çünkü misal 18 19 cmlerde var onlar bana göre normal 17 cmden yukardakiler 15 cm altındakiler bana küçük geliyor ama bence uzunluk değil işlev ve kalınlıgı önemli tabi bana göre
10 cm nin üstündeki her penis bikimsel olarak uzunluk olarak normal ölçü olarak geçer penis boyundan ziyade sertlik ve erken boşalmamak önemli tabi iyi bir ön sevismede olacak bunlar var ise iki tarafında birbirinden zevk almaması için bir sebep göremiyorum ben
Deneyimin olmadığı için bu hisse kapiliyorsun iste oysa senin gibi düşünen kızların vajinasina penis girmeye başladığında bile çığlık attığını bilirim :) ya da şöyle bir şey tavsiye edeyim sana evinde cetvel var ise 13_14cmyi işaretle ve bu ölçüdeki bir penisin içine girdiğini hayal et emin ol fikirlerin değişecek:)
Aynen işte benimde anlatmak istediğim şey o deneyimin yok penis beğenmiyorsun doğmamış çocuğa don biçmek oluyor seninki o hesap 😉 yinede karşına hayırlı eş çıkar umarım
Yanlış anlama gorusune saygi duyarım lakin kızlarımız bu konularda çok bilinçsiz kulaktan duyma bilgiler ile Yanlış yönlendiriliyorlar yoksa kişisel algılama bu durumu
Kızlar Ne Diyor
Sen büyüyünce penis mi olcan çen
Evet aplaa😆
Bamya o
😂oyle bamyamı varmis ya
Işte sende varya 😂
Bamya dersiniz girmeye başladığındada çiglik atarsınız:) uzaktan bamya demesi kolay😂
Bamya işte bamya bamya 12 yaşında ki kardeşimin ki o kadar 😂
Ya bi yürü git işine ya saçmalıyorsun yine 🤣
bence biraz küçük
Standartlara göre normal ölçü olarak geçiyor ama siz neden böyle düşündünüz?
çünkü misal 18 19 cmlerde var onlar bana göre normal 17 cmden yukardakiler
15 cm altındakiler bana küçük geliyor
ama bence uzunluk değil işlev ve kalınlıgı önemli tabi bana göre
20 cm ve üzeri de uzun zaten
10 cm nin üstündeki her penis bikimsel olarak uzunluk olarak normal ölçü olarak geçer penis boyundan ziyade sertlik ve erken boşalmamak önemli tabi iyi bir ön sevismede olacak bunlar var ise iki tarafında birbirinden zevk almaması için bir sebep göremiyorum ben
hmm ama bana göre küçük gibi geldi
bunu belirttim sadece
Hiç seks yaptın mı?
hayır deneyimim yok
Deneyimin olmadığı için bu hisse kapiliyorsun iste oysa senin gibi düşünen kızların vajinasina penis girmeye başladığında bile çığlık attığını bilirim :) ya da şöyle bir şey tavsiye edeyim sana evinde cetvel var ise 13_14cmyi işaretle ve bu ölçüdeki bir penisin içine girdiğini hayal et emin ol fikirlerin değişecek:)
neyse ya boş ver gitsin ben zaten kocamı bekliyorum hani o artık ne çıkarsa diyim
Aynen işte benimde anlatmak istediğim şey o deneyimin yok penis beğenmiyorsun doğmamış çocuğa don biçmek oluyor seninki o hesap 😉 yinede karşına hayırlı eş çıkar umarım
sağ ol :)
ya tamamda ben sadece bana ne ifade ettiğini belirttim o kadar
Yanlış anlama gorusune saygi duyarım lakin kızlarımız bu konularda çok bilinçsiz kulaktan duyma bilgiler ile Yanlış yönlendiriliyorlar yoksa kişisel algılama bu durumu
hmm peki
ama bilinçsiz olmamız cinsel tabulardan kaynaklanıyor hani o tip şeyleri pek bilmiyoruz ya o yüzden
Yıkin artik şu tabuları:) ön yargılı olmayın anı yaşamaya bakin akışına bırakın her şey olacağına varır 😉
yaa bizim elimizdeki değil ki sonuçta deneyimimiz yok ne edelim
bir şey et diyen yok kız :) sadece vakti geldiğinde keyfini çıkarmaya bak önyargilari at aklından zevk almaya bak
hmm peki öyle yaparım haklısın fazla düşünmeye gerek bile yok :)
Kaç yaşındasın?
20
İyi ya zamanı gelince yaşarsın yaşayacağını :)
aynen