Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılDuruma göre değişir yani kişinin ne istediğine bağlı olan bir durum bu Şahsen ben yatakta tecrübeli birini isterim niye diye soracak olursan eğer amaç sadece zevk ise E bu zevki gerçekten yaşamak istiyorsan İki tarafta Usta olmalı En azından birbirine verecek bir şeyleri olmalı diye düşünüyorum Ama eğer işin içine duygusallık girerse Tabii o zaman tecrübesiz niyeteler iki tane Bak sana ben öğrettim Benimle yaşa kimseyle olma mantığı var
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBundan 17 18 sene önce yaşım 26-27. O zaman hala görevdeyim.
- Tüfekli teçhizatlı 3 km koşu testi var. Askerlerin hemen hemen hepsi 20 yaşlarında.
- Bizim gençler başlangıç çizgisinde yarış atı gibi hazır bekliyorlar. Askerlere nasıl kosacaklarini birer birer anlatiyorum. Diyorum ki; "koşunun son 500-600 metresine kadar normal tempoda koşun. Oraya geldiniz andan itibaren bitime kadar aşağı eğimli koşacaksınız."
- Tabii genç bunlar. Dinler mi? 😀
- Ardından koşu başlıyor. Bizim gençler başlıyor son sürat koşmaya. Zaten kalabalık koşmak zor. Bir de sürekli birbirlerini geçmeye çalışıyorlar. Ben bilerek yavaş adımlarla devam ediyorum. 1 km sonra yavaş yavaş dökülmeye başlıyorlar. Yavaş yavaş yol açılmaya başlıyor 😀
- Ben basliyorum yavaş yavaş hızlanmaya. O tempoda son 600 metreye kadar devam ediyorum. En önde 120 kisiden topu topu 7 8 kişi kalmış. Oradan bir başlıyorum depar atmaya arkamda kimse yok. Sağında solunda birileri olmayınca insan daha da hızlanıyor.
- Ve yarışın sonunda süre 15 dk olmasına ragmen ort 11 dk da ilk sırada girmiştim. Bu 20 lik delikanlıların 100 de 70 80 ini 15 dakikanın üstü zamanlarda gelebildiler.
Burada olay tamamen taktik ve tecrübe üstüne kurulu. Yatakta da bu böyle. Taktik, teknik ve tecrübenin yatakta çözemeyecegi sorun, mutlu edemeyeceği kadın yoktur 😀😀😀
@HeartofFire10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben sadece evlenince düşünüyorum ve kadınımın önce ki hayatında cinsellik olması beni pek ilgilendirmiyor, evet doğru ben hayatımda hiç cinsellik yaşamamış olabilirim ama işte yapacak bir şeyim nasibim oymuş 🤷♂️
20 Yorumla
Kadın dersen benimle tecrubelenmeli... ben ogretmeliyim o kesfetmeli.. ama kadın olsam erkeğin de tecrübeli olmasını isterdim en azindan bir noktaya kadar... casanova olmasın tabi ki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeye her zaman değer vermişizdir. 😈
30 Yorumla
1 yılTövbeststst🤦♀️😀 bemedim tecrübeli iyidir sanırım. fdf
82 Yorumla- 1 yıl
Ay yazamadim bilemedim🤦♀️olucak
- 1 yıl
Bakir biri nasil sence
1 yılHer yemeğin kendine has lezzeti vardır, usta olursa senide uçurur çırak olursa yeni deneyimlerin zevki o öğrenme isteği merakı ayrı bir zevk katar
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benimle karşılaşana kadar ustalık belgesini almış biriyle uyumlu olamayız birlikte öğrenmek ve yaşamak benim için daha iyi ve anlamlı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Usta çıraklık işi değil bu iş, Herkes zevk almasına bakan bir durum bu.
30 Yorumlabir zamandan sonra çırak çekilmiyor usta sanatı görmek istiyor insan
20 YorumlaBen hep okul okudum çıraklık yapmadım mektepliyim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yatak varsa iki partnerde varsa yapılacak iş belli usta ustaligini gösterir
20 YorumlaUsta tabii ki de, bir o taraf eline alacak hakimiyeti bir diğer taraf
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınım sadece benim olmalı ve ona güzel bir oral yapıp onu zevkten kivrandirmak istiyorum henüz kadınım yok ama
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılUsta olacak kadın dediğin. Malayı eline alıcak duvarı örücek sıvayı da kendisi yaptırıcak
10 Yorumla Yol geçen hanı olmasın tamam ama hiç bir şey bilmiyor da olmasın ya
10 Yorumla
1 yılSadece aşk
Gerisinin önemi yoktur
Çünkü gerisi gelir bir şekilde
Ya sizce10 Yorumla
1 yılBir tadilat olduğunda ustanın eline bakılır çırağın değil. 🫡
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çırak dahi olmasın! 😅
Kendine ise olabilir! 😅
Hayallerde olabilir! 😅10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Yatakta çok iyi olması için illa bir çok kişi ile sevişmesi gerekmez. Bunun için bir sürü okunacak kitaplar var. Bilgi edinebilir bana göre. Sonra sevdiği ve bildiği her şeyi partneri ile yaşar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBüte kalırız birlikte öğrenir geçeriz dersi sorun değil sjsj
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çırak dediğin gibi çırak olalım ve beraber usta olalım zamanla Yani bende kalsın onla öğrenelim
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen peki tercihin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılUsta, kalfa ve çırak bir arada olsun de bari tam olsun...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılAcemi yapraktan ham bile kaçarmış ona göre değerlendir işte
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHafif usta olsa iyi olur 😛
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok usta değilim ama 40 50 dakika boşalamıyorum. Buda kadınların hoşuna gidiyo bence
10 Yorumla
1 yılTecrübe iyidir ya
60 Yorumla
1 yılUstası çırağıda varmış bir şey daha öğrendik
Doç, Prof, Ord diye gider böyle10 YorumlaErkeğin acemisi genelevlerdeki kadını mutlu eder birkaç dk içinde iş biter
00 YorumlaÖğrenmeye açık yenilikçi meraklı ve libidosu yüksek çırak keyif verir.
00 Yorumla
1 yılKadın olarak olgun kadın daha usta tutmasını da herşeyi de iyi bilir
Erkeğin ustalığı kadınına nazik kibar ve kendi zevkini düşünmeyen adam ustadır00 YorumlaAçılın açılın ben geldim ustayım..
20 Yorumlaprofesör cezbedici
20 Yorumla
1 yılTecrübe her zaman iyidir
20 YorumlaAceminin verdiği heyecan çok başka
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. orta şeker. Hiç bilmeyenle de olmuyor
20 Yorumlaİkisinin de tadı farklı ama tecrübe iyidir 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılUsta hahds
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı istek ve uyum cezbedici
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılÇırak olsun ben eğitirim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılVarsa yoksa kalfa ya 🤣😂🤣😂🤣
10 Yorumla Beraber ustalaşmak daha cezbeder.
10 Yorumla
1 yılÇırağı egitmekte var 😉
10 Yorumla
1 yılUyum olduktan sonra her ikisidr uygundur bence
10 Yorumla
1 yılOrta kafidirrr adasd
10 Yorumlaİkisinin yeri ayrı. İkisi de hoş...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHerzaman usta :)
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Usta olup çirak taklidi yapan
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
1 yılÇırak olsun benimle ustalassın😁
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılTecrübe şart
50 Yorumla
1 yılÇırak bence
51 Yorumla- 1 yıl
Bakir biri nasil sizce
Gizli Üye(36-45)1 yılUsta çırak ilişkisi olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Tecrübe candır. Herkes tecrübe ister😉
10 YorumlaUsta
40 YorumlaTecrübeli olsun
31 YorumlaUsta.
20 Yorumla
1 yılUsta tabii ki.
20 YorumlaUsta iyidir
20 Yorumla
1 yılOlsun da çırak kalfa veya usta farketmez
20 YorumlaUstaların ustasiyim
20 Yorumla
1 yılUsta erkekse mükemmel seks olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇırak daha cezbedici benim için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Zevk vereyim zevk alayım kim ne oluyorsa olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılUsta
10 Yorumla - Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım