Hiçbir erkekle şuana kadar bi yakınlaşmam olmadı öpüşmedim bile. Çevremde iliskiye giren arkadaşlarımı kıskanıyorum bende istiyorum napmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir şey hoşuna gider miydi 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kıskanılacak bir olay değil. Bazı insanların hayatlarından öznel anlamlar çıkarıp, onlar ne güzel yaşıyor ben de bu duyguyu hissetmek istiyorum diye düşünmek, sorduğun için fikrimi söylüyorum "bana göre" çok yanlış. Böylesi özel böylesi kişisel bir durumu insan hazır olduğu çok özel biriyle tecrübe etmeli diye düşünüyorum. 20 yaşında genç bir kızın sanki çok geç kalmış gibi çevremde arkadaşlarım yapıyor ben nasıl yapayım diye sorması bu soruyu soran genç kızın kendi değerini bilmemesi yok sayması olarak görüyorum. İnsanın duyguları değerlidir, bedeni değerlidir, geleceği çok çok daha değerlidir. Kıskanılacak biri varsa o sensin. Arkadaşların seni örnek alsın mesela? İlerde bu duyguyu yaşayabileceğin çok seveceğin sevileceğin hayatının erkeğiyle paylaşsan, emin ol bunun huzuru mutluluğu hiçbir şeye değişmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙂
Cevap sahibi+1 yıl🌺
+1 yılHayat senin karar senin çevrendeki insanların ne yaptığı ne düşündüğü mü önemli yoksa senin kendine yakıştırdigin şey mi herkesler gibi olabilirsiniz ama kendiniz olmaya bakın o yüzden bu durumu kendine gurur ve en güzel başarı olarak inandır yani yapınca değil helalin namuaun olan doğru insanla yaşayınca mutlu ol
Emin ol sen bu durumdasın kazandın ama yapanlar kaybetti ve bunun adına da geri kafalı yobaz cahil denildi
Boş ver sen de geri kafalı kal
Dinine de bağlı biriysen ALLAH sana mükafat verir kulları değil10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Ben 27 yaşındayım olmadı şart mı yani olması sacmalamayin
20 YorumlaYani sırf kıskandığın için yapacak isen yapman çok saçma. Ancak bir birey olarak istiyorsan yaşaman ve yapman kadar doğal bir durum yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende hic yasamadim istiyorum ama kadinlardan o guveni alamiyorum biraz dah secici olmak onemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kıskandığın için değil istediğin için yapmak istiyorsan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anlatımına bakan da 40 yaşına geldin sanır. yahu dur hele daha yolun başındasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıltavsiye ve fikir veririm istersen.. sende yaşamalısın artık bu düşüncelere sahipsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle oral partneri bulmalısın kendine bence.. ordan başlamalısın.. sonrasını zamana bırak
00 Yorumla
+1 yılHarikasın yaaa lütfen yapma bekle hem sonra pişman olunuyor bak lütfen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş bulabilirsin ama sırf bu yüzden de dikkat etmelisin sevgi bağı olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasayalım istersen ciddi ilişki olsun istersen bakireliğini koruyarak zevk üzerine)
00 YorumlaSen bilirsin canım kendin karar vermen lazım buna
Ama 20 yaş en iyi hissettiğin zamanlar bu yaşlarda yaşamamak ileri-de pişmanlık yaratır00 Yorumla
+1 yılAcele etme seni gerçekten seven bırakmayacak birini bulursun inşallah. O zaman yaşarsın bir şeyler
00 Yorumla
+1 yılSenı zorlamayacak bırını bul. Sen kendın gıbı bır bahar seç
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kıskandığın şey bu mu?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapacaksan yap biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma pişman olursun Gençsin daha
00 Yorumla
+1 yılBence hic kıskanma boş ver ufaklık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılAdresini yaz kargolatayim
00 Yorumla Birini bulup ilişkiye girebilirsin istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavaş yavaş harekete geç
00 Yorumlayok mu bana cakan diye bağır
00 YorumlaBenimle yapacaktın kaçırdın
00 Yorumla
+1 yılHayır hayır sakın yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılSanala başla bence önce
00 Yorumla İlişkiye girebilirsin
00 Yorumlabana gel canım
00 YorumlaBul bı tane erkek dolu bulsmiyosan bu guzellikle
00 YorumlaKendine uygun birini bul
00 Yorumla
+1 yılLibidon çok yüksek dimi
00 Yorumla
+1 yılHemen seks yap
00 YorumlaBekaretini vermek mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında