Cinsel Yaşam Vajina neden şişer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Güncellemeler1 yıl Peki asıl soru...Nasıl geçer?Derdim bu Vajina neden şişer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tahrik olduğun azdığın için olabilir başka bir rahatsızlık yoksa tabi 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Ağrı yok ama fark edilmeyen bir rahatsızlik yoksa dediğin gibidir Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Bi rahatsızlık yoksa cinsel kaynaklı olabilir Şişkin olduğu çok fazla mı belli oluyor Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Nasıl geçecek diyorsan cinsellik olarak isteğin varsa mastürbasyon yapabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum aslında mastürbasyon Belli oluyor sanırım dışardan bakanlara Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl O zaman vajinan etli senin bence Yorumla Soran 1 yıl Hmm bilmiyorum Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yani çok belli oluyorsa eşofman ya da pantolon tayt üstünden çok belli oluyor mu normal zamanda Yorumla Soran 1 yıl Evet belli oluyor Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Görsel olarak çok iyi bence çoğu erkek seviyor kabarık olan vajinayı seninki de çok iyi bence Sarkma şekil bozukluğu var mı kararma falan Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Bence bu çok iyi bişi Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl İlişkide erkeğine çok fazla zevk verirsin sende çok zevk alırsın Yorumla Soran 1 yıl Öyleyse tamam sorun yok di mi Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yok bence bi sorun genelde sevilen bir vajina tipin şeklin var ama sevmeyen denk gelir mi bilmem Yorumla Soran 1 yıl İşte bundan korkuyorum Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Yani bu çok düşük bir ihtimal ama var böyle bir ihtimal Yani 100 kişiden 7-8 kişi istemez bence Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Burdan sorabilirsin aslında fikir sahibi olmak için erkekler nasıl vajina şekli sever diye sor tarif etsin herkes Yorumla Soran 1 yıl Öyleyse tamamNe gelecekse... Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Aynen öyle sende olan belli değiştirecek halin yok yani gelen sendekini sevecek mecbur Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Arı mı soktu acaba mcık zehirlenmesi olmasın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaah olur mu sence Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. Mesaj gönderiyor anlamıyor musun 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Aldım galiba mesajı Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 1 yıl Ne diyormuş :) Yorumla Soran 1 yıl Sen nasıl anladıysan paşam Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 1 yıl :) Yorumla Soran 1 yıl 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Nasıl bir şişme detaylı anlatırsan cevap vereyim sağlıkçıyim 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Genel her yerden ama en çok kasık altı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlişki sonrası mı oldu, ya da adet, darbe Yorumla Soran 1 yıl Adet öncesi ve süresince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Adet öncesi vücut ödem toplar öyle bir şişlik olabilir Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ya çok okşadın. Ya da çok isteklisin 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İstiyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmm anladım Yorumla
jackhans70 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl okşamaktan 1 86 Yorumla jackhans70 1 yıl onu bir başına bırak Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla jackhans70 1 yıl tutma elleme Yorumla Soran 1 yıl Peki tutmam Yorumla Soran 1 yıl Geçecek mi böyle Yorumla jackhans70 1 yıl onu yormuş muydun Yorumla jackhans70 1 yıl tabiki yaaaa Yorumla Soran 1 yıl Ne tabii ki ya Yorumla Soran 1 yıl Aklına şimşek çaktı sanki Yorumla jackhans70 1 yıl m*stTan mıydı Yorumla Soran 1 yıl Evet ama uzun süre onceydi Yorumla Soran 1 yıl Uzun süre dediğim 3 gün önce Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla jackhans70 1 yıl onu baya yormuşsun Yorumla jackhans70 1 yıl düzeldi mi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Şiştiğini fark edene sormam lazım Yorumla jackhans70 1 yıl o mu dedi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla jackhans70 1 yıl amın taptaze olmalı Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım? Yorumla jackhans70 1 yıl vajinanı dedim Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum Yorumla jackhans70 1 yıl esmer msn Yorumla Soran 1 yıl Hayır açık buğday Yorumla jackhans70 1 yıl yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 22 Yorumla jackhans70 1 yıl bakire msn Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla jackhans70 1 yıl adın nedir Yorumla Soran 1 yıl Burdan tanışcak mıyız sjsjjsjssj Yorumla jackhans70 1 yıl olamaz mı Yorumla Soran 1 yıl No Yorumla jackhans70 1 yıl KS den olduğu kadar Yorumla jackhans70 1 yıl erkeğin dille yapmasını ister miydin Yorumla Soran 1 yıl İsterdim Yorumla jackhans70 1 yıl yapardımpopo deliğini de dilimle azitelerdim Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla jackhans70 1 yıl ister miydin Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim Şimdi evet dersem dm ye gel diyceksin istemem Yorumla jackhans70 1 yıl demem burası iyi zatenikimseler yokkeski sorudur Yorumla Soran 1 yıl İsterdim yapılmasını ama kişi belirsiz Yorumla jackhans70 1 yıl arka deliğine dilimi sokmamı ister miydin Yorumla Soran 1 yıl İsterim Yorumla jackhans70 1 yıl popon kalıplı mı Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla jackhans70 1 yıl kalkık mı Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla jackhans70 1 yıl hiç cinsellik yara orall seks yaşadın mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla jackhans70 1 yıl iyi biri olsaarkadan almak ister miydin Yorumla jackhans70 1 yıl bakiresin demi Yorumla Soran 1 yıl Bakiteyim evt Yorumla Soran 1 yıl İsterdim herhalde Yorumla jackhans70 1 yıl boy fiziğin nsll Yorumla jackhans70 1 yıl arkadan deneyen arkadaşın warmı Yorumla Soran 1 yıl Balık etliyim165 78 Yorumla jackhans70 1 yıl kilon güzelmiş beğendim183-94 Yorumla Soran 1 yıl Yok öyle arkadaşım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Senin de iyi Yorumla jackhans70 1 yıl saoll en azından denk gibiyiz Yorumla Soran 1 yıl Hayal kurmayalim ne dersin soru üzerinden Allah'ın her kuluna açık bura pek hoşuma gitmedi Yorumla jackhans70 1 yıl ne önerirsin Yorumla Soran 1 yıl Son olsun Yorumla jackhans70 1 yıl değer wererek senle konuştum Yorumla jackhans70 1 yıl KS de bu kural mı Yorumla jackhans70 1 yıl nerdesin gitmesene Yorumla Soran 1 yıl Ne kuralı Yorumla Soran 1 yıl Tamam konuştuk işte nereye kadar devam edecek Yorumla jackhans70 1 yıl ya boy sordukorada kesildin Yorumla Soran 1 yıl Boy mu Yorumla Soran 1 yıl Kesilmedim orada ne alaka Yorumla Soran 1 yıl 165 Yorumla jackhans70 1 yıl sence anal denemekacısız olursabaşarı mıdır Yorumla Soran 1 yıl Acısızlık sebebi ne işeYani ince küçük bir şey sokuluyorsa ve doğal olarak acıtmıyorsa başarı sayılmaz tabii ki de 😂😂Ama profesyonellik ve zevk ile yapılmışsa başarı sayarım Yorumla jackhans70 1 yıl anal seks bazen iyidirarada olmalı Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla jackhans70 1 yıl sence nasıl olmalıufak mı biraz kalın uzun mu Yorumla Soran 1 yıl Uzun kalın Yorumla jackhans70 1 yıl başarı olması için Yorumla jackhans70 1 yıl hiç alett tuttun mu Yorumla Soran 1 yıl Tutmadım Yorumla jackhans70 1 yıl demekki temas yokk Yorumla Soran 1 yıl Evet çünkü reelde ilişkim olmadı hâlâ uzak Yorumla Soran 1 yıl Yetiyor Yorumla Soran 1 yıl Gece olmak zorunda değil canım istedikçe sayısı da değişir Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hesabım kapandı (( 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Kimsin ki Yorumla S93S94 1 yıl jackhans70 Yorumla Soran 1 yıl Biz senle nerden tanışıyoruz hatırlayamadım adını hatırladım da ne konuştuk hiç bilmiyoru Yorumla S93S94 1 yıl obür hesabımdıbu yedektiaz bekle , sanayeni hesabımdan yazayım Yorumla Soran 1 yıl Yazmadın? Yorumla S93S94 1 yıl bu soruda sohbet etmiştik165-78 kalıplı birisin Yorumla Soran 1 yıl Konuşmalarımız duruyor mu Yorumla Soran 1 yıl Haaa buldum tamam Yorumla Soran 1 yıl Neden aklandı hesap Yorumla Soran 1 yıl Kapandı* Yorumla S93S94 1 yıl kalitesizler çokkbirde bize kızlarkadar insiyatif olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Bildirmişler yaniiiAman canım hesap açtın yeni ne olacak Yorumla S93S94 1 yıl selam KS nin sade güzeli Yorumla Soran 1 yıl selam Yorumla S93S94 1 yıl nssıldın Yorumla Soran 1 yıl İyidir sen Yorumla S93S94 1 yıl iyiyim saoll Yorumla S93S94 1 yıl c a n e y y Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım? Yorumla S93S94 1 yıl yoksun seni bulmak zorr Yorumla S93S94 1 yıl seni göremedikkiii Yorumla Soran 1 yıl Görecek mıydın ki Yorumla S93S94 1 yıl mesajda iyi bir karşılık geldive dahası yokk.. galiba olmayacak.(( Yorumla Soran 1 yıl Üzgünüm Olmayacak Yorumla S93S94 1 yıl üzülmeKS de bunlar çok doğallsadece emeklerbomboş kalıyor Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
kpssvet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hepmi öyle ödem var ödem niye olur cinsel istekten 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Hmm hep değil son günlerde Yorumla kpssvet 1 yıl O zaman canın y@@r@k istiyor yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl Neden sordunSana uyarsa canımın istediğini mi verecen 🤣 Yorumla kpssvet 1 yıl Bana verme verirsen yazık olur sana😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah nedenmiş o Yorumla kpssvet 1 yıl Biraz Hard seviyorum sen narin soft seven biri gibisin Yorumla Soran 1 yıl Doğru öyleyim Yorumla Soran 1 yıl O deiğin hardı yaptın mı hiç yapıyor musun Yorumla kpssvet 1 yıl Takip edersen tanışıp sohbet edebiliriz Yorumla kpssvet 1 yıl Yaptım ama softta seviyorum daha çok soft başlayıp harda geçiyorum Yorumla Soran 1 yıl Hmm anladım Bilmem geliyim mi Yorumla kpssvet 1 yıl Sohbet etmekten zarar gelmez tanışırız insan yemiyorum Yorumla kpssvet 1 yıl Göğüslerin kaç beden Yorumla Soran 1 yıl Burdan olmasın Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir çok sebeple Ama seninki azgınlıktan anlaşılan 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Öyle galiba Yorumla YeahYes 1 yıl Buldun mu çaresini Yorumla Soran 1 yıl Yakında inşallah Yorumla YeahYes 1 yıl Görüşmek üzere birini buldun sanırım Yorumla Soran 1 yıl DoğruBurdaki en zeki erkek sen olabilirsin ciddiyim Yorumla YeahYes 1 yıl Çok teşekkür ederim Çok naziksin. Ne istediğini biliyor olman güzel. Çaresini de bulmuşsun Yorumla Soran 1 yıl Evet ama çareyi biraz geç uygulayacakAma olsun bulundu sonuçta Ben teşekkür ederim bu aradaHerkes anlamazdı anladığını Yorumla YeahYes 1 yıl Rica ederim. Uygulama neden gecikiyor. Fazlasıyla ihtiyaç halindesin. En kısa zamanda ve sık sık ilgiye ihtiyacın var diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Ama mesafeler fazla uzak Yorumla YeahYes 1 yıl Rastgele birini seçmediğinin farkındayım. Sana hitap eden gerçekten sahipleneceğin biri... Ama yakında olması senin için ilaç olurdu Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşırı zorlamış olabilir misin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Neye zorlamışım Yorumla Sookratess 1 yıl Seks te Yorumla Soran 1 yıl Seks yaşamadım Yorumla Sookratess 1 yıl Mastürbasyon yapmış sert sert bastırmış olabilir misin Yorumla Soran 1 yıl İşte bu olmuştur Yorumla Sookratess 1 yıl Gecmis olsun. İçine parmak mi soktun yoksa üstten mi sertçe oksadin Yorumla Soran 1 yıl İkisini yaptım Yorumla Sookratess 1 yıl Ondan olmuştur can. İçinde yanma oluyor mu peki Yorumla Soran 1 yıl Girişinde oluyor yanıyor bazen Yorumla Sookratess 1 yıl Islatıp sok artık fazla zorlama can. . Tkjpp atar mısın bana Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Çok mu istekli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani normal Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok okşadıysan 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Hayır oksamadim Yorumla Projectmachinee 1 yıl ya da okşama zamanın gelmiş 😅 Yorumla Soran 1 yıl O olabilir Yorumla Projectmachinee 1 yıl Ozaman okşa 😅 Yorumla Soran 1 yıl Pekii Yorumla Projectmachinee 1 yıl Bkre değilsen ver aşko 😅 Yorumla Soran 1 yıl Bakireyim Yorumla Projectmachinee 1 yıl O zaman okşamaya devam 😅 Yorumla Soran 1 yıl Okey Yorumla Projectmachinee 1 yıl Ne zaman okşicn Yorumla Soran 1 yıl Birkaç gün olmazRegl oldm Yorumla Projectmachinee 1 yıl Heee hayırlı olsun ondan mı şişti acaba Yorumla Soran 1 yıl Regl le alakalı değildir ya uzun süre böyle çünkü Yorumla Projectmachinee 1 yıl Anladım neyse geçince bak bi kurcala 😅 Yorumla Soran 1 yıl Peki madem Yorumla Projectmachinee 1 yıl Napıyon Yorumla Soran 1 yıl Hayatımın şokunu yaşıyorum Yorumla Projectmachinee 1 yıl Nedennn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Azgınlıktan 1 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçine biri bişeyler doldurunca geçer Yorumla Soran 1 yıl Doldurtmam lazım yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet doldurayım ben Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olcak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelden Yorumla Soran 1 yıl Klsn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok yediği için şişer soda içirmek lazım bazen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😐 kilo mu demek istiyorsun Yorumla
Swarovski34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Dolmuşsun sen, ondan olabilir 😎 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 🚃 dolmuşum evet ahahhaahs Yorumla Swarovski34 1 yıl Binmelik dolmuş değil 😂😂 Yorumla Swarovski34 1 yıl Ama istersen binerim😂 Yorumla Soran 1 yıl Biner misin sjsjsjsj Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İltıhap? :p 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık Bilmiyorum Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl neden olmasın 😃 Yorumla Soran 1 yıl Ağrı falan yok ama Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Şart değil. Yorumla
Sarıgüzeli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Ne zaman ve nail şişti 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Reglden birkaç gün önce ve regl süresinde Yorumla Sarıgüzeli 1 yıl Yakın zamanda ilişkin oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neresi tam olarak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamamı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tahrik olduğun azdığın için olabilir başka bir rahatsızlık yoksa tabi
Ağrı yok ama fark edilmeyen bir rahatsızlik yoksa dediğin gibidir
Bi rahatsızlık yoksa cinsel kaynaklı olabilir
Şişkin olduğu çok fazla mı belli oluyor
Nasıl geçecek diyorsan cinsellik olarak isteğin varsa mastürbasyon yapabilirsin
Yapıyorum aslında mastürbasyon
Belli oluyor sanırım dışardan bakanlara
O zaman vajinan etli senin bence
Hmm bilmiyorum
Yani çok belli oluyorsa eşofman ya da pantolon tayt üstünden çok belli oluyor mu normal zamanda
Evet belli oluyor
Görsel olarak çok iyi bence çoğu erkek seviyor kabarık olan vajinayı seninki de çok iyi bence
Sarkma şekil bozukluğu var mı kararma falan
Yok
Bence bu çok iyi bişi
İlişkide erkeğine çok fazla zevk verirsin sende çok zevk alırsın
Öyleyse tamam sorun yok di mi
Yok bence bi sorun genelde sevilen bir vajina tipin şeklin var ama sevmeyen denk gelir mi bilmem
İşte bundan korkuyorum
Yani bu çok düşük bir ihtimal ama var böyle bir ihtimal
Yani 100 kişiden 7-8 kişi istemez bence
Burdan sorabilirsin aslında fikir sahibi olmak için erkekler nasıl vajina şekli sever diye sor tarif etsin herkes
Öyleyse tamam
Ne gelecekse...
Aynen öyle sende olan belli değiştirecek halin yok yani gelen sendekini sevecek mecbur
Arı mı soktu acaba mcık zehirlenmesi olmasın
Hahahaah olur mu sence
Mesaj gönderiyor anlamıyor musun
Aldım galiba mesajı
Ne diyormuş :)
Sen nasıl anladıysan paşam
:)
😄
Nasıl bir şişme detaylı anlatırsan cevap vereyim sağlıkçıyim
Genel her yerden ama en çok kasık altı
İlişki sonrası mı oldu, ya da adet, darbe
Adet öncesi ve süresince
Adet öncesi vücut ödem toplar öyle bir şişlik olabilir
Anladım teşekkürler
Ya çok okşadın. Ya da çok isteklisin
Tahrik olursan kan dolar şişer
İstiyor
Hmm anladım
okşamaktan
onu bir başına bırak
Nasıl
tutma elleme
Peki tutmam
Geçecek mi böyle
onu yormuş muydun
tabiki yaaaa
Ne tabii ki ya
Aklına şimşek çaktı sanki
m*stTan mıydı
Evet ama uzun süre onceydi
Uzun süre dediğim 3 gün önce
😅
onu baya yormuşsun
düzeldi mi
Bilmiyorum
Şiştiğini fark edene sormam lazım
o mu dedi
Evet
amın taptaze olmalı
Anlamadım?
vajinanı dedim
Biliyorum
esmer msn
Hayır açık buğday
yaş kaç
22
bakire msn
Evt
adın nedir
Burdan tanışcak mıyız sjsjjsjssj
olamaz mı
No
KS den olduğu kadar
erkeğin dille yapmasını ister miydin
İsterdim
yapardım
popo deliğini de dilimle az
itelerdim
Hmm
ister miydin
Bilemedim
Şimdi evet dersem dm ye gel diyceksin istemem
demem burası iyi zateni
kimseler yokk
eski sorudur
İsterdim yapılmasını ama kişi belirsiz
arka deliğine dilimi sokmamı ister miydin
İsterim
popon kalıplı mı
Nasıl yani
kalkık mı
Biraz
hiç cinsellik yara orall seks yaşadın mı
Hayır
iyi biri olsa
arkadan almak ister miydin
bakiresin demi
Bakiteyim evt
İsterdim herhalde
boy fiziğin nsll
arkadan deneyen
arkadaşın warmı
Balık etliyim
165 78
kilon güzelmiş beğendim
183-94
Yok öyle arkadaşım
Teşekkürler
Senin de iyi
saoll en azından denk
gibiyiz
Hayal kurmayalim ne dersin soru üzerinden Allah'ın her kuluna açık bura pek hoşuma gitmedi
ne önerirsin
Son olsun
değer wererek senle konuştum
KS de bu kural mı
nerdesin gitmesene
Ne kuralı
Tamam konuştuk işte nereye kadar devam edecek
ya boy sorduk
orada kesildin
Boy mu
Kesilmedim orada ne alaka
165
sence anal denemek
acısız olursa
başarı mıdır
Acısızlık sebebi ne işe
Yani ince küçük bir şey sokuluyorsa ve doğal olarak acıtmıyorsa başarı sayılmaz tabii ki de 😂😂
Ama profesyonellik ve zevk ile yapılmışsa başarı sayarım
anal seks bazen iyidir
arada olmalı
Aynen
sence nasıl olmalı
ufak mı biraz kalın uzun mu
Uzun kalın
başarı olması için
hiç alett tuttun mu
Tutmadım
demekki temas yokk
Evet çünkü reelde ilişkim olmadı hâlâ uzak
Yetiyor
Gece olmak zorunda değil canım istedikçe sayısı da değişir
hesabım kapandı ((
Kimsin ki
jackhans70
Biz senle nerden tanışıyoruz hatırlayamadım adını hatırladım da ne konuştuk hiç bilmiyoru
obür hesabımdı
bu yedekti
az bekle , sana
yeni hesabımdan yazayım
Yazmadın?
bu soruda sohbet etmiştik
165-78 kalıplı birisin
Konuşmalarımız duruyor mu
Haaa buldum tamam
Neden aklandı hesap
Kapandı*
kalitesizler çokk
birde bize kızlar
kadar insiyatif olmuyor
Bildirmişler yaniii
Aman canım hesap açtın yeni ne olacak
selam KS nin sade güzeli
selam
nssıldın
İyidir sen
iyiyim saoll
c a n e y y
Anlamadım?
yoksun seni bulmak zorr
seni göremedikkiii
Görecek mıydın ki
mesajda iyi bir karşılık geldi
ve dahası yokk.. galiba
olmayacak.((
Üzgünüm
Olmayacak
üzülme
KS de bunlar çok doğall
sadece emekler
bomboş kalıyor
Anladım
Hepmi öyle ödem var ödem niye olur cinsel istekten
Hmm hep değil son günlerde
O zaman canın y@@r@k istiyor yaş kaç
Neden sordun
Sana uyarsa canımın istediğini mi verecen 🤣
Bana verme verirsen yazık olur sana😅😅
Allah Allah nedenmiş o
Biraz Hard seviyorum sen narin soft seven biri gibisin
Doğru öyleyim
O deiğin hardı yaptın mı hiç yapıyor musun
Takip edersen tanışıp sohbet edebiliriz
Yaptım ama softta seviyorum daha çok soft başlayıp harda geçiyorum
Hmm anladım
Bilmem geliyim mi
Sohbet etmekten zarar gelmez tanışırız insan yemiyorum
Göğüslerin kaç beden
Burdan olmasın
Bir çok sebeple Ama seninki azgınlıktan anlaşılan
Öyle galiba
Buldun mu çaresini
Yakında inşallah
Görüşmek üzere birini buldun sanırım
Doğru
Burdaki en zeki erkek sen olabilirsin ciddiyim
Çok teşekkür ederim Çok naziksin. Ne istediğini biliyor olman güzel. Çaresini de bulmuşsun
Evet ama çareyi biraz geç uygulayacak
Ama olsun bulundu sonuçta
Ben teşekkür ederim bu arada
Herkes anlamazdı anladığını
Rica ederim. Uygulama neden gecikiyor. Fazlasıyla ihtiyaç halindesin. En kısa zamanda ve sık sık ilgiye ihtiyacın var diye düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum
Ama mesafeler fazla uzak
Rastgele birini seçmediğinin farkındayım. Sana hitap eden gerçekten sahipleneceğin biri... Ama yakında olması senin için ilaç olurdu
Aşırı zorlamış olabilir misin
Neye zorlamışım
Seks te
Seks yaşamadım
Mastürbasyon yapmış sert sert bastırmış olabilir misin
İşte bu olmuştur
Gecmis olsun. İçine parmak mi soktun yoksa üstten mi sertçe oksadin
İkisini yaptım
Ondan olmuştur can. İçinde yanma oluyor mu peki
Girişinde oluyor yanıyor bazen
Islatıp sok artık fazla zorlama can. . Tkjpp atar mısın bana
Çok mu istekli