Sevgilim çok oldu da hiç düşünmedim ilişkiye girmeyi evlenince olmasını istiyorum sadece. Yani haliyle bişey bilmiyorum korkum şu karım tatmin olmazsa.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılTatmin olur merak etme 🤍 aceleci davranma bir birinize karşı açık olun ön sevişmeyi uzun tutun yeterlidir. Diger her sey akışa bırakın.
07 Yorumla
Soran1 yılÖn sevişme dedikleri şey öpmek okşamak galiba. Kendimi boşverdim artık o mutlu olsun amacım. 30 yaşında düşünüyorum evlenmeyi zaten bakalım hayırlısı
Cevap sahibi1 yılİkiniz de mutlu olacaksınız endişelenme. Birlikte öğrenmek birlikte buyumek kadar degerli bir sey yok bu hayatta
Soran1 yılÇok teşekkür ederim içim rahatladı
Cevap sahibi1 yılSizi anlıyorum eşimin de bu tarz endişeleri vardı. Biz de bir birimizin ilkiydik. Çok güzel saf ilkel duygulardı. Hayatımın en unutulmaz anıydı. Zamanla daha da guzelleşiyor. Endişe etmeyin korkmayın bir enstrüman çalar gibi düşünün içten saf ve özgürce 🤍
Soran1 yılHeyecandan o noktaya gelemiyorum , mastturbasyon yaparken de bir türlü o noktaya ulaşamıyorum , bunun çözümü yok mu
Cevap sahibi1 yılÇok prno izler misin? Onun da kötü etkileri oluyor maalesef. Psikolojik olarak kendini hazırlaman gerekiyor. Bu tarz konularda uzmanların bilgilendirici videoları var youtube da
Soran1 yılMasyaurbasyon ayda bir belki 2 ay da bir ama yapana kadar canım çıkıyor. Prno senelerdir izlemiyorum. O gece onunla olunca heyecan daha fazla olacak o duruma düşmek istemiyorum 🤷♂️izlicem bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
1 yılEmin ol başkalarında tecrübe edip eşinde uygulamandan iyidir hiçbir şey bilememen.
24 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim niyetim böyle devam etmek de , yatak ilişkilerini falan okuyorum bazen film izliyorum umarım yeterli olur
- 1 yıl
Evet. Zaten hemen olmadı bitti diyen eş, kötü eştir. Zamanla alışırsın evlendikten sonra.
Soran1 yılÇöl sağol içim rahatladı
- 1 yıl
Rica ediyorum 🙏
Yaşım 19 benimde yok boş ver lazım değil
11 Yorumla
Soran1 yılSende en iyisini yapıyorsun bozma
1 yılHayır.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benimde öyle normal bence amasyada
00 Yorumla
1 yılKesin öyledir
02 Yorumla
Soran1 yılİnanmanıza gerçekten ihtiyacım yok
- 1 yıl
Senin ihtiyacında benim s*kime değil, iyi günler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne