Yani seven başkasına bakmaz görmez duymaz. Ama vazgeçmeye yakınsa aşkından ve ortamı olmuşsa sadece yapmak için yapar. Yani kadının buna bakışıyla erkeğinki bir değil.
Tamam ama insan aşık olduğu kişiyi arzular değer verir sever hepsi olur ama sadık da olur başkası için yapmaz bunları yani en azından kızlar için böyle yani sen aşıkken aşık olduğun kızı arzulamıyor musun o zaman aşık değilsin
Ben gerçek aşltan bajsediyorum lisede çol sebdiğim biri vardı lise 2 den beri şu an üni 3. sınıfım ama hala onu seviyorum ve onu aşdatmadım hiç sevgili flörtüm falan olmadı o da o zamanlar beni seviyordum şu an seviyor mı bilmiyorum insanların çoğu yalancı fatkındayım ama kızların hepsi aynı değil
Soru başlığı olarak hayır arzulamaz mi diyor yoksa detaya yazdığın cevap olarak mi hayır diyorlar işte insanlarin nereden anladığını bilemem herkes farklı pencereden bakabilir anladin mi
Bende cevabını verdim ornek ben aşık olduğum hoşlandığım beğendiğin kadın dışında hiç bir kadını düşünmem baksam bile ilgimi hiç çekmez gerekirse çıplak olsun yani hiç önemli değil ben o konuda sadık bir erkeğim ama sadık kadın bulamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yok arzulamaz. yani bakmaz görmez. Ama o ortamını bulursa yapar
Ne demek o sadıksa ortamın etkilememesi lazım
Yani seven başkasına bakmaz görmez duymaz. Ama vazgeçmeye yakınsa aşkından ve ortamı olmuşsa sadece yapmak için yapar. Yani kadının buna bakışıyla erkeğinki bir değil.
Neden vazgeçssin
Geçti istemem gelmeni
Yoklugunda buldum seni
Bırak vehbimde gölgeni
Gelme artık neye yarar
Çok bekleyinxe bu oluyor
Betaberken mıtluysanız neden bekleyesin ben ilişki içindeyken dedim
He o zaman korkma
Hayır ama arzulamak aşık erkek işi değildir aşık olduğun kadına dokunmaya kıyamazsın
Aşıksa arzular
Aşıksa değer verir
Tamam ama insan aşık olduğu kişiyi arzular değer verir sever hepsi olur ama sadık da olur başkası için yapmaz bunları yani en azından kızlar için böyle yani sen aşıkken aşık olduğun kızı arzulamıyor musun o zaman aşık değilsin
Bak beneğim aşık oldun arzuladın seviştin soğudun bunun adı aşk değil
Ben aşık olduğum kızı arzulasam istesem ve bunu kabul etmese sence arzumumu körelteyim aşkımımı bitireyim
O dediğin istisna ayrı bir şey ben hislerden bajsettim eylemden değil isyemiyorsa zorla yapacak halin yok
İstisna değil bebeğim sne burdaki soruları okumuyormusum bak bakalım kızların aşk dedikleri neymiş
Ben gerçek aşltan bajsediyorum lisede çol sebdiğim biri vardı lise 2 den beri şu an üni 3. sınıfım ama hala onu seviyorum ve onu aşdatmadım hiç sevgili flörtüm falan olmadı o da o zamanlar beni seviyordum şu an seviyor mı bilmiyorum insanların çoğu yalancı fatkındayım ama kızların hepsi aynı değil
İşte bende diyorum ki gerçek aşkta birbiirnw zarar verme olmaz evlenirsiniz ve artık bütün olursunuz sonra birlikte yürürsünüz
Emin ol gerçek bir adsm ise aşık olan erkek te aşık olduğu kadın dan başkasını düşünmez.
Hayır arzulamaz ama gerçekten aşık mı? Çoğu sevgililer bir birine aşık değil ya da tek taraflı oluyor
Gerçekten aşıksa
Arzulamaz kendimden bilirim
erkek yapar erkek aldatır.
Kadın yapar kadın aldatır. Çok genel konuşuyorsun kardeşim:)
@TheBoomer2 e sende konuşuyorsun moruk :D
@nefessssu teyzecim genel konuşmaa, ben genel konuşmuyorum hahahahaha
@TheBoomer2 teyze? anlıyorum amcacım
"Kadın yapar kadın aldatır. Çok genel konuşuyorsun kardeşim:)" belli
Teyze sen dedin ben de sana misilleme yaptım😁😁takiliyorum sana ama yaptigin yorum yanlış
@TheBoomer2 amca sus
Konuşma
Bizde aynıyız merak etme
Kızların çoğunluğu hayır diyor ama erkeklere gelince neden bu oran birbirine yakın
Ne konuda hayır diyor tam olarak
Sorduğum soru iştw
Soru başlığı olarak hayır arzulamaz mi diyor yoksa detaya yazdığın cevap olarak mi hayır diyorlar işte insanlarin nereden anladığını bilemem herkes farklı pencereden bakabilir anladin mi
Soru başlığı
Detayda soru sormadım ki zaten
Bende cevabını verdim ornek ben aşık olduğum hoşlandığım beğendiğin kadın dışında hiç bir kadını düşünmem baksam bile ilgimi hiç çekmez gerekirse çıplak olsun yani hiç önemli değil ben o konuda sadık bir erkeğim ama sadık kadın bulamadım
Keşke sadıklar sadıklara denk gelse
Keşke ama öyle olmuyor
Düşünür özellikle mastürbasyon yaparken
ben düşünemiyorum başkası aklıma gelmiyo
Sen nasıl hissediyorsan oda öyle hisseder
Erkekler de bu olabiliyor
Doğru insanı seçtiysen yapmaz
Gerçekten aşıksa yapmaz
O zaman aşık degildir ki
boşluğa düşerse arzular
Doğru olan da bu zaten 👏🏼👍🏼
hayır diyene inanma