çocuğun parası var cluplere barlara takılmis içki içiyor falan bense tam zıttı hayatımda içki içmedim hiç öyle gece kulüplerine falanda gitmedim bakireyim sosyal medyadan tanıştık ilk ben gördüm bu çocuk kızlar bana yazsın teklif etsin ben değil diyen tiplerden neyse işte bi süre konuştuk sonra birlikte olduk bulusamadik buluşalım falan derken aldattı onu öğrendim sonrada ayrıldım biz ayriyken bana seni istiyorum sonuna kadar hemde ama başta amacım bu değildi yani arzulamamistim bunu bil sadece ben seni hissetmek istedim sadece dedi şimdi böyle biri böyle bi kızıda neden arzular yaptığı birileri varken?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adamın niyeti belli seni görmüş istemiş yapamayınca kafaya takıp ne yapar eder onu hallederim kafasında o tip adamların işi bu bir kere yapar yenisine bakar. Hatta o tipler adam bile pazarlar sakın yüz verme her yerden yasakla
04 Yorumla
Soran+1 yılEngelli zaten içki içmiyorum ben o iciyodu bi ara içeriz birlikte falan diyodu
Soran+1 yılBu arada çocuk zaten zengin çocuk parası arabası falan vardı ben sevmiştim gerçekten ama o sevmemiş aldattığı için bitirdim işte zaten sosyal medyada tanışmıştık ama bulusamamistik aldatma olayıni öğrenmiştim benleyken kızın biriyle de ya da benle kavgaliyken bilmiyorum artık rakı falan içmiş yemek yemiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet arzular onlarla yaşar ama seni düşünür
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldattı onun için düşündü başka kızlarla içmiş rakı sofrası falan çok iyi cidden
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılnamuslu oluşuna kapılmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuç olarak sevmedi beni istediği şeyde olmadı kendi yaparken namuslu kız istiyo bide utanmadan bana öylesi lazım demişti eski sevgilimle sadece kıyafet üstünden seviştiğimi söyledim canı yansın diye cinsel ilişkiye asla girmedik bana namuslu kız ayakları yapma yapmışsın işte dedi sonrada bunları dedi işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girdiniz mi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır sosyal medyada tanışmıştık ve bulusamadik aldattığını öğrendim o sıralarda buluşmayı konuşuyoduk
Soran+1 yılCinsel konularda konuşmadık bende ona baştan söylemiştim ben cinsellik istemiyorum diye oda sen istemezsen bende istemem demişti
Cevap sahibi+1 yılAsla buluşma engelle gitsin
Soran+1 yılZaten buluşmadim engelli bende 1 senedir ayrıldıktan sonra bile bırakmadı onun yüzünden konuştuğum çocukla bile konuşmayı kestim hatta gerçi oda pislik çıktı onunla konuşuyorum diye onu aldattigimi sanıp beni numaramı dagitmakla tehdit etti başka numaralardan rahatsız etti sonra bu aldattı dediğim çocuk onunla konuşmuş işte bu kızı rahat bırak ulaşma bidaha diye falan
Cevap sahibi+1 yılSenin tüm konustuklarin pislik çıkıyor anlasilan
Soran+1 yılMaalesef öyle oldu 🙄
Cevap sahibi+1 yılBu işler %98 bktan zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası