Kocam haftasonlari hep baska davraniyor bana hafta ici 0 ilgi alaka hafta sonu 1000 % ilgi güzel sözler hep sonu cinsellikle bitiyor artik istemiyorum ya hafta sonu mecbur cinsel iliski yasanmalimi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani kocanın gozunde kendini cinsel obje olduğunu düşünüyor hissediyorsun. Doğru düşünüyorsun. Çünkü sen cinsel objesin onun gözünde.. Böyle hodukler de var kadınını önemseyip, kadının da bir kere vermediği gqripler de var.. sebebi dünya zitliklar frekansı ile oluşmuş.. Yani kocan senin şeyinden vaz geçse bu sefer sen onu bunaltacaksin. Hafta içi seni iplemeyen adama hafta sonu da hak ettiği gibi davran..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında cinselliği eğlenceye dönüştürdüğünüzde bundan siz de sıkılmayacaksınız, belki de haftasonunu bekleyeceksiniz heyecanla. Biraz alkol, sohbet, doğruluk mu cesaret mi gibi oyunlar oynamak, belki erotik bir film ve güzel kıyafetlerle başlayabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran1 yılBunlar güzel fikirler cok tesekkür ederim
1 yılHafta içi cinsellik yaşanmıyorsa hafta sonu Yaşanması gerekmez mi?
Ve ayrıca seks sadece erkeğe verilen bir ödül mü? Sizin hiç mi ihtiyacınız yok02 Yorumla
Soran1 yılHic istemiyorum
- 1 yıl
Sanırım eşiniz sizin ruhunuza hitap etmiyor ve sizi anlamıyor. Ondan kaynaklı bu isteksizlik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHafta içinde seks yaparsın hafta sonu gezersin gadası bu işin kuralı budur
02 Yorumla
Soran1 yılCok calisiyor☹️
- 1 yıl
Yemesin beni akşam eve gelince 1 saatini sana ayırmış olsa sorun çözülür
Gizli Üye(25-29)1 yılHafta içi depoluyor , biriktiriyor hafta sonu bombayı patlatıyor😂
Niye öyle biliyormusun? Aşko sakın alınma , sen odunsun kusura bakma. Arzulatan kışkırtan kadın olmalısın hayatım. O kocayı yöneten dişil cazibe sensin bunu unutma.👑
43 Yorumla
Soran1 yılSanirim senden akil almam lazim
Cevap sahibi1 yılEstafutlah
Cevap sahibi1 yıl*r
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
1 yılAbla sen ne istiyorsun , haftaicide mi becersin seni
Tam olarak kocandan talebin ne yazılı beyan ver bildirelim bı kulagini çekeriz senin herifin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Yorgun kafası karışık olabilir ama bunu yapması dogru degil
01 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılAdam çalışıp yoruluyor boş zamanlarında çöküyor ne var bunda işinin adı ne
02 Yorumla
Soran1 yılIsinin adi? Hangi is mi?
- 1 yıl
Hafta içi yoruluyor dermanı olmuyor hafta sonu seninle ilgileniyor cinsel ihtiyaçlarınızı karşılıyor
Hafta içi vakit olmuyor olabilir kaç kez oluyor haftasonu cinsellik
02 Yorumla
Soran1 yılBazen günde 2 kere bir kezde 3 kere oldu biktim
1 yılOda sizin aranızda bir olay kocanı borca şok mesaj gitsin sjsjsj hafta sonuda çalışır 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBende hafta içinde hafta sonuda ilgi üst seviyede ama kutsal cumartesi akşamınız başka
00 Yorumla
1 yılKocan insan değil ki. Hafta sonlari gezmek tozmak piknik havyz kamp yapılacak zamanlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılBunu genel yayın kocanızın hafta şçi eksik kalan ilgisdini siz tamamlayın ortma hazırlşyoın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa çok değişik bir canlı türü bu kadınlar. Mikmiyorsun, mikmiyor diye feryat edip aldatıyor, seviyor şikayet.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılşanslısın. bizim de elimize geçmiyor. evli ol ayda 1/2 kere yaşa. dikeyim ben böyle evliliği
04 Yorumla
Soran1 yılAma esinle bi konus neden istemiyor diye
Cevap sahibi1 yılbahane mi bitmez... bu yaşta mastürbasyon yapmaktan utanıyorum. stres yapıyor artık
Soran1 yılKac yillik evlisin
Cevap sahibi1 yılbak canım sıkıldı yeminle şimdi. kaç gündür tavan yapmış isteğim. boook gibi bişey yok. 20 yıllık evliyim eşimle 10 yaş var aramda
Adam napsın hafta içi anası ağlıyır kudreti bulamıyor garibim iş güç insanlar
02 Yorumla
Soran1 yılAma biktim
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim karım ya da sevgilim olsa her akşam pompa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kocam öyle yapsa çevir gtune sok derim
38 Yorumla- 1 yıl
Oooo çok ayıp :)
Cevap sahibi1 yılBunun yaptığı daha ayıp
Soran1 yılHahahahahah 😂😂😂😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Demen yakındır o zaman
Cevap sahibi1 yılİnsanın olan isteğini de bitirir böylesi. Sadece canı seks isteyince kadına yaklaşılır mı? Ayıp edilir bence. Bir kadın önce duygusal doyuma ulaşmalı. Bunu beceremeyen elini becersin🫡
- 1 yıl
Bunu ön koşula bağlıyorsanız sorun vardır , bu konuda istek erkekte olduğu gibi kadınlarda da var , erkeklerde biraz farklı çalışan bir mekanizma var , bu arada bi düşünün kadına istediğinde erkek hayır başım ağrıyor derse kadınlar kıyameti koparır , az biraz empati gerekli
Cevap sahibi1 yılÖn koşul demeyelim de kadınlar genel olarak kalbini kıran adama arzu duymaz. Kadında İstek vardır fakat kalbini kıran biriyle seks yapmaktansa kendisi yapmayı tercih eder anlatabiliyor muyum? Ne ekersen onu biçersin gibi düşün. Kadına kadın gibi hissettirirseniz kadın neden başım ağrıyor desin? Kadınlar kıyameti falan koparmıyor. Empatiyi siz de yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İstersen hafta içi olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. uygun zamanı bekliyor kendince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılbana kalsa her gün yaşanmalı :)
00 Yorumla
1 yılOhoo sadece o kadar az bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir kaide mi varmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇiftler konuşup buna kendi arasında karar vermeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bu parnerlere kalmış bir şey ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılKeyfine göre ikinizinde istemesi lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSonuç olarak ilgili o kadar
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyin hafta içi de yaşayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılo zaman sende hafta içi iste :D
02 Yorumla
Soran1 yılIstemiyom ki
Cevap sahibi1 yılhiç mi istemiyorsun :D
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır zorunda değiller
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılSen ne şıklıkla ilişki istiyorsun ki
02 Yorumla
Soran1 yılHic
- 1 yıl
Yaş kaç
Gizli Üye(36-45)1 yılValla biz hafta içi sonu demiyor gergin yapiyoruz.
00 YorumlaNerden çıktı bu knk
02 Yorumla
Soran1 yılSoruyom istw
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemiyorum demiyo musun?
22 Yorumla
Soran1 yılBazen diyorum bazende susuyorum
Cevap sahibi1 yılSusmasa istemiyosan yapma
Evett
00 Yorumla
1 yılKoca işte ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi