@SinEMCÜKLE yukarı da ki yorumda soruyu soranı kasinti sandım o sebeple cevabım ters olmuş sanirim biraz oule anlaşılmak istemem asla önemli olan aşk diye düşünüyorum ne kadar aşıksan onu o kafar arzuluyosun zaten ölçüler değiştirmiyor bisey bizimkisi 6 7 yıllık bi aşk ee haliyle cinsellik yönündende kazanıyor iliskimiz
Aman diyim buyutuyum derken olanida yok etmede yani ayrıca bu kafar takılacak bi konuda değil seninle ilk iliskisini yaşarsa partnerin ona gayette yeter
Kızlar Ne Diyor
İdeal penis KALIN olmalı, vajinayi tıka basa doldurmalı, icine girdiginde cayir cayir yakmalı
Beni tarif ettin 😅
Kesinlikle 18 cm den assagi olmamalı uzunluguda kalınlığı da orantılı olmalı göbek deliğine kadar gelen idealdir bence
15.5 kalın , kızlar agri çekiyor , o nasıl olacak?
Valla benimkinin 21 cm bende minyonum ve gayet zevkli oluyot yapmasını bilirsen beceriksizswn o senkn sorunun
Evet ben beceriksizim. Tüh ya
Hhahahh olur öyle şeyler
he aynen. sen de sutyen bedeni 50 olanlardansın herhalde
@SinEMCÜKLE o nasol oluyor 85 sutyen bedenim
@SinEMCÜKLE yukarı da ki yorumda soruyu soranı kasinti sandım o sebeple cevabım ters olmuş sanirim biraz oule anlaşılmak istemem asla önemli olan aşk diye düşünüyorum ne kadar aşıksan onu o kafar arzuluyosun zaten ölçüler değiştirmiyor bisey bizimkisi 6 7 yıllık bi aşk ee haliyle cinsellik yönündende kazanıyor iliskimiz
Ne kasintisi yahu 🤣 direk sordum yani. Kasacak kadar büyük bir şeyim yok ki 😂
Hahaha bilmem genelde bu soruları soranlar kendilerini bisey saniyodu o yuzden🤣
Ha yok yakışıklıyim çok şükür, her şey tıkırında ama acaba dedim doğal yolla azıcık daha mı buyutsem 🤣
Yani pek inanmıyorum ben büyüdüğüne buyuyeceksw kendisi buyur zaten
Yok ameliyatsız bir yöntem var 😅 6 ay günlük egzersiz vs ile hem uzunlukta hem kalınlıkta 1-3 cm arası büyüme oluyormuş
Aman diyim buyutuyum derken olanida yok etmede yani ayrıca bu kafar takılacak bi konuda değil seninle ilk iliskisini yaşarsa partnerin ona gayette yeter
15.5 uzunluk 12.7 çevre , internet mükemmele çok yakın diyor 😅 yani en çok istenilene
En çok en az isteneni bilemiyorum da isye herkes yedigini beğeniyor Türkiye ortalaması 16 17 falan zaten
Yok 14 Türkiye
aynen. 13 dü zamanında
Doğrudur kulaktan duymaydj benimki
18+ kesinlikleee