Gece apartmandan birilerinin seks sesleri yüzünden uykumdan uyandım. Kızı da biliyorum her hafta başka biriyle resmen. İğrenç bi durum değil mi o kızla ya da yaptığı erkekle evlenecek kişiye yazık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanoğlunun başlangıcından en önemli husustur. Erkek kadın hiç fark etmiyor...
Bu diyeceklerim tamamıyla tahmindir ama gönlüm tam tersinin olmasını ister. Sana şunu bildireyim o kişinin evlenmeyeceğine eminim eğer ki evlenmeye gönlü olursa muhakkak ki canından olacaktır... Ya da başına kötü 1 şey gelecektir. Dediğin gibi yapan 1 insanın zaten ahlakı tamamıyla çürümüştür. Ondan daha kimseye hayır gelmez...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Ben bekarete, vajinadaki zar gözüyle bakmıyorum. Ruhunu, kalbini ve bilinçaltını iğrenç şeylerle kirletmemek olarak bakıyorum. Bu yüzden fazlasıyla değer veriyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır kadın eşya mı da değeri olsun bekaretin.
00 Yorumla Bence bekaret önemli değil bende verirdim sevgilime ama işte korkuyorum hamile kalmaktan ya prezervatif bile ols güvenmiyorum çok takıntılı bir insanım bu yüzden anal yapıyoruz (şimdi gelip bana sen mi bakiresin deme ben biliyorum bakire olmadığımı ama zarım duruyo konu bu ztaen kimseye bakireyim diyip gezmiyorum ALLAHIN bildiğini kuldan saklamam hiçte utanmam)😊soruna gelirsek kızın kendi tercihi belki parayla veriyo çünkü herkesle yatan birisi parayla veriyordur büyük ihtimal...
23 Yorumla- 1 yıl
allah diyor ama anal yapıyor kadınların max dini.
- 1 yıl
Hamile kalmamak için, analdan mı yapıyorsun 😃 bence sen zevk alıyorsun analdan yapmaya, yoksa onuda yapmazdın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOnun özel hayatı. İğrenç diye yargılamak senin üstüne vazife değil. Herkes dilediği gibi yaşamakta özgür. Kendi zihnindeki engeller yüzünden yapamadığın şeyleri bir başkası yapıyor diye bu kadar öfke kusmana gerek yok.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılBEKARET önemli değil esas konu bakire olmadığı halde bakireyim diyenlerde.. gidip diktirip bakireymiş gibi takılanlarda.. bakire erkekleri bakire olmayan kızlar kapıyor.. ahh ahh...
00 Yorumla Ben böyle şahsiyetlerin bunun gibi düşünenlerin hepisnin topu CEHENNEME İNŞALLAH, lan insan gibi yaşamak varken , bu ne sapıklık kalitesizler
00 Yorumla
1 yılBakire olmaması artık çok normalleştirildi maalesef ama her gece başkası çok başka boyut yaa çok kötü debir ya iğrenç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. öyle düşünecek olursan senin hayatına alacağın adam bakir mi olacak bakalım takılmayın böyle şeylere artık
02 Yorumla
m 1 yılNûr suresi 26 ayette geçiyor
Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.
Gizli Üye(36-45)1 yılBacım sana hiç "sana ne" demediler mi? Git kilit vur kızın labia majora'lara. Manyak mısınız nesiniz siz ya?
14 Yorumla
Soran1 yılGece uykumdan uyandıracak kadar rahatsızlık veriyorlarsa bana ne değil? Edep ve saygı
Cevap sahibi1 yılhatunun olmayan bekareti mi uyandırıyor seni? yoksa senin kendi bekaretin mi dürtüyor? soruyu öyle sormuşsun da farkında değilsin anlaşılan.
- 1 yıl
Ulan çocuğun Tv'de meme görse tvyi kapatacak adam gelmiş burada laga luga yapıyor.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı kim o?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen katılıyorum bunu yapanlarda bize geri kafalı derler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılkültüre göre değişir. Mardin insan vuruyorlar bunun için, İstanbul'da kimsenin zkinde değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Herkesin bi kafa dengi oluyor onunda karşısına öyle biri çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKim bu kız. Kaç yaşında, güzel mi? Üniversite mi okuyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGwt çok biri mutlaka çıkar evlenirken konu komşuya sormak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBen bunun hesabını sormazmıyım o kıza sen adresi yaz bana ben gerekeni yaparım🤭
00 Yorumla Bakire değilse evlenmem zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılİğrenç yapan iki cins için de
00 Yorumla Herkes bacak arasından düşünüyor bu aralar
00 Yorumla
1 yılÖnemi kalmadı cok veren çoğaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvleneceği kişi de o kız gibi belki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi tek eşlilik bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılöylesi bizden uzak olsun
00 Yorumla Gercekten cok igrenc bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kimin umrumda herkes pompada
00 Yorumla
1 yılDeğil artık bakir diye bir kavram kalmadı
00 YorumlaHaklısın herkesle olmamali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Artık hiçbir şeyin önemi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılAçık adres alabilir miyim 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekaret önemli bir şey değil ahlak önemli bir şey.
02 Yorumla
Soran1 yılBu ahlaklı bi davranış mı
Cevap sahibi1 yılSoyleyecegim ahlaklı bir davranış ya da değil demem ahlaklı yapmaz ahlaksız da yapmaz. ama ahlaktan kastettiğimiz şey kendisi dışındadaki insanlara kendi çıkarı için zarar veren insan ahlaksız insandır ben böyle bakıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılOyle gercekten. Belki de kiz esc’tur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyalan söyleme
yok öyle bişey00 Yorumlaiğrenç ve acınası bir durum
20 Yorumla
1 yılNe alaka
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye ki. Seninki altından sanırım sakla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBundan sanane, kim kiminle istiyorsa yapar.
29 Yorumla
Soran1 yılGece tüm apartmanı ayağa kaldırmak normal bi şey mi? Edep ya hu
- 1 yıl
Kabasın
Soran1 yıl@cemsie herkesin sayısız kişiyle beraber olduğu çağdan iğreniyorum çünkü
Cevap sahibi1 yılİnsanlardan rahatsızsan yaşamamaya ne dersin
Cevap sahibi1 yıl@Anlarım3005 kimseyi ben itmiyorum buna
Cevap sahibi1 yılSen kendinden emin olduğun sürece başkasından kime ne
1 yılÖnemli tabi
00 YorumlaKarhane Apartmanı 😀
00 Yorumla
1 yılKendini satıyordur
00 Yorumla
1 yılAynen yazık
00 Yorumla
1 yılDostum artik maalesef bekarete takilmiyorlar
00 Yorumla