Bencillik yapıyor ikiyi yapsa da süreyi uzatamıyor hamileyim bazen sekste istemiyorum zaten 2 dkasından zevk alamıyorum oral yapmıyoruz mesela erken boşaldıgı için kucağıma gel hadi diyor o bana da yapmıyor sadece kısa kısa öpüp dokunuyor defalarca konuşmama rahmen beni böyle idare et çözüm bulamam dedi 1 sene ilk geceden beri böyle bazen istemiyorım hamile halimle hep ayno pozisyon her şey hep monoton eşim den cok sıkılıyorum ilk geceden berş hep böyleydi bazen sallamak istiyorım seks istemiyorum ne bahane üretebilir im?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle erkek bozuntular için böyle kadınlar heba oluyor ya Hani madem tatmin edemeyeceksin neden evleniyorsun kardeşim erkeklik görevini yapamayacaksan Hani o kadının abdestini bozduğuna değmez yani hani kadın bir de hamile isteği kadar isteği var yani hani en azından bir 20-25 dakika yapıp iki sefer 25'er dakikadan yapsa Hani gerçekten kadını mutlu eder Yani 2 dakikada boşalıp çekilip kadını yatakta öyle bırakmak nedir ya şimdi desen ki buna kadını yatakta bıraktın o zaman çekil kadının mutlu edecek bir erkek gelsin desen Vay şudur Vay budur o kadının hakkı değil mi yani
05 Yorumla
Soran1 yılCok bencil ikinciyi yapsa da süre aynı hiç uzamıyor birde cıplak kadın fotosuna bakmış google de geçmişini yakaladım brni beceremiyor sun birde bunlara mı bakıyorsun dedim cok zoruna gitti
- 1 yıl
Ya zoruna gidecek bir şey değil beceriksizliğinden dolayı Yani kendisi boşalıp Seni yatakta öyle bırakıyorsa nedir Hani gerçekten Çok bencilsin Madem performansın düşük kötü Hani bu ayıp bir şey değil hani en azından eşini mutlu edebileceğin alternatifler düşünürsün hani ya eşinin bazı şeyleri yaşamasına göz yumarsın ya hani ne bileyim farklı alternatifler Hani Twitter'da görüyoruz Yani artık bunun çözümü var Yani herkes de biliyor neyin ne olduğunu hani en azından eşine bu konuda yardımcı olabilmesi lazım
Soran1 yılEvdekimi hslledemezsin baktığın şeylerr bak dedim yerde yatırdım sabah işe giderken kapıyı kitlemiş anagtarı saklamıs terk edilcek korkusuna hem iki dka hem hovarda cıktı adam
Soran1 yılYok beni böyle idare et demişti daha başlar da çeşme mi bu dedi iki dka tabi dedi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erken boşalma 2-3 ayda duzelebilen bir sorun. Eğer düzeltmek isterseniz size bazı sorular sorup kesin çözüm önerisi verebilirim. Bu arada evli ve cinsel konuda tecrübeli bir kişiyim. Amacım bilgilendirip faydalı olmak, başka bir niyetim yok
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Sancım var hamileyim anla artık de ama bu seferde gözü dışarı kayacak.. yalnız bunun tedavisi varken bencillik ediyorsa olmaz bu iş seni düşünmek zorunda..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Senin bahaneye değil, sorunu çözüme ihtiyacın var. Hadi şimdi hamilesin bir sekilde idare ediyorsun. Peki sonra ne olacak. Bir ömür böyle geçer mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
1 yılSende başkasını bul, ona de ki beni böyle idare et, çünkü sen beni orgazm edemiyorsun de, kocan eşimin erkek versiyonu sıkıldım bu hayattan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl2 dk çok kısa yalnız, adam yetişkin film bağımlısı olabilir. İlk geceden diyorsun üstelik.
02 Yorumla
Soran1 yılHep böyleydi zaten değişmiyor ama sıkılmaya başladım hamile halimle iki dka ugrastıgıma değmiyor bahane üretmek istiyorum artık
- 1 yıl
Canım acıyor, hem risk var dersin. Nasılsa seni yarım bırakıyor, sen de kendi kendine yaparsın o yokken
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşım ağrıyor kendimi iyi his etmiyorum ağrım var gibi cümleler ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzüldüm senin adına keşke kıymetini bilen birisi olsaymış fazlasıyla memnun ederdi 😉😉
00 Yorumla
1 yılÇok hizli olmaz böyle
Sen ne kadar istiyorsun00 Yorumla
1 yılErken boşalıyorsun tedavi olman gerekiyor de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. ilaç alın, tedavisi var
02 Yorumla
Soran1 yılBeni böyle idare et dedi bende artık istemiyorum ki cok sıkıldım iki dka için hamile halime yaptıgıma değmiyor artık onu geçiştirmek istiyorum
Sonrasinda senin bosalman icin ugrasmiyormu
02 Yorumla
Soran1 yılHayır ben rahatlıyım diye ikinciyi yapar ama oda 2 dka sürüyor işe yaramıyor yaptıgo
Başım ağrıyor de xkdkdkdsksksm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çocuk olmasa ayrılırdın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman gizlice baskasi ile ol amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben yardımcı olurum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle dangalaklar bosanmalık başka birsey değil.
05 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle hamile halimle beni rahatsız ettiğine değmiyor zaten hiç bir zevk alamıyorum birde hep yatar ben yaparım son aylardayım bsşka pozisypn da istemez son ayım sayılır eylül ben yapınca iki dks için yoruluyorum karnım büyük artık dogru düzgün sevişmez bile
Cevap sahibi1 yılEn doğrusu direkt söylemen herseyi burada yazdığın gibi. Hamile hamile senle uğraştığıma değmiyor de. Ya işini adam gibi yap ya da benden uzak dur de.
Soran1 yılBunu demeden cıplak fotolarına bakarken yakaladım bunu desem aldatır mı bilmiyorum iki dka içşn kim verecekse gerçi😃
Cevap sahibi1 yılDeğer mi sence seni aldatacak diye çektiğin çileye yinede aldatmaya fırsat bulsa yapacak bir tip bencil çünkü anla bunu aç gözünü. Böyle bir insanla yaşlandığını düşün. Kendini kurtarmaya bak iş güç okul yap biseyler kurtul.
Soran1 yılBencil telefonda bakarken arama geçmişinde gördüm çıplak baktıgını zaten iki dka beni beceremez sin birde bunlara mı bakıyorsun demiştim şu an bulamam doğumun yakın elim bağlı en az 3 4 ay kendimi toparlamam zaman alır
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılKötü olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Çözümü var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHep mi böyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok büyük ayıp
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoludur adam
02 Yorumla
Soran1 yılAdam her seferinde ikinci de yapsa aynı diyorım uzamıyor doluluk ilr alakası yok
Cevap sahibi1 yılTedavi olsunn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler