Bu erkekler gerçek anlamdaki bakire kizlari birakti diğerlerinin köpeği oldu onlarla evleniyorlar niye bizlerin değeri bilinmiyor vallahi evde kalıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla knk o konu benim de biraz canimi sikmaya basladi bide normallestirdiler ya sanki anormal bizmisiz gibi, halbuki ben dinime gore yasayip bir kiz bulmak istiyorum seneler geciyor diye din degismiyor ki, uygulama mi bu da her sene guncellemesi falan geliyor. Bide bizim gibileri knk kendisini pek gostermiyor yani biz oyle kendi halimizde olmayi seviyoruz oyle kafada insanlariz genelde ama digerleri daha cok on planda olduklari icin daha cok goze gorulen goze carpan onlar oluyor. Bide herkes evlilik oncesi sevgilisiyle her isi yaptiklari icin ona gore sevgili iliski ayarliyor hani eger bunlari yapmiyorsa zaten beraber olmam bu kisiyle kafasinda hani sen ne kadar sevip begensen bile karsi tarafi sirf bu nedenden birakirlar iliskiyi. Napalim hayirlisi knk biz kendimiz gibi birisini bulalim en iyisi o sanki...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun inşallah bize de ahlaklısı gelir
Cevap sahibi+1 yılAmin inshallah, sen yolundan sasma ve yanlis yollara dusme milletin lafina da aldanip hata yapma...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılne alaka knk zaten bakirelik diye bir şey yok o tamamen gelenek hâline gelmiş yanlış bilgi o zar sizin bakirelik diye adlandırdihiniz vajinayı korumak için verilmiş yobazin biri çıksın bakirelik desin diye değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Off cehalete bak, Bekâret konusunu sadece zar ile bağdaştırıp olmadığını söyleyerek milleti kandırmaya çalışmayın. Zar olmayabilir ama bu bir yaşam tarzı ve tercih.
+1 yılBakiresin diye kendini üstün görüyosan hak ediyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılÜstün görmüyorum ama bi + oldugunu düsünüyorum cünkü bende bu kadar kendimi tutmayabilirdim hayatımdaki isnanı bekledim
- +1 yıl
O halde beklemekten başka çaren yok, ben de kendimi eşime saklıyorum, bu övünülecek bişey değil.
Soran+1 yılBurcun ne
- +1 yıl
Başak
Soran+1 yılMuhafazakar mısın ondan mı yapmadın
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSana cinsellik yasamıs biri gelirse napcaksin
- +1 yıl
Pişman olup olmadığına bakıcam, insanız neticede, hatasız birini aramıyorum
+1 yılOlanı da bozuyorlar bir de evlilik artık hayal oldu herkes takılıyor yetiniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç de bile ben de bakireyim en çokta bakire kızlar değer görüyor ama salladın
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem benim hic kiymetim bilinmedi, akrabalarımda öyle. Ama arkadasım cok rahat yasıyor yüzüğü taktı
+1 yılErkekler gelmiş dalga geçiyor 😄 😄 kızım anangillere söylesene sana köyden bakir bi koca bulsun! O kızların peşinde koşan erkeklerde bakir değil çok adaletsizsin aaaaa ayıp!!! 😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılKız öyle deme üzülüyorum valla evde kalacağım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. insanlar artık deneme sürüşü yaparak evleniyolar 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok dertlisin
çiçek çikolatayı almaya gideyim mi?
alayım da seni
00 Yorumla
+1 yılKöpeği falan nedir? Bu zihniyeti kim ne yapsın !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değerliler düşüncen yanlış
00 Yorumla
+1 yılKim demiş? Kim demiş ise sallamış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen doğrusun. doğru değişmez
00 YorumlaEvde kalin siz
00 Yorumla
+1 yılSelam. Haklısın ya dertleselm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakire misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi