arkadaşlar şu sıralar çok artı isteğim sizce normal mi bozmamı lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun orgamz olamamak kısacası. evli bayanlarda dahil bayanların en az %80’ i orgazm olamaz.
Yastıkla , elle , dul başlığıyla falan orgamz olman imkansız. Sadece 2dk içinse biraz ıslanırsın o kadar. Bu yöntemler sadece sana ıslanma alışkanlığı kazandırır o kadar. Eğer gerçekten orgamz yani yani şu anki zevkin en az 5 katı hazz alıp bulutların üzerine çıkma niyetindeysen kontrol sende olmaması lazım. Bu şekilde orgamz anı yaklaşınca beynin eline vajinadan çekil diye komut verir. Elin çekilir mastın bırakırsın sadece ıslanmış olursun. orgamz olduğunu zannedersin. Tam rahatlama olmadığı için istek azalacağına daha da artar yaptıkça yapasın gelir. Kendini doyurman lazım yani
Bu yüzden kontrolun sende olmadan mastürbasyon yapman lazım. Bunun için çok etkili mastürbasyon yöntemleri var.
mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
vücutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
eğer bunların hepsi yoğun olmuyorsa maalesef orgazm olamıyorsun demektir. Kullandığın mastürbasyon tekniği hatalı demektir.
çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.😊😊024 Yorumla
Soran1 yılçok sağolun napmam lazım tam olarak sizce
Cevap sahibi1 yılÇok yönlü uyarılma sağlayan mastürbasyon teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊😊 peki bunları biliyormusun😊😊
Soran1 yılbilmiom ki işte bana söylesjmj
Cevap sahibi1 yılO zaman size burdan çok etkili bir mastürbasyon tekniği önereyim o zaman. Ama biraz müştehşen benden demesi 😊😊
Soran1 yılolurrr yeterki şu içimdeki şeyi alsın
Cevap sahibi1 yılHiç merak etme, hemen sana tekniği yazıyorum. Uzun bir yazı geliyor 😊😊
Cevap sahibi1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mastürbasyon da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası pilli
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Hangisi var 😊😊😊 ona göre devamını yazacağım. 😊😊😊
Soran1 yılhiçbiri yok😅şu başlık suyu olur mu duş
Cevap sahibi1 yılOlmaz gizlicik, hiç titreyen bir şey yok mu?
Soran1 yılçamaşır makinesi😂
Cevap sahibi1 yılEvet o olur işte 🤪🤪🤪
Cevap sahibi1 yılOlmazsa ben sana titreşim var gibi yazayım. Sen artık yarın falan alırsın 😊😊 okeyde yazayım mı?
Soran1 yılolurrr
Cevap sahibi1 yılTitreşimli dış fırçası var gibi yazıyorum. 😊😊
Gene uzun bir yazı geliyor 🤪🤪
Cevap sahibi1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için titreşimli diş fırçası kullanacağız. 😊😊😊 başka tireşimde kullanabilirsin. Ama kukuyu tahriş etmeden😊😊
Fırçanın uç kısmı yani dil temizleme kısmı veya titreyen kuşamı klistorisine gelecek😊😊yani en çok titreyen kısmı klistorise gelsin 😊😊Orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😊
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. Titremeyi hissetmen lazım klistriste.😊😊 Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orada sabit durmasını sağlıyorsun. yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. 😊😊Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız. 😊😊
Anladın san devam edecegim😊😊
Soran1 yılwayy baya iysin sen haa
Cevap sahibi1 yılBiraz diyelim 🤪🤪 devam ediyorum 🤪🤪🤪
Soran1 yılolur fenasın sen haa
Cevap sahibi1 yılMastta sakın başlama 🤪🤪🤪
Ama ıslanmak serbest 🤪🤪🤪
Fırçayı yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi fırça halledecek. Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için.
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😀😀😀
Biraz fena olabilirim belki 🤪🤪🤪
Cevap sahibi1 yılUyudun galiba 🤪🤪🤪
Cevap sahibi1 yılDevamını öğrenmek istersen yazarsın 😊😊
Soran1 yılseni istiom artık
Cevap sahibi1 yıl😊😊😊😊 olabilir 😊😊 peki ne kadar izliyormuş gizlicik bakayım 😊😊
Cevap sahibi1 yılGüzelim, sorunu beğendim. Eğer bana ulaşmak istersen, yazarsın.
İyi akşamlar 😊😊
En İyi Cevaplar
Bu yaşa kadar gelmizsin, az daha sık dişini :) İlla o şeyi yapmadan da mutlu olursun, hatta bazıları mastürbasyon. yoluyla daha fazla mutlu olabiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değildir
00 Yorumla
1 yılBunu neden halkın onayına sunuyorsun ki! Ne istiyorsan onu yap :)
06 Yorumla
Soran1 yıldüşüncenizi merak ediyorum
- 1 yıl
Senden başka herkes önemsiz. Senin yaşam stilinle kültürünle dünya görüşünle alakalı. Ama bir adamı beklemek belkide hiç gelemeyecek olan bi adamı mantıksız
Soran1 yılnapim sizce
- 1 yıl
Canın ne istiyor?
Soran1 yılyapmak istiyorum
- 1 yıl
O halde düşünme yap ! Ne zaman nekadar yaşayacağını bilemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBiliyorsun değil mi bakire olarak çok güzel yaşayabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bozunca daha çok isteğin olacak sendeki şu an merak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBakirelik dediğin şey vajinanda olan bir şey değil bunu 23 senedir anlamadiysan sorun sende
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yıltitreşimli ürünler ya da objeler kullan ki. sana verebileceğim bi kaç taktik var elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senle aynı yastayım bende de istek çok var yapma bence durmussun zaten evlenince yaparsın, biliyorum çok zor ama yapma
03 Yorumla
Soran1 yılevet onun için dayanıyorum zaten milet içine girmeden yap filah dio ama onuda istemiyorum nasıl dayancaz
Cevap sahibi1 yılÇok zor gerçekten ben habire mastürbasyon falan yapıyorum maalesef, evlenmeye bak derim başka yolu yok senin için bir tık kolay evlilik benim için daha zor evlenecek birini bilmkakk
Soran1 yılevet mastla idare artık napalım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte o anda gözün hiçbir şey görmüyor dimi kendini kaybediyorsun
01 YorumlaBozma ya niye diye soracak olursan bozmadan sa aşırı haz alınıyor
06 Yorumla
Soran1 yılbozmadan dahamı zevkli
Soran1 yılnasıl ya bozduktan sonra daha zevkli olur
1 yılYok bozma
Onun kolayı var
00 YorumlaSenin ilacın bende gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. hayır bozma sanal yapmayı dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTitreşimli oyuncak kullan
00 Yorumla
1 yılAman diyim ya sabret pişman olan çok var
00 Yorumla
1 yılSokmadan doymuyor musun
00 Yorumla
1 yılSeve seve yardımcı olurum t et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. isteğinin olması normal tabiki ama karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeksin galiba
21 Yorumla- 1 yıl
Kesin erkek
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinmi bozacan yoksa bozmak isteyen birimi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCokmu isteklisin... yardımcn yokmu
00 Yorumlabasın belada bir kez bozdun mu daha duramazsın
02 Yorumla
Soran1 yıldimi sürekli yaparım galiba öyle olgo
1 yılTroll
02 Yorumla
Soran1 yıllan cidiyim ne trolü
- 1 yıl
İstek at o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSürtünerek yapmalısın
00 Yorumla
1 yılBoz askimm
10 YorumlaNormal değil,
10 Yorumlabozmadan rahatlaman mümkün değil
00 Yorumla
1 yılBozman lazım..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılBoş yapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılVar mı hayatında birisi
00 Yorumla
1 yılKonusalim bunu
00 Yorumla
1 yılOral takıl
00 Yorumla
1 yılErkek sorusu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAdam vajina profesörü olmuş ahahjsjsjsjjshs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnal mastürbasyon öneririm
00 Yorumla