Cinsel Yaşam Sevgiliniz size oral yapsa soğur musunuz dürüst olun? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 ya da ayrılır mısınız hakkında ne düşünürsünüz? Güncellemeler1 yıl Böyle biriyle evlenir miydiniz Güncellemeler1 yıl İlk defa size yapmış daha önce hiç yapmamış olan bir kızla? Sevgiliniz size oral yapsa soğur musunuz dürüst olun? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bunun için ayrılanın erkekliğinden şüphe ederim bende karşılık verir o bacakları titretene kadar rahat durmam 🫦🤗 1 2 Yorumla ByTequiIa 1 yıl Teşekkür ederim sayın güzel 🌹🤗 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl 🙈🙏 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir sevgiliyiz mutluluk adına elinden geleni yapıyor öper başıma koyarim 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya böyle güzel bişey de neden soğuyayım aksine daha da ısınırım 1 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dostum kafan mı iyi senin? İğrendirici olarak bakan 1 2 insan tipi hariç neden soğusun... 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Hayır neden soğuyayım ayrılayım ki, bazı şeyler karşılıklı daha güzel olur. Tek taraflı düşünmemek lazım hiçbir zaman. 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl Ben yaptırmıyorum tek taraflı maalesef Yorumla Ceyhunn26 1 yıl O senin kararın maalesef, yaptıranda var yaptırmayanda, zorla güzellik olmaz. Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Soğumam, bıkana kadar Saxo için idare ederim 0 0 Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niye soğuyayım? Bu ne saçmalık? Sevgilim sonuçta yapar zaten. 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece bana yapmışsa daha önce hiç yapmamışsa ve yıllardır sevgiliriysek olabilir 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bulunmaz nimet niye ayrılalım diş değerse ayrılırım ama 😂 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Bir daha yüzünü görmemek için şehir değiştiririm 0 0 Yorumla
fckbdy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Hayır neden ayrılayım ki? Oral güzel bir şey 1 0 Yorumla
kaya_han Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Oral yapan sevgiliye taparim 1 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii 1 yıl O aksine ilgsiz davrandı 🥺 Yorumla kaya_han 1 yıl Bazıları anlamaz bu işlerden boş ver Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. soğumam gözümde daha değerli olur ki öyle oluyordu 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaparsa temiz olursa güler olur 0 0 Yorumla
cihangir028 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yapabiliyorsan daha güzel en son ne zaman yaptın 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Begenirim çünkü her kız yapmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her zaman yaptırrım 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bende ona yaparım hatta 69 en iyisi 0 1 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Sanada ne yapılır ama Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Daha çok baglanirim 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oooo oral severiz 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Oral şart 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ayrılmak canım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bunun için ayrılanın erkekliğinden şüphe ederim bende karşılık verir o bacakları titretene kadar rahat durmam 🫦🤗
Teşekkür ederim sayın güzel 🌹🤗
🙈🙏
Hayir sevgiliyiz mutluluk adına elinden geleni yapıyor öper başıma koyarim
Ya böyle güzel bişey de neden soğuyayım aksine daha da ısınırım
Dostum kafan mı iyi senin? İğrendirici olarak bakan 1 2 insan tipi hariç neden soğusun...
Hayır neden soğuyayım ayrılayım ki, bazı şeyler karşılıklı daha güzel olur. Tek taraflı düşünmemek lazım hiçbir zaman.
Ben yaptırmıyorum tek taraflı maalesef
O senin kararın maalesef, yaptıranda var yaptırmayanda, zorla güzellik olmaz.
Soğumam, bıkana kadar Saxo için idare ederim
Niye soğuyayım? Bu ne saçmalık? Sevgilim sonuçta yapar zaten.
Sadece bana yapmışsa daha önce hiç yapmamışsa ve yıllardır sevgiliriysek olabilir
Bulunmaz nimet niye ayrılalım diş değerse ayrılırım ama 😂
Bir daha yüzünü görmemek için şehir değiştiririm
Hayır neden ayrılayım ki? Oral güzel bir şey
Oral yapan sevgiliye taparim
O aksine ilgsiz davrandı 🥺
Bazıları anlamaz bu işlerden boş ver
Zevkten dört köşe olurum
soğumam gözümde daha değerli olur ki öyle oluyordu
Taparım
Yaparsa temiz olursa güler olur
Yapabiliyorsan daha güzel en son ne zaman yaptın
Begenirim çünkü her kız yapmaz