Cinsel Yaşam Kendinizi tatmin etmek için ne kullanırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yatak odasında shdjahjdjsjs Kendinizi tatmin etmek için ne kullanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oyuncak ayı Salatalık duş başlığı diş fırçası ne ararsan var 8 8 Yorumla Soran 1 yıl Salatalık muz favorim Yorumla kaya_han 1 yıl Salata tarifi verirmisin Yorumla melik576 1 yıl Aldığımız oyuncak ayıları onun içinmi kullanıyosunuz 😱 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @melik576 tabi sürtünmek için Yorumla evildreams 1 yıl Resime bakarak yap 😅 Yorumla melik576 1 yıl Hmm mantıklıı ondan daha büyük olunca daha çok seviniyonuz Yorumla kaya_han 1 yıl Ya inanmayın oğlum bunların böyle şeylere sizce ihtiyacı var mı biz mi bunlar 😂😂 Yorumla melik576 1 yıl Asıl bizim yok ya manita ile ya da sağ el başka kullandığım bişey yok kızlar ne bulursa 😅 çok değişik şeyler duydum biliyorum da gizli değilm susuyorum Yorumla
Yıldıznurse34 Takip Et Xper 7 Yaş: 57 , eic 100% 1 yıl Bazen patlıcan 🍆 9 6 Yorumla Soran 1 yıl Bazen muz ya da salatalık 😜 Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Kesinlikle Yorumla kaya_han 1 yıl Nimetle oynamayın Yorumla tyfndlklkç 1 yıl Bide erkeklere sapık derler Yorumla kralkobrax21 1 yıl Bir kadın bunu yapmak zorunda olmamalı bence üzücü bir durum. Yorumla Rayan2 1 yıl Patlıcan doyuruyor mu seni. Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bazen farklı şeyler denediğim oluyor tabiki.. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doğal olarak sevişirim. daha ne olacak ki. bu ayrıca sadece kendimi değil partnerimi de tatmin için 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şunu 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yastıkla sikisiryorım knk bsey dcem aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi bu normal bir şey mi 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ellerim ve yorgandan başka neyim var ki 😅 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Muzla nereye kadar aq😅😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Elimm 14 10 Yorumla benjjj 1 yıl Eller aktif mi şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @benjjj evett Yorumla benjjj 1 yıl Konusalım bunu biraz o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @benjjj no asko konusmam Yorumla benjjj 1 yıl Neden konusmazsınn Yorumla kuraklik 1 yıl Eller yukarı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @benjjj ay öyle foto filan atmam gizliyim ve erkekler tatmin etmemi haketmiyo ddsgfn tek basıma daha iyi Yorumla benjjj 1 yıl Foto at demedim ben zaten konusalım dedim Yorumla benjjj 1 yıl Bekliyorum ama hala Yorumla 1Dehliz1Zirve 1 yıl Okşadığın anlara bi şekilde tanık olmak isterdim. Harikasın Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl erkek 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Net cevap Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Saç ile ilgili şeyler konuşmak kesmek filan mesela 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi ortak noktamız Yorumla Soran 1 yıl Hey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesaj attım bekledim seni ama cevap vermedin Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum senin hangi hesap olduğunu Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tek olarak mı partnerim le mi 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu kiz tek galiba bu gece :) 0 0 Yorumla
Bymerakl10 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Şu an sadece mastürbasyon partnerim yok maalesef 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Elll 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Swvgilimi 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Elimi 😅 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Elimi 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elimi ve KS yi 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen ne kullanıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eşimi 😂 0 6 Yorumla alperennn34 1 yıl O nası oluyo 😂 mastürbasyon dan bahsetmiş arkadaş 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @alperennn34 kendini tatmin etmek mastürbasyon mı oluyor. Yorumla alperennn34 1 yıl Evet bence masturbasyondan bahsetmiş tatminedicek bi partneri olana zaten ne kullanirsin diye sorulmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @alperennn34 sende haklısın Yorumla alperennn34 1 yıl Yaş kaç senin Yorumla alperennn34 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Oyuncak ayı Salatalık duş başlığı diş fırçası ne ararsan var
Salatalık muz favorim
Salata tarifi verirmisin
Aldığımız oyuncak ayıları onun içinmi kullanıyosunuz 😱
@melik576 tabi sürtünmek için
Resime bakarak yap 😅
Hmm mantıklıı ondan daha büyük olunca daha çok seviniyonuz
Ya inanmayın oğlum bunların böyle şeylere sizce ihtiyacı var mı biz mi bunlar 😂😂
Asıl bizim yok ya manita ile ya da sağ el başka kullandığım bişey yok kızlar ne bulursa 😅 çok değişik şeyler duydum biliyorum da gizli değilm susuyorum
Bazen patlıcan 🍆
Bazen muz ya da salatalık 😜
Kesinlikle
Nimetle oynamayın
Bide erkeklere sapık derler
Bir kadın bunu yapmak zorunda olmamalı bence üzücü bir durum.
Patlıcan doyuruyor mu seni.
Bazen farklı şeyler denediğim oluyor tabiki..
doğal olarak sevişirim. daha ne olacak ki. bu ayrıca sadece kendimi değil partnerimi de tatmin için
şunu 😂😂
21 yaşlarında bakire çıtır bir hatun kullanmak isterdim
Salatalık düz muz kavisli hangisi daha iyi sence?
Yastıkla sikisiryorım knk bsey dcem aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi bu normal bir şey mi
Sevgilim yeterli benim için.
Sağ elimi solumla avuttum boş yere
Ellerim ve yorgandan başka neyim var ki 😅
Muzla nereye kadar aq😅😅😅
Elimm
Eller aktif mi şu an
@benjjj evett
Konusalım bunu biraz o zaman
@benjjj no asko konusmam
Neden konusmazsınn
Eller yukarı
@benjjj ay öyle foto filan atmam gizliyim ve erkekler tatmin etmemi haketmiyo ddsgfn tek basıma daha iyi
Foto at demedim ben zaten konusalım dedim
Bekliyorum ama hala
Okşadığın anlara bi şekilde tanık olmak isterdim. Harikasın
vibratör al bitir bu dertleri
Eliminen dayı eliminen
sen ne kullanırsın?
erkek
Net cevap
Saç ile ilgili şeyler konuşmak kesmek filan mesela
Cidden mi ortak noktamız
Hey
Mesaj attım bekledim seni ama cevap vermedin
Bilmiyorum senin hangi hesap olduğunu
Erkek
sen sesten cabuk etkılernırsın dımı?
Seni kullansak olur mu 😃
elimi biraz sabun
Manitamı kullanırım
İyi bir partner. Kullanırım peki sen?😉
Şu an senii kullanmaknisterdim
Tek olarak mı partnerim le mi
Bu kiz tek galiba bu gece :)
Şu an sadece mastürbasyon partnerim yok maalesef
Kadınımı..
Elll
Swvgilimi
Hayaller kurarsin
mastürbasyon
Elimi 😅
Elimi
Üst komşu 😀
Islak mısın
El ile fsdfs
Diş fırçası
Elimizi taşın altına koyuyoruz
Elimi ve KS yi
Seksi bir kadın resimi
Nerde yaşıyorsun
Yorumlar şaka mı
vibratör
Seni kullanmak güzel olurdu.
Elimi 🙂🙂😃
Sen ne kullanıyorsun
Eşimi
Karşı cinsi
Eşimi 😂
O nası oluyo 😂 mastürbasyon dan bahsetmiş arkadaş 😂
@alperennn34 kendini tatmin etmek mastürbasyon mı oluyor.
Evet bence masturbasyondan bahsetmiş tatminedicek bi partneri olana zaten ne kullanirsin diye sorulmaz
@alperennn34 sende haklısın
Yaş kaç senin
?
Cesitli
Guzel soru
Sanal seks
Sol el. 😂
Yastık
Saç traş ederim 😂
Kadın
Söylememmm