Cinsel Yaşam Anal ilişkiden zevk alabilen var mı? dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Veya tost esnasında Anal ilişkiden zevk alabilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Benim tercihim değil yapmam asla, kızların düşüncesi önemli genelde. Çoğunluk partneri zevk alsın diye katlanıyor bence 1 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. çogunluk alamaz aldıgını söyleyen az kişiye rastladım ayrıca dikkatli olmalısın kalıcı saglık sorununa sebeb olabilir 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Psikolojiktir bence kadınlarda bu, aksine acı verir onlara 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkek için cok iyi tost ya sağlam oluyor biribirine giriyor her şey 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Ben, hiç gıkını çıkarmayıp, süper zevk aldım diyen 1 kişi gördüm. diğerleri hep kıvrandı 0 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben analdan iki türlü de yapıyorum ve aşırı zevk alıyorum 😊 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Zikilmek için kırk takla atıyolar , demek ki zevk alıyorlar. 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Erkeklerin çoğu zevk alır kadınların çok az bi kısmı zevk alan var 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tercih etmem kadın için de erkek içinde sağlık sorunlarına sebep oluyor 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı. Evet var benim yaptığı herkes keyif aliyordu 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Analı bir sevemedim yani bana kötü geliyor onun zevkini yaşayan çok var ama 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da fener oluruz.( 1 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Tosttan hep alırlardır 1 0 Yorumla
Bymerakl10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Hiç denemedim daha daha doğrusu denedim girmedi zevk alamadım yani 0 0 Yorumla
Çılgın_Adam_hızlı35 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Giremiyorum büyük kalın o yüzden bilmiyorum denedik olmadı alan 0 1 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Ki ben daha çok partnerimin z vkine bakarım en çok aldığı yeri severin sulu sulu olması daha zevkli Yorumla
sedaayyyxkdld Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Çok istekliysem zevkli 7 2 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl @sedaayyyxkdld sende iyisin Yorumla motorlu-20 1 yıl Bak sennn Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkek alırsa kadın alırmış bilmem 0 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Alanlar oluyor yapmasını bilene 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Sen yaptın mı peki anal 0 1 Yorumla ulaşbanakoyayim 1 yıl Sevgilim bayılıyor Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçmalamayın 0 1 Yorumla builder 1 yıl yahu hiç hayatınızda kabız olmadınız mı acısını çekmediniz mibu ondan daha beter. sormaya gerek yok Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Benim tercihim değil yapmam asla, kızların düşüncesi önemli genelde. Çoğunluk partneri zevk alsın diye katlanıyor bence
çogunluk alamaz aldıgını söyleyen az kişiye rastladım ayrıca dikkatli olmalısın kalıcı saglık sorununa sebeb olabilir
Psikolojiktir bence kadınlarda bu, aksine acı verir onlara
erkek için cok iyi tost ya sağlam oluyor biribirine giriyor her şey
Ben, hiç gıkını çıkarmayıp, süper zevk aldım diyen 1 kişi gördüm. diğerleri hep kıvrandı
Ben analdan iki türlü de yapıyorum ve aşırı zevk alıyorum 😊
Zikilmek için kırk takla atıyolar , demek ki zevk alıyorlar.
Erkeklerin çoğu zevk alır kadınların çok az bi kısmı zevk alan var
Tercih etmem kadın için de erkek içinde sağlık sorunlarına sebep oluyor
Evet var benim yaptığı herkes keyif aliyordu
Analı bir sevemedim yani bana kötü geliyor onun zevkini yaşayan çok var ama
Bazen başkasının önünü aydınlatırken kendi yolumuza da fener oluruz.(
Ooo neler var neler millette 😂
Tost olmaktan alırlar herhalde
Tosttan hep alırlardır
Hiç denemedim daha daha doğrusu denedim girmedi zevk alamadım yani
Giremiyorum büyük kalın o yüzden bilmiyorum denedik olmadı alan
Ki ben daha çok partnerimin z vkine bakarım en çok aldığı yeri severin sulu sulu olması daha zevkli
Biz dar olan her delikten zevk alırız
Çok istekliysem zevkli
@sedaayyyxkdld sende iyisin
Bak sennn
Ne istek ne ateş bu böyle
Erkek alırsa kadın alırmış bilmem
Alanlar oluyor yapmasını bilene
Zevk vermesini bilen oldu mu alırız
zevklu
Hak deliği dururken niye bok deliği 😄
Evet
ben zevk alıtyorum