Ya benim 1 yıllık sevgilim var 2023 yılında bizim İlk 1. Ayımızda bu hastaydı bana eve gelsene ya çok hastayım falan dedi bende kıyamadim gittim işte falan derken gelişti o sırada öpüştük falan sonra her buluşmada daha ileri gitmek istiyordu bende bu durumdan çok rahatsız olup ona açıklamıştım o da tamam dedi ama yine devam etti neyse ben bir bahane bulup ayrıldım 8 ay hiç barışmadık o 8 ay içerisinde çok kez yazdı barışmak istedi vsyr asla kabul etmedim neyse geçen hafta çok düşündüm ve ettim şartlarımi sundum cinsellik benzeri konulara asla girilmicek normal iki sevgili gibi olucaz o konulara girilmicek şartıyla barisirim dedim tamam dedi daha ilk gün buluşmada öpmeye falan çalıştı sürekli öpüyordu ona eve gidince seni engellicemi söyledim eve geldim yapicaktim çok özür diledi söz verdi neyse yine kabul ettim baktım bu gün de aynısını yapıyor aceba beni kullanıyor mu neden isteklerime saygı duymuyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bakın her şey cinsellik değil ya değer vermeyi sevmeyi bunu hissetiremiyorsa size siz kendinizi neden üzüyorsunuz?
Bu dediklerini düşünucem ve ona göre yarın Ayrılıp ayrılmicama karar vericem
Bence düşünmene gerektiren bir durum yok aslında sonuçta senin de kalbin var sevmeyi hissedecek değer verildiğini hissedecek karşındaki insanla elli defa da konuşsan bu ancak 2 gün sürer sonra aynı isteği devam eder
Kötü bişey mi dedin iyi bişey mi dedin anlamadım
Senin güzel düşünmen için iyi bir şey dedim merak etme senin suçun yokki senin kalbin kırılmasin
yüksek libidolu azgının tekiyse ondandır ama sen böyle affetmeye devam edersen böyle yapmaya devam eder nasıl olsa beni affediyor der
Seni sevmiyor değer vermiyor ki. İşte bu yüzden olgunlar değerinizi daha iyi bilir. Yaşıtlarınız sizi anlamaz mutlu edemez
Öpmenin neresi yanlış ki sartlarini sunmusun ileri giderse tepkini göster bence sevgilin sonuçta ufak tefek opmeler falan olacak
Kadınların hisleri kuvvetlidir. Bence niyetini çözmüşsün. Normal ilgisi farklıysa dediğin doğru olabilir.
Yerinde olsam çoktan ayrılmiştim sapıklarla ne işin var
Seni obje olarak görüyor bacım
Sadece ihtiyaçlarını giderecek bir araçsın onun için. Üzgünüm...
Ama kuru kuru sevgili olmaz ki o ne öyle 😏 bari bırak öpsün.
Uçkuru düşük adam onun yerine ben utandım
Niye
insan sevdiğini arzular
Bunun da bir sınırı var karşı taraf rahatsız oluyorsa devam etmiceksin davranışlarina herkesin sınırlarına saygı duyulmalı bence
ona sana olan saygısı ile alakalı. Ayrıca cinsellik dışında ilgisi azalıyorsa o zaman bu sevgi değil
Evet sanırım azalıyor gibi tam kestiremiyorum fakat her buluşmada bu tür şeyler yapıyor bunun dışında hiç bir şekilde yan yanayken konuşmuyoruz sohbet edemiyor adam akıllı
Güzel söz desen o da yok sadece aaskm bebeğim karım gibi ergence sözler dışında
değerlendirmesi sana kalmış artık.
Evlen ver gitsin
Durum öyleyse niyeti belli semektir
Ya amacı belli neden halen peşindesin
Malmış bu da niye zaman kaybediyorsa boşuna 😂
Yattın mı pekş
Haklısın normal sevgililer opusmez
En fazla ne kadar ileri gitti, ne yaptı