yapma kendini tut sacma sapan seyler üstelik varya birisi senin herseyini bulabilir konusdun mesajlar felan deşifre olabilir bu toplara girme derim rezilik Foto felan atiyorsan hele yazik san
Kimse razi olmasgi seyi yapmaz canm bende raziysam konu kapanmistir biz zaten en zor zamanda daha beter gunaha girmemeknicin yapioruz he ben seviorm da yapiorum o ayri
inşallah yapmam teşekkür ederim, tevbe eden hiç günah işlememiş gibidir diye geçiyor hadisi şerifte siz tevbe edin ve bida yapmamaya kararlı olun tertemiz olcaksınız inşallah
sadece hafta da 1 -2saatimi ilmi sohbet izlemeye ayırıyorum youtubeden bazı ehlisünnet hocaları en çok takip ettiğim kerem önder ve namazlarımı kılmaya özen gösteriyorum o kadar, ama ilmisohbetleri izlemek çok önemli gerçekten günahlardan uzak tutuyor yani işlemek içinden gelmiyor kalp engel oluyor günlük yarım saatinizi verirseniz çok daha etkili olur ben sadece haftada1-2saatimi ayırıyorum :)
yeniden eskisi gibi olabilirsin bu sana bağlı, tertemiz bir sayfa açabilirsin :) sadece sanaldan yapmış olan birisiyse ve gerçekten pişmanlık yaşadıysa güvendiysem evlenirim
Sadece yazı ile oldu. Resim falan zaten atmıyorum ve bunu yapmak da istemiyorum zaten nefsime yenik düşüyorum bazen. Kendimi de çok kötü hissediyorum. Normal hayatta 1 kere bile öpüşmüşlüğum yok kimseyle. Hiçbir şey yaşamadım ama bunu yapmak bile sanki kirlenmişim gibi hissettiriyor :(
Yapma o zaman gülüm yerim seni yapacak çok şey var. Bak mesela 30 Haziran’da Büyükada’da gönüllü olarak bir etkinliğe gideceğim orada bir sürü insanla tanışmış olacağım.
Bak mesela Kasım ayında maraton var İstanbul’da 42km koşacağız. 5 ve 10 km etapları da var çok güzel etkinlikler event İstanbul sitesinden takip et. Arkadaş çevreni ikna et gidin ya da tek git.
Cinsellik yaşamadım zaten. Evlenmeden de yaşamak istemiyorum. Ama birileriyle konuşarak da yapmak istemiyorum. Evleneceğim kişi de öyle olsun istiyorum ama güveneceğim kimse de kalmadı gerçekten bıktım 😭
Çocuğum bak Kalbini kırdırtma Ben sana hakaret etmedim ben sana ters bir cevap vermedim gelip hakaret eden bana g**vat diyen sensin. Bak zorlama beni Ben sana hakaret etmedim Ben sana kötü bir şey söylemedim zorlama beni başkasıyla mı kavga ettin derdin nedir ne b** yiyorsun bilmiyorum ama zorlama beni. Ergenliğini al ve git. Zorlama beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yapmadim yapmam böyle mal mal seyler pisman degilim hic biseydn
Keşke ben de yapmasaydım çok pişmanım :(
yapma kendini tut sacma sapan seyler
üstelik varya birisi senin herseyini bulabilir konusdun mesajlar felan deşifre olabilir bu toplara girme derim rezilik
Foto felan atiyorsan hele yazik san
Hayır atmıyorum o kadar ileri gitmiyorum sadece yazı
Yapmak istemiyorum. Sürekli de yapmıyorum zaten çok nadir ama yapınca da çok pişman oluyorum zaten 😭😭
yapma sacma sapan islere verme kendini
Git ugras bul mesgul et kendini çalış o seylere vaktin bile olmaz emin ol
İnşallah yapmam bir daha :(
Insallah yapma
Keşke ben de yapmasam kimse de yapmasa :(
Yahu p*rno izlesen pismanlik seks yapssn pismanlik sevissen pismanlik hic mi icinde bisy olmuyo ee nabiosun bunuds yazisarwk hallediorsun
Bu kadr kafaya tskilcsk pisman olucsk bisi diil hee her gun 3 5 defa yapma arada yap keyfine bak yani
@Konstantiniyeee sonuçta bu yanlış. Evlenmeden yapmamak gerekiyor
Hayatm seks yapmiorsn ki dusun mastürbasyon yapiorsn ayni seyy
@Konstantiniyeee aynı şey değil. Başkasının da günahına girmiş oluyosun
Kimse razi olmasgi seyi yapmaz canm bende raziysam konu kapanmistir biz zaten en zor zamanda daha beter gunaha girmemeknicin yapioruz he ben seviorm da yapiorum o ayri
@Konstantiniyeee tamam sen git yap ben yapmamaya çalışıyorum
Tm canm sende yapma sen bilirsn bu kadr kafana takma ama
Cok nadir mesela normal şekilde konuştugum biriyle bi anda sexting yapinca arada bi pismanlik geliyor ama umursamiyorum
24 yaşındayım ve hiç yapmadım çok şükür teklif eden birkaç kişi olmuştu sanalda ama yapmadım çünkü sonradan çok pişman olurum günah
İyi ki yapmamışsın. İnşallah da yapmazsın. Evet günah ve insan gerçekten pişman oluyor :(
inşallah yapmam teşekkür ederim, tevbe eden hiç günah işlememiş gibidir diye geçiyor hadisi şerifte siz tevbe edin ve bida yapmamaya kararlı olun tertemiz olcaksınız inşallah
İnşallah :(
Nefsini nasıl terbiye ediyorsun peki :(
sadece hafta da 1 -2saatimi ilmi sohbet izlemeye ayırıyorum youtubeden bazı ehlisünnet hocaları en çok takip ettiğim kerem önder ve namazlarımı kılmaya özen gösteriyorum o kadar, ama ilmisohbetleri izlemek çok önemli gerçekten günahlardan uzak tutuyor yani işlemek içinden gelmiyor kalp engel oluyor günlük yarım saatinizi verirseniz çok daha etkili olur ben sadece haftada1-2saatimi ayırıyorum :)
Peki bir şey daha sormak istiyorum. Bunu yapmış olan biriyle mesela evlenmek istemezdin değil mi :(
Eskiden benim de maneviyatım yüksekti sonra böyle oldum 😭
yeniden eskisi gibi olabilirsin bu sana bağlı, tertemiz bir sayfa açabilirsin :) sadece sanaldan yapmış olan birisiyse ve gerçekten pişmanlık yaşadıysa güvendiysem evlenirim
Sadece yazı ile oldu. Resim falan zaten atmıyorum ve bunu yapmak da istemiyorum zaten nefsime yenik düşüyorum bazen. Kendimi de çok kötü hissediyorum. Normal hayatta 1 kere bile öpüşmüşlüğum yok kimseyle. Hiçbir şey yaşamadım ama bunu yapmak bile sanki kirlenmişim gibi hissettiriyor :(
bana da öyle hissettirirdi açıkçası çünkü yanlış bir şey ama tevbe edip bida yapmazsan temizlendiğini hissedeceksin :)
Teşekkür ederim 😭
Sen iyi birine benziyorsun. İnşallah hak ettiğin bir insanla evlenip çok mutlu olursunuz
rica ederim. sen de iyi birisin Allah gönlüne göre versin inşallah, teşekkürler
Hayırlısını versin Allah. Eğer yanlış anlamazsan profilini açabilir misin
tabii, çıktım :)
Evet üzülüyorum çünkü yanlış biliyorum ama cinsel hayatım da yok seks yapmak istiyorum evlenecek kadın da bulamıyorum.
Ben de öyle :(
Yapma iki dakika güzel hissediyorsun ama tekrarladıkça değersiz hissettiriyor.
Evet zaten çok kotu hissediyorum kendimi :(
Onun yerine hobiler edin, spor yap , sosyalleş gönüllü etkinliklere katıl.
Ben nofap yapıyorum mesela
Zaten sürekli yaptığım bişey değil :( yapınca da çok kötü hissediyorum 😭😭
Nefret ediyorum kendimden
Yapma o zaman gülüm yerim seni yapacak çok şey var.
Bak mesela 30 Haziran’da Büyükada’da gönüllü olarak bir etkinliğe gideceğim orada bir sürü insanla tanışmış olacağım.
Yani? Nolucak tanışınca anlamadım
Demek istediğim etkinliklere katıl sosyalleş, sporunu yap hobilerin olsun.
Cinsellik gerçekten herkesle yaşanacak bir şey değil mutlu etmiyor.
İ
Bak mesela Kasım ayında maraton var İstanbul’da 42km koşacağız.
5 ve 10 km etapları da var çok güzel etkinlikler event İstanbul sitesinden takip et.
Arkadaş çevreni ikna et gidin ya da tek git.
Cinsellik yaşamadım zaten. Evlenmeden de yaşamak istemiyorum. Ama birileriyle konuşarak da yapmak istemiyorum. Evleneceğim kişi de öyle olsun istiyorum ama güveneceğim kimse de kalmadı gerçekten bıktım 😭
Güveneceğin insanlar olacak yalnızca çok insan tanımalısın.
Hep kötüler yankı yapar iyilerin ne zaman anıldığını duydun ki : )
Bir çok insan tanıyorum zaten ve çoğu insan da güvenilmezdir. İnsan tanıyorsan bunu çok iyi biliyorsundur
Kaç yaşındasınn pişman olman kötü keşke yapmasan kenini tutabilsenn
24 yaşındayım. Nadir yapıyorum zaten ve kendimi kötü hissediyorum yapınca
Düzenli bi kişiyle yapsan flörtün swvgilin vs o kadar kötü hissetmezsin ama hayatında biri yoksa solo devam
Hayatımda biri olsa da yapmak istemiyorum. Evlenmeden istemiyorum
Dini sebeblermi benim öyle sorunlarım yok 😅
Bu bir sorun degil
Senin sorunların ne
Sorunum yok istediğim zaman yapıyorum ama sexting eskisi gibi zevk vermiyo artık
Sosyal statüsü ve özgüvensizliği yüzünden tercih edilmeyen zayıf erkekleri doyurmak için basit kızlarla yapılan çocuk avuntusu. İşim olmaz.
Değişik
Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorayım hatun
Hayır degil
Kaç peki yaşın
bu bağımlılığımı bırakmaya çalışıyorum. Bir kaç aydır temizim.
Bu siteden uzak dur. Cinsellik kategorisini de engelle işin kolaylaşır
Ben pişman olmuyorum niyeyse gerçi uzun zamandır da yapmıyorum
Yapma zaten
🙏👍
👍🏻👍🏻
Aslında bunda kendini üzecek pişman olacak bişey yokki kendini rahatlatmak için mastürbasyon yaparken daha heycana boğmak için bir yardımcı bulmak
Pek yapmıyorum komik geliyor belki de karşımdaki tam hissettiremiyor
hayır neden ki yazışma zevk alınmaz hem bence fazla
kadınlardaki ikiyüzlülük bu konuda zaten Allahuekber
Ne ikiyüzlülüğü ya
Gece azlikla yapıp sabah ne yapmışım ben diyorum sjsj
Hatta şu an yapalım pişman ol ksks
Defol git
Ehdj
Hiç yapmadım bana boş geliyor ama yapsaydım da pişman olmazdım.
Oluyor malesf ama yinede yapıyoruz
:(
Üzülme ama vücut istiyor birde öyle düşün
Evet ama bu yanlış
pisman degilim kapalilar belgi pisman oluyorlar
üzülüyormusun
sonunda?
Evet
şimdi nasilsin peki?
Neden soruyorsun ki bunu simdi
şimdi üzülmüyorum diyosan mutlusun demektir 😊
Mutlu falan değilim
o halde?
Ne?
boş ver
Söyle
söylesem de
Söyle merak ettim
him gelirsen soylerim
evet ben öyleyim kendimden utanıyorum
Ben de utanıyorum kendimden
hepsinle yapıyorum
Ne?
Hiç pişmanlık duymadım..
Neden üzülüyorsun
Seni anlayan biri ile yapmıyorsan pişmanlık sürer
İki turlusunde de pişman oluyorum
neredeyse hergun yapiyorum artik alistim.
Yok hiç olmadım onun kadar zevkli bir şey mi var
Seksting saçma zaten
Biliyorum saçma. Daha ilerisi daha da saçma
Daha ilerisi derken ciddi bi ilişkiyi kastetmiyosun dimi
Evlilik dışı her türlü ilişkiyi kastediyorum
Evliliğe sıcak bakıyosun yani
Tanışmak ister misin
Hayir
Ne Zaman yaptın en son
Sana ne
Niye üzülüyorsun 😅😅
Niye yapıyorsun o zaman
Sence?
Cokmu yukseliyorsun
Öfff sen de gelip kendine prim kasma burada.
Sana ne
yaptığım hiç bişiyden pişman değilim 😂😂
Sexting sevmiyorum
Ergence geliyor
neden pişman oluyosun
Siz anlamazsınız
anlamak isterim
Boşversene ya
peki nasıl istersen
Hayır pişman olmam , sürekli seksting ister canım
hiç olmadım
Ben hiç üzülmedim
Hayir zevklii bencee
Hiç pişman olmadim
Yok ne üzülcem
Bazen sınırı o kadar aşıyorum ki…
Ne kadar mesel
Ne kadar
@SeyyahÖküz1 sana ne yaa rahat bıraksana kızı sapık misin
@soran sus laaa sen guduruk garı
@SeyyahÖküz1 kes lan b**
Önüne gelene asılmış g*vat
Adını sormadan söyleme bebeğim
@SeyyahÖküz1 illa kapattırayım hesabını onu istiyosun
Ucuz işler yapma yavrum...
@SeyyahÖküz1 zorlarsan uğraşırım. Şimdi sesini kes otur oturduğun yerde hade
Çocuğum bak Kalbini kırdırtma Ben sana hakaret etmedim ben sana ters bir cevap vermedim gelip hakaret eden bana g**vat diyen sensin. Bak zorlama beni Ben sana hakaret etmedim Ben sana kötü bir şey söylemedim zorlama beni başkasıyla mı kavga ettin derdin nedir ne b** yiyorsun bilmiyorum ama zorlama beni. Ergenliğini al ve git. Zorlama beni
@SeyyahÖküz1 yazmaya devam edip millete asılırsan harbiden kapattırırım zorlama beni
Neden pişman oluyorsun
Günah çünkü
Erkek arkadaşını yokmu
Hayır yok
Bence sadece niyeti cinsellik olmayan biri ile yapmak pişmanlık duygunh engelleyen bilor
Hayır
Neden hayat dedin
Hayır dedim hayir
Üzülme geçer
Yanlış bu. Tabiki üzülücem
Yanliş ama üzülmek yanlışı geri silmez
Ama üzülmemek insanlığımı siler
Olsun düzeltmeye bak
Düzeltmeye çalışıyorum zaten. Yapmamaya çalışıyorum :(
Bir şey olmaz o zaman hiç üzülme
Bu soru
Oluyor işte pişman oluyorum
Sen öyle biri misin
Evet öyle biriyim :(
Bı anlık azgınlık ile yapıyorsun sonra pişman mi oluyorsun
Evet :(
Üzülme gel ben sana yardımcı olamaya çalışacağım
Yardımcı olamazsın.
Olurum :(
Ya bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin ki
Sen gel ben yardımcı olucam merak etme
Git ya fırsatçılık yapma hadi başka yere
Ne fırsatçılığı ya insanlara iyilik yaramıyor gerçekten
Ne iyiliği yaa iyilik yapacaksan buradan yap. Bel altı konuşmak için çağırıyorsun
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş
Soru başlığı belli. Ben nereden bileyim senin niyetini
Ben üzülüyorum pişman oluyorum diyorum sen beni dm ye çağırıyorsun nasıl inanayım
Ne alaka ya ne yapicam dm
Tamam ne konusucaz peki
Gereke yok konusmaya artık
Bence de gerek yok. Sanki niyetini bilmek zorundaymışım gibi muamele yaptın. Bu sitede kaç tane sapık var haberin yok galiba
Kötü bir niyetim olmadığını söyledim ama
Ama ben bunu nereden bilebilirim
Konuşmadan bilemezsin
Vazgeçen de sensin sonra
Öyle söylersen ne diyim
Bel altı konuşmaya kalkarsan direkt engellerim
Tamam
Tamam
Eee ne olacak
Ne nolucak
Dünya
Ne diyosun ya