Cinsel Yaşam Hiç seks yapmamış erkekler var mı hala? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hiç seks yapmamış erkekler var mı hala? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nadiren de olsa vardır tabi 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Hiç seks yapmadım. Ciddi düşündüğüm bir kadın var ona saklıyorum kendimi. 1 0 Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Arkadaşımın kocası 😑 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Evlilermi Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Arkadasinla da mi yapmiyo gi Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl Yok hiç yapmıyorlar Yorumla Soran 1 yıl O da neymiş öyle Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl Ne bileyim biz böyle seviyoruz diyorlar zaten kadın hamile falanda olmak istemiyormuş Yorumla Soran 1 yıl Biz böyle seviyoz ne be delirmis onlarda Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl 🤣🤣🤣 he valla daha niye evli bunlar Yorumla Soran 1 yıl Sen bununla arkadaşlığı kes seninde psikolojini bozar anam bu Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Cinsel soğukluk var anam bunlarda aboww jsjshs Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl Kafayı yemişler dlslkams Yorumla Soran 1 yıl Bosanma sebebi resmen jdjdj Yorumla Boşbirisiyim 1 yıl Kdkekkeksn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niye olmasın ben yapmadim kız var mı bakire 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende bakireyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorluyormu peki beni çok zorluyor 😂 Yorumla
SoruManyağıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Var tabiki de ne sandın bizi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim artık hayatı resmen sekse bağlamış millet ondan sordum Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Millen ahlaksızsa herkes değildir Yorumla Soran 1 yıl Ahlak denen bisi kalmadı ki ortalıkta kızlar çıplak geziyo erkekler seks pesinde hayat çok zorlaştı Yorumla SoruManyağıı 1 yıl Hayat zor katılıyorum sana Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sanmam. Yapmadım diyen erkek değildir 0 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var var, bı el at onlara 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Vardır ama illaki bir poroplemden dolayıdır bence 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. az var 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. var tabiki ben :) 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. var mı 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Vardir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Nadiren de olsa vardır tabi
Hiç seks yapmadım. Ciddi düşündüğüm bir kadın var ona saklıyorum kendimi.
Arkadaşımın kocası 😑
Evlilermi
Evet
Arkadasinla da mi yapmiyo gi
Yok hiç yapmıyorlar
O da neymiş öyle
Ne bileyim biz böyle seviyoruz diyorlar zaten kadın hamile falanda olmak istemiyormuş
Biz böyle seviyoz ne be delirmis onlarda
🤣🤣🤣 he valla daha niye evli bunlar
Sen bununla arkadaşlığı kes seninde psikolojini bozar anam bu
🤣🤣🤣🤣
Cinsel soğukluk var anam bunlarda aboww jsjshs
Kafayı yemişler dlslkams
Bosanma sebebi resmen jdjdj
Kdkekkeksn
Niye olmasın ben yapmadim kız var mı bakire
Bende bakireyim
Zorluyormu peki beni çok zorluyor 😂
Evlilik dışında karşıyım
Var tabiki de ne sandın bizi
Ne bilim artık hayatı resmen sekse bağlamış millet ondan sordum
Millen ahlaksızsa herkes değildir
Ahlak denen bisi kalmadı ki ortalıkta kızlar çıplak geziyo erkekler seks pesinde hayat çok zorlaştı
Hayat zor katılıyorum sana
Sanmam. Yapmadım diyen erkek değildir
Seks nedir, yenen bir şey mi
Var var, bı el at onlara
Hayır aşkım sen ilkimsin
Vardır mutlaka
seks yapacaksak bakir rolü yapabilirim
Vardır ama illaki bir poroplemden dolayıdır bence
Varr
Ben varım
az var
Ben bakirim