Günümüzde karşılaştığımız 5 kızdan 4 ü daha öncesinde ilişki yaşamış yargılamak için söylemiyorum kendi seçimleri fakat son 10 yılda neden bu kadar yoğunlaştı sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılArtık erkekler şöyle düşünüyor ;en azından bi oral yaptırırım ,sonra öpreim koklarım .bunları yapıyorum ya normal ilişkiye razı ederim .hem cinsellik olunca daha bi tutkulu oluyormuş .dha heyecanlı oluyormuş.kıza gider bunun normal olduğunu ,başkasıyla istemediğini ,onu istediğini söyler .sonra belli bi süre yüzeysel sevişme tarzında devam ederler.sonra dayanamazlar ve olur.kızların çok büyük kısmı bana daha da bağlanacak diye yapar .tamam zevk de vardır.sonra aksine adam bağlanmamaya ,soğumaya başlar .o da bunun olacağının farkında değilidr .sonra erkek rahat sıkıldım der ,soğudum der ,kavga başlayınca da sen de istedin der.ki kız da ister.kız ağlar depresyon .sonra biri çıkar karşısına ,genellemiyorum ama biri beni kandırdı der .ağlar felan .adam seviyorsa affetmiş gbi yapar.ama sevgi bitince kavgalar hep bu yöne evrilir.adamın içi içini yer.
sonra da boşanmalar arttı.başka nedeni de olabilir ama bu da bir neden .ben yapmadım ve ayrıldı çok da tın ,alın sevişgen sevişgen diyorsunuz ,sevişsin istiyorsunuz o zaman kız olmayan biri iyi işinizi görür.bilgili olur fena mı ?istediğiniz bu değil mi?106 Yorumla- +1 yıl
hemen biraz çıktığın biriyle tam bir cinsellik istiyorsun mesela .o kızsa ondan cinsellik beklemen ne kadar doğru .hemen cinsellik istiyorsan kız olmasın o zaman .valla bildiğim şu :erkekler hep ben farklıyım ,ben öyle terk etmem ,bi erkek bunu istediğinde "o nasıl erkek "ben yapmam der.ama iş kendisine geldi mi bana versin der.herkes dürüst!herkes farklı.işinize gelmeyince batırmışsın
- +1 yıl
artı 1 verdim.olayı çok güzel özetlemişsin.ben birşeyler yazacaktım bunun üzerine artık birşey yazılmaz.
En İyi Cevaplar
dinden o kadar uzaklaştık ki günah olduğunu bile takmaz haldeyiz :((
264 Yorumla
5 de 4 mü? Kızların %20 si mi bakire yani? Hadi oradan. Bence o derece değil oranlar. Bu büyük bir iftira.
Son 10 yılda zinanın yoğunlaşmasının sebebi siyaset. "Dindar" diye "dinciler" bu ülkenin başına oturdu da ondan. Zina suç olmaktan bile çıkartıldı mesela... Niye? Millet birbirinin peşine düşünce siyasileri biraz daha rahat bırakıyorlar. Ahlakı olmayan insanlar siyasetçilerin ahlaksızlığına daha bir göz yumar hale geldi. Başımızdakilerin dinsiz olduğunu sırf ahlaksızlığın 10 yılda artmasından anlayabilirsiniz...23 Yorumla
+1 yılİman eksikliği ve Allah korkusunun olmaması. Herm erkekler hem de kızlar için söylüyorum. Ayrıca Avrupalıyızı ya hani modern olacağız ya o yüzden onların yaptığı her şeyi yapmak zorundayız. Onlar Müslüman olsaydı biz de Müslüman taklidi yapardık işte ama maalesef gel gör ki kafir taklidi yapıyoruz. !
115 Yorumla- +1 yıl
Resmen demegoji yapılmış,saçma sapan bir cevap.Kadının bacak arasındaki zarı da Avrupa'ya,modernliğe bağladınız ya,ne desem boş.
Allah korkusundan muta nikahını,hülleyi filan keşfettik zaten.O yüzden Afganistan'da kocası tarafından satılan kadın sevgilisine kaçtı diye recm edildi.
Hep Avrupa'nın oyunları zaten. - +1 yıl
@zombie==>>İslama göre zina büyük günahlardan. Bana laf salatasaı yapma. Bir Müslüman olarak yaşanılanları İslama göre değerlendirmek zorundayım. Eğer Müslüman değilsen kapa çeneni ancak Müslümansan zinanın ne kadar büüyk günah olduğunu biliyorsundur.
- +1 yıl
Evet gayet iyi biliyorum.Orada yazılan muta nikahı,hülle vs boş yere yazılmadı.Bunları bozuk niyetli olan herifler kılıf bulmak için çıkardı.Siz islamı kadının bacakları arasında aramasanız,toplum olarak çok daha ileride olacağımızı da biliyorum.Neyse,ben kaçar.Kısır tartışmalara girmenin faydası yok.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
15Cevap
Erkekler kandırma konusunda çok başarılılar, evlilik düşüncesiyle sevgilisiyle birlikte olan sonra sevgilisinin ayrılık isteği karşısında korkuya kapılan kızların sorularını burada da sık sık görüyoruz.
41 Yorumlasadakat ask sevgi yokta ondan.. kendini hayatinin askina adamis sadece onun olmak isteyen kac erkek kac kiz var? ben asik olmadigim sevmedigim beni sevmeyen bana sadik olmayan bir adamla bunu paylasmayi dusunmuyorum. cunku sekste askin bir parcasi benim icin sevdigim adamla beni birbirimize daha cok baglamali.
310 Yorumla- +1 yıl
oraya yorum yapamıyorum ksr bkma.tabiki de gelir niye gelmesin .ben genel bakış açısından bahsettim ,çevremde olandan bahsettim .tühh kızlar yazıklar olsun size demedim.erkekler böyle görür ,kadın böle yaşar dedim.zaten kendi durumumu da bahsettim .seviyorsun ediyorsun ama kime güven oluyor.aşkımdan ölüyorum dediğin adam bile üzgünüm diyor .kimi erkek 6 ayda sıkılıyor kimisi de 5 yılda .seks sevdiğin kişiyle ve güvendiğinle hep olsa ne güzeldaha gzl var mı !ama olanını çok az duydum çoğu hüsran
- +1 yıl
mesela şunu da diyorum kendime :az sevip evlendiğim biriyle resmi olarak yaşamaktansa ,sevdiğimle yaşarım daha iyi diyorum ama kşke her şey benim fikirlerimdeki gibi olsa .kızlarla yatıp yatıp yüzlerine ben farklıyım deyip ,sevme yalanı yapıp,kızın yüzüne seks daha da heyecan katar deyip de ,arkasından bu tam o*spu diyenini gördüm .ben mümkün olduğunca uzak durmaya çalşıyorum ,en azından daha iyi düşünüp daha az pişmanlık yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Umarım ,ummaktan ve beklemekten başka bir yol yok
+1 yılAileden baskı gören, ailelerin sebep olduğu ya da sağladığı korumacı sosyal ortam yavaş yavaş ortadan kalkınca ve sosyal hayat da buna teşvik edince sürekli baskı ve kendini kontrol ile yetişen kızlar da ister istemez kabak çiçeği gibi açılmış oldular...
22 Yorumla- +1 yıl
etrafımdakilerin bu sitedekılerle uzakdan yakından alakası yok
- +1 yıl
Yani bu sitede tek tip insan yok ki senin etrafındakiler hangi sınıf oluyor?
sokakta durdurup sorsan cinsel birliktelik için "aa ayıp, evlenmeden olamaz" diyen insanların bu durumda olmasının tek açıklaması var; ahlaksızlık. hadi bi de iğrençlik diyelim.. cinsellik konusunda rahat olan, ilişki yaşamayı ahlaksızlık olarak görmeyenlere lafım yok, onlar daha dürüstler.
20 Yorumladejenere olduk fazlasıyla o yüzden.içten içe çürüyor toplum.neredeyse bütün değerlerimizi yitirdik.ahlakı,edebide unuttuk dolayısıyla.herkesin kendi tercihi ama bu kadarı da nedir artık onu bende bilmiyorum.erkekler de çok bozuk sadece kızlar için söylemek yanlış olur.her iki tarafta bir an önce aklını başına almalı kanısındayım.batıya küfrederken biz batıdan beter olduk yani.
20 Yorumla
+1 yılmodern olacagız ya bu bişey degil daha küveti süt ile doldurum buzlu bademle fantezi yaşayacagız hey allahım daha neer görecegiz
60 Yorumla
+1 yılerkekler ben evlenmeden herşeyi yasarım evleneceğim kızla ama yeterki başkasıyla yaşamamıs olsun değilde kendisiyle yaşamasında kötü gözle baksa ,kızlar ellerine bile dokundurtmazlardı..erkeklerin çakallığından kaynaklanıyor durum
10 YorumlaYa sen neyin davasındasın a m k s*kişmeye geldiğinde yapmışsın etmiş sin şimdi pişamanım cart curt diyosun dine bağlıymışssın gibi konuşuyosun has*ktir ordan yap et ondan sonra zina! Lan i*ne sen bakir misinki kızlardan bakire olmasını bekliyosun! merak etme herkesle birlikte sende yanacaksın bari milleti sorgulama.
02 Yorumlacnku ınsanlar aılesınden yeterlı terbıye gormemeye basladı.. bı nebze gevseklık
63 Yorumladünyanın sonu yaklasıyor olabılır nı dersınız cunku zına artıyor eskısı gıbı değil hcbrsey ama herkes kendınden sorumlu demı yanı
32 YorumlaCinsel iliski yavas yavas tabu olmaktan kalkiyor. Bana sorarsan ondan. Isteyen evliligi bekler, isteyen beklemez. Ikisi de bana sorarsan normaldir=).
31 YorumlaBenim kanaatimce evliliklerde boşanma arttıkça ''evlendiğin ilk gecesi için erkeğim için'' saklanan bekaret inancı da arkadan öncen file vermeye başladı..
14 Yorumla
+1 yılbu site sakinleri nerde yaşıyo ciddi anlamda merak ediyrm neden benim etrafımdaki insanlar bu sitedekıler gibi değil?
42 Yorumla- +1 yıl
senin etrafındaki insanlar nasıl da?
- +1 yıl
dünya senin etrafındakiler kadar değil bayan
Hayatın tadını çıkarmak için cehennemi görmezden geliyor salaklar bence
117 Yorumla
+1 yılsen 25 yaşında olduğun halde bakir değilsen kadınlardan da bekaret bekleme. ayrıca bekaret ile cinsel ilişkinin arasında dağlar kadar fark var.
kadınlar ilk cinsel ilişkiye girdiklerinde eğer zar esnekse kan gelmeyebilir. kadın bekaret kıskacı altında her türlü denemeye giriştiği halde (arkadan vs.) hala bakire olabilir. (bazen düşünüyorum da siz erkekler kandırılmayı hak ediyorsunuz.)
soruna gelince bence insanlar artık neyin doğru olduğunu anladılar. 3 günlük dünyanın tadını çıkarıyorlar.35 Yorumla- +1 yıl
aynada güzel bir kadın görüyorum sen ne görüyorsun?
- +1 yıl
herkes kendi işiyle ilgilense bu kadar kavgalar cıkmaz zaten , rüzgar gibi gectiyi sonuna kadar destekliyorum 3 gunluk dunya , kendinizin yemediği bok kalmıyor acaba kacınız bakir, burada kadını kızı eleştiriyorsunuz, şimdi siz ikimizin dusuncesine de saygı duyacaksınız ve defolup gideceksiniz bu kısımdan...
+1 yıl"din önemsenmiyor" denmiş ama İslamcı bir hükümetimiz var, sorunun cevabı din değil. Kadınlar özgürlüğü cinsel keyif sanar oldu da ondan, cahillik ve özentilikten başka bir şey değil
00 Yorumlao oran yanlış. kızlar birey olma yolunda ilerliyorlar, aile baskısını atabiliyorlar üstünden, bu yüzden de kendi tercihlerini uygulayabiliyorlar.
02 Yorumla
+1 yılbu arada otisabi var okuyun kızlar ,karikatür ama ,güvendiğiniz kişilerin nasıl olduğunu görün .
00 YorumlaBence çok tezcanlılar her seyi tecrübe edinmek istiyorlar,sence?
03 YorumlaKültürel değerler ve dinden uzaklaşmış bir nesil var bnim sevgilim herkes yapıyor bizde yapalım nolcak demişti herkese göre yaşancaksa bunlar ohoo. herkesin kendi tercihi tabi
00 Yorumla
+1 yılAmerikan Pastası gençliği...Onun jenerasyonu şu an telef olmuş durumda.
11 Yorumla- +1 yıl
doğru tespit
+1 yıldaha da kötü olacak. millet başı kapalı diye alıyor . bazısı açığından daha edepsiz çıkıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
dünya benım etrafımdakiler kadar değil ama bu sitedekiler gibide değil
- +1 yıl
bu sitedekileri neden baz alıyorsun? genel olarak düşün. genel olarak bozulma var. dizilerimize bak . eskiden rtük yokken tv lerde erotik yayınlar varken bile bu kadar edepsizlik yoktu. çünkü gece 3 4 de yayınlanırdı. şimdi öpüşme sevişme çok sorun değil. balkon altlarında parklarda çok rahat oldu her şey.
+1 yıltoplumdaki bekaret baskısı nedeniyle erken boşalma yaşıyor erkekler..iyi düşünün haklı olduğumu anlayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılhayatın zevkini çıkarmaya başlamışız demek ki.erkeklerinki sorgulamama nedenin nedir?
00 Yorumlagünümüzde karsılastıgımız 20 erkeğin 20side daha önce ilişki yasamıs onlarda neden bu durum yogun peki?
254 Yorumla- +1 yıl
ben de üniversite okudum ev kızı değilim ve açık görüşüyüm ,cataleya.namusun okumakla alakası yok.orada seninle ilgili tek şey söylemedim .
- +1 yıl
sevişmek yemek içmek kadar doğal birşey değildir.
anne babamızla oturup yemek yiyioruz ama sevişmiyoruz demi?
ben çok aç olsam açlıktan ölüyor olsam seninde elinde ekmek olsa
biraz vermeni rica etsem eminim verirsin.
ama cinsel açıdan çok kötü durumdayım tatmin olmuyorum yıllardır bana 1 kere ver desem?verir misin?polis çağırırsın.demekki bu kadar normal değil.tecavüze uğrasan ne hissedersin?dünyanın en iğrenc seyi demi?ama ekmeğinin suyunun calınması o kadar değil.beden özeldir.su ekmk dğildir - +1 yıl
bu senin bakış açındır beni hiç ilgilendirmez ,istediğini yaparsın .bak pişmanım demişsin ,demekki yanlış olduğunu düşünüyorsun.seks bi ihtiyaçtır bir şey diyemem .ama pişmanım diyerek kendinleçeliyorsun .ihtiyaç ihtiyaç deyip milletin başını yakma
- +1 yıl
hayır şöyle bir yorumlarını okudumda ,sevdiğin erkeklere bunu yasamayı , erkek tarafından kandırılmak olarak görüyorsun, bence sende güven sorunu var... daha oncede cevap vermiştin bana hep boyle yerin dibine sokmaya calısıyorsun erkek arkadasıyla olanları beni de dahil, kendi cinsine dusmansın,gazi olmak mıs, kaza kurbanı değiliz kendi istegimizle yasıyoruz bunu...
- +1 yıl
cateleya biraz önce erkek arkadaşım benimle 2 defa ilişkiye girdi simdi sen kirlisin tertemiz kız buldum diyen bir kızın sorusunu cevapladım...cinselliği normalleştirmeyin çünkü olan yine kızlara olur..erkekler işini bitirir gider.erkeklerin çoğu böyledir hem cinsel ilişki için zorlar yapıncada bu kız kaşar der..kleopatra en mantıklı seyleri söyleyen kişi burada..cataleya bence snein gibi kızlar cinsel dürtülerine hakim olamıyor o yüzden savunma mekanizmalarına basvuruyor cinsellik norml seklnd
- +1 yıl
yahu ben normal derken, tozutun önünüze gelenle yatın kalkın tecavüz edin mi dedim, allah allah , seversin asık olursun , köpek gibi asık olursun, onunla yatmazsın, sonra ayrılırsınız, seneler gecer bir daha asla oyle asık olamazsın kimse onun yerine gecmez,işte o zaman ulan keske onunla yasasaydım demezmisin ? ben bunu kastediyorum...
- +1 yıl
cataleya sen sevdiğim kişiyle yapıyorum diyorsun sen bir probşem yaşamamıs olabilirsin.hatta evlenedebilirsin.ama erkekler cinsellik yasadıkları kızdan bıkıyorlar.hatta evlenmeden altıma yattı diye uyuz olup kötü davranıp terkediyorlar.evlendiklerinde bile bunu yüzüne vuran çakallar var...erkekler kız kardeşlerine annelerine laf kondurtmazlar ama elin kızına herşeyi yaparlar.
- +1 yıl
bulutlu bir gün .benim de ihtiyaçlarım var ama erkek psikolojisi farklı.çoğu bunu farkında değil.ben seninle yattım bırakmam der bırakır .belki onlar da istemez bırakmayı ama tabiatları öyle.sevgilim sen sevişmiyorsun diye beni terk etti.hem de ben onu aylarca sevdim.verseydim ona devam edecekti.ben dayandım direndim acı çektim ben de verseydim bırakmasın diye .benim isteklerim yok muydu?ayrıca da ne eşimin ne sevgilimin parasında gözüm yok.2 kuruş olsun ama benim param olsun
- +1 yıl
erkek arkadaşın seninle cinsel ilişkiye girer cataleya ama sor bi kız kardeşi erkek arkadaşıyla ilişkiye girmesini nasıl karsılıyor... adam öldürür belki yeme içme gibi ihtiyaç der mi?..sen elin kızısın.o canı.ne zamanki kız kardeşinin namusuna gösterdiği özeni bir kıza gösterebilirse bir erkek o zaman hersey farklı olur.namus bacak arasında değildir ama bacak arasındada namus vardır.senin köpek gibi aşık oldum dediğin adamlar bakire değilsin diye seni kapı dısarı eder.aşkı heşye kılıf yapmyın
- +1 yıl
cataleya herkes senin gibi sanslı değil.sevdim birlikte oldum yakında evleneceğim diyorsun.
ayrılmak zorunda kalan veya terkedilenlerde var.senin sansın yaver gitti diye yasadığın seyleri kesin doğrular olarak sunma.snein gibi düşünüp sonra köpek gibi aşık olduğu adamla ilişkisi sırf bakire değil diye bozulanda var...sırf bekaratini verdi diye 5 para etmez adamla mecbur kalıp evlenende var.herkes senin gibi şsanlı değil..yaptığın pahalıya patlamadı diye sana doğrudur diyemezsin. - +1 yıl
hayır bak seversin aşık olursun onda sorun yok.evlenip de yaşayacağım yere ,aşık olur sevdiğimle yaşarım dersin o ayrı .ama çok aşık olsan bile bıkan erkekler var.ben burada çok okudum ,seviyordum ama sevişince soğudum diyen .yani bu riski nasıl göze alayım .onun acısı daha büyük olur.bi yatıp birşeyler paylaştığın adamla ,sadece gezdiğin adam bir olur mu?yoksa zar umurumda değil.diktirmek zor mu ?
- +1 yıl
cataleya ben büyük coğunluktan bahsediyorum sıkılır derken.istisnalar vardır tabiki.neyse umarım mutlu olursun.ama birlikte olduğun adamın kız kardeşi varsa şunu söylermisin?''kız kardeşin erkek arkadasıyla birlikte olmuş diye*'' ortalığı yıkar emin ol..artık bundan sonra söylenecek birşey yok..delikanlı adam evleneceği kadınla cinsel ilişkiye girmez.bence durum bu...bu gece kalp krizi geçirip ölsem ,trafik kazası geçirip ölsem evlenmeden ne olacak bu kız diye düşünür düzgün bir erkek.
- +1 yıl
Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu Müminlere haram kılınmıştır.”[1]bu bir ayet .tabi pişman olup da tek kadına bağlananlar ayrı
- +1 yıl
kafir demiyor zaten ayeti yanlış anlamışsın senin yorumunla birebir uyuşuyor.dikkatli oku.hani demişsin ya siz erkekler yaparken iyi de kızlar yaparken kötü mü diye.Allah da diyor ki yapan yapanla evlensin .dedikodu felan da ayrı bi suç.onun günahı da ayrı .Allah kul hakkı hariç her şeyi affediyor .niye kafir olasın ki
- +1 yıl
bir de bu var sana bir şey demedim .herkes yaşayabilir . Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir.bu da islam diyenlere gelsin o zaman
- +1 yıl
Allah bilir namazını orucunu ben yorum yapamam .ben kimden duyduysam yaşamış mutsuz.yalan mı ?benim de başıma gelebilir niye gelmesin .büyük konuşma felan değil .aman Allahım ben yaşamam demiyorum .o ruhu hissedersem yaşayabilirim .ben genel olarak erkeklerin ve kadınların bakış açısından bahsediyorum . sen cataleya çevrende bu yüzden mutsuz insanlar görmedin mi?pişman olan sevdim güvendim yaşadım ama terk etti diyen?ben çok okudum ve gördüm .tavrım buna .
- +1 yıl
namazınıza oruclarına ben yorum yaparım.hem namaz kıl oruç tut hem evlilik öncesi ilişki yaşa..imam nikahı var deme yerim o nikahı.allah dedi diye namaz kıl oruç tut.allah onuda yapma diyor ama onu neden yapıyorsunuz.ben anlamıyorum böyle insanları.ben dinsizim ve sizden daha samimiyim en azından.
- +1 yıl
bulutlu-bir-gün dinizliğini ve samimiliğini(!) al git
- +1 yıl
rüzgar gibi gecti, ben haksızmıyım tanrı askına , ben orucumu tutuyorum , duamı ediyorum ama sevdiğim adamla da yasıyorum birlikteliğimi, şimdi ben o zaman bunu yapıyorsam orucumu ve duamı etmeyeyim mi? ben şimdi kötü bir müslüman mıyım? kardesim sen acaba bakır mısıN? 30 yasındasın tabiki hayır, ulan o zaman sen ne hakla beni yargılarsın sen allah mısın benim orucuma karısıyorsun, sevdiğim adamla da yatmam seni ilgilendirmiyor eee adam gibi cevap verdik diye haddini bil, her boka karısma ...
- +1 yıl
en enteresanı da bu ve benzeri adamlar neden kızlar nazlı diye dır dır edip şikayette bulunuyorlar.
- +1 yıl
20 erkeğin 20'si ha? saçmalığa bakın, nasıl bir genellemedir böyle, erkekleri seks makinesine çeviren temelsiz genellemelerden birisi daha
bana göre hiç bir zaman önemli değildi o deri parçası...
02 YorumlaHerkesin kendi tercihidir kimse kimseyi yargılayamaz.
23 YorumlaBunun nedeni üniversite ve abazalaşan erkekler
10 Yorumla
+1 yılerkekler neden son 10 yılda abazanlaştı peki ?
310 Yorumla- +1 yıl
öğrtmedi.! erkekler cekidüzen versn kendsne eskısı gıbı olsn.erkek her cıktıgı ınsana bunu da dusunuyorsa e nrmal olrk karsndaknıde bakire istemesn hakkı yok!
- +1 yıl
Kadınların medayada ve sokakta her geçen yıl daha fazla kendini teşhir ettiği bir türkiyede erkeklerin abazanlaşması kaçınılmazdır...Çünkü bu ülkede yaşanmamış cinselliklere karşı insanları sapkınlığa itecek derecede bir açlık var, o yüzden...
- +1 yıl
erkek başında daha az kız var ondan
- +1 yıl
erkekler neden mi abaza? cevaplayayım sağın solu başörtülü, türbanlı. garibim görüyor normal kıyafetli birini her türlü kötülüğü,pisliği yapabileceğini sanıyor da ondan.
- +1 yıl
kızkacıran msn nesn amk pici beni tanıon muda senin gibilern diyon anana bacına nsl baklmasını istiyosn öyle yp elin kızınaa.sizin gibi picin bacısına abazalk ypsnlar inss
- +1 yıl
10 yıl önce sizin giydiğiniz kıyafetleri ünlü denen kişiler giyiyordu şimdi hepiniz aynı şeyleri giyiyosunuz. erkekler de sizin vucudunuzun açıklığını görünce tahrik oluyor ve hooop en yakınına gidiyor veya buna benzer şeyler işte.. anlamaman için özürlü filan olman gerektiğini düşünüyorum.. bende erkeğim etkileniyorm:D
motor ve motorcular çoğaldı
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği