Cinsel Yaşam Kızlar, bir penisin ortalaması kaç olmalıdır ideal kaç yani? Mertasaf33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Abartmadan lütfen Güncellemeler1 yıl Dürüst olun lütfen rica ederim arkadaşlar Kızlar, bir penisin ortalaması kaç olmalıdır ideal kaç yani? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ortalama ve ideal aynı şey değildir.Türkuye ortalaması 13 cm.Dünya ortalaması 14 cm.Bence ideal boy 15-16 cm.Bi başkası için 18-20 cm de olabilir 0 19 Yorumla Mertasaf33 1 yıl 19 nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence fazla ben ilişkiye girmezdim Yorumla Mertasaf33 1 yıl Benim 14 santim yalana gerek yok 🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortalamasın işte sorun yok Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ama çok ince Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Partnerin dert etmiyosa sen de dert etme Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ediyor işte baya ediyor ve artık yapmicağını bile söyledi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka birini bul o zaman sen de Yorumla Mertasaf33 1 yıl Olmuyor seviyorum onu Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaa bide ben 21 yaşımdayım 22 olcam bu kadar küçük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 50 yaşına gelsen de aynı kalacak Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaaa benim bir kuzenim var 17 yaşında onun niye böyle yaa çıldıracam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin babanınki kısadır onun babasınınkisi uzundur Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaaa offf dalga geçme ama🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dalga geçmiyorum. Kuzeniminkisi neden benden uzun diye sormuşsun ben de genetikten bahsettim. Yorumla Mertasaf33 1 yıl Senle daha önce konuştuk mu beee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilimsel açıklamayla bunun ne alakası var? Yorumla Mertasaf33 1 yıl Alakası zaten yok konuşman tanıdık geldi ondan bee Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yoksa bilimle ne alakası var Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 17 yaşında mısın gerçekten? Bence en az 16-17 cm olmalı. 0 11 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Hayır 21 yaşındayım sadece o yaştaki kaç olması gerekir dedim Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Sen ne düşünüyorsun? Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ben 21 yaşımdayım 14 santim kuzenim 17 yaşında onun 19 santim Yorumla Mertasaf33 1 yıl Oldu mu 😢🥺 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Kısmet bu işler. Yorumla Mertasaf33 1 yıl Nesi kısmet bunun yaşına bak Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Genetik. Yorumla Mertasaf33 1 yıl Kuzenim yaa aynı gen Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Onu doğuranlar başka. Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaşı çok küçük zoruma gidiyor yaa al şu an yanımda uyuyor bide beraber yaşıyoruz Yorumla Mertasaf33 1 yıl Offf yaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 13-18 arası benceAma kalınlık önemli boyuttan ziyade 1 22 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Kalınlığı nasıl olmalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğin kalın gözüksün işte onu demek istedim Ölçü olarak bilmiyorum Yorumla Mertasaf33 1 yıl Kalem inceliğinde olsa çok mu ince olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kurşun kalem inceliği mi? Yorumla Mertasaf33 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Baya ince olur o zaman mantıken düşününce yani Gerçi uzun inceyse de olur sıkıntı yok bence Ama ben kalın sevdiğim için kısa olsa bile kalın tercih ederdim Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaa uzunluğu 14 santim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee iyiymiş olabilir yaniBence sıkıntı olmaz Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yani 21 yaşındayım 22 olcam 14 çok küçük değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır bence küçük değil uzunluğu güzel gayet Biraz fazla ince sadece o kadar Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaa peki bir şey dicem 17 yaşındaki birinin kaç olması idealdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya ben deneyimli değilim o yüzden ölçü olarak bilmiyorum ama bana göre sadece kalınlık olsa bile yeterli Birde damarlı olsun isterim o kadar yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyunu falan sorun etmem yani kalın olduktan sonra Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaaa senle bişe konuşcam ama lütfen kimse bilmiyor bana istek atsana bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yok tanışmak değil bir şey konuşup gidersin sonra söz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu konuyla ilgili miAma ben buraya cinsel sohbet etmeye de gelmedim kusura bakmayın Ki milletin şeyine de bakmaya gelmedim Yorumla Mertasaf33 1 yıl Yaaa göstermek değil sadece bi şey konuşup gidersin bee amma uzattın hee 🥺😢 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Madem o kadar ısrar ettiniz peki Yorumla Mertasaf33 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ricalar mesajımı attım Yorumla Mertasaf33 1 yıl Attım bende Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ideal olarak minimum 12-13 olması yeterli. 1 19 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Çok küçük değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır değil neresi küçük Yorumla Mertasaf33 1 yıl 12 13 diyosun bu kaç yaşında olanlar için geçerli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her yaş için Yorumla Mertasaf33 1 yıl Saçmalama sen ciddi misin la sana şimdi burada bişe anlatsam inanmazsın o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden saçmalıyım gayet doğal 12 13 olması Yorumla Mertasaf33 1 yıl Oha gerçekten peki 17 yaşındaki birinin kaç olması idealdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diyorum ya en az 12-13 olması gayet ideal Yorumla Mertasaf33 1 yıl Şöyle bir şey var burada anlatsam dalga geçerler nasıl anlatayım bilemiyorum gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlat Yorumla Mertasaf33 1 yıl Burdan gerçekten olmaz millet dalga geçer olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam o zaman anlatma kalsın Yorumla Mertasaf33 1 yıl Sen bilirsin teşekkür ederim yorumun için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla Mertasaf33 1 yıl 👉👈🙏 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ben 21 yaşımdayım 14 santim kuzenim 17 yaşında onun 19 santim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal Yorumla Mertasaf33 1 yıl Değil Yorumla Mertasaf33 1 yıl Nesi normal awk Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. 16 17 ya da fazla 1 3 Yorumla Mertasaf33 1 yıl 21 yaşındayım 14 15 santim benimki çok mu küçük 😢🥺 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Evet ben 0 cm tercih ederim ama Yorumla Mertasaf33 1 yıl Neden 😂😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ortalama ve ideal aynı şey değildir.
Türkuye ortalaması 13 cm.
Dünya ortalaması 14 cm.
Bence ideal boy 15-16 cm.
Bi başkası için 18-20 cm de olabilir
19 nasıl
Bence fazla ben ilişkiye girmezdim
Benim 14 santim yalana gerek yok 🥺
Ortalamasın işte sorun yok
Ama çok ince
Partnerin dert etmiyosa sen de dert etme
Ediyor işte baya ediyor ve artık yapmicağını bile söyledi
Başka birini bul o zaman sen de
Olmuyor seviyorum onu
Yaa bide ben 21 yaşımdayım 22 olcam bu kadar küçük
50 yaşına gelsen de aynı kalacak
Yaaa benim bir kuzenim var 17 yaşında onun niye böyle yaa çıldıracam
Senin babanınki kısadır onun babasınınkisi uzundur
Yaaa offf dalga geçme ama🥺
Dalga geçmiyorum. Kuzeniminkisi neden benden uzun diye sormuşsun ben de genetikten bahsettim.
Senle daha önce konuştuk mu beee
Bilimsel açıklamayla bunun ne alakası var?
Alakası zaten yok konuşman tanıdık geldi ondan bee
Yoksa bilimle ne alakası var
17 yaşında mısın gerçekten? Bence en az 16-17 cm olmalı.
Hayır 21 yaşındayım sadece o yaştaki kaç olması gerekir dedim
Sen ne düşünüyorsun?
Ben 21 yaşımdayım 14 santim kuzenim 17 yaşında onun 19 santim
Oldu mu 😢🥺
Kısmet bu işler.
Nesi kısmet bunun yaşına bak
Genetik.
Kuzenim yaa aynı gen
Onu doğuranlar başka.
Yaşı çok küçük zoruma gidiyor yaa al şu an yanımda uyuyor bide beraber yaşıyoruz
Offf yaaa
13-18 arası bence
Ama kalınlık önemli boyuttan ziyade
Kalınlığı nasıl olmalı
Bildiğin kalın gözüksün işte onu demek istedim
Ölçü olarak bilmiyorum
Kalem inceliğinde olsa çok mu ince olur
Kurşun kalem inceliği mi?
Evet
Baya ince olur o zaman mantıken düşününce yani
Gerçi uzun inceyse de olur sıkıntı yok bence
Ama ben kalın sevdiğim için kısa olsa bile kalın tercih ederdim
Yaa uzunluğu 14 santim
Ee iyiymiş olabilir yani
Bence sıkıntı olmaz
Yani 21 yaşındayım 22 olcam 14 çok küçük değil mi
Hayır bence küçük değil uzunluğu güzel gayet
Biraz fazla ince sadece o kadar
Yaa peki bir şey dicem 17 yaşındaki birinin kaç olması idealdir
Ya ben deneyimli değilim o yüzden ölçü olarak bilmiyorum ama bana göre sadece kalınlık olsa bile yeterli
Birde damarlı olsun isterim o kadar yani
Boyunu falan sorun etmem yani kalın olduktan sonra
Yaaa senle bişe konuşcam ama lütfen kimse bilmiyor bana istek atsana bi
Ama ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Yok tanışmak değil bir şey konuşup gidersin sonra söz
Bu konuyla ilgili mi
Ama ben buraya cinsel sohbet etmeye de gelmedim kusura bakmayın
Ki milletin şeyine de bakmaya gelmedim
Yaaa göstermek değil sadece bi şey konuşup gidersin bee amma uzattın hee 🥺😢
Madem o kadar ısrar ettiniz peki
Teşekkür ederim
Ricalar mesajımı attım
Attım bende
Ideal olarak minimum 12-13 olması yeterli.
Çok küçük değil mi
Hayır değil neresi küçük
12 13 diyosun bu kaç yaşında olanlar için geçerli
Her yaş için
Saçmalama sen ciddi misin la sana şimdi burada bişe anlatsam inanmazsın o zaman
Neden saçmalıyım gayet doğal 12 13 olması
Oha gerçekten peki 17 yaşındaki birinin kaç olması idealdir
Diyorum ya en az 12-13 olması gayet ideal
Şöyle bir şey var burada anlatsam dalga geçerler nasıl anlatayım bilemiyorum gerçekten
Anlat
Burdan gerçekten olmaz millet dalga geçer olmaz
Tamam o zaman anlatma kalsın
Sen bilirsin teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim
👉👈🙏
Ben 21 yaşımdayım 14 santim kuzenim 17 yaşında onun 19 santim
Normal
Değil
Nesi normal awk
16 17 ya da fazla
21 yaşındayım 14 15 santim benimki çok mu küçük 😢🥺