 yorum gelmiş!
İnsanlar neden bu kadar aç?
Sistem medya sosyal medya insanlari bu yola yitiriyor, kadın paraya sevdalaniyor erkek maça , sonra kadın para peşinde köle olup cinsel obje oluyor erkek eş bulamayıp cinsel aç oluyor
Türkiyede açlık var erkekler cinselligi elde edemiyorlar. Ülkede muhafazakar kız çok. Her erkek ayni zamanda çekici yakışıklı değil. En büyük etkenlerinden biri de evlilik yaşı çok geç oldu eskiye göre. Eskiden 19 20 li yaşlarda evlenirdi iki taraf. Şu an 30 a kadar çıkmış.
Çok mantıklı yorum ve katılıyorum değerli yorum için teşekkür ederim
Evet çok bekletmenin bende doğru olduğunu sanmıyorum
19
Güzel
Cevap
10Cevap
Bence yeterince iki cins de doyamıyor illa doylmalari için sahilde park da açık açık zikismeleri mi lazım
Evet dimi ya son haberlerde hep açık alanda cinselliğe giren insanlar var herkes sapıtmış
Yasayamiyorlar. Ama evliliğe de karşılar ndjdjdj Elizabeth devam
Cidden ya 😂
ha o soru tamam 55 diyince şaşırdım 22 çünkü
@golgi_aygıtı Şu an daha fazladır 2 dakikada 55 yorum vardı
Özellikle erkekler aç parası yok sevgili yapsın karıya kıza gitsin. E hormonlar paraya bakmıyor fokur fokurduyor.
Özellikle erkekler evet sende haklısın
Kadınlarin 35 den sonra cinsel isteği azalmaya başlar
Erkeklerde o yok ölene kadar isterler
Erkek olmadığımız için hiçbir zaman o hissettikleri şeyi anlayamicaz herhalde
Evet
millet aç aç doymak istiyor. devlet bize bakmiyir
Yok ol devlet jdjzl
Çünkü ülke kızları cinsellikte pasifler erkeleri doyuramıyorlar
Burdaki mesele aç olması değil asıl mesele abazalıklarını kontrol edemeyip dışa vurmaları
Özellikle dinci ve yobaz zihniyete sahip toplumlarda
Aslında aç değil herkes cinsellik hakkında bilgi sahibi herkes cinsel ilişki uzmanı gerçekten bilen de yazıyor bilmeyende yazıyor
Bu konuda kitap yazılır kitap iki cümle anlatmaz.
Evet doğru ama bir özet yapamaz mısın peki sence neden olabilir diye
Coğrafya, tabu bu ikisi önde geliyor.
Anladım teşekkürler
👍
Cinselliğin afrikası çünkü bu ülke
Yaşayamadığı için
norml yasak denmiş hep zevkli oluna herkes peşinde