Cinsel Yaşam Sevgilinize oral yapar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 yapmayan erkekleri terk ediyoruz kızlar Evet, yaparım Hayır, yapmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinize oral yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet ben yaparım bana da yapılmasını isterim ve yapmayan kızları da anlamıyorum gerçekten 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de eskiden yapmak istemiyordum Yorumla ByMusty007 +1 yıl Yaptın mı peki sonra ve ne değişti peki Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kesinlikle, izin bile almadan hem de. Hayatta en çok merak ettiğim tat 😅 1 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ben yapmayı da yaptırmayı da seviyorum özellikle yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl S. kmekten daha güzel, saatlerce yaparım, ağzıma boşalsin defalarca 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İğreniyor çoğu kız o zamanda işin havası değişiyor. Sadece kendine yapılmasını isteyenlerde cabası 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ama şu an yapacak manita yok 1 0 Yorumla
FurkannnATES Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ben yapmam ama bana yapılabilse güzel olurdu :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sevgilin sana yapmasa da yapacak kadar seviyor musun peki :P 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır bunun sevmekle de alakası yok. bir insan karşısındaki ne kadar severse sevsin kendini her zaman daha fazla sevmeli ve değer vermeli. Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yapmayan kızı tutmam zaten 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yapmayan kız çok var aslında bazıları iğreniyor. Yorumla criollo +1 yıl O zaman kapı orada. Kuru kuru seks benim işim değil. Anala karşı çıksın lafım yok da bu zevki çok görmesin Yorumla Soran +1 yıl analı kendine saygısı olan kimse yapmaz zaten ama oral yapılmalı bence de karşılıklı zevk Yorumla criollo +1 yıl Yo gayet yapan bakire görünümlü kız fazla Yorumla Soran +1 yıl e yapanlarda bakireliği gitmesin diye yapıyor dediğin gibi. Yorumla criollo +1 yıl O sebeple kimin ne halt olduğu meçhul. Ha bana kalırsa oral yapmalı hatta ağzına bile boşaltmali kız Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl sen yapıyor musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla axiakrep +1 yıl yapmayan kızları terk ediyoruz beyler 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl sevgilim yok ki :p Yorumla axiakrep +1 yıl hiç mi olmadı Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Zevkle yaparım hem de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karşımdaki partneri ne kadar mutlu olursa o kadar beni mutlu eder 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oral seks ön sevişmenin en önemli zamanlamasıdır. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Temiz akıntı koku yoksa yaparım 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Her şey karşılıklı mutluluk 0 0 Yorumla
Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Yaparim 5 2 Yorumla hrnymn06 3 ay hem yapıp hem yapsam mesela, olmaz mı? Yorumla hrnymn06 3 ay hem yapsan ben de yapsam nasıl olur? Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. tabiki 1 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Evet yaparım büyük bir zevkle 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Yapılmalı 1 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Yaparımm. 2 2 Yorumla ThePou +1 yıl Hoşuna gidiyor mu peki yapmak yoksa o mutlu olsun djye mi yapardn? Yorumla kеdicik +1 yıl Hoşuma gidiyor. Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Oral candır 1 1 Yorumla karizma14 +1 yıl Sen sever misin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet ben yaparım bana da yapılmasını isterim ve yapmayan kızları da anlamıyorum gerçekten
ben de eskiden yapmak istemiyordum
Yaptın mı peki sonra ve ne değişti peki
Kesinlikle, izin bile almadan hem de. Hayatta en çok merak ettiğim tat 😅
Ben yapmayı da yaptırmayı da seviyorum özellikle yapmayı çok seviyorum
S. kmekten daha güzel, saatlerce yaparım, ağzıma boşalsin defalarca
İğreniyor çoğu kız o zamanda işin havası değişiyor. Sadece kendine yapılmasını isteyenlerde cabası
Yapın yaptırın ekonomiye can verin
Ama şu an yapacak manita yok
ben yapmam ama bana yapılabilse güzel olurdu :D
sevgilin sana yapmasa da yapacak kadar seviyor musun peki :P
hayır bunun sevmekle de alakası yok. bir insan karşısındaki ne kadar severse sevsin kendini her zaman daha fazla sevmeli ve değer vermeli.
Yapmayan kızı tutmam zaten
yapmayan kız çok var aslında bazıları iğreniyor.
O zaman kapı orada. Kuru kuru seks benim işim değil. Anala karşı çıksın lafım yok da bu zevki çok görmesin
analı kendine saygısı olan kimse yapmaz zaten ama oral yapılmalı bence de karşılıklı zevk
Yo gayet yapan bakire görünümlü kız fazla
e yapanlarda bakireliği gitmesin diye yapıyor dediğin gibi.
O sebeple kimin ne halt olduğu meçhul. Ha bana kalırsa oral yapmalı hatta ağzına bile boşaltmali kız
sen yapıyor musun
hayır
yapmayan kızları terk ediyoruz beyler 😅😅
sevgilim yok ki :p
hiç mi olmadı
Zevkle yaparım hem de
Karşımdaki partneri ne kadar mutlu olursa o kadar beni mutlu eder
Oral seks ön sevişmenin en önemli zamanlamasıdır.
Temiz akıntı koku yoksa yaparım
Her şey karşılıklı mutluluk
Zaten o istemese bile zorla yaparim
Yaparim
hem yapıp hem yapsam mesela, olmaz mı?
hem yapsan ben de yapsam nasıl olur?
en sevdigim az bal ile
tabiki
Evet yaparım büyük bir zevkle
Yapılmalı
Yaparımm.
Hoşuna gidiyor mu peki yapmak yoksa o mutlu olsun djye mi yapardn?
Hoşuma gidiyor.
Sevgilim yok.
Yaparım yaptırırım
Oral candır
Sen sever misin
Yaparım asko
Elbette
Sen yaptın mı