Cinsellikten kadın mi yoksa erkek mi daha fazla haz alma kapasitesine sahip?
alır demiyorum sahip diyorum çünkü hepimiz biliyoruz Kİ çoğu kadın hayatında hiç orgazmı Bile tatmamış durumda

Cinsellikten kadın mi yoksa erkek mi daha fazla haz alma kapasitesine sahip?
alır demiyorum sahip diyorum çünkü hepimiz biliyoruz Kİ çoğu kadın hayatında hiç orgazmı Bile tatmamış durumda

Kadınların aldığı haz erkeklerin aldığı hazdan 3 kat daha fazla diye okumuştum bir makalede ne kadar doğru bilmiyorum ama izlerken bile kadınların daha çok haz aldığı belli oluyor
Bence de kadın tüm vücudu ile zevk alıyor ama erkek sadece boşalırken ekstra bir zevk alıyor bence ama o bile kadının hazzını geçmiyor.
Görsele bakarsak kadın. Ben hayatımda resimdeki kadın kadar haz almadım😄 biz sadece son üç beş saniyeden alıyoruz ama kadınlar her saniyesinde yaşıyor o hazzı orgazmda zirvesi
Cevap
13Cevap
Orgazmı tatmamış olmak kadının değil, tattıramamış erkeğin hatasıdır. Kadın daha fazla zevk alma potansiyeline sahiptir
Tabiki orada orgazmı tatmamış olmamanın kadının eksiği gibi algılanmasına sebebiyet verecek bir ifade yazmak istemedim aslında tartırılamayan yaşatılamayan orgazmlar
Ne yazık ki bunu yaşatamıyorlar işte. Erkek vucudu gibi değil kadın. İlgi sabır gerekir. Yazık ki o kadınlara öylesi varlıklara denk gelmişler
Kadının boşalması kadar kolay ne varki
Her iki tarafta alır gadası
Bence kadın olabilir
Hazzı verme potansiyeli bende, hazzı alma potansiyeli kadında:')
Merhabalar
Sekste iki taraf da zevk alır ama en çok zevki kadınlar alır diye düşünüyorum
Merhabalr hocam bi yerde okumuştum erkeğe göre 3 kat daha fazla yazmışto ama bence kişiden kişiye de değişir
Kadinin potansiyeli uaninda erkekler ufukta gorunmez.
İşi bilen kadın erkeğine işi bilen erkek kadınına Zirve haz yaşatır.
İşi bilen birine denk geldin mi bari
Kadında sinir uçları daha fazla olduğu için kadınlar daha çok zevk alır
Kadınlar daha fazla sinir ucuna sahip olduğundan kadınlar daha fazla zevk alır.
Tüm ilişkilerde erkek haz alırken kadın bunların bir çoğunda almayabiliyor.
Nedennn çünkü ön svşme yok
@Projectmachinee aynen
Acele ediyorlar tecrübeliler etmiyor gerçi gençlerde bence daha çok bundurum
tabii ki kadında
Benn kendimden çok karşı tarafı düşünürüm
Kadınlar sahiptir
Kadındadır. Görsel de örneği 😁
Erkek bence
Ben bu konuda seninle aynı fikirde değilim
Neden ki
Aslında degüşiyorda bence çogu erkek
Erken daha çok zevk alıyormuş gibi görünüyor ama kadın daha fazla zevk alma potansiyeline sahip bunu yaşayamıyor olması yaşamasının imkansız olması demek değil , orgazm olurken titreyerek kendini kaybeden gözleri kayacak kadar zevkten çıldıran kadınlar gördüm
Olabilir evet
Açık ara fark kadında
Kadın
Her ikiside
Kadinda amasyada
Kadın
Kadın tabiki
Kadın.
Kadın yani bizler
Doğruuu
Kadinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?