Bazı sebepler yüzünden ewlenmeyi bekliyorum ( daha cok psikolojik duygusal
1 kişiyle yüzeysel bsyler yaşadım olmadı
Gün içinde 20 kez mastürbasyon yapıyorum yoruldum
Bazı sebepler yüzünden ewlenmeyi bekliyorum ( daha cok psikolojik duygusal
1 kişiyle yüzeysel bsyler yaşadım olmadı
Gün içinde 20 kez mastürbasyon yapıyorum yoruldum
Evlenmeyi bekliyor olmanızın bence anormal bir yanı yok saygı duyulacak bir durum. Kendiniz için verdiğiniz karar sizden başka kimseyi ilgilendirmez. İstediğiniz gibi biri çıkar karşınıza ve çok mutlu olursunuz inşallah.
Senin için doğru insanı bulamadıysan normal 1 kere doğru insanı bul ömür boyu mutlu ol bu daha iyi bazıları var 30 kere deneyimlesmisler hala doğru insan yok
Çıkmıyor karşıma 😭😭😭
Cevap
47Cevap
Evet normaldir..
Abartma bee ben 27 yaşındayım ilişkiye girmedim hiç senin kadar istekli da değilim bence çok boşta kalıyorsun ondandır
Yok be boş kalmıyor um iş hayatı var
Ee nasıl bu kadar düşkün olabiliyorsun ozaman cinselliğe benim aklıma bile gelmiyor çoğu zaman
Bilmiyorum hormonsal herlde bacim
Her kezbanın hazin sonu diyecem ama asıl hazin son evlenip evliliğin sekse en uzak şey olduğunu anladığında yaşanacak
Kezban niye oluyor düzgün konuş hadsiz
Seks için evliliği bekleyen bir enayilere bu isim veriliyor benimle alakası yok
Asıl vücudunu 2 dakikalık zevk için herkese sattıranlara kezban, bunu medeni sananlara da enayi denir
@zirvevizyonu teşekkür ederim güzel yorumun icin
Rica ederim
@eskibirksliadam Babandan daha erkeğim, ortalık o. pusu gibi seviim ona buna yedirmedim, kendimi pazarlamadım ve kendimle gurur duyuyorum. Aslanın kendini eşeklere kanıtlamasına gerek yok ki icraat yapsın. Sizinki genetik belli ki zırlıyorsun. Mutluluklar falan dilemiyoruz, s.. tir git :)
@zirvevizyonu anca klavye başında öten eziklerden olduğun nasıl da belli. Kadın senşn malında da değil eşyan da. O***pu dşye kendşni oarsyla satana denir. Senşn ne haddine lan millete rajon kesmek. Ömrün boyunca bırak elini tutan suratına bakan olmamış belli ki ondan hu eziklik öfkesi. Hadi şimdi yaylan. Yoksa O s*ktir gşt diyen dilinş keser g*tüne sokarım. Bu sana son uyarım sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. Sitenin 12 senelik üyesiyim ve kurucularıyla arkadaşım. bir daha bana yazarsan bir kaç haftaya gelir bana Amerika'dan IP adresin ondan sonrasını sen düşünürsün. Gerisini sana bırakıyorum. Seçim senin
Bu kadar sık mastürbasyon yapıp hiç yaşamamak şaşırtıcı bazı kızlarda istek sıfır olduğundan aklına gelmiyor ama sendeki olay epey ilginç
Aşık olmayı bekledim
37 yaşında hiç cinsel isteğim olmadı bu yaşa kadar çok çok nadir yani
Acaba bende bir sorun mu var
Hic mesela aşık olmadım vs
Aslında çok güzel bir bayanım ama olmadı yani oralarda biri olamadim
Arızalımıyım ya da iktidarsız😂
İsteğin mi yok yoksa birini mi bulamıyorsun diyeceğim de birini bulamıyor olman imkansız gibi bir şey ya da evlenmeyi mi bekliyorsun
Bence Normal Değil Aksine Anormal Nasıl Dayandın okadar şaşırdım inanki
Hayat ondan ibaret olmadığı için
Görüşüne saygı duyarım ama ben dayanamam
Evli msn
Burdan yazıyorum ceza yiyorum yaaa 48 saat dolduruldu hesabım burdan yazmicam özel konuları
Ben de hayatım boyunca bir vajinaya dil süremedim. Günde 20 kere mastürbasyon yapacağına keşke günde 20 kere ben sana oral yapsaydım. Her seferinde sana teşekkür eder, minnettar kalırdım.
20 kez mastürbasyon normal değil. yaşını sorun etme. güvenilir biriyle sevişmeyi dene
Güvendiğin biriyle istediğin kadarını yaşayabilirsin
normal olsa içsel tatmin olarak mastürbasyon bağımlısı olmazdın
Bende evlenmeyi bekliyorum da gelen yok beklemeye devam 🤣🤣
Umarım aradığın her neyse elde edersin seni anlıyorum zor bir durum
Bende 26 yaşındayım olmadım kimseyle
Bul o zaman birini
20 kez mi sadece... Daha olmamış. Az daha bekle
İyide bakire değilsin ki artık
Normal ama büyük eziyet sana
Bu ne azgınlık böyle benim gibisin
Yani istersen biz buradayız
Klasik çılgın bakire
ilişki tercihtir. gayet doğal. yaş ile alakası yok
Bende yaşamadım normal
o yüzeyseli yine yaşa
Herkesle olmaz o
biliyorum olmayacağını sana bedenine hayatına saygılı güvenilir vede iyi yalayan yalarken sana zevk verdiği gibi kendide zevk alan biri olmalı
20 kez mi? Sallıyorsun gibime geldi
Ah ablam senin için sigara yakıyorum
Yuhhh o kadar istek var mı ya
kiz seni alan yasadi
Çok tatlısın yaa
Elin nasır tutmuştur
20 mi yuh
çok normal durum
tabiki de
normal bence.
20 mi oha 😱🤣
ohaaa sende