• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsellik

Artık neden bekaret önemsenmiyor?

greenface
greenface Takip Et
Xper 2 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Günümüzde karşılaştığımız 5 kızdan 4 ü daha öncesinde ilişki yaşamış yargılamak için söylemiyorum kendi seçimleri fakat son 10 yılda neden bu kadar yoğunlaştı sizce?
Artık neden bekaret önemsenmiyor?
İlişki Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• 1kleopatra
    1kleopatra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl

Artık erkekler şöyle düşünüyor ;en azından bi oral yaptırırım ,sonra öpreim koklarım .bunları yapıyorum ya normal ilişkiye razı ederim .hem cinsellik olunca daha bi tutkulu oluyormuş .dha heyecanlı oluyormuş.kıza gider bunun normal olduğunu ,başkasıyla istemediğini ,onu istediğini söyler .sonra belli bi süre yüzeysel sevişme tarzında devam ederler.sonra dayanamazlar ve olur.kızların çok büyük kısmı bana daha da bağlanacak diye yapar .tamam zevk de vardır.sonra aksine adam bağlanmamaya ,soğumaya başlar .o da bunun olacağının farkında değilidr .sonra erkek rahat sıkıldım der ,soğudum der ,kavga başlayınca da sen de istedin der.ki kız da ister.kız ağlar depresyon .sonra biri çıkar karşısına ,genellemiyorum ama biri beni kandırdı der .ağlar felan .adam seviyorsa affetmiş gbi yapar.ama sevgi bitince kavgalar hep bu yöne evrilir.adamın içi içini yer.

sonra da boşanmalar arttı.başka nedeni de olabilir ama bu da bir neden .ben yapmadım ve ayrıldı çok da tın ,alın sevişgen sevişgen diyorsunuz ,sevişsin istiyorsunuz o zaman kız olmayan biri iyi işinizi görür.bilgili olur fena mı ?istediğiniz bu değil mi?

10
    6 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Sona doğru batırmışsın

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

kleopatra bana da bir iki cevap vermişti hep saptırır konuları bosver

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

hemen biraz çıktığın biriyle tam bir cinsellik istiyorsun mesela .o kızsa ondan cinsellik beklemen ne kadar doğru .hemen cinsellik istiyorsan kız olmasın o zaman .valla bildiğim şu :erkekler hep ben farklıyım ,ben öyle terk etmem ,bi erkek bunu istediğinde "o nasıl erkek "ben yapmam der.ama iş kendisine geldi mi bana versin der.herkes dürüst!herkes farklı.işinize gelmeyince batırmışsın

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

artı 1 verdim.olayı çok güzel özetlemişsin.ben birşeyler yazacaktım bunun üzerine artık birşey yazılmaz.

Yorumla
    • selen94
      selen94
      +1 yıl

cok buyuk konusuyorsun kleopatra bende bakire bir kizim ama inancim anlayisim kendime herkesin anlayisi farklidir kimseyi yargilayamazsin basina gelirse asik oldugun adam sana bunlari yaparsa o zaman hatirlarsin bu dediklerini

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

sağol selen bende cok buyuk konusuyordum hatta en yakın arkadasım için , ama benimde basıma geldi, bende bekaretimi evlenecegım adama saklıyordum ama oldu işte selenin dediği gibi cok buyuk konusuyorsun sen... buyuk lokma ye buyuk konusma

Yorumla

En İyi Cevaplar

• hesapsız
    hesapsız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

dinden o kadar uzaklaştık ki günah olduğunu bile takmaz haldeyiz :((

26
    4 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Bu iyi bir cevaptı!

Yorumla
    • hesapsız
      hesapsız
      +1 yıl

teşekkür ederim. ancak gerçek ne yazık ki bu :((

Yorumla
    • gölgesizz
      gölgesizz
      +1 yıl

Afferin yiğen

Yorumla
    • hesapsız
      hesapsız
      +1 yıl

sağol dayı :))

Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

5 de 4 mü? Kızların %20 si mi bakire yani? Hadi oradan. Bence o derece değil oranlar. Bu büyük bir iftira.

Son 10 yılda zinanın yoğunlaşmasının sebebi siyaset. "Dindar" diye "dinciler" bu ülkenin başına oturdu da ondan. Zina suç olmaktan bile çıkartıldı mesela... Niye? Millet birbirinin peşine düşünce siyasileri biraz daha rahat bırakıyorlar. Ahlakı olmayan insanlar siyasetçilerin ahlaksızlığına daha bir göz yumar hale geldi. Başımızdakilerin dinsiz olduğunu sırf ahlaksızlığın 10 yılda artmasından anlayabilirsiniz...

2
    3 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

aslında mantıksal bir yaklaşım zina neden suç değil geniş pencereden düşünmek lazım

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Geniş pencereden düşünürsen, elin avrupalıları,amerikalıları gelip de Türkleri daha iyi becerebilsin diye... Suça bulaşmasınlar diye. Budur.

Bir de evlilik yaşı ekonomik nedenlerde yükseldi. 20 lerin başında evlenmeli insanlar. Yoksa bu olaylar kaçınılmaz bir hal alıyor...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Keşke ekonomi izin verse de dizginler ellere alınmadan evlenilse bence de

Yorumla
  • Wakabayashi
    Wakabayashi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

İman eksikliği ve Allah korkusunun olmaması. Herm erkekler hem de kızlar için söylüyorum. Ayrıca Avrupalıyızı ya hani modern olacağız ya o yüzden onların yaptığı her şeyi yapmak zorundayız. Onlar Müslüman olsaydı biz de Müslüman taklidi yapardık işte ama maalesef gel gör ki kafir taklidi yapıyoruz. !

11
    5 Yorumla
    • pupsek
      pupsek
      +1 yıl

En iyi cevap olmalı :)

Yorumla
    • zombie_lusa
      zombie_lusa
      +1 yıl

Resmen demegoji yapılmış,saçma sapan bir cevap.Kadının bacak arasındaki zarı da Avrupa'ya,modernliğe bağladınız ya,ne desem boş.

Allah korkusundan muta nikahını,hülleyi filan keşfettik zaten.O yüzden Afganistan'da kocası tarafından satılan kadın sevgilisine kaçtı diye recm edildi.

Hep Avrupa'nın oyunları zaten.

Yorumla
    • Wakabayashi
      Wakabayashi
      +1 yıl

@zombie==>>İslama göre zina büyük günahlardan. Bana laf salatasaı yapma. Bir Müslüman olarak yaşanılanları İslama göre değerlendirmek zorundayım. Eğer Müslüman değilsen kapa çeneni ancak Müslümansan zinanın ne kadar büüyk günah olduğunu biliyorsundur.

Yorumla
    • zombie_lusa
      zombie_lusa
      +1 yıl

Evet gayet iyi biliyorum.Orada yazılan muta nikahı,hülle vs boş yere yazılmadı.Bunları bozuk niyetli olan herifler kılıf bulmak için çıkardı.Siz islamı kadının bacakları arasında aramasanız,toplum olarak çok daha ileride olacağımızı da biliyorum.Neyse,ben kaçar.Kısır tartışmalara girmenin faydası yok.

Yorumla
    • pipoo111
      pipoo111
      +1 yıl

sevgili zombie verdiğin örnekler islami kaynaklar değil. islamdan konusacaksan lütfen ayetlerdeden ve "sahih" hadislerden örnek ver. birilerin yaptığı saçma dini uydurmaları dine maledip islamı eleştirme.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

15

Cevap

• kahvetadı
    kahvetadı Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 44%
    +1 yıl

Erkekler kandırma konusunda çok başarılılar, evlilik düşüncesiyle sevgilisiyle birlikte olan sonra sevgilisinin ayrılık isteği karşısında korkuya kapılan kızların sorularını burada da sık sık görüyoruz.

4
    1 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Çok mantıklı bence

Yorumla
  • selen94
    selen94 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

sadakat ask sevgi yokta ondan.. kendini hayatinin askina adamis sadece onun olmak isteyen kac erkek kac kiz var? ben asik olmadigim sevmedigim beni sevmeyen bana sadik olmayan bir adamla bunu paylasmayi dusunmuyorum. cunku sekste askin bir parcasi benim icin sevdigim adamla beni birbirimize daha cok baglamali.

3
    10 Yorumla
    • gölgesizz
      gölgesizz
      +1 yıl

en iyi cevep verilmiş, daha neyi bekliyorsun soran

Yorumla
    • selen94
      selen94
      +1 yıl

tesekkur ederim :)

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

çok haklısın aylardır bu sitede bunu anlatamıyorum sex askın bir parcasıdır ikisi bir arada olursa çiftler birbirine o zaman yakın olur ve o zaman o ilişki doyumsuz olur...

Yorumla
    • selen94
      selen94
      +1 yıl

aynen oyle canim ama artik insanlar icin boyle kavramlar yok ben inancimi yitirmek uzereyim arada benim gibi dusunenlerin oldugunu gorunce seviniyorum yinede

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

yukarıda oku yorumlarımı üstüme geldiler hep

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

oraya yorum yapamıyorum ksr bkma.tabiki de gelir niye gelmesin .ben genel bakış açısından bahsettim ,çevremde olandan bahsettim .tühh kızlar yazıklar olsun size demedim.erkekler böyle görür ,kadın böle yaşar dedim.zaten kendi durumumu da bahsettim .seviyorsun ediyorsun ama kime güven oluyor.aşkımdan ölüyorum dediğin adam bile üzgünüm diyor .kimi erkek 6 ayda sıkılıyor kimisi de 5 yılda .seks sevdiğin kişiyle ve güvendiğinle hep olsa ne güzeldaha gzl var mı !ama olanını çok az duydum çoğu hüsran

Yorumla
    • selen94
      selen94
      +1 yıl

evet o yuzden kimseye guvenmiceksin gercek ask sevgi bulmak cok zor

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

mesela şunu da diyorum kendime :az sevip evlendiğim biriyle resmi olarak yaşamaktansa ,sevdiğimle yaşarım daha iyi diyorum ama kşke her şey benim fikirlerimdeki gibi olsa .kızlarla yatıp yatıp yüzlerine ben farklıyım deyip ,sevme yalanı yapıp,kızın yüzüne seks daha da heyecan katar deyip de ,arkasından bu tam o*spu diyenini gördüm .ben mümkün olduğunca uzak durmaya çalşıyorum ,en azından daha iyi düşünüp daha az pişmanlık yaşamak istiyorum

Yorumla
    • selen94
      selen94
      +1 yıl

aynende oyle tatlim kesinlikle. bende uzak durmaya bakiyorum kimseye guvenim kalmadi bu yuzden. umarim hayatimizin askini bulup mutlu mesut yuva kurabiliriz.

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

Umarım ,ummaktan ve beklemekten başka bir yol yok

Yorumla
  • sessizliman
    sessizliman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 38%
    +1 yıl

Aileden baskı gören, ailelerin sebep olduğu ya da sağladığı korumacı sosyal ortam yavaş yavaş ortadan kalkınca ve sosyal hayat da buna teşvik edince sürekli baskı ve kendini kontrol ile yetişen kızlar da ister istemez kabak çiçeği gibi açılmış oldular...

2
    2 Yorumla
    • hayalindegüzel
      hayalindegüzel
      +1 yıl

etrafımdakilerin bu sitedekılerle uzakdan yakından alakası yok

Yorumla
    • sessizliman
      sessizliman
      +1 yıl

Yani bu sitede tek tip insan yok ki senin etrafındakiler hangi sınıf oluyor?

Yorumla
  • sorveyor
    sorveyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

sokakta durdurup sorsan cinsel birliktelik için "aa ayıp, evlenmeden olamaz" diyen insanların bu durumda olmasının tek açıklaması var; ahlaksızlık. hadi bi de iğrençlik diyelim.. cinsellik konusunda rahat olan, ilişki yaşamayı ahlaksızlık olarak görmeyenlere lafım yok, onlar daha dürüstler.

2
    0 Yorumla
  • Esraa55
    Esraa55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

dejenere olduk fazlasıyla o yüzden.içten içe çürüyor toplum.neredeyse bütün değerlerimizi yitirdik.ahlakı,edebide unuttuk dolayısıyla.herkesin kendi tercihi ama bu kadarı da nedir artık onu bende bilmiyorum.erkekler de çok bozuk sadece kızlar için söylemek yanlış olur.her iki tarafta bir an önce aklını başına almalı kanısındayım.batıya küfrederken biz batıdan beter olduk yani.

2
    0 Yorumla
  • marco-paşa
    marco-paşa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

modern olacagız ya bu bişey degil daha küveti süt ile doldurum buzlu bademle fantezi yaşayacagız hey allahım daha neer görecegiz

6
    0 Yorumla
  • bulutlu-bir-gün
    bulutlu-bir-gün Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 51%
    +1 yıl

erkekler ben evlenmeden herşeyi yasarım evleneceğim kızla ama yeterki başkasıyla yaşamamıs olsun değilde kendisiyle yaşamasında kötü gözle baksa ,kızlar ellerine bile dokundurtmazlardı..erkeklerin çakallığından kaynaklanıyor durum

1
    0 Yorumla
  • HeRaM
    HeRaM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ya sen neyin davasındasın a m k s*kişmeye geldiğinde yapmışsın etmiş sin şimdi pişamanım cart curt diyosun dine bağlıymışssın gibi konuşuyosun has*ktir ordan yap et ondan sonra zina! Lan i*ne sen bakir misinki kızlardan bakire olmasını bekliyosun! merak etme herkesle birlikte sende yanacaksın bari milleti sorgulama.

0
    2 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

anasını sıktıgımın oglu cevap verme ozaman ?

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Bıde ben senın kız kardesının herkeze verdıgınden bahsetmedım genel konustum senın kız kardesın senı ılgılendırır dostum

Yorumla
  • pembekalp
    pembekalp Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

cnku ınsanlar aılesınden yeterlı terbıye gormemeye basladı.. bı nebze gevseklık

6
    3 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

katılıyorum bencede

Yorumla
    • gölgesizz
      gölgesizz
      +1 yıl

terbiyenin literatürden kalktığı bir zamanda, terbiyeli aile kızı çok zor bulunur oldu

Yorumla
    • pembekalp
      pembekalp
      +1 yıl

aynen oyle :S

Yorumla
  • tansuu
    tansuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

dünyanın sonu yaklasıyor olabılır nı dersınız cunku zına artıyor eskısı gıbı değil hcbrsey ama herkes kendınden sorumlu demı yanı

3
    2 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

aman kardeşim herkes kendinden sorumlu diyerek sakın bulaşma o işe daha küçüksün dikkatli davranmalısın

Yorumla
    • tansuu
      tansuu
      +1 yıl

haklısın ve neden attı dıye sordun ya dunyanın sonu yaklastıkca zına falan artacakmış bılmıyorum ne kadar doğru kardesm

Yorumla
  • helend
    helend Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 49%
    +1 yıl

Cinsel iliski yavas yavas tabu olmaktan kalkiyor. Bana sorarsan ondan. Isteyen evliligi bekler, isteyen beklemez. Ikisi de bana sorarsan normaldir=).

3
    1 Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

güzel yorum

Yorumla
  • RulinJen
    RulinJen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Benim kanaatimce evliliklerde boşanma arttıkça ''evlendiğin ilk gecesi için erkeğim için'' saklanan bekaret inancı da arkadan öncen file vermeye başladı..

1
    4 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

mantıklı aslında

Yorumla
    • RulinJen
      RulinJen
      +1 yıl

fazla imla hatası yapmışım :D evliliğin ilk gecesi* için. önden*

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

ya da artık evlilik olmazsa olmaz değil şimdiki kızlar için,1980 li yıllardaki kızlara göre

Yorumla
    • RulinJen
      RulinJen
      +1 yıl

yani evet.Şahsen bi erkeğin sorumluluğunu almak çok zor ya mesela en basitinden plaja gidicektik erkek arkdaşımla bütün eşyalarını bana verdi cüzdan sigara telefon vs vs. benim çanta şiştikçe şişti yuh didim yaa bide öyle bir tavır içindeki 5 senelik evliyiz sanki :D

Yorumla
  • hayalindegüzel
    hayalindegüzel Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

bu site sakinleri nerde yaşıyo ciddi anlamda merak ediyrm neden benim etrafımdaki insanlar bu sitedekıler gibi değil?

4
    2 Yorumla
    • sessizliman
      sessizliman
      +1 yıl

senin etrafındaki insanlar nasıl da?

Yorumla
    • grandcannon
      grandcannon
      +1 yıl

dünya senin etrafındakiler kadar değil bayan

Yorumla
  • sudankale
    sudankale Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Hayatın tadını çıkarmak için cehennemi görmezden geliyor salaklar bence

11
    7 Yorumla
    • RengaRenq
      RengaRenq
      +1 yıl

Kimseyi fikirleriyle yargılayıp salak kelimesini kullanamazsın?

Yorumla
    • sudankale
      sudankale
      +1 yıl

ortaya attım kim alırsa artık?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

dinin gerektirdiği diğer seyleri yaparsan hayatın tadını cıkarırsın...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

ne demek bu sımdı?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

onu bunu nirbirine dusurme dedikodu yapma , annene babana saygıda kusur etme isyan etme, mesela bunları yap once gerisini sonra konusuruz

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

pekiiiii sen evlilik dışı ilişkide annene babana saygıda kusur etmediğini mi düşünüyorsun?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

kuzenim bakire anne va babasının azına sıcıyor,

Yorumla
  • ruzgar_gibi_gecti
    ruzgar_gibi_gecti Takip Et
    Bilge Yaş: 47
    +1 yıl

sen 25 yaşında olduğun halde bakir değilsen kadınlardan da bekaret bekleme. ayrıca bekaret ile cinsel ilişkinin arasında dağlar kadar fark var.

kadınlar ilk cinsel ilişkiye girdiklerinde eğer zar esnekse kan gelmeyebilir. kadın bekaret kıskacı altında her türlü denemeye giriştiği halde (arkadan vs.) hala bakire olabilir. (bazen düşünüyorum da siz erkekler kandırılmayı hak ediyorsunuz.)

soruna gelince bence insanlar artık neyin doğru olduğunu anladılar. 3 günlük dünyanın tadını çıkarıyorlar.

3
    5 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

engeli yedin byy

Yorumla
    • ruzgar_gibi_gecti
      ruzgar_gibi_gecti
      +1 yıl

aynada güzel bir kadın görüyorum sen ne görüyorsun?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

herkes kendi işiyle ilgilense bu kadar kavgalar cıkmaz zaten , rüzgar gibi gectiyi sonuna kadar destekliyorum 3 gunluk dunya , kendinizin yemediği bok kalmıyor acaba kacınız bakir, burada kadını kızı eleştiriyorsunuz, şimdi siz ikimizin dusuncesine de saygı duyacaksınız ve defolup gideceksiniz bu kısımdan...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

catelya azıcık utan ve sus artık herkes sustu sen hala böğürüyorsun

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

hahaha :)

Yorumla
  • kuzenvekomsu
    kuzenvekomsu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

"din önemsenmiyor" denmiş ama İslamcı bir hükümetimiz var, sorunun cevabı din değil. Kadınlar özgürlüğü cinsel keyif sanar oldu da ondan, cahillik ve özentilikten başka bir şey değil

0
    0 Yorumla
  • dclown
    dclown Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

o oran yanlış. kızlar birey olma yolunda ilerliyorlar, aile baskısını atabiliyorlar üstünden, bu yüzden de kendi tercihlerini uygulayabiliyorlar.

0
    2 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

görüşüne saygı duyarım dostum

Yorumla
    • dclown
      dclown
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • 1kleopatra
    1kleopatra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl

bu arada otisabi var okuyun kızlar ,karikatür ama ,güvendiğiniz kişilerin nasıl olduğunu görün .

0
    0 Yorumla
  • pupsek
    pupsek Takip Et
    +1 yıl

Bence çok tezcanlılar her seyi tecrübe edinmek istiyorlar,sence?

0
    3 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Bu işin tezcanlılığı yok nefsi kontrol edememek var bunun sonucuda iman zayıflığından

Yorumla
    • pupsek
      pupsek
      +1 yıl

Aile terbiyesinden olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

evet haklısında ailede işin içinde olmalu terbiye utanma duygusuda olmalı

Yorumla
  • lol18
    lol18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Kültürel değerler ve dinden uzaklaşmış bir nesil var bnim sevgilim herkes yapıyor bizde yapalım nolcak demişti herkese göre yaşancaksa bunlar ohoo. herkesin kendi tercihi tabi

0
    0 Yorumla
  • endlessfury
    endlessfury Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Amerikan Pastası gençliği...Onun jenerasyonu şu an telef olmuş durumda.

1
    1 Yorumla
    • kuzenvekomsu
      kuzenvekomsu
      +1 yıl

doğru tespit

Yorumla
  • grandcannon
    grandcannon Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

daha da kötü olacak. millet başı kapalı diye alıyor . bazısı açığından daha edepsiz çıkıyor.

0
    2 Yorumla
    • hayalindegüzel
      hayalindegüzel
      +1 yıl

dünya benım etrafımdakiler kadar değil ama bu sitedekiler gibide değil

Yorumla
    • grandcannon
      grandcannon
      +1 yıl

bu sitedekileri neden baz alıyorsun? genel olarak düşün. genel olarak bozulma var. dizilerimize bak . eskiden rtük yokken tv lerde erotik yayınlar varken bile bu kadar edepsizlik yoktu. çünkü gece 3 4 de yayınlanırdı. şimdi öpüşme sevişme çok sorun değil. balkon altlarında parklarda çok rahat oldu her şey.

Yorumla
  • topal_solucan
    topal_solucan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

toplumdaki bekaret baskısı nedeniyle erken boşalma yaşıyor erkekler..iyi düşünün haklı olduğumu anlayacaksınız

0
    0 Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

hayatın zevkini çıkarmaya başlamışız demek ki.erkeklerinki sorgulamama nedenin nedir?

0
    0 Yorumla
  • cataleya
    cataleya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

günümüzde karsılastıgımız 20 erkeğin 20side daha önce ilişki yasamıs onlarda neden bu durum yogun peki?

2
    54 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

tek taraflı sormadım zaten aynı şey bence de kız erkek eşit bu konuda

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

soruda 5 kızdan 4 ü demişsiniz

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

5 erkekten 5 i olarak algıla? sıkıntı yok feministliğin alemi de yok

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

bekaretin gercek işlevini biliyor musun ?

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Benim bildiğim beyinsel olan zardan ibaret senin kisi?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

küçük bebeklerin anusu vajene yakın oldugu için mikrop gecisini engelemek içindir ama kız buyudukce orası genişler ve bekaret işlevini yitirir... sevişmek yemek içimek gezmek dolasmak kadar normal birsey, bence fazla buyutmemek gerekir, bu insanlar ahlaksız da değildir...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Senin dinine inancına göre öyle olabilir ama benim inancım dinim öyle demiyor

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

sen bakr misin peki?

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Ne yazık ki değilim ama bundan dolayı pişmanlık duyuyorum

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

senin dini inancın hani öyle demiyordu ?

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Benim dini inancım da bağışlanma ümidi vardır hatalardan bir daha dönmemek üzere uzaklaşmak vardır ben bu evredeyim şimdi

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Sen Allah tan af dilemeden ve pişmanlık duymadan 100 ün üstünde erkekle yattığını çocuklarına nasıl açıklayacaksın onu söyle bana?

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

ben de üniversite okudum ev kızı değilim ve açık görüşüyüm ,cataleya.namusun okumakla alakası yok.orada seninle ilgili tek şey söylemedim .

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

sevişmek yemek içmek kadar doğal birşey değildir.

anne babamızla oturup yemek yiyioruz ama sevişmiyoruz demi?

ben çok aç olsam açlıktan ölüyor olsam seninde elinde ekmek olsa

biraz vermeni rica etsem eminim verirsin.

ama cinsel açıdan çok kötü durumdayım tatmin olmuyorum yıllardır bana 1 kere ver desem?verir misin?polis çağırırsın.demekki bu kadar normal değil.tecavüze uğrasan ne hissedersin?dünyanın en iğrenc seyi demi?ama ekmeğinin suyunun calınması o kadar değil.beden özeldir.su ekmk dğildir

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

bu senin bakış açındır beni hiç ilgilendirmez ,istediğini yaparsın .bak pişmanım demişsin ,demekki yanlış olduğunu düşünüyorsun.seks bi ihtiyaçtır bir şey diyemem .ama pişmanım diyerek kendinleçeliyorsun .ihtiyaç ihtiyaç deyip milletin başını yakma

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

bulutlu bir gün sen resmen adamsın

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

hayır şöyle bir yorumlarını okudumda ,sevdiğin erkeklere bunu yasamayı , erkek tarafından kandırılmak olarak görüyorsun, bence sende güven sorunu var... daha oncede cevap vermiştin bana hep boyle yerin dibine sokmaya calısıyorsun erkek arkadasıyla olanları beni de dahil, kendi cinsine dusmansın,gazi olmak mıs, kaza kurbanı değiliz kendi istegimizle yasıyoruz bunu...

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

cateleya biraz önce erkek arkadaşım benimle 2 defa ilişkiye girdi simdi sen kirlisin tertemiz kız buldum diyen bir kızın sorusunu cevapladım...cinselliği normalleştirmeyin çünkü olan yine kızlara olur..erkekler işini bitirir gider.erkeklerin çoğu böyledir hem cinsel ilişki için zorlar yapıncada bu kız kaşar der..kleopatra en mantıklı seyleri söyleyen kişi burada..cataleya bence snein gibi kızlar cinsel dürtülerine hakim olamıyor o yüzden savunma mekanizmalarına basvuruyor cinsellik norml seklnd

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Bence tedavi olmalısın catelya bu cinsel dürtülerine hakim olamamak çok sıkıntılı bir durum olabilir

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

yahu ben normal derken, tozutun önünüze gelenle yatın kalkın tecavüz edin mi dedim, allah allah , seversin asık olursun , köpek gibi asık olursun, onunla yatmazsın, sonra ayrılırsınız, seneler gecer bir daha asla oyle asık olamazsın kimse onun yerine gecmez,işte o zaman ulan keske onunla yasasaydım demezmisin ? ben bunu kastediyorum...

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

cataleya sen sevdiğim kişiyle yapıyorum diyorsun sen bir probşem yaşamamıs olabilirsin.hatta evlenedebilirsin.ama erkekler cinsellik yasadıkları kızdan bıkıyorlar.hatta evlenmeden altıma yattı diye uyuz olup kötü davranıp terkediyorlar.evlendiklerinde bile bunu yüzüne vuran çakallar var...erkekler kız kardeşlerine annelerine laf kondurtmazlar ama elin kızına herşeyi yaparlar.

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

ben hayatımda p*rno bie seyretmedin hanginiz benim gibi p*rno seyretmediniz acaba durust olun, cinsel dürtülerime hakim olamıyormussun asık oldum onunla oldum ve hala birlikteyiz yakında evlenecegiz, gayet normal lise öğrencisi değilim ben ...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Erkeklerin duygusallığı boşalana kadardır derler ayıp falan ama söyleyesim geldi kendini kullandıran kızlara

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

İnşallah evlenır ve mutlu olursun ama burada yazılanları unutma başına gelecektır... pişmanlık nafıle

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

bulutlu bir gün .benim de ihtiyaçlarım var ama erkek psikolojisi farklı.çoğu bunu farkında değil.ben seninle yattım bırakmam der bırakır .belki onlar da istemez bırakmayı ama tabiatları öyle.sevgilim sen sevişmiyorsun diye beni terk etti.hem de ben onu aylarca sevdim.verseydim ona devam edecekti.ben dayandım direndim acı çektim ben de verseydim bırakmasın diye .benim isteklerim yok muydu?ayrıca da ne eşimin ne sevgilimin parasında gözüm yok.2 kuruş olsun ama benim param olsun

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

soran sende daha once yatmıssın baskasıyla birde kadın erkek eşit diyorsun , o halde sende cinsel dürtüne hakim değilsin ... bence sen de tedaviye git

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

erkek arkadaşın seninle cinsel ilişkiye girer cataleya ama sor bi kız kardeşi erkek arkadaşıyla ilişkiye girmesini nasıl karsılıyor... adam öldürür belki yeme içme gibi ihtiyaç der mi?..sen elin kızısın.o canı.ne zamanki kız kardeşinin namusuna gösterdiği özeni bir kıza gösterebilirse bir erkek o zaman hersey farklı olur.namus bacak arasında değildir ama bacak arasındada namus vardır.senin köpek gibi aşık oldum dediğin adamlar bakire değilsin diye seni kapı dısarı eder.aşkı heşye kılıf yapmyın

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Kesinlikle benimde sorunlarım var kabul ediyorum bu ayıp değil..

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

bulutlu bir gün her erkek senin gibi değil, burada yazdıgın cogu sey, aslında ornek veridğin seyler senn kendi karakteristik dusuncelerin , erkek arkim zaten evlenmiş ayrılmıs, bunlara takılmıyor, 3 senedir birlikteyiz sıkılan adam hemen sıkılır

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

cataleya herkes senin gibi sanslı değil.sevdim birlikte oldum yakında evleneceğim diyorsun.

ayrılmak zorunda kalan veya terkedilenlerde var.senin sansın yaver gitti diye yasadığın seyleri kesin doğrular olarak sunma.snein gibi düşünüp sonra köpek gibi aşık olduğu adamla ilişkisi sırf bakire değil diye bozulanda var...sırf bekaratini verdi diye 5 para etmez adamla mecbur kalıp evlenende var.herkes senin gibi şsanlı değil..yaptığın pahalıya patlamadı diye sana doğrudur diyemezsin.

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Evlenmiş ayrılmış bir adamla daha hiç evlenmemiş bir kadın he? Bunun nedenini bir düşün bakalım karşına ne çıkacak...

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

hayır bak seversin aşık olursun onda sorun yok.evlenip de yaşayacağım yere ,aşık olur sevdiğimle yaşarım dersin o ayrı .ama çok aşık olsan bile bıkan erkekler var.ben burada çok okudum ,seviyordum ama sevişince soğudum diyen .yani bu riski nasıl göze alayım .onun acısı daha büyük olur.bi yatıp birşeyler paylaştığın adamla ,sadece gezdiğin adam bir olur mu?yoksa zar umurumda değil.diktirmek zor mu ?

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

tabiki ama ben cok bekledim cooook 3 sene ne demek , sonunda güvendim oldu, ayrıca ben buyuk buyuk konusmuyorum bende cok mana buluyordum ama simdi bende bakire dğilim , sizde mana bulmayın ona buna ,

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

cataleya ben büyük coğunluktan bahsediyorum sıkılır derken.istisnalar vardır tabiki.neyse umarım mutlu olursun.ama birlikte olduğun adamın kız kardeşi varsa şunu söylermisin?''kız kardeşin erkek arkadasıyla birlikte olmuş diye*'' ortalığı yıkar emin ol..artık bundan sonra söylenecek birşey yok..delikanlı adam evleneceği kadınla cinsel ilişkiye girmez.bence durum bu...bu gece kalp krizi geçirip ölsem ,trafik kazası geçirip ölsem evlenmeden ne olacak bu kız diye düşünür düzgün bir erkek.

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

diktirmek kolay tabikide, ama benimde basıma oyle birsey gelse diktirmeyecegım, sonuna kadar dürüstlük derim ben...

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu Müminlere haram kılınmıştır.”[1]bu bir ayet .tabi pişman olup da tek kadına bağlananlar ayrı

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

1kleopatra bu ayeti biliyor ve ne zaman aklıma gelse yapmam gereken acı durumu aklıma getiriyorum.. Ben benim gibi birisi ile evlenmek zorundayım.. Hakkımı kaybettim çünkü...

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

ya şimdi dini karıstırma buna , zina yapmayıp, onu bunu birbirine düsüren , dedikodu yapan , hırsızlık yapan , iftira atanlar var ,bak ben şu an orucluyum , sırf bakire değilim diye kafir de diyemezsin bana

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Ya ne alakası var kafirlikle

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

asagıda bir kardeşimiz demişki, islamı bacak arasında aramayın demiş, size de okumussunuzdur umarım

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

kafir demiyor zaten ayeti yanlış anlamışsın senin yorumunla birebir uyuşuyor.dikkatli oku.hani demişsin ya siz erkekler yaparken iyi de kızlar yaparken kötü mü diye.Allah da diyor ki yapan yapanla evlensin .dedikodu felan da ayrı bi suç.onun günahı da ayrı .Allah kul hakkı hariç her şeyi affediyor .niye kafir olasın ki

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

ya kardeşim müslüman biri de günah işler biz kusursuz varlıklar değiliz günaha meyilliyiz

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

e ben zaten yapanla evlenmek istiyorum, o halde sorun yok,

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

bir de bu var sana bir şey demedim .herkes yaşayabilir . Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir.bu da islam diyenlere gelsin o zaman

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

biz kimseyi işlediği günahtan dolayı kafir ilan edemeyiz orada ayette günah işleyen ancak günah işleyenle evlenmeli diyor yanlış anlamışsın sen

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

ben valla erkek arkadasımla namazımızıda kılıyoruz orucumuzu da tutuyoruz bunu ya yasıyoruz... imanımız dinimiz bizi ilgilendirir ibadette kabahatta 4 duvar arasında yapılır...

Yorumla
    • 1kleopatra
      1kleopatra
      +1 yıl

Allah bilir namazını orucunu ben yorum yapamam .ben kimden duyduysam yaşamış mutsuz.yalan mı ?benim de başıma gelebilir niye gelmesin .büyük konuşma felan değil .aman Allahım ben yaşamam demiyorum .o ruhu hissedersem yaşayabilirim .ben genel olarak erkeklerin ve kadınların bakış açısından bahsediyorum . sen cataleya çevrende bu yüzden mutsuz insanlar görmedin mi?pişman olan sevdim güvendim yaşadım ama terk etti diyen?ben çok okudum ve gördüm .tavrım buna .

Yorumla
    • bulutlu-bir-gün
      bulutlu-bir-gün
      +1 yıl

namazınıza oruclarına ben yorum yaparım.hem namaz kıl oruç tut hem evlilik öncesi ilişki yaşa..imam nikahı var deme yerim o nikahı.allah dedi diye namaz kıl oruç tut.allah onuda yapma diyor ama onu neden yapıyorsunuz.ben anlamıyorum böyle insanları.ben dinsizim ve sizden daha samimiyim en azından.

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

ya sanane kardesim sen ahlak bekçisimisin ? istediğimle istediğimi yaparım sonuna kadar allaha inanıyorum ama boylede yasıyorum gunah benim gunahım sevap benim sevabım sizeneeeeeeeee

Yorumla
    • ruzgar_gibi_gecti
      ruzgar_gibi_gecti
      +1 yıl

bulutlu-bir-gün dinizliğini ve samimiliğini(!) al git

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

rüzgar gibi gecti, ben haksızmıyım tanrı askına , ben orucumu tutuyorum , duamı ediyorum ama sevdiğim adamla da yasıyorum birlikteliğimi, şimdi ben o zaman bunu yapıyorsam orucumu ve duamı etmeyeyim mi? ben şimdi kötü bir müslüman mıyım? kardesim sen acaba bakır mısıN? 30 yasındasın tabiki hayır, ulan o zaman sen ne hakla beni yargılarsın sen allah mısın benim orucuma karısıyorsun, sevdiğim adamla da yatmam seni ilgilendirmiyor eee adam gibi cevap verdik diye haddini bil, her boka karısma ...

Yorumla
    • ruzgar_gibi_gecti
      ruzgar_gibi_gecti
      +1 yıl

en enteresanı da bu ve benzeri adamlar neden kızlar nazlı diye dır dır edip şikayette bulunuyorlar.

Yorumla
    • cataleya
      cataleya
      +1 yıl

bana dün dünyanın nasiyatını verdi yok cok gunahmıs vs, adam megerse imasızmış ya burada cogu sey, tartısma cıkarmak için soyleniyor, sana mı kalmıs benim imanımı sorgulamak salak...

Yorumla
    • kuzenvekomsu
      kuzenvekomsu
      +1 yıl

20 erkeğin 20'si ha? saçmalığa bakın, nasıl bir genellemedir böyle, erkekleri seks makinesine çeviren temelsiz genellemelerden birisi daha

Yorumla
  • keron1
    keron1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

en büyük sorumlusu internet ve telefon.

2
    2 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

teşhisin süper bazen keşke olmasa diyorum ya

Yorumla
    • keron1
      keron1
      +1 yıl

aynısını bende diyorum fakat ikisi de en cok kullandıgım araçlar

Yorumla
  • crowfish
    crowfish Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

bana göre hiç bir zaman önemli değildi o deri parçası...

0
    2 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

KıZ kardeşinde de önemsemez misin?

Yorumla
    • crowfish
      crowfish
      +1 yıl

önemsemem kardeşim hatta 20 sinin üzerindeyse ve hiç doğru düzgün bir sevgilisi olmamışsa kadınlığından şüphe ederim...Aha kapı aha sapı...

Yorumla
  • RengaRenq
    RengaRenq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Herkesin kendi tercihidir kimse kimseyi yargılayamaz.

2
    3 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

muhakkak ama nedenini sormuştum yargılayın demedim?

Yorumla
    • RengaRenq
      RengaRenq
      +1 yıl

Cevapları okursan anlarsın neden böyle dediğimi.

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

hımmm

Yorumla
  • gececi00
    gececi00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bunun nedeni üniversite ve abazalaşan erkekler

1
    0 Yorumla
  • prenses3535
    prenses3535 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

erkekler neden son 10 yılda abazanlaştı peki ?

3
    10 Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

soruya soru ile cevap vermemeyi anneniz öğretmedi mi?

Yorumla
    • prenses3535
      prenses3535
      +1 yıl

öğrtmedi.! erkekler cekidüzen versn kendsne eskısı gıbı olsn.erkek her cıktıgı ınsana bunu da dusunuyorsa e nrmal olrk karsndaknıde bakire istemesn hakkı yok!

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Ya haklısın tabiki de erkektede sorun var zaten önemsemeyen tarafta erkekte var sorumda? erkek içinde sıradan oldu artık

Yorumla
    • sessizliman
      sessizliman
      +1 yıl

Kadınların medayada ve sokakta her geçen yıl daha fazla kendini teşhir ettiği bir türkiyede erkeklerin abazanlaşması kaçınılmazdır...Çünkü bu ülkede yaşanmamış cinselliklere karşı insanları sapkınlığa itecek derecede bir açlık var, o yüzden...

Yorumla
    • greenface
      greenface
      +1 yıl

Teşhir içten içe bir yıkımdır gençliğimiz yıkılıyor kimse farkına varmıyor

Yorumla
    • grandcannon
      grandcannon
      +1 yıl

erkek başında daha az kız var ondan

Yorumla
    • ruzgar_gibi_gecti
      ruzgar_gibi_gecti
      +1 yıl

erkekler neden mi abaza? cevaplayayım sağın solu başörtülü, türbanlı. garibim görüyor normal kıyafetli birini her türlü kötülüğü,pisliği yapabileceğini sanıyor da ondan.

Yorumla
    • istpendik
      istpendik
      +1 yıl

çeteremi tuttun ? :)

Yorumla
    • prenses3535
      prenses3535
      +1 yıl

kızkacıran msn nesn amk pici beni tanıon muda senin gibilern diyon anana bacına nsl baklmasını istiyosn öyle yp elin kızınaa.sizin gibi picin bacısına abazalk ypsnlar inss

Yorumla
    • eXclusive
      eXclusive
      +1 yıl

10 yıl önce sizin giydiğiniz kıyafetleri ünlü denen kişiler giyiyordu şimdi hepiniz aynı şeyleri giyiyosunuz. erkekler de sizin vucudunuzun açıklığını görünce tahrik oluyor ve hooop en yakınına gidiyor veya buna benzer şeyler işte.. anlamaman için özürlü filan olman gerektiğini düşünüyorum.. bende erkeğim etkileniyorm:D

Yorumla
  • kralmurat
    kralmurat Takip Et
    +1 yıl

motor ve motorcular çoğaldı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Artık neden bekaret önemsenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨