Cinsel Yaşam Sekstingle başlayıp normal ilişkiye döneniniz oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Mümkün mü sizce Sekstingle başlayıp normal ilişkiye döneniniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl çok oldu diyebilirim hatta en iyi seçimlerim oldu diyebilrim. çünkü öncesinde tercihlerin beklentilerin tem uyumun herşeyi paylaştoğın için reele çekiyor ve daha kışkırtıcı çılgınca oluyor 1 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% 1 yıl Sexting başlayıp iki ay içinde gerçek iliskiye girdiğim çok oldu. Çoğu bu uygulamadan oldu. En son 2 hafta önce oldu 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır, o kişiyle ben uyumlu olacağımızı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direk normal ilişki yaşadığım oldu Seksting garip geliyor bana 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Aslında zor bir ihtimal ama sanırım mümkün olan varSizce ihtimal var mı 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Olmak üzereydi vazgeçtim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niçin Yorumla _Steampunker_ 1 yıl Keyif alacağımı düşünmedim Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Kucuk de olsa ihtimal var bence 1 5 Yorumla Mert878787 1 yıl Her zaman ihtimal yüksektir Yorumla wkertenkele 1 yıl @Mert878787 sanmiyorum. Sexting amaci ile basliyor sonucta Yorumla Mert878787 1 yıl Sexting amaci ile başlıyor merakla ve güvenle ilerliyor Yorumla wkertenkele 1 yıl @Mert878787 hahaha hangi hikaye bu 🤣 Yorumla Mert878787 1 yıl 🤣🤣 var varherkes aynı degil Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Seksting saçma geliyor bana 0 0 Yorumla
shadow0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Benim oldu hatta KS'den 0 14 Yorumla cutygirls 1 yıl Sevgili misiniz su an nasıl oldu anlatır misin Yorumla shadow0707 1 yıl Uzun hikaye Yorumla cutygirls 1 yıl Anlat ya Yorumla shadow0707 1 yıl Anlatayım da şu an Galatasaray'ın maçını izliyorum Yorumla shadow0707 1 yıl Ayrıca yazarak anlatamam Yorumla shadow0707 1 yıl At ama uzun uzun yazamam ki Yorumla cutygirls 1 yıl tamam ya Yorumla shadow0707 1 yıl Şımarık kız seni Yorumla cutygirls 1 yıl Yazmicam tamam Yorumla cutygirls 1 yıl Off Yorumla shadow0707 1 yıl Senin sorunun ne Yorumla cutygirls 1 yıl Yazma diyosun sonra yaz diyosun Yorumla shadow0707 1 yıl 😅😅😅 Yorumla shadow0707 1 yıl Yazma demedim ki Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Finali o olacagi icin mumkundur. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Özkan0103 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Eskiden evet 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet olmuştu önceden 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Döndük ama olmadı 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mumkun he 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sıfır sıfır sıfır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amacı seksting olan biri ciddi düşünemez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
çok oldu diyebilirim hatta en iyi seçimlerim oldu diyebilrim. çünkü öncesinde tercihlerin beklentilerin tem uyumun herşeyi paylaştoğın için reele çekiyor ve daha kışkırtıcı çılgınca oluyor
Sexting başlayıp iki ay içinde gerçek iliskiye girdiğim çok oldu. Çoğu bu uygulamadan oldu. En son 2 hafta önce oldu
Hayır, o kişiyle ben uyumlu olacağımızı sanmıyorum.
Direk normal ilişki yaşadığım oldu Seksting garip geliyor bana
Aslında zor bir ihtimal ama sanırım mümkün olan var
Sizce ihtimal var mı
Olmadı ama neden olmasın 🤪🤪 böyle bir önyargım yok. 😊😊
Olmak üzereydi vazgeçtim
Niçin
Keyif alacağımı düşünmedim
Kucuk de olsa ihtimal var bence
Her zaman ihtimal yüksektir
@Mert878787 sanmiyorum. Sexting amaci ile basliyor sonucta
Sexting amaci ile başlıyor merakla ve güvenle ilerliyor
@Mert878787 hahaha hangi hikaye bu 🤣