Uzak mesafe ilişkilerinde bir süre görüşemeyince telefondan sesli bir şekilde seks yapmak nokta nokta anlatıp hayal kurmak normal mi
Yoksa bir bana mı saçma geliyor
Yoksa bir bana mı saçma geliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzak mesafe ilişkilerinde, fiziksel olarak birlikte olamamak duygusal ve cinsel bağları sürdürmeyi zorlaştırabilir. Bu tür durumlarda, çiftler arasında cinsel yakınlığı sürdürmek için çeşitli yollar denenebilir. Sesli seks yapma veya hayal kurma, bu yolların bir parçası olabilir. Sesli seks yapmak veya hayal kurmak, çiftlerin iletişim ve anlayışını güçlendirebilir. Bu tür aktiviteler, uzak mesafede bile duygusal ve cinsel bağları korumaya yardımcı olabilir. Bu tür aktiviteler için çiftler arasında güven ve rahatlık önemli bir rol oynar. Her iki tarafın da bu tür bir iletişime açık ve rahat olması gerekir. Uzak mesafe ilişkilerinde cinsel ihtiyaçları karşılamak zor olabilir. Sesli seks yapma veya hayal kurma, bu ihtiyacı bir nebze olsun gidermeye yardımcı olabilir. Her bireyin bu tür bir iletişim tarzına yaklaşımı farklı olabilir. Kişisel sınırlar ve tercihleri dikkate almak önemlidir. Bu tür deneyimler, duygusal bağları ve yakınlığı güçlendirebilir. Ancak, bunun yanında karşılıklı saygı ve iletişim de önemlidir. Eğer her iki taraf da bu tür bir iletişimi rahatça kabul ediyorsa ve bu, ilişkinin sağlığına olumlu katkı sağlıyorsa, bu tür uygulamalar normal olabilir. Ancak, her zaman çiftler arasındaki sınırları ve rahatlık seviyelerini göz önünde bulundurmak önemlidir.
Evet karşı çıktığımda aynen böyle bir cevap veriyor
Cevap
20Cevap
Yani normal bence karşılıklı paylaşım oluyor zevk alarak bir şey yapıyorsun sonuçta
Merhaba,
Bence saçma hoş değil, sanal seks nedir! 😅
Mesafe bir bilete bakar! 😅
uzun mesafe olması şart değil. kısa mesafe ilişkilerde de telefonda yapılabilir. beni çok ateşler.
Saçmalık tabiki birbirini görmeden yazışmayla olmaz bu işler
Neden normal olmasın bence tamamen normal bir durum (:
İnan bana tadına doyulmaz onun. Çok özlüyorum o zamanları
Bir süre sonra istemsiz ona bağlanıyorlar bence ama sağlıklı değil
Tecrübe edildi evet :)
Gerçeğini yaşamak varken saçma
Kendini kandırmak gibi bilmiyorum
Bizde öyle olduk tadı yok ama o an insan istiyor
Normalde seks hayatınız var mı
Hayır yok aslında hiç birlikte olmadık ama uzaklaşınca telefondan gece konuşurken böyle yapıyor tepki vermeyince de karşımda duvar mı var diyor ama bana çok saçma geliyor
O kadarı var
her şey hakkındır yapıştır gitsin
Normal bence
Aşırı saçma
Gayet normal.
Kısmen
Saçma değil bence
Çok normal
Saçmalık
son derece normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?