Saçma sapan sorularla karşılaşıyoruz. Kocam şunu yapmadı ben de bu gece ona vermedim. Kocam bunu yapmadı bende bu gece ona vermedim ceza iyi yapmış mıyım gibi şeyler konusanların kendilerine saygısı yok mu hiç? Bu kadar ucuz musunuz? Neyin ödülü cezası bu? Kocalarınız partnerleriniz çoğunlukla bu yüzden aldatıyor... Kimse burada hayalperestlik ypamasın. Olması gerekenlerle olağan gerçekler arasında dünya kadar fark var. Siz bu kafayla daha çoook aldatılır sonra kafalarınızı taşlara vurursunuz haberiniz olsun.
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Bu soru günün sorusu olmalı ama KS erkek düşmanı bi platform olarak bunu elbette yapmaz.
Cevap: Evet, mahkum. Hem alfa erekek isteyip hem de seksi sadece erkek istiyor, kendisine eziyet geliyor gibi davrananlar alageyiğe dönene kadar aldatılmaya mahkum olacaklar. Arzulanmadığını hisseden erkek arzulayanlara gider. Aynısı kadın için de geçerli.
Pembe cevaplara bakarsan ne kadar haklı olduğumu da anlarsın. O arkadaşların da alınları sürekli kaşınıyordur zaten.
12 Yorumla- 1 yıl
Şimdi sen böyle yazdın diye linçlerler. Görmüyor musun sanki ben böyle davranıyor musum gibi yazıyorlar. Ulan ben aldatmam. Hayatımda aldatmadım en dikkat ettiğim şeydir benim. Bana laf atanların hepsinden bu konuda daha hassasım ve daha fazla yaşadığım için ( yaş olarak) daha masumum. Ama algılayamadıkları şey için bile beni suçluyorlar. Seni var ya duvardan duvara vururlar. %100 doğruları söylediğin için.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatılmaya mahkumdur biraz ağır bir cümle. Kendisine saygısı olmayan bir insan aldatır. Aldatmak yerine terk etmek ya da ayrılmakta bir seçenektir. Evet, bizim toplumumuzun kültürü biraz toksik. Cinsellik konusu hep erkeklerde özgürlük; kadınlarda ise baskı olarak aşılandı. Yani bir kadın cinsellik yaşarsa evlenmeden toplum tarafından hemcinsleri tarafından dahi etiket yapıştırılıyor. Haliyle o da bunu değerli görüp saklayarak ödülmüş gibi sunuyor; erkeğe bir bedel karşısında. Fakat erkeklerde bu durum daha farklı. Erkek adam aldatır, erkek adam çapkındır ya da milli oldu benim oğlum gibi övünme cümleleri ile gururunu okşuyorlar. Ne kadar çok kızla yatarsa erkek için bir başarı addediyor. Bu yanlış bir cehalettir ve hatta zırvadır. Bir erkeğin gururu sevdiği kadını ömürlük sevmekten geçer. Kadın ise erkeğine bedenini ödülmüş gibi sunmak yerine sevgisiyle ona kendisini sunmalı. Her iki tarafında hataları mevcuttur ve bu yargılar yıkılmadıkça bu ülkede ne doğru düzgün ilişki olur ne de cinsellik.
Ayrıca fantezilere kapalı bir toplumuz. Belirli bir kalıplar içinde monoton bir cinsellik anlayışımız var ve hatta kadınların cinsellik konuşması; erkeklere göre daha tuhaf karşılanmakta ve onu yollu göstermekte ama erkekte ise böyle bir durum yok. Abazan diyip geçerler ama tüm erkekler böyle zaten dersin.22 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik bir ayıp değil; ihtiyaçtır. Bunu bilmekten geçer her şey. Sevdiğin karşı cinsle normal konular da konuşulmalı; cinsellikte. Yani bu bir ayıp değil seni seviyorim ki arzuluyorum demeli. Fantezilerini de baskılamamalı ve monotonluktan kaçınmalı. Biz erkeklerin ve kadınlarım bu konuda kendisini ifade edememe sorunu mevcut. Kadın bahsederse ya beni kullanırsa, ya basit görürse ya da cepte algılama korkusu var iken; erkekte ise bazı fetişizm veya fantezilerini anlatmaktan kaçınır. Ya benden soğursa diye. Sevdiğinden gizli saklı başka heyecanlar aramak yerine karşı tarafa dürüst olsa iki taraf, bu olay çözüme kavuşacaktır. Bizim bu toplumun genel yargılarından sıyrılıp kendimizin birer yapay zeka olmadığını aksine irade olan ve fikir üretebilen insan olduğumuzu farketmekten geçiyor. Elaleme göre yaşarsan ne kendine ait bir hayatın, hayalin ne de iki kişinin özel hayatı olur.
- 1 yıl
Söylediklerine katılıyorum kanks. Böyle kadınlar var. Kocam beni gezmeye götürmedi ben de ceza olarak vermedim iyi yapmışmıyım diye sormuş denyonun birisi. E böyle davranarak adamı tevşik ediyorsun diyorum ana avrat küfürler ediyor sanki ben öyle davranıyormusum gibi :D Ben vermedim diye aldatmalı mı bunun kıyası bu mu diyor. Beyinsiz adam gemeye götürmedi diye işi cinselliğe döken sensin. Sanki adama ödül kadına işkence laflara bak. Kendilerini böyle ucuz gören insanlar ölsün. Vallaha insanlığa faydası olmaz bunların. Olayları tartma ehemmiyetleri yok. Deli bunlar. Yazdıklarına katıldım kanks ama bir farkla. Olması gereken ile gerçek arasındaki farkı bimek lazım. Evet kadın erkeği erkek kadınını sevmeli aldatmamalı vesaire. Olması gerekn bu. Ama gerçek hayatta bunun tam tersi. Bu olması gereken şey artık hayal olmuş , hedeflenen arzu olmuş... Dolayısıyla bende bu şekilde bir soru sordum. Baksana sanki ben öyle bir insan mışım gibi davranmışlar. İddia ediyorum 7 sülalerinde bir tane benim gibi adam yoktur. Ben aşık olmadan seks bile yapmam. HAyvandan farkım var.
1 yılŞükür, ben kendi refah adamda yaşıyorum da, atış serbes. Ve, hakettiğini veren adamları izlşyosunuz işte, haberlerde, müge anlıda, orada burada. Seviye tartışma götürmez türk kadınında. Evli mutsuz çok arkdaşım war.
11 Yorumla- 1 yıl
Sorunun tamamını okumamıştım, şunu da ekliyim, dindar mindar bi adam değilim, hatta, mukaddesata sövüyorum, ama şu net ki, türk kadınının cennet kokusu alması imkansız.
Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Sonuç ne olursa olsun ne kadın ne erkek böyle bir şeye hakkı yok kötü örnek bunu meşrulaştırmaya çalışıyor adam dediğin yapmaz böyle bir şey bir sorun varsa mutlaka çözümüde vardır
22 Yorumla- 1 yıl
Kanks hak hukuk ya da olması gerekenleri konusursak elbette yok. Ama bir de hayatın gerçekleri var. Bak hayatta aldatmaz diye çocukluğunu bildiğimiz adamlar, benzer mevzulardan yakınıp şeytan şöyle böyle yap diyor diye dile getiriyor. Bunun yalnış olduğunu kadınların öğrenmesi lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmak karaktersizliktir bununla bir ilgisi yoktur.
21 Yorumla- 1 yıl
Bu yüzden aldatılan onlarca kadın aldatan yüzlerce arkadaşım var kanks...
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılAldatacak ERKEK kendine sebep arar ve bulur aldatmayacak ADAM da ne olursa olsun aldatmaz. Nokta
22 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru. Ama aldatanlarla konuştun mu hiç? Geneli benzer şeylerden yakınıyor...
- 1 yıl
Sebep aramış ve bulmuş diyelim
Gizli Üye(25-29)1 yılOnların kuşkuları varsa bizimde kuşumuz var knk kilit gibi düşün onlarınkini anahtar da bizde sonuçta dimi deliğe sokmak için 😂😂
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKuşku ne ya kuku dicektim 😂
- 1 yıl
Ya kızıyorlar bide sinirleniyorlar. Kardeşim aldatanlardan dinliyoruz tecrübeleniyoruz ve yaptığınızaın yalnış olduğunu söylüyoruz buna da sinirleniyorsunuz. Bana diyor ki ben vermedim diye aldatmak zorunda mı. E adam seni parka götürmedi diye vermemişsin. Sen bunu ödül olarak görüyorsun adam. Sana ödül sana kanayan işediğim ve leş gibi kokan yerini arzuluyor adam. Daha ne istiyorsun?
Cevap sahibi1 yılYa kardeş sıkıntı etme anahtar bizde diyorum nereye kadar vermicekler eninde sonunda evde kedi beslerler vermezlerse kuruyup gider jajaja
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk erkeği her türlü aldatıyor
10 Yorumla
1 yılSiz karaktersiz olduğunuz sürece biz sizi cezalandırıcaz ve bosuyacaz
11 Yorumla- 1 yıl
Siz derken? Ağzını topla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenin gibilerine fazla bile
04 Yorumla- 1 yıl
Senin gibilere derken ben senin gibi arkadaşların yaptıklarından bahsediyorum... Beni bilen bilir anneni göndersen odama çıplak dokunmam bile...
Cevap sahibi1 yılAnliyorum canim kuşum aydin da erkegim diyor zaten
- 1 yıl
Alakası yok. Böyle bir soru sordum diye benim önüne gelenle yattığımı falan düşünenler 50 ıq dur. Aşağıda da var bir tane. Ortamlar bilen gören binlerce arkadaşı olan insanım. Ve aldatılmaların çoğu bu yüzdendir. Görmedin mi soruları. Bir tanesi sormuş diyor ki kocam gezmeye gelmedi ende akşam ceza olarak vermedim. Böyle mantık mı olur. Sonra aldatılıyorum diye ağlarsın dedim diye sanki ben öyle bir şeymişim gibi davranma canım en kısa adıyla. Aldatan genelde böyle şeylerden aldatıyor. Bu doğruyu söylüyorum diye niye ben böyle düşünüyorum gibi davranıyorsunuz? Tuhafsınız ya ym.
Cevap sahibi1 yılKadin mahreminden etkileşim bekleyip onu one süren her kimdirki gözümde gereksiz ve boş biridir abisi. Seni taniyanlarla takilmanida tavsiye ederim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türk kadını vajinasını ödül ve ceza sistemi olarak kullandığı sürece erkekler tarafından aldatılmaya mahkum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 