merhaba arkadaşlar ben evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım sanırım bu yüzden ilişkilerim yürümüyor bir erkek cinsel ilişki olmadan sürdürebilir mi? Yoksa bana gelenler mi öyle masum olduğumu söyleyip ilişkiyi bitiriyorlar...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olmadan yürür ama şöyle yürür: sabredeceğim bir süre sonra ise yatakta hunharca seks yapacağız diye yürür. Hiçbir erkek sonsuz süreli bi cinsellik orucuna evet demez. Ayrıca bekleme süresine değmeyecek bir kadınla da ilerlemez. Ek olarak sendekinin aynısı dünyadaki 4 milyar diğer kadında da var :) Biraz da bu taraftan bakmak lazım :)
04 Yorumla
Soran1 yılo zaman her sevgilimle cinsel ilişki mi yaşayayım evleneceğim kişiye büyük bir saygısızlık olmaz mı bu
Soran1 yılsizde kendinizce haklısınız ama benim de çizgim bu yürümeyecekse de napalım ki
En İyi Cevaplar
Asla imkanı yok erkekler sadece seks istiyor tek dertleri hayat amaçları mutlulukları dermanları kızlara bakış açıları sadece seks hayır diyen net yalancı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet yürür tabi ki de.. ben evlenmeden cinsellik istemem zaten olmasa da sorun da etmem. aşk önemli benim için
00 Yorumla
1 yılBence yürümez bir yaştan sonra insan o hissiyatı sevdiğinde hissedemiyordu o ilişkinin yürümesi zor sürekli stres ve gerginlik olur
05 Yorumla
Soran1 yılama güvenim yok ben güvenip ilişki yaşarsam ve bitirirse ilerde kim beni böyle kabul ederki üzücü bir durum olur
- 1 yıl
Birisinin seni kabul edilebilecek bir ürün gibi düşünmeyi bıraktığında kendini o zaman hayat senin için daha kaliteli olacak erkeklere bu kadar imtiyaz tanımayın seninle evlenecek kişi düşüncelerin ve sen olduğun İçin evlenmeli bedenin bakire diye değil , böyle dedim diye her sevgilinle birlikte ol demiyorum , zaten bu doğru değil ama zihinsel ve psikolojik olarak birisini gerçekten hissedersen de kendini geri çekme
Soran1 yılteşekkür ederim haklısınız ama biraz büyüme ve yetiştigin ortamda böyle şeylere etki ediyor :(
- 1 yıl
Toplum muhakkak etkili umarım anlamışsındır dediğimi mesele birisiyle birike olmak değil doğru kişi olduğundan emin değilsen olma ama amaç bir erkeğe kendini saklamak veya o beni almaz o halde diye olmamalı , kadın olarak değerinizi biraz farkında yaşayın lütfen
Soran1 yılhaklısınız teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gayet güzel yürüyor yürümüyor diyene inanmıyorum ben kendim 4 yıl yürüttüm sonra ayrıldık orası ayrı ama isteyince yürüyor
02 Yorumla
Soran1 yılbende öyle düşünüyorum eğer sevgi olursa işin içinde neden yürümesin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSürer tabi neden sürmesin 30,40 yıl önceye kadar görücü usulu vardı genelde. Cinsellik şart değil kabul eden böyle kabul etsin seni
00 Yorumla Sak.. so falan çek, bi şekilde boşalt bari. 2 sene idare eder bu
04 Yorumla
Soran1 yılmdfmmdmdmd yaa of iğrenç hiçbir şey yapmak istemiyorum ben şu an sağolun
Soran1 yılköpeğim var zaten tskrler
1 yılAma akın pişman olma lütfen sonra çoğu kişi istediğini alıp gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSen istersen ve erkekte seninle ciddi düşünüyorsa sürdürür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik olmasa bile bazı yakınlaşmalar olmalı. Onlar olmadan çok çok zor.
010 Yorumla
Soran1 yıltabi onlar olur ama başka şekilde olmaz
Cevap sahibi1 yılBöyle olabilir. Yani en ileri yapılabilecek şey mesela oral olur, o kadar. Evlenilir her şey yaşanır.
Soran1 yılyuh yani onu yaptıktan sonra zaten ne anlamı kalıyor abart istersen
Cevap sahibi1 yılDaha da ilerisi var? Ne alaka yani ne kalıyor...
Soran1 yılhayır bir kere oral bir kadının kendine yapabileceği en büyük saygısızlıklardan biridir
Cevap sahibi1 yılSende bu kafa oldukça daha çoooook ilişkin yarıda kalır.. ne alaka ya allah aşkına ne alaka? Ne saygısızlığı ya?
Soran1 yılpardon ben karıştırdım mdmfmdmx yanlış yazmışım üzgünüm
Cevap sahibi1 yılYaanii... anal için desen anlarım, muhtemelen öyle anladın galiba, delirdim valla burada yani
Soran1 yılay ben onu anladım evet ya çok bilgili değilim bu konuda napayım🥹
Cevap sahibi1 yılHeh tamam şimdi oldu.
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi olan cinsel ilişki olmadanda yürütür seni kandirmasunlar inanma
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden olmaz iyi yapıyorsun xoğrusu o evlendim baö bam bam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmadan ilişki yürümez
06 Yorumla
Soran1 yılo zaman her sevgilimle cinsel ilişki yaşayayım ne saçma
- 1 yıl
Zırt pırt sevgili yapma sen de. Evlenmek istediğin ya da evleneceğin sevgilinle yaşa
Soran1 yılöyle biri yok mlsf
- 1 yıl
@OphelianinAsigi laf anlatmak için vaktini boşa harcama dostum, kadının erkeğe oral yapması en aşağılayıcı şeymiş hanımefendiye göre, mantığa bak...
Soran1 yıl@Siouxe ben onu karıştırdım lütfen yanlış anlamayın ama
1 yılYürüse bile aldatma olur
00 YorumlaArkadaşlık, aile ve iş ilişkisi yürür
00 YorumlaYürümüyor ama kizligida verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok beklersin.
01 Yorumla
Soran1 yılbekliycm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılyürür
00 Yorumla Yurutyrum
00 Yorumla
1 yılNeden yürümesin ki bıtığına sahip çıkcan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılAsla yürümez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kişiye göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence olmalı ama olmuyor galiba.
00 YorumlaYürümezz
20 Yorumla
1 yılYürür tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem