Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ana karnında erkek kadın yaratılış aynıdır o nedenle erkeklerde meme vardır
klitoris penisin anatomik eşidir. kadının zevk merkezi klitoristir. oraya yoğunlaş. içeriden beklentiye girme. iç organlar zevk gıdıkllanma gibi his algılamaz. algılasa zaten kafayı yer. düşünsenize vajina içinden zevk aldığınızı ve yürürken kendi kendine sürtünerek sizi çıldırttığını.
filmlere nettki vahim zavallı yazılara inanmayın. klitoristen başka merkez yok01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'tan klitoris dışta da o şekilde tatmin olabiliyoruz içten bir istek olsa vay halimize..
En İyi Cevaplar
Video izleyerek tatmin oluyoruz genelde. Senin için önerim çok fazla hızlı okşama ve baskı uygulama vajinana bebe yağı kullan titreşimli masaj aleti ile daha hızlı ve boşalma yaşayabilirsin. Zevk aldığın nokta ise klitorisindir zevk verecek olan ona baskı yapar mastürbasyon yapacaksın. Taam bir bosalma hissi istiyorsan zevke geldiğin anda durmayacak devam edeceksin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. tam haz noktan g noktandir.. onu kendin bulmalisin
1141 Yorumla
Soran+1 yılVajinada değil mi o rahmin iç kısımlarında bakire biri yapamaz onu
Soran+1 yılKendimi çok derin keşfetmek istemem şimdi yanlış bişey falan yaparım ben bildiğim yoldan devam edeyim en iyisi
Soran+1 yılYanlış anlama amacım zarı bozmamak değil sadece bir yerime zarar vermekten korkuyorum zevki en dillerde yaşarken yanlış yapmak istemem. Şu zamana kadar kendimizi korumusuz her yönden her şey olduğu gibi dursun biz klitoris tatminiyle devam edelim yeter yüzeysel olarak zorunda kalmasam onu bile yapmam
Soran+1 yılG noktası veya içine girme isteği geliyor işte içine girsin istiyorsun ondan korkuyorum. O haz noktasında tutup durnazsan keşfetmeye devam edersen devamı gelir yani çoğu kız bu noktada tutuyor kendini orayı kendi kendine keşfetmek iyi olmaz. Haddimizi aşar. İleride partnerimle yaşamak istiyorum o duyguyu.
Soran+1 yılAksi bana etik olmaz yoksa sexting oral vs diyorlar onları da yapabilirdik ama bu kendini korumuş olmak olmuyor bekaret zar algılaniyor ama her türlü bu şeylerden sakınmak mastürbasyon da kendi kendini tatmin etmek bence bunda sorun yok. Bu diğer şeyleri yapacak olsam direk ilişkiye girerim zaten ne önemi var değil mi. Bekleyeceğim
Soran+1 yılYorumlara cevap veriyorumda o yüzden genel yazdım sıktıysam kb
Soran+1 yılYok ya niye yanlış anlayım başlık belli laabale bişey yazan olmadıkça
Soran+1 yılSenin düşüncen nedir peki genel olarak
Soran+1 yılo şekilde anlasilmak istemedim kb tekrardan
Soran+1 yılBilgin var bu konuda tecrübelisin tavsiyen varsa almak isterim
Soran+1 yılHerkesin çok bilmediği bişey olabilir faydası olsun yeter sütekli alakadar olduğum soru sorabildigim bir kategori değil cinsellik biraz bişeyler öğrenmek zarar vermez
Soran+1 yılİlgini çeken veya her kadınin bilmesini gerektirdiği bir durumu paylaşabilirsin
- +1 yıl
ilgimi kadinlarin meme ucundan sut gelmesinin sebebi memede biriken sütün olmamasi cekti son zamanlarda.. beyine yollanan frekanslar emildiginde göğüs ucundaki sut salgilayan bezleri harekete gecirir ve sut olusur.. bu yüzden zaten o sütun tadi acidir.. bildigimiz inek sutu gibi dogal degildir. bunu bence her kadinin bilmesi gerekir ve kendi vajinanizin kivrimlarini dortbucagini bilmeniz gerekiyor bence.. cesit cesitler cunku
Soran+1 yılBunu bende biliyorum göğüsler emilirse süt gelir yani oluşur bence normal dişisin çünkü. İnekte süt birikir. Memeleri büyür. Kadında öyledir e meme var sistemde sorun yok illa çocuk olması gerekmez emzirmek veya süt için normal biri emerse göğüsün hani büyüklükle alakası var mı bilmem ama 10 dk üzerinde emerse bırakmadan süt gelir.. duydum bunu gordumde ama kendi üzerimde değil. Ama yapan kişi anne olmuş birisiydi sütü kesilmişti uzun süre (2sene) sonra çocuk emmek istedi. Bekar bir kadında tepkiyi bilemem meme ucu yok çünkü çıkması lazım emilerek hemen süt gelmez dediğim gibi aralıksız bir süre emilmesi lazım.
Soran+1 yılKivirimlardan kastın dış dudak iç dudak falan mi
Soran+1 yılSuanki nesil kızlarda her şey değişik durumda. Hormonal olarak vs bence gelir süt ya denemek lazım bilmiyorum. Ama biri uzun süre emerse gelir sonuçta o sinyal gidiyor
- +1 yıl
o vajina tipinden vajina tipine degisir.. dudakli olan var dudaksiz olan var ama orada kastettigim evet ic dudak dis dudakti.. kendinizi acitmadan kurcalamaniz hicbir sorun yaratmaz.. aksine kesfetmenizi sağlar.. mesela bazilarinda klitoris emildiginde surekli zevk alinir ama vajina girisine dil atildiginda ani ve hızlı bi zevk alinir.. bunun nedeni insanlarin ayri ayri zevk noktalarinin olmasidir
Soran+1 yılSence dudaklı vajina mı dudaksiz mi ben önemsemiyorum ama karşı cins önemsiyor genelde. Klitorisi ıslatıp mastürbasyon yapmak aşırı zevk verici üst bölgede ve dudaklarin iç kısmında o kadar biliyorum yani ama şişmesi kabarması normal mi bilmiyorum
Soran+1 yılAy sırf çıkmaması için çocuk yapmam diyordum ta ki bunu partnerimin yapabileceği aklıma gelene kadar. Keşke çözüm olsa kadın olmak zor gerçekten dik dik duruyor ben hoş bulmuyorum. Emilmemis göğüsler daha göze güzel duruyor.
- +1 yıl
saglik acisindan bir etkisi olduğunu sanmıyorum ama benim icin cinsel acidan dudakli vajinalar her zaman ondedir.. dudaklilarin yalarken verdigi haz bambaska.. o et parcalarinin yuzune değmesi cok ayri bi his.. o anki duyguyla zaten o durumda istahlaniyor..
mastürbasyondan bahsetmemistim kizlara yapilan oraldan bahsetmistim... klitorisi zaten biliyoruz.. dudaklarin ic kismi da ic kisma en yakin olan yer... icinde hissetmek daha fazla zevk verecektir. cunku yaklastikca ic kisma zevk artar... sismesi ve kabarmasinin sebebi zevk.. zevk alan vajina kabarir.. hatta bosalamayan veya dogru durust orgazm olamayan vajina dersem daha dogru olur.. ayni bosalamayan penis gibi.. bosalamayan peniste dolu gozukur.. kalindir ve en ufak seyden etkilenir
Soran+1 yılOral ilişkiye girmediğim için bilememis olmam normal kb ilk defa dudaklı vajina seven erkek gördüm aslında bu ilişkiye girerken hem kadina hemde erkeğe iyi bir durumus gel git yaparken penisi kavradığı için herkeste aynı durur mu bilemem. Meme uçlari dik güzel olabilir ama onları saklamak zor olur sütyen destekli olmak zorunda vs bence normal göğüsleri dik hale emerek getirmek daha güzel olur emerken diklesiyor zamanla. Oral ilişki yaşıyiyamam sanırım ben eminim ki zevklidir ama sürtünme daha mı zevkli olur bilemedim. ben hayal ediyorum sadece cinsel ilişkim olmadığı için
Soran+1 yılİlk ilişki zor mu olur sence
- +1 yıl
dudakli vajinalar candir. cunku daha estetik bi kere.. dudaksiz vajinalar bana cok ciplak geliyor.. icine gomulmus geliyor. ve evet dudaklar penisi kavrıyor.. o hissi bende bilmiyorum ama kavriyor evet. meme uclari dik olursa evet belli olur ama meme pedi diye birsey var kullanimi zor mu bilmiyorum ama meme pedleri var.. normal gogusleri emerek dikleştirmeyi bilmiyordum.. bu cok güzel olmali. surtunme kadin acisindan cok zevkli bir durum.. erkek açısından pek öyle değil.. yani her erkek acisindan diyeyim hiç degilse.. cok uzu sürüyor erkeklerin zevke gelmeleri surtunmede.. zevk alir mi evet alir ama kadin kadar değil.. surtunurken bosalan erkekleri biliyorum.. tuhaflar acikcasi.. anlam veremedim onlara
Soran+1 yılBenim göğüsüm emzirmisler gibi dik değil memnunumda ama aileye baktığında çocuk olduktan sonra artık partner mi emdi bilemem dik oluyor canım emildikce. ben uçlarıyla oynuyorum bakıyorum yani mecbur ağızda dil ile kavrayıp içine çekiyor. Benim bir iki oynamamla ucu belirginleşti ki sen emiceksin birinin göğüsünu diklesir bence o an güzel şeyler hissedilebilir. Dudakli vajinada zor ama pantolon giyersin darsa acır. Epilasyon düzenli olmaz acır bide çok çabuk istek geliyor. Dudakların hareketlenmesi falan böyle bir yanma normalmis ama erekte mi olunuyorsa artık
- +1 yıl
e zaten gogus emilmesi cok cabuk uyarir kizlari.. asiri uyarilirlar ve hani direkt belirginlesir ucu.. seyi anlamadim seninki belirgin degil ama sen uclariyla oynuyosun.. ve eger buyuklerse agzina alabilirsin ucunu.. hic degilse dilini degdirebilirsin.. baskasinin yaptigi kadar zevkli olmasa da zevk verecektir. birde gogus uclarini oksarken tukurugunle islatirsan o kayganlik hissi asiri zevk verir..
dudakli vajinada sipsíkí dar pantolon giyme zaten... hicbir vajina turunde giyme.. sagliksiz.. cok cabuk istek geliyor dediginden anliyorum ki dudakli seninki de.. evet tabii herhangi bir sürtünmeden etkilenebilirler... erkeklerin erekte oldugu gibi kadinlarda etkilenebilirler.. ama ben sanmıyorum erkeklerinki kadar fazla olacagini
Soran+1 yılBizimki kalkmıyor ama dik oluyor baya canlanıyor yani hareket ediyor açılıyor hani genetik mi bilmiyorum sonra zaten sulanıyor kadınlarda belli olmaz kolay kolay suyu vs günlük ped vs kullandığımiz için. Dudaklı seviyorum diyen çok görmedim. Operasyon düşünüyorum ileride sarkarsa diye ama ilişkide aci veriyormuş bilemiyorum o yüzden. 85 90 beden falan uçları aşırı büyü değil bide bitişik goguslu değilim iki üç hafif farklı yönlerde alt dolgun üst dolgun ucunu agzima almam çok zor ıslaklıgi yaparım uçları kalsın eşim veya çocuktan ileride o hale gelirse gelir zaten ya
- +1 yıl
evet kabarir acilir biliyorum.. cok uyarildiginda sulanir evet.. dudakli seven aslinda cok.. ya aslinda erkekler arasinda dudakli dudaksiz farketmiyor.. ama tercihim ve binlerce kisinin tercihi dudakli.. operasyona hic gerek yok birak o bolgen yaratildigi gibi kalsin.. 85 90 cup ne onemli olan cup. uclarinin buyuk olmasi emilirse eger olur.. belirginse eger bence sanslisin.. ucu olmayan kisiler var.. alt ve ustun dolgun olmasi bence yeterince iyi... bitisik goguslu degilsin ama cokta ayrik degilsindir umarim cunku o hos bir goruntu olusturmuyor.. ve islatarak denemelisin hatta tukurukle degilde vajina islakliginla denersen kuruma daha gec olur
Soran+1 yılBakire biriyle iliskin oldu mu ben ne kadar zevk alsamda baya utanirim partnerim karşısında çünkü baya şey biliyorum izliyorum dinliyorum okuyorum çoğu şeyi biliyorum. Özgüveni yerinde de olsa insan ilklerinde tedirgin oluyor. Her erkek göğüs sever mi bide sanırım bundan zevk alacağım gibi uyarilsa öyle aşırı rahatlarim baya yani göğüs iyidir ya
Soran+1 yılÇok ayirik bende itici buluyorum ama Allah vergisi yani eleştirmem. Arasında fark yok ya böyle tam bitişikler milf derler ya öyle değil tam genç kız diri göğüs derler o şekilde. Çok bitişik değil onlarda çok itici yandan göğüsü yok olanlar benim öyle değil yanlarda üstte altta var uçlar böyle ter yöne bakar derler ya onun gibi
- +1 yıl
oldu.. ve utanmani gerektirecek hicbir sey yok emin ol.. o kisi sen ne kadar kontrolú eline alirsan o kadar zevklenecektir... iliskiyi domine etmekten bahsetmiyorum.. mesela su pozisyonu denesek mi degilde altima yat bundan cok zevk aliyorum diyip ittirmesi asiri tetikleyecektir o kisiyi.. o yüzden utanma soz konusu bile olamaz iliskide.. her erkek göğüs sever evet ama yalamayi sevmeyebilir. iki uc dk yalayip gecebilir.. arasında gidip gelmeyi cok ister çoğu kişi... gorundugu kadar kolay degildir ama. on sevismede opusmeye dokunmaya 10 15 dk zaman ayirildigi gibi guzel ve rahat bir iliski icin 10 15 dk kadin göğsüne ayrilmalidir.. gogusten bile orgazm olabilirsin.. asiri sulanirsin ve vajinaya gectiginde yalandiginda o birikmiş zevk disari akar bildigin
Soran+1 yıl5 benim daha dolgun sanırsam ama
Soran+1 yılBabaanne memesi ne 19 yaşındayız daha ayrıca ailede 70 yaşına da gelsen menopoz da olsa o memeler hep diri genetik olarak
Soran+1 yılBizimkiler sütyen takmamis yinede iyi sarkma değilde cilt taze kalıyor mesela dirilik falan aynı sayılır derecede. Bide benim dediğim bitişik meme yanları yok yaş ilerledikçe aşağı sarkar bizimkiler yandanda dolgulu bu ozellgini seviyorum
Soran+1 yılGöğüslerimi emmem ama eşim yapsın ben diklestirsem uçları yaşlandım falan diye psikolojik olarak yıpratırim kendinimi
Soran+1 yılGöğüs iyide vajinal yapımı beğenmiyorum işlev olarak iyidir belki de
Soran+1 yılO kadar ileri gidersem bozarım kendimi göğüslerim ayrı zevk aldırıyor zaten uçları değil hani hareket etmekle merdiven inmesi veya araçla giderken zıplaması ağırlığın kalkıp inmesi o bile sinyal gönderiyor ya keşke emicek partnerim olsa ama bu gidişle zor okulu biticekte evlenmek vs.
- +1 yıl
ziplayacak kadar büyük demek.. ziplamasini izlemek ayri bir keyif zaten.. özellikle sevismede partnerin goguslerini izlemek çok büyük bir motivasyon kaynağı erkek icin.. çok güzel bir goruntu çıkıyor ortaya.. o kadar ileri gidersem demişsin bisey yap demedim ki zaten islandiginda parmagini dudaklarinin arasında gezdir ve cikan yapiskan sesin tadini cikar demek istiyorum.
oyle herseyden etkileniyo musun.. en ufak bi istemeden olan surtunmeden bile
Soran+1 yılDış dudaklarımda iç dudaklarimda etlli. Klitoris bölgem dahil vajinam et dolu. Hatta ağda yaptırırken vs bir tarafı diğer tarafa koyuyorlardı. Hani gayet dolgun birbirine yapışık bu yüzden kotta falan çok acıyor sürtünüyor veya oturdum kalktım açılınca da sanki bişey giricek ya başlıyor kabarıp sulanmaya ya da yol da gidiyorsun ayrıldı iksii birbirinden hava girdiği an hareket ettikçe kendimden geçiyorum etli olduğu için klitoris de pantolon dar olunca baya zevkten dönüyorum. Açılınca suyun akışı vajinadan.. veya regl dönemi daha bir canlanıyor 2 katı kabarıyor hani bu dönem de istek oluyor ya bu yüzden iki dudağım acikinda iki ayrı yana kabarmasıni bırak bişey akıyor ama içine sokmak istiyorsun bişey. Neler çekiyorm ben ya
Soran+1 yılEtkileniyorum hatta çevremde ağır biriyim erkeklerden hep uzak duran biriyim genel olarak inanç vs sebeplerden iklimi eşimle istiyorum. Ama biri zayıf yönümu bilse kullanılmak istemem. Sadede hissettiklerimi söyledim yanlış anlama bence normal yani erkeklerde çok şey hissediyor ama
Soran+1 yılEtkilenmek bir yana o islaklikla bozarım kendimi tutamazsam zevkin en zirvesini hissetmek ister insan bu yüzden çok ileri gitmiyorum
Soran+1 yılUyudun mu orada mısın umarım aklında kötü bişey canlanmanistir
- +1 yıl
etli bir vajina her zaman öndedir. etli olmasi mükemmel bence.. oynayabilirsin. agda yaparken bir dudagi digrr tarafa cekiyolardi yani.. dudaklariyla kisacasi oynanabilir emilebilir dudaklari.. cok hos. kot giyerken biraz daha az sıkı seyler tercih edebilirsin.. ya da şu an giyilen moda olan kumas rahat pantlari tercih edebilirsin.. göbeğe kadar kendini sıkmanin mantigi yok bence.. e tabii bir yere oturup kalktiginda surtunurse vucut onu yanlış algilayabilir.. kabarip sulanmaya baslamasi cok tatlı.. bence yeterince tatli bir vajinan var.. erkeklerin halini anliyosundur böylece skdkamkd sende etli var erkeklerde bir yapi var orada 20 cme kada uzanan biz nasil saklayalım akdkmakd suyun akisi oldugunda eger o suyu temizlemezsen ve akis devam ederse haklisin daha cok zevke getirebilir ve bu durumda disarda olan seni zor duruma sokar.. regl dönemi zaten istek hat safhada oldugundan cok normal cok daha fazla kabarmasi. icine bisey sokmak istiyorsan bunu yapabilirsin ama ben partnerime saklıyorum diyosun, yanlis bisey yaparim diyosun. ki haklisin. yanlis bisey yapacağından degil ama o hazzi canli bir seyle yasamak evet daha hos bir baslangic olabilir.. ama yani diger turlusude zevkli olur.. senin bilecegin is... anlattiklarina gore sen cogu zaman sulanmis halde geziyosun ve bu senin hayatini etkiliyordur.. mesela otobuste giderken cukurlu alanlarda ziplar ya otobus.. hic orada zevke geldigin oldu mu
- +1 yıl
yok yok hissettiklerimizi soyluyoruz burada.. ayrica cok keyifli bir sohbet ben memnunum.. sende memnunsun ki cevap veriyorsun o yüzden hic sorun yok.. erkekler konusuna girersek cikamayiz.. ortalik yerde rezil olma kapasitesine sahibiz biz... metroda trende ofiste sinifta, otobuste, her yerde kabarip erekte olabilir.. ve eger bosalmadiysan bir erkek olarak o gun boyunca o surekli erekte olacaktir.. tuvalete gidip ihtiyacini karsilaman hic degilse zevk gelecek kadar mastürbasyon yapman gerekiyor.. surekli kalin ve kabarik halde dolasmak zor... pantolon veya giyilen bol seyden belli oluyor.. bir de gri esofman giydiysen vay haline.. gerci tum esofmanlarda belli oluyo ama ne zaman nerede erekte olacagini bilmediginden senin yapacak biseyinde olmuyo...
bence bozmazsin yabi anlattigim sey sadece vajina dudaklarinin arasina elini sokarak sulanmis vajinanda ileri geri sag sol yapman.. eger sese zaafin varsa, ki benim var.. bu seni cok etkileyecektir.
Soran+1 yılVajinan yokki senin mesela partnerin de görmüşsundur belki kıvrılıp içine girmeni ister sürekli. Öyle haz verici bir şey ki. Mesela ben ayırdım iki dudağı iç kisimlari ovdum şu geliyor ama geldice göğüs uçları göğüsler dirilesiyor biraz parmakladim ama kızlık zarına kadar gelmedi. Aşırı istiyorsun bende bozmamak için o kadar inemiyorum. Adet gördüğümüz zamanlar çoğu kişi acılı gecirsede. İçine bir şey girmeyince insan için öyle hissediyor ve o aktıkça ben zirveye ulaşıyorum yumurtalara ağrı gelmedikçe baya zevkli oluyor. Oral akla yatıyor da inancıma aykırı. Ama iç dudakların sulu olduğu zaman Emilmesini düşünüyorum da baya zevkli olmalı. Çıldırtir bence oral yapmak. Adet döneminde için sıcak oluyor. Bize küçüklükten itibaren akıntımiz oluyor zaten vajinal olarak. şu an günlük pedler varda işte ilk gelisme çağlarında peceteyi bir şekle sokup dudaklara ve deliği kapaticak akıntı gelirse iç camasirana bulaşmasın diye öğretmişlerdi. Hani orada olunca bende böyle keşfetmiştim mastürbasyonu. Oranda duruyor bir sertlik var alissanda gel git yapıyor. Bilmeden zevke geliyormusum oysa..
Soran+1 yılOtobüslerde popom geriye itip vajinami koltuğa tam oturtmussam etli olduğu için sulanıyor ve zevke gelebiliyorum ister istemez. Otobüste arabada memeler ziplayinca benimkiler böyle hafif değil et yönünden bazıları sadece hava gibi sıkınca sünger gibi şekle giriyor bende öyle değil sert ve sıkılirsa canım yanar. Çukurda yokuşta kalkıp inmesi can yakıyor diyorum ki sen ne ara bu kadar büyüdun. Memelerin kalkıp iniyor. Zaten direk içten haz alıyorum o an. Bakire olmaktan mi bu gerçekten bilmiyorum ama ayrı bir ateşimiz var keşfedilmemis olmakta bunu çok yönde destekliyor olabilir
- +1 yıl
partnerim kivrilip icine girmemi mi ister orayi anlamadim.. şu an partnerim yok ama oldugu zaman icin konuşuyorum. evet istiyodu.. hatta bir ara içine bile almak icin durdu ama sonra yapmadik tabii.. o zevk oyle biseyki ani seyler yaptirabilir insana. ne zaman ayirdin ve ovdun.. genel olarak bahsediyorsun sanirim. uyarildiginda gogus uclarinin diklesmesi cok normal. en azindan bozmayacak kadar kendini baski yapabiliyosun bundan bazilari korkuyor. bak kendini kesfetmissin yani. su aktikca hissedersin ve onun hissi cildirtir o hissi biliyorum.. oral deneyebilirsin bence... oralin herhangi bir kotu yanini görmüyorum.. guvendigin biri olursa eger biseyleri acarsan ona.. oral deneyebilirsin.. ic dudaklarin sulu oldugu zaman disari dogru su yavas yavas kopurur ya oranin emilmesi kadar guzel bisey yok.. su akarken asagi dogru dilinle asagidan yukariya toplarsin sonra mesela emmeye baslarsin bu guzel bi his. hem erkek içinde oyle. partnerin zevk icinde kivrandigini gormek ve vajinanin sıcaklığı ve sana sulanarak tepki vermesi.. ve özellikle kokusu. cok hoş oluyor.. adet doneminde maalesef emilmesi biraz igrenc.. kan ile beraber.. hos değil. denenmemesi bile gerek.
yani siz cocukken akintiniz varken peceteylr durdurmaniz söylendi.. vay be.. tuhafmis. tahris eder ya o. mastürbasyonu pecete sayesinde keşfettin yani... o gidip gelmesi zevk vermeye baslamistir o yüzden.. kac yasinda kesfettin - +1 yıl
bakire olmaktan olduğunu sanmıyorum... sonuçta bakire olmasan bile haz alacaksin o durumdan.. otobuste dik oturursan dur kalkta surtundugu icin zevke gelebiliyosun yani... yani cok uc ama hic boyle dogal olan bir seyden orgazm oldugun ya da cok yaklastigin oldu mu?
memelerin hafif degil yumusak degil.. bu cogu kizin istediği bir meme turu.. sporla yapmaya calisiyorlar bunu.. ve sallanmasi asagi yukari ve onun seni uyarmasi.. yani goruntu acisindan hos evet ama uyarildigini düşünmemistim.
Soran+1 yılBaya küçüktüm. Ama bu boşalma 13 yaşlarından sonra başladı. normal akıntı sanıyordum. Peceteyi katılıyorsun dikdörtgen şeklinde serçe parmağından küçük oluyor zaten vajinanın şekline girmesi gerekiyor oranın bir parçası gibi olması gerek. Ama ben düzgün yapamadığım direk bir ped gibi kullanmam yüzünden oldu. Oral inancıma karşı ve ben bakireyim diyemem bunu yaparsam. Sunuda ekleyeyim ilk defa detaylı bir şekilde bu konuyu konuştuğum tek insansın. Ben sadece hissetiklerimi anlattım normal hayatta bana kimse soramaz bu konuları çekinirler sjsjssj. Kötü bir şey yaptığımi düşünmüyorum Bilgi alıyorum karşıdaki ne hisseder bilemem bilgi alışverişi soru sormayı severim. Ve şunu öğrendim vajinami sorunu yokmus
Soran+1 yılGöğüslerime bakılırsa yanlışlıkla bile olsa ve o an patlamaya hazirsam bu beni orgazm eder.
Soran+1 yılBakire olmasam tutamazsın kendini ve yani suda var içime ne soktuğumu kim ne bilicek. Erkek için ne iyi sadece sokuyor. Ama içten içine girilmesini istemek ve bunu birşeyin engellemesi.
- +1 yıl
bosalma evet biraz daha ergenlik yaslarinda olur.. erkeklerde cocukken ogrenir. normalde su gibi gelir bosaldiginda ama sonradan oturur vucuda hormonlar.. ha yani peceyi kucuk hale getirip vajina dudaklarinin onune koyuyorsun ki akıntıyı engellesin.. anladim. yani pecete vajinan buyuklugunde oluyor kisaca. e tabii bu arada o zevk verir.. tahris konusu baska ama zevk verir.. düşünsene gun icinde oranda bisey var sen yürüdükçe icindeymis gibi his veriyor.. orada kesfetmen normal olmus
ha inancim derken hani ilkimin sevdigim biri olmasini isterim diyosun.. ki bende oyle dedim zaten.. onune gelenle yapilmaz zaten..
eğer rahatsızsan bitirebiliriz konusmayi.. ama rahatsiz degilsin ki cevap veriyosun hala.. ikimizde bence bilgilendik.. guzel bilgi alisverisi oldu ve bence hos ve sicak bir sohbet oldu... karsidaki Şu an cukunu eline almis oynamiyor bundan emin ol.. zevkli bir sohbet evet ama normal bir sekilde sohbet edemeyeceksek neden insaniz degil mi.. ben bilgilendigimi düşünüyorum acikcasi
Soran+1 yılAdetliyken kimseyle ilişkiye girme zaten yalamada tavsiye etmem. Zaten pis kan değil öncelikle dollenmemis yumurtalar ve rahim yüzü dökülüyor yenileniyor yanı. Temiz bişey bu. Koku yönünden ise parfümlu pedlerden uzak tut sürtünme vs için parfümlü pedler hijyenik değil. Onun yerine temizleme jelim var benim onunla yıkarim. Hem ferah hemde hijyenik. Adet döneminde meme uçları çok hassas oluyor bide ya çok ağrıyor acıyor.
- +1 yıl
ve vajinanda herhangi bir sorun yok bence cokta ideal bundan emin olabilirsin..
goguslerine bakilmasi bile orgazm edebilir mi yani seni... bu cok istekli oldugun anlarda olsa da bakisla bile olmasi biraz fazla degil mi...
icten ice girilmesini istemek ayri. biriyle seks yapmak istemek apayri.. ikincisi bana gore biraz sapiklim boyutuna giriyor.. erkekte de kadinda da - +1 yıl
adetliyken asla olmaz zaten.. bende zaten bunu sana acimladim. dedigim gibi uzak tutacak biri yok Şu an hayatimda dkkanfmwn ve zaten eger olsa bile ben temiz tuttugu surece hic sorun etmem cunku o kisiyi bir tane fazla deligi var diye sevmiyorum sonucta.. eger oyle seversem bu sevgi olayindan cikar... fb iliskisi de bilmiyorum bana gore degil gibi.. denemedim ama denemek icinde cabalamam yani..
Soran+1 yılSeks yapmayı hayal edemiyorum bile ama istekliyim. Seks başka ya ön sevişme partner bu zamanla olur. İçine istemek bambaşka bir duygu evet
Soran+1 yılBen senin tecrüben olduğunu düşünerek sordum pişman değilim. Aksine etli vajina seven birini görmüş oldum. Ve şunu diyeyim istek kendim istediğim için değil. Ben el ele biriyle gezmiş bile değilim bir erkek veya biri haz alicak noktama ister istemez dokursa istek geliyor elimden gelen bir şey yok açıkçası benimle düşüncelerini paylaşman çok iyi oldu kendimj iyi hissettim. Peki bu meme emme olayı gibi başka şaşırdıgin bir olay oldu mu sen neyden tahrik olursun mesela yolda falan oluyor mu sende de
- +1 yıl
evet. mesela ben duydum maalesef.. biriyle yapmak cok istiyorum diyeni.. yani bir kisi degilde farazi biriyle.. bu sapikliga giriyor bence ve bence ayip ve tuhaf bişey.. icine girmeyi istemek ayri ya da icine girmek istemek ayri.. yani biriyle seks yapmaktansa sadece o olguyu dusunmek daha normal
Soran+1 yılSüt gelmesinden kastım meme olayı*
Soran+1 yılBu arada karsimdksi yiyecek gibi bakarsa bana normal değil mi veya baya bakması hani bende o bölgeye odaklaninca kendimde ondan oluyor. Seni yanlış anlamadim baştan beri normal bir şekilde konuşuyorduk seni farklı bi konuda görmedim böyle düşünme lütfen bu üzer beni. Eliyle oynamak falan onu kast etmedim yapadabilir bir insan çok detaya girmek istemem bu yönde ama seni kesinlikle öyle görmedim bunu bilebilirsin.
- +1 yıl
pisman olacak bisey konusmadik🤷 etli vajina seven cok kisi var bu arada.. ve istek zaten kendi elinde olan bisey degil.. erkekte de oyle.. libido yuksekliginden kaynaklanan bir durum.. seni yanlış anlamadigima emin olabilirsin. kimin ozrl bolgesine dokunursan dokun kalkar veya kabarir.. iste veya isteme.. mesela otobuste giderken koridor tarafinda oturdugunda yanlışlıkla bir karsi cins surttugunde veya sikısikliktan dolayi sana bir karsi cins temas ettiginde bu hisleri yasaman dogal.. tabi bu dediklerim istem dışı olmali.. isteyerek yapiyorsa karsi taraf bu tacizdir..
bence de senin dusuncelerini rahatca birine paylaşman seni de iyi hissettirdi gibi rahatladin gibi.. bu tur seyleri abazalarla degilse sohbet edilecek insanlarla konusmanin verdigi bir rahatlama bu.. cunku bende de oyle..
meme ucu olayindan baska bir anda vajinada hizli hir sekilde uyarirsan kayganlasip hatta suyun kopurmesi cok dikkatimi cekmisti.. hizli tahrik edildiginde veya ani bir harekette daha cok ve daha cabuk tepki verebiliyor vajinaniz... o ilgimi cekmisti.
ben neyden tahrik olurum? ben temastan tahrik olurum. oyle yolda giderken onune gelene uzun uzun bakan kisilerden degilim.. sevmem cok kaba bulurum zaten bu davranışı. ufak bir temas bile beni etkiler.. ve hani ben temas bağımlısı biriyim.. mesela atıyorum yine otobusten ornek vericem ama bacaklari kalin bir yasitim yanima oturdu diyelim ve temas etmekten cekinmiyor.. bu beni asiri etkiler kalp atisim hizlanir mesrla.. veya motor kisminda oturuyorsam otobüsün o motor kismindaki motorun sesiyle olusan titresim etkiler mesela.. ya da hicbir sey olmadan da tahrik olabilirim.. daha onceden de anlattigim gibi.. eger bosalmadiysan hic inmez.. tamam semsert durmaz ama kalin ve dolu sekilde durur.. ve en ufak bir surtunmede, pantolondan bahsediyorum, etkilenebilir.. goren oldu mu bilmiyorum ama cok toplu ortamlarda beni zor duruma sokmuslugu oldu penisim - +1 yıl
karsindakinin yiyecek gibi bakmasi hakkinda yazidigin seyi anlamadim.. sana ne oluyor anlayamadim.. beni yanlis anlamamana sevindim... ve bu konusmada itiraf edeyim elimin oraya gitmesi illaki oldu.. ve bu cok dogal bisey bence ki sende de olmustur.. zevkli bir konu ister istemez duzeltme ihtiyaci falan cart curt oluyor. ve beni oyle gormemen sevindirdi.. bu sohbetin bitmesi de beni uzer açıkçası.. cunku son derece durust ve acik bir sohbet oluyor.. bilgileniyoruz ikimizde.. uzucu bu durum
Soran+1 yılVajina hemen gir diye hazırlıyor kendini bende elimle yapınca inceliyorum vıcık vıcık memelerime değilde klitorisime ve özel bölgemi suyla ovmak baya rahatlatici özel kayganlastirici kadınların kendisi üretiyor işte. Buda zor duruma sokuyor beni pantolon giydigimde iki dudakta farklı yerde yolda giderken akıyor zevk suyu geliyor göğüslerim ağırlaşıyor kendimden geçiyorum böyle. Aşırı zor.. bide çok acıyor etler ozellike sarkan üç kısımlar suyumda çok. Bende yazın istek daha çok o bölgenin ıslandıgini bilrim yazın ama sıcaktan derim çevreye zevk suyum mu bilmiyorum. Erkeklerin ki zor ben erkek olsam sapik derlerdi herhalde bana sürekli kalkardı herhalde su hallerine bak, sürtünme gerek yok. Etsizler surtunsun erekte olsun benim ki degdikce oluyor zaten. Kalktı mı boşalman mi gerekiyor peki duzelmesl için. Önüne gelene bakmaman iyi ama gerçekten bazı insanlar ilgi çekici olabiliyor dekolte vs herkes haz almaz ama insanın isteğinin gelip gelmemesi elinde olan bişey değil maalesef. Bosalabiliyor musun peki otobüste inmesi için yoksa kötü olur bu ya
Soran+1 yılYa boş ver yiyecek gibi bakmasından kastım dik dik bakması bunu sevmem toplu taşımada toplumda madem anlamadin açıklayım gerek erkek kız olsun bakıyorsa çevreden biriyse ne var diye bende bakıyorum ve istek geliyor bu kadar yani ya bana ne olsun baştaki gibiyim ben
Soran+1 yılElinin gitmesi normal haz alınan noktalar ve vajinadan bahsediyorusuz. Tadına bakmış birisisin aklına gelmesi yaşanmışlıklar falan normal ama ben birinin bana girmesi veya yalamasini düşünen çünkü yaşamadım ama elindeki imkanlar ile yaşıyorum bişey. Hatta bir söz vardirda. Evlenmeden önce eliyle tatmin eder insan evlendikten sonra tadına varınca e tecrübesi olunca istiyor insan çünkü dürtüler oluşuyor..
Soran+1 yılVajina gir diye hazırlıyor kendini yazdığım yerde kopurmesine şaşırdım dedigin için söyledim
- +1 yıl
o suyla gogus uclarini da ovarsan eger zevkin katlanacaktir.. bir de fazla sulaniyorsan bu cok iyi bisey.. cunku sulanmayan vajinalar genelde sıkıntıli olan vajinalardir.. zaten bu yüzden onlara kayganlastirici diye bir urun cikarttilar. dogru yolda giderken eger zevk alirsa dudaklar acilir ve zevk suyu akar ve direkt hani dudaklarin ortasindan aktigindan yapis yapış... bu daha cildirtici olmali.. sicaktan herkesin libidosu tavan olur.. bu normal ve oranin islanmasinin sebebi zevk suyu.. yapis yapis oldugunu dusunmek bile insani cildirtmaya yeter... boyle yavas yavas aktigini dusunmek... neyse skdkmakd
bir de penisin buyukse bunu zaptetmesi daha zor.. bir seyden tahrik olup erekte olduğunda bildiğin pantolon altindan yuvarlak bir kule cikiyor.. pantolon sıkı olduğundan duzeltmesi apayri bir zahmet.. ben cok iyi hatırlıyorum: o zamanlar boyle seks konustugum biri var.. metroda ayaktayim ortalardayim ve Kalabalik.. telefonda onunla konuşuyorum.. ve ben farketmeden semsert olmus ve disaridan belli oluyor yani.. karsi taraf istekli olunca veya istekli tavirlar sergileyince cok fena erekte oluyorsun.. kalktiginda eger yurursen iniyor ama durdugun zaman yine kalkıyor.. tabi bu inip kalkma suresi içerisinde sen kalktiginda eger gizleyemiyorsan bir seyle goren goruyor.. ama dogal bir sey napalim yani?
kalktigi her zaman bosalman gerekmiyor ama eger tum gun boyunca sisik ve indigi hali bile erekteymis gibiyse eger bosalmazsan gun boyunca seni rahatsiz ediyor olur olmadık yerlerde erekte olarak.
ya bakmıyorum dediysem hani insandir onlarda bakiyor bende bakiyorum ama oyle yiyecekmis gibi hayvan gibi bakmıyorum demek istedim.. eger baktigim kisiden karsilik gorursem bende bakarim ve guzel zevkli bir etkilesim olusur aramizda zaten.. - +1 yıl
benim açıkçası ellemeden dokunmadan ya da iste mastürbasyon yapmadan bosalma durumu olmuyor.. ve abazanlar hariç hicbir erkekte boyle bir durum olduğunu sanmam.. cunku eger oyle olsaydi ustumuz basimiz les olurdu.. sizinki gibi akmiyor bizde.. fiskiriyor.. o yüzden belki disaridan bile belli olabilirdi bosaldigimiz. otobüsten inene kadar ya da tahrik edecek unsur kalkana kadar onunla basetmek zorunda kalıyorum maalesef.. bazen otururken dikine erekte oluyor ve pantolona asiri baski yapiyor.. pantolonu delecek gibi. ve bu ucunu acitiyor.. mecburen duzeltmek zorunda kalıyorum.. ve bunu kimse gormeden yapmak zorundayım ve zorundayiz tum erkekler olarak.. gorurlerse yapacak biseyimiz yok cunku canimiz aciyor
- +1 yıl
evet kesinlikle durtuler oluyor ama sadece benim elimin gitmesi ne yalan söyleyeyim kotu hissettirdi.. elimde degil.. dedigin gibi durtuler fakat senin yapmıyor olmanla beraber tuhaf hissettim.. ha ben böyle diyorum ama abaza biri de degilim veya seks istiyorum sunu istiyorum da demiyorum.. sadece aklina geldikçe insanın hos oluyor.. ki sende dusununce hos oluyosundur
Soran+1 yılYanlış anlamam bende sana anlatmışim o kadar şey sen bekler miydin peki bir kızın bu kadar şey hissetmesini.
- +1 yıl
beklerdim.. cunku ben anatomi severim.. ve kadinlarda daha fazla sinir ucu yani zevk alinabilecek noktalar var.. bunlarin olmasi kadar dogal bisey yok.. istekli olmanda eger bu istekliligi sapikliga kullanmiyorsan kotu bisey degil.. yani acik acik söylüyorum bende istekliyim ama bunu etrafa yalaka olmadan oluyorum.. bu kotu degil. cunku neden olsun? dogustan gelen bisey sonucta.
Soran+1 yılBenimde gidiyor merak etme ama sana karşı düşünmedigim için kafam rahat. Yoksa vicdan azabı loading.. tabi ki hoş oluyorum bende hissediyorum. Sulu olmak iyide bu yaşta kuruyacagim ileride korkular vs. Kadınlar da fışkırır. Bende fışkırıyorum. Ama sizinn gibi değil iste. Bide erkeklerini beyaz gibi bir renkte oluyor genelde bu da görünse baya mahcup bir durum olsa gerek..
- +1 yıl
bana karsi nasıl dusunesin.. benim sana karsi dusunemedigim gibi.. tanımıyoruz etmiyoruz birbirimizi.
yok kurumazsin merak etme.. menepoza kadar kurumazsin. ha belki istek azalir, yas oturdukca ama kurumazsin.
kadinlarda fiskirir biliyorum. ama bunu her kadın yapamaz.. o yüzden dedim. sen fiskirabiliyosan bu da senin icin cinsellikte bir arti. ve evet eger bosalinsaydi oyle cok rezil bir durum olurdu.. allahtan oyle bosalmak imkansiz bizde
Soran+1 yılBen mesela cinsellik yaşayacağım kişiyle çekineceğim büyük ihtimalle çünkü bildiklerimi yapmam onda şüphe uyandırabilir. Bazıları etli vajinaya tabiri caizse direk yalatmis veya elletmis diyebiliyor. Ben bekarete önem veren bir insanım ama karşı cinse bunu önemsiyorsa olmaz derim çünkü bu beni tedirgin eder. Gelişmiş kafadan biri olmalı ama istediğim tiplerde bu yok maalesef. Çok suluyum ama kanama olmayabilir bunu düşünen biriyle istemem böyle bir şey yaşamayı. Güven problemi yıkar beni cinsellikte sanırım..
Soran+1 yılSizinkide kalkmıyor o dönemde değil mi ya. Zor ama kadınların ki daha zor gerçekten içten istek geliyor diyorum ya içten kuruluk bitiricek o yaştan sonrada
- +1 yıl
e tabii ki.. ama onunla da eger bu konusmamizda oldugu gibi tane tane konusursan seni anlayacaktir.. eger sigir değilse.. ki bu etli vajinaya elletmis veya yalatmis diyenler sigirin daniskasidir.. birak cinselligi normal arkadas olarak bile konusmaman gerekir.. kadin anatomisini bilmeyen veya hic değilse vajina turunun yaradilistan oldugunu bilmeyen sigirlar sana duygusal, cinsel hicbir katki saglayamaz...
eger bakire olduguna sen bunlari anlattigin haldee guvenmiyorsa guven problemiyle iliski bi yere gitmez.. bastan bırakılmalı.. oyle takintilari olan kisiler soyle yapabilir, mesela ben.. insanlara duygusal olarak guvenemedigimden kaynakli bir daha yapar korkusu oluyor elimde olmayan, bu tur insanlar sunu yapabilir yasadigi seyden ote yasayan kimseleri istemez olur biter. mesela maks opustuyse maks opusen birini istemeye hakki vardir.. opusmemis birini istemey hakki yoktur ya da yargilayamaz karsisindakini.. umarim anlatabilmisimdir.
dedigim gibi o guveni veren insanla olur.. guven vermek herkesin harcı da degildir ve sen guven veriyosun objektif bakarsam.. zamaninda partnerimde vermisti ki zaten yanina gittigimde ona olan guvenimin karsiligini onun bana karsi durust olmasiyla almis oldum..
guven vermek onemli
Soran+1 yılŞahsen hiç bişey görmemiş birini isterdim belki nasipse olur ama ayrılmış olabilir veya önceden ilişkisi vardır. Ki şundan ötürü istemem ben duygusal ve kırılgan bir insanım hani lafı edilecek olsa o insana bakamam bidaha o gözle ama tövbe etmişse yeni bir yol cizdiyse insanalarin geçmişi beni ilgilendirmez ben kültürel bekareti savunanlari desteklemiyorum kendini muhafaza edenleri tercih ediyorum sonuçta kanayacsk olsa anal yapaninda kanar oral yapaninda. Koruyacaksan tam koru ya da git ilişkiye gir tam yaşa. mastürbasyon elle sadece kendi kendine yetmektedir zorunda kalmadıkca da yapmıyoruz zaten istek geldikçe bunda da bir sakınca yok gayet sağlıklı amaa çok yapılırsa eksileride var tabi
Soran+1 yılBenim bir isyanım var annem menopoza ben ergenliğe girmiştim bicaklar çekilirdi her gün cidden çok zor bir durum yanıyorsun gerçekten yanıyorsun kurumuscasna cidden kadınlar da her yerde hissediliyor erkeklerin de psikolojisi ayrı tabi ama baya zor bir dönem umarım 70 kadar menopoz girmem annem erken girdi ben erken istemem
- +1 yıl
hicbirsey gormemis biriysen buna hakkin vardir.. ama belki de biseyler yasamis biri sana iyi gelecek. hayat bu nereden ne cikacagini bilemezsin.
evet kanayacak olsa anal yapaninda oral yapaninda kanar.. bu seks veya sevisme oyle hadi gel seviselim demekle olmuyor bu arada iliskilerde.. sevgi, ask iliskilerinden bahsediyorum. duzgunce otururken bile aranizdaki asktan duygulardan kabarabiliyor.. o yüzden bunu bu sekilde yasayani hor görmemek gerek..
Soran+1 yılHor görmem 31 çekmiş olabilir bende mastürbasyon yapıyorum. İstekli olabilir bende bunlar da var. Sağlıklı normalde kendim gibi birini istiyorum ama ben ya böyle içi deli dolu dışarıdan ağır tip ilişki yaşamamış ama en ala konuları bilen. Ki bilen adamdan zarar gelmez öğrendiği kaynak önemli ama kendi adıma diyorum yinede hayırlısı olsun illa böyle olmak zorunda değil dul biriyle bile evlenebilirim kısmet yani
Soran+1 yılYanmaktan kastım menopozda kuru olman hani nem sıcak basar kaşınır terlersin böyle sıcak nemli ruzgar vurur kadinalr menopozds hep öyle hisseder.
- +1 yıl
yani evet hayat bu belli olmaz nereden ne çıkacağı.. kendin gibi birini istemek kadar dogal bisey yok. herkes oyle ister ama duygusal olarak tam olarak uyustugun bir insanla cinsel acidan denk olsaniz noluuur olmasaniz nolur.. bana gore cinsellik askin sadece küçük bir parçasıdır
Soran+1 yılYa napiyim içime girme isteği tutuşuyor giremiyorum haz aldım derken ileri gitmeyip bırakıyorum. Tam aliyim desem tutanak kendimi biliyorum. Mecburyetten keşke direbsem sonuna kadar titreye titreye yapsam öyle bosalsan ama olmuyor işte
- +1 yıl
titremek derken hic titreyerek bosaldin mi? bu benim bir baska ilgimi ceken bir konu. o haz aninda bacaklarda bir sinir bosalmasi olur evet onu biliyorum.. erkeklerde de oluyor.. ama tum vucudun titreye titreye bosalmasi ve cikardigi inleme sesi hayatinin en guzel 10snyesini yasiyomus gibi
Soran+1 yılDoğru diyorsun fiziki seks düşünmüyoruz hani bahsertiklerimz kadarıyla. Gözüne bakınca kendimi göreyim de değer versin ben bakire öleyim gerçekten önemi yok. Ama bişeyler yaşamak sevdiğinle daha iyi yani. Önemi olmaz benim için cinselliğin bende öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
sevdiginle biseyler yasamaktan demin bahsettim.. oyle olunca ve iliski bitince kendini boşlukta hissediyorsun ama bu kisiler hor gorulmemeli iste.. bu kisiyle de olabilirsin hiç kiza bakmamis biriyle de veya gecmisinde cok kisiye yatip kalkan biriyle de.. o, o kisiyle senin arandaki ask baginin kuvvetiyle ilgili
Soran+1 yılTitreyerek boşalıyorum genelde ama bacak arama işte pike yorgan vs alıyorum deliğin olduğu yerden git gel yapa yapa en son genelde uzun sürüyor elimle destek oluyorum titriyorum genelde ama içime girsem daha şevkle titrer fiskirirdim
Soran+1 yılHayırlısı diyorum o konuda zaten şu devirde en muhafazakar adamın işimi görsün diye kullandığı kızları gördüm reelde seks yapması değil sanalda konuşması vs e buda iyi bişey değil bide dalga geçiyor onlarla vs. Kapalı kız isterim diyorlar kimse bakmaz vs ama onlarada bakılan bir devirdeyiz. Ben bile bakmam ama arada bakıyorm yani çevreye normalde bakmazdim oda arkadaşlar durterse falan böyle birne bakamsi ama nadir olarak normal görürüm çünkü başı bağlı değil bakabilir Kendi özgür iradesi
Soran+1 yılBirinde yaptım mastürbasyon ama titriye titriye girdim banyoya bakma su aralsr yapıyorm sadece o zaman yeni memeler çıkmış yeni adet görmüyorum ama gelişmisim o konuda problemim vardı yani o zamanlards banyoya gittim cisim geliyordu doğal olarak bacaklarims sular iniyor çişimi yaparken çok kötü fiskirmisti böyle nasıl diyeyim delikli hortum olur şu açarsın ya ama ince İnce 3,4 delikten fışkırır gibi su akmisti duvara ama felaket titremistim salataliga benzer birşeyi surtuyordum pijama üstünden. Sonra bir iki film izleyince anladım baya orgazm olmuşum ben hatırladıkça yaşadım bak şu an gelisince vücudum daha pis yanıyor ve sıvı sıcak çıkıyor ev boş olsa fiskirtirimda bos değil. Bide o zaman kızlık ne bilmiyordum ki iyi ki içime sokmamisim. Şimdi yapamam belki o kadar çünkü ileri gidersem dayanamam girerim içime.
Soran+1 yılKendine oral yaptırdin mi peki
Soran+1 yılO an sadece içinde bişey varmış gibi hissediyorum bazende ilk nasıl olacağını önce acılı sonra zevkten dört köşe vs olması falan olabilir. Doruğa ulaşmak oluyor ama dediğim gibi kendimi sıkıyorum çoğunlukla o doruk bana girebilir işin sonunda çünkü sjssjsj birinin beni becerdigini düşünmüyorum. İçimde penisi var gibi düşün veya girdi giricek vs
- +1 yıl
mastürbasyon yaptin ve tuvalete gidip ustune cisini yapinca fiskirdi yani.. mastürbasyon yaparken fiskirmadi... erkeklerde de olur o. her zaman degil boylr bosaldiginda asiri zevk almissa ve cisi geldiyse iki ayri delikten iser.. neden bunu bilmiyorum ama oyle.. birde erkek mastürbasyon yapip bosaldiktan hemen sonra iseyemez.. yani mesanesi dolu olsa bile iseyemez.. cunku yeni boşaldığı icin penisin ucundaki delik yapiskandir ve cisi tutar.. cok sinir bozucu skdknakd
duvara fiskirmistin yani.. cis yaparken mi oldu bunlar yoksa oksarken mi ya da iste salataligi surterken mi.. salatalimta sekste cok tahrik edici bir madde ya.. ya ne bileyim onu oraya surup yiyebilirim o derece.. ya da bal dokulebilir vajinaya yalanmadan once.. yapmak istediklerim arasinda bunlar.. Şu an hatirladin ve yine mi zevklendin yani? o kadar mi ya.. cok zevkli bir an yasamissin o zaman.. tabii o patlamayla bir anda tum zevkini akittin.. ani olunca da ani bir boşalma oldu.. o da dogru. Şu an yapmak istiyorsun yani hadi be cok etkilemis seni o yasadigin patlama cok belli.. Şu an bile hala fiskirmai istiyorsun.. pekoi ondan sonra hic fiskirdin mi ve bu fiskirma senin kendi istegin doğrultusunda mi oluyor.. - +1 yıl
istiyorsan git yap ben beklerim seni yani...
ben oral yaptirdim evet oralla ilgili merak ettigin varsa sorabilirsin herseyi.
yani herhangi bi şahsi dusunmeden sadece icine bisey girdigini ve zevkine odaklanıyosun... doruga ulasmadan ama tam olarak rahatlayamazsin ki.. doruga icine biseyler sokmadan da ulasabilirsin bence...
Soran+1 yılFiskirmam için birinin bana girmesi veya benim kendimi desmem lazım çünkü artık gelişmisim daha iyisini istiyor vücut. Sizde yanıyor belki boşaldıktan sonra iserken bende de öyle yanmıyor çıkıyor da rahat binsekilde ama o yapışkan duyguyla karışık iki katı boşalıyorsun.
Soran+1 yılYok kendi kendine akıyor zaten ya dokununca fena oluyor sadece önemi yok suanda
Soran+1 yılYok nadir beyaz geliyor ya sefaf olur genelde
Soran+1 yılAkıyor mecburen istem dışı zora sokuyor beni.. konu dışında bal dök yala tabiri var denedin mi hiç. Bide oral yaparken neresine boşaldın
- +1 yıl
bende erekte oluyorum istem disi o yüzden anlıyorum seni.. bal dokup yalamayi gercekten isterdim yapmadim.. aklima gelmedi o sira ama soyle söyleyeyim.. hayatimda yapacagim en guzel sey olabilir.. bal sevmem normalde ama onun yogunlugu, kivami tam vajina üstüne dokulmelik.. ve nutella da denenir ama nutella oldugunda goruntu hos olmaz kakaonun siyahligindan oturu..
oral yaparken bosalmadim.. o zamanki partnerim korkuyordu boşalmamdan.. onceden tramvasi varmis.. o yüzden kendimi tutuyordum.. son zamanlarimizda istiyordu hatta anal istiyordu ama biz iletisim kuramadik anlaşamadık.. anlaşamıyorken oyle bir duruma da sokmak istemedim bizi.. ben isteseydim yapardik cunku aramiz kotuyken bile o hazirdi buna.
Soran+1 yılAğzına alınca ne hissetmistin dişler engel olmuyor mu orale
- +1 yıl
agzina alinca boyle sicak ve islak bir ortamda penisin olmadi cok guzel bir his.. hani birde dili dolasiyor penisin cevresinde o da cok muhteşem bi his.. seni anlik zirveye cikariyor.. soyle bisey var ama uzun penislerde agza tam alamayinca zevkin bir yere kadar oluyor.. partnerim sagolsun arada yapiyordu bende zorlamiyordum ama hani boyle kafasindan penisime dogru bastirmak cok istiyordum.. cunku hani dayanamiyosun anladin mi..
ayrieten dislerin degmesi asiri acitiyor ama nasil olduysa ilk baslarda disleri değiyordu ben ona bunu soyluyordum.. fazla tepki vermemeye calisiyordum ama aciyodu.. sonrasinda kendini gelistirdi o konuda.. son zamanlarimizda iyi bir sekilde yalayabiliyordu. arada sadece dişleri degiyordu.. bir de hani onceden istekten soz ettim ya.. ben zorlamadigim halde o kendini zorluyordu ve tamamini agzina almaya calisiyordu.. bu beni daha çok tetikliyordu
Soran+1 yılSeni özleyeceğim umarım beni yanlış anlamadın
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBakireler mastürbasyon ile ya da sürtünerek
034 Yorumla
Soran+1 yılMecbur bazıları oral yazmış bakireligin ne anlamı kalır mastürbasyon kendi kendini tatmin etmek en azından oda zorunda kalmadıkca yapılmaz
- +1 yıl
Kesinlikle oral yapan anal da yapar
Soran+1 yılŞimdi cinsel biseyin altında din yazmak istemem ama ikiside yasak olan bir şey. mastürbasyon zorunda kaldıkça kadınlar biraz daha hakim kalabiliyor ama içgüdü müdür bilemem ama bunu hissetmek sağlıklı bir birey olduğunu gösterir. Kendini korumak için insan mecburen mastürbasyon yapar suanki sistemde itiyor bizi buna. Evlenmek zor. Erkekler için daha zor durum olsa gerek. Ayrıca anal veya oral yapacak olsak gider normal ilişkiye girersin tam yaşarsın bakireligin önemi kalmıyor. Ben zaten zarın bekaret olduğuna inanan değil her türlü bir iliskiden sakınilmasi durumunu bakirelik olarak ifade ediyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle doğru düşünüyorsun ansl oral dan sonra zarın bir anlamı kalmıyor. Kendini kısıtlayıp mastürbasyon yapmak en iyisi ve keyiflisi
Soran+1 yılO kadar keyifli değil ben tatmin olamıyorum belli şeyler olsada bu bana ileride cinsel yaşamımda iyi gelmeyebilir. Uzun süre tam tatmin olamıyorsun. Hani yapmak istemese de yapmak zorunda kalıyorsun ben hoşlanmıyorum bu olaydan. Psikolojik olarak yoruyor severek yapmadıgim için..
- +1 yıl
Nasıl yaptığına bağlı o zaman
Soran+1 yılYüzeysel mastürbasyon sürtünme dediğin gibi her bakire kızın yaptığı şekilde
- +1 yıl
Ama sadece bunlar yeterli olmuyor bazen
Soran+1 yılŞey diyorlar bitti sinyali veriyor bırakıyorsunz devam edin böyle olursa o istek gelmez fakat devam ederlerse kötü şeylerde olabilir o an ki düşünceyle.. bunu yapmadığımiz için olabilir keşke erkek olsaydın diyorum kafan rahat mis kadın olmak zor gerçekten.
- +1 yıl
Erkekler de senin gibi düşünüyor bazıları.
Yaparken video izleme, hayal etme ya da mesajlaşma yapıyor musun
Soran+1 yılVideo izleme alışkanlığı kazandım ama kendimi çok kötü hissediyorum. Hayal etmek daha keyifli ve en temizi bence. Mesajlaşma işi bana ters sexting vs onda da iki taraf bişey hissediyor bakireligin anlamı ne kalıyor veya zinadan farkı ne. Ben zorunda kalmasam mastürbasyon yapmam.
Soran+1 yılErkekler devam etsin boşaldıktan sonra zaten bozulacak bir zarları yok kafaları rahat. İçte bir organ değil dışta. En iyi zevki her türlü alabilirler. Bakire kizlar için tam zevk almak yoktur alamazsın. Durdurman gerekiyor bir yerde bak bunu çoğu önem veren kız o noktada duruyor açıkçası o duyguları yaşarken çoğu kişi kendini tutamaz
- +1 yıl
Neden kötü hissediyorsun video izlerken. hayal etmek keyifli ve zevkli
- +1 yıl
Üst üste yapamıyorsun mastürbasyon
Soran+1 yılBaşka insanların özel yerlerini görmek hoş değil. Belki esiminkini yeterli bulmayagim bide ben partneriminde böyle seyler izlemiş olmasını istemem ikimizde kusurlu buluruz birbirimizi gözlerde hayır kalmaz sürekli bakmak ister ben istemesemde erkekler ister yani çok göze hitap eden kadınlar var o sitlerde bu evlilik veya ilişki için hoş değil belki sesler hayal etme konusunda iyi olabilir ama kendini hissederek yapmak daha iyi hissettiriyor bide vicdan yapmıyor insan.
Soran+1 yılÜst üste değil tam haz aldım diyip birakmamak lazım devam ediceksin o zaman gerçek hazzı alıyorsun. Erkeklerin yapmamak için sebebi yok. Kadınlar yaparlarsa çok ileri gidebilirler
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum böyle düşünen eşini her zaman tatmin eder ve eşini kendine bağlar
- +1 yıl
Aynen tam hazzını alman lazım yarıda bırakmak kötü his veriyor bazen
Soran+1 yılİşte bırakmak zorundayız, içine girme isteği geliyor o an bırakmakta zor gelenler vardır ama ciddiyeti düşününce bırakıyor insan. Bu şekil de zarini bozan çok var. Korkular böyle benim için kızlık zarının önemi yok ama her türlü sakınmak gerekir, gerekiyor da..
- +1 yıl
Evet içine sokan var çok ileri gidip te. Kaç gün de bir yapıyorsun mastürbasyon
Soran+1 yılAylarca yapmadıgim oluyor evde bossam bir istek gelirse 6,7 kere istek geldikçe yaparım. Keşke hiç boş olmasam. Severek yapmıyorum istek gelmese.
- +1 yıl
Bir gün içinde mi 6-7 defa yoksa üst üste mi yapıyorsun. Severek yapmazsan haz alamazsın
Soran+1 yılYok ya bitti diyorum gün içinde sömürüyor beni ara ara gelen istek öyle yani hiç istemesemde bu yıpratıyor beni
- +1 yıl
İstemediğin zaman evet yıpratır mastürbasyon yapmak.
Yaparken iç giyim üzerinden mi yapıyorsun yoksa çıkarıyormusun
Soran+1 yılElle temas oluyor genellikle ama artık sürtünme hoş geliyor. Et ete değince değişik oluyor işte o yüzden içine girme isteği geliyor yanlış anlayarak okuma lütfen sadece olan hisleri anlatıyorum sizde de öyledir bu. Sürtünerek klitoris haz veriyor o kadar içine girme isteği olmuyor.
- +1 yıl
Kesinlikle sürtünerek yaptığında içine girme olasılığı kalkıyor. Peki sürtünerek yaptığında iç giyimli mi yapıyorsun
Soran+1 yılİç giyim ne kadar ilgilendiriyor seni bunu soruyorsun genel kıyafetimle yaparım ev içinde nasıl dolanıyorsam istemediğin biseye kıyafet mi giyeceğim bide özel olarak
- +1 yıl
Sormamın sebebi herkes farklı düşünüp yapıyor o yüzden sordum
- +1 yıl
Nasılsın
Soran+1 yılÖyle düşünme boş ver
- +1 yıl
Hangi hesaptan istek attın ki
Soran+1 yılSana atmamıştim boş ver sksjdjr
- +1 yıl
Aaa niye ya bana da at 😉
- +1 yıl
Ne yapıyorsun nasılsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayal et sonuçta yöntem değişmiyor oraya bir şekilde baskı sürtünme yani. Hemen başlayıp bitirme hayaller ile zevk yükseldikçe yavaşla yine devam erkekler genelde 1-2 saat oynar sonra bitirir. Sizde deneyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSexting yaparak bacağının arasına yastığığı dik olarak yerleştir ve yavaş yavaş ileri geri sürtün. Yardımcı olabilirim derdim de istemezsin o yüzden boşvet söylemedim farzet 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Yani bakirelerle konuştuğumda bunu yapıyoruz diyeyim en azından
- +1 yıl
Hem p*rno izlemiş gibi gözle zina yapmamış olursun
Soran+1 yılSexting yapacağıma gider ilişkiye girerim ne farkı var? Nitekim buda etik değil. Kendime saygım kalmaz bakiresin oral yap vs vs ayıp ya bu zaten her yönüyle insanın kendini sakinmasidir bakirelik. Her yönüyle etik değil sexting sonuçta karsinda kadın veya erkek olsun karşındaki insan haz alıyor biseyeler hissediyor. Ben cinsellik konusulmasini ayıp bulmam öğrenmek bilmek gerekir. Bu yüzden detaylı yazıyorum. Sexting gibi şeyler hoş değil zinadan farkı yok. Ama mastürbasyon zorunda kaldıkça yapılabilir kendini koruyabilmek için yapıyor insan gönül ister hiç yapmamak ama sağlıklı olduğumuzun gostergesi. Sistem yüzünden herkes evlenmiyor maalesef..
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. genelde mastürbasyon yaparak... ama insan işte istiyor baska seyler de duramıyor içinde fazla istek varsa... bazen gunde 3-4 kez yaptıgım da olsa doyum noktası olmuyor
00 YorumlaKanka her kadın farklıdır. Sana tavsiyem p.. rn video izle. Hoşlandıpın katogari neyse onlara yoğunlaş. Kendinle oyna. Zamanla kendini keşfedeceksin.
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon ve p*rno izliyorum bazen yeterli gelmiyor ama
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacağının arasına yastık koyup ileri geri yapabilirsin
23 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürede tatmin oluyorsun genelde bende öyle ama iste pikeyi bacak arasına alıyorum yorgan ve baskı yapınca yeterince haz veriyor
Cevap sahibi+1 yılBende böyle yapıyorum hayal et bişeyler
Soran+1 yılHayal ederek yapmak en iyisi.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl21 yaşında bakir bir erkek olarak ağlayarak mastürbasyon yapıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBakir olmak bunu gerektirir knk
Cevap sahibi+1 yılYapma yine ağlatacaksın
Soran+1 yılİnançtan dolayı mı kimseyle birlikte olmuyorsub başka bişey mi
Cevap sahibi+1 yılYok biraz utangaçım kimseye yazmıyorum bide küçük şehir olduğundan kız yok ve sanki kız varmış gibi 25 yaş altı fazla ilgimi çekmiyor bide
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girmeden oral yaptırabilirsin kesin çözüme yakın. zaten titrersin o ara defalarca
014 Yorumla
Soran+1 yılBakireligin ne anlamı kaldı şimdi
Cevap sahibi+1 yılfiziki olarak bakiresin ama daha. Fikren değilsin. Bu o kadar sorun olmaz. Yaş kaç peki
Cevap sahibi+1 yılama bilinçli bir kızsın yazdıklarını okudum. Tebrik ederim
Soran+1 yılKendimi sakınıyorum zarsa önemi yok kültürel olarak bakireligin ama kendimi muhafaza ediyorum. Yani oral anal değil kendi kendime yetiyorum. yapmasan vücudum tepki verir senin gibi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılVücudun verdiği tepki her zaman kendi kendine yetiyormusun. Eminim yetmiyor yetmediği için gün boyu stres içinde oluyorsun. İnsan geçken bununla başetmesi zor. 40 50 den sonra önemli değil.
Soran+1 yılBu dediğinizi yapamam ama bana karşı bir durum yinede teşekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılne demek efendim. Bu yaşadığınız durum bazen bana da oluyor dönem dönem. Evlilik var mı düşüncede yaş kaç
Soran+1 yılEvlilik var 20
Soran+1 yıl19 pardon
Cevap sahibi+1 yılen aktif zamanlar. Eğer üniversite kariyer durumu varsa zorlaşıyor evlilik.
Soran+1 yılAllah hayırlısı neyse onu nasıl etsin her türlü okurum ben. Sağlık yerinde olsunda. Ülkenin genel problemi zaten bu
Cevap sahibi+1 yıltercih meselesi. Bazısı hem okur hem evlenir bazısı 35 olur evlenemz. Benim de zama ngeldi kız bulamıyorum düzgün kafamagöre
Soran+1 yılYa geç olsun güç olmasın aileniz varsa kız baksin sjsjs veya aklınızda biri varsa yazın. Allah gönlünüze göre versin elbet çıkar biri hayırlısı diyin geçin
Cevap sahibi+1 yıl2 3 tanesine yazdım hoşlandığım kızdı olmadı demek benden hoşlanmadılar. Bir ara sevgilim vardı ayrıldım elektrk olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılSexting öneririm canım ateşini alır tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılOral anal sexting e ben bunalari yapacağıma ilişkiye girerim. Bekaret her türlü kendini sakinmaktir korumaktır sadece zar olarak değil bütün olarak. mastürbasyon kendi kendini tatmin etmektir. Bu zorunda kalındikca yapıldığı sürece bu sorun teşkil etmez.
+1 yılhentai izliyorum
114 Yorumla- +1 yıl
O neki
- +1 yıl
@doğruözuğur16 anime çeşidi ama cinsel olanı
- +1 yıl
Heee anladım gerçek varken neden anime
- +1 yıl
@doğruözuğur16 bilmem
- +1 yıl
İstek attım
- +1 yıl
Neden kabul etmwdin
- +1 yıl
@doğruözuğur16 abi sal ya
- +1 yıl
Peki saldım
Soran+1 yılAnime iyidir ya gerçek insanları seyretmektense
- +1 yıl
öyle
Soran+1 yılFantastik mi izliyorsun normal mi animeyi
- +1 yıl
değişiyor
Soran+1 yılSevdiğin bir tane önerir misin kategori olarak
- +1 yıl
shotacon olabilir belki ama hentaide zaten katagori pek olmuyor ben önüme ne gelirse izliyorum mesela. s
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAra vererek yapılması belki hazzı artırabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılDoğru okumuştm böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkla yapıyorsun?
Soran+1 yılAylarca yapamadıgim. oluyor bir alistirisam günde evde boş olursam sinyal geldikçe yaparım 6,7 kere ama dediğim gibi her zaman değil alistirisam bir hafta. Oda istek gitmiyor napayım herseyden uzak duruyorum. vucudun enerjisi düşsün diye ama bu libido böyle düşen bişey değilmiş her iki cins icinde
Cevap sahibi+1 yılEvet kolay düşmüyor, bir de kendin de istekli olunca ilişkiye girmek bile doyurmuyor bazen. Ama mastürbasyon için tavsiyem 3-4 günde bir yapman, daha sık yapman sorun oluşturabilir senin için ilerde. Özellikle ilk cinsel birleşmelerinde
Soran+1 yılElbette dikkat ediyorum hedefim hiç yapmamakta ilişki yaşamak daha sağlıklı bence. Ama on sevisme olursa partnerim destek olursa bir sorun olacağını sanmam uyum olursa problem olmaz hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılYok, sorundan kastım sen masta ne kadar alışırsan zevk alman zorlaşır birleşmede, olaya da hakim olmadığın için adapte olamazsın
Soran+1 yılYok o konuda sorumluyum sık sık yapmak ağrı yaratır zararlarda var bunun dikkat ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBen süreyi uzatmak için sık sık yapıyordum, şimdi rahatlayamıyorum birleşme sırasında, o yüzden uyardım, o zaman bol şans sana 👍
Soran+1 yılZamanla olacak bişey keşke sık sık yapmasaydiniz nasıl bizde bekaret bozulunca acır mı vs gibi sorunlar var ki doktorlar ismini bilmiyorum bu yüzden zar diyorum o yirtilnca ilişki tavsiye etmiyor bir iki gün erkek sabrediyor. Kadında partnerine destek olmalı zamanla düzene oturur zaten o anki psikolojide çok önemli tabi. Evlilikse veya düzenli bir partneriniz varsa bu dediklerim için geçerli
Cevap sahibi+1 yılPartnerlerim başlarda çok yadırgıyor, acaba ben mi rahatlatamadım diye düşünüyorlar maalesef, o açıdan zorluyor beni
Soran+1 yılOturun konuşun yani ben eş olarak düşündügum için idare ederdim yani sonuçta iyi günde kötü günde bu bir sevgilide olabilir yaygın bişey demeyiz ama güzelce konuşursanız problemleri daha rahat yaşarsınız psikolojik olarakta rahatlatır yani
Cevap sahibi+1 yılYo birleşme konusunda sorun yok, ama ilk sevişmelerde boşalmam için uğraşıyorlar, haliyle saatlerimizi alıyor, e o da yoruyor, sonradan sadece tadını çıkarıyoruz 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılotuz bir çekecek eskort kiralıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEskorta bulasmayin evlenin ya en azından hastalık taşımaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleriye gitmeden oral yapılırsa çok güzel oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBakireliigin önemi kalmaz zaten ne gerek var zaten ben gerekmedikçe yapmam vicdan azabı
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapıyor musun peki
Soran+1 yılYok zevkine sordum knk
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin peki
Soran+1 yılNo , ayıp buluyorum haddini aşmak olur kendime saygısızlık zorunda kalmasam mastürbasyon yapmam.
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim seni onun için dedim
Soran+1 yılGerek yok kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmiyorum mastürbasyon kiz kiza yetiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon ne olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sürtünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradan nasıl anlatayım ulu ortaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026