Cinsel Yaşam Sexting yaptıktan sonra pişman oluyorum, herkeste böyle mi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Herkeste böyle mi? Sexting yaptıktan sonra pişman oluyorum, herkeste böyle mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Selinsogukcesme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Ilk baslarda olabilir Ama alistim Artik. Pismanlik degil de üzüntü burukluk var Daha cok sadece sexting oldugu icin 3 0 Yorumla
MatemiDem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yaptığın konuya bağlı sebze türleri sokuyorsan işin içine yapabilir çünkü nimet yanı havucu pırasayı ve salatayı kırmanın başka yolları da var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır öyle şeyler katmıyorum ben günah açısından pişman oluyorum ama engel de olamıyorum Yorumla MatemiDem +1 yıl Cehennemde adresini ver arada ziyatete geleyim 😂 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda 0 0 Yorumla
hfhvjghhg Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir çok kişide olur bu pişmanlık kısa bı süre sonra geçer. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Yapma sende ha kendini parmaklamissin ha parmaklatmisin seksting de ne ola digerinin yaninda 0 0 Yorumla
EnesMete Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Keşke yapa bilicek biri olsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim çok var da pişman oluyorum sonrasında dhdkdj Yorumla EnesMete +1 yıl Benimde olsa keşke ya hayatı bi bana gülmedi Yorumla
punishar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemin ederim hiç yapmadım djdjd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya ciddi misin Yorumla punishar +1 yıl Yemin ettimm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bi ara bi kızla yapmıştım çok pişman oldum 5 1 Yorumla hfhvjghhg +1 yıl Bir de erkekle yap 🤔 Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Niye pişman oluyorsun ki sadece hayal dünyasında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende sadece heves ve istek anlık bitiyor normal hayatına devam ediyorum 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok mu yapıyorsun bebeğim 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Olmuyorum, saçma bir durum. 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben olmuyorum nedne peki neden pişman oluyorsun 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet genel olarak öyle 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. hiç de olmam :) 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bende daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen çok öyle durmuyorsun ya 😀 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sende öyle 😂 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ilk baslarda olabilir Ama alistim Artik. Pismanlik degil de üzüntü burukluk var Daha cok sadece sexting oldugu icin
Yaptığın konuya bağlı sebze türleri sokuyorsan işin içine yapabilir çünkü nimet yanı havucu pırasayı ve salatayı kırmanın başka yolları da var
Yok hayır öyle şeyler katmıyorum ben günah açısından pişman oluyorum ama engel de olamıyorum
Cehennemde adresini ver arada ziyatete geleyim 😂
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda
Bir çok kişide olur bu pişmanlık kısa bı süre sonra geçer.
Yapma sende ha kendini parmaklamissin ha parmaklatmisin seksting de ne ola digerinin yaninda
Evet 4 5 posta attığım da oluyor ama snra üzüntü
Sen de mi öyle?
Keşke yapa bilicek biri olsa
Benim çok var da pişman oluyorum sonrasında dhdkdj
Benimde olsa keşke ya hayatı bi bana gülmedi
Yemin ederim hiç yapmadım djdjd
Nasıl ya ciddi misin
Yemin ettimm
Bi ara bi kızla yapmıştım çok pişman oldum
Bir de erkekle yap 🤔
Niye pişman oluyorsun ki sadece hayal dünyasında
Bana da oluyor bazen sonra diyorum s. et
Bende sadece heves ve istek anlık bitiyor normal hayatına devam ediyorum
Çok mu yapıyorsun bebeğim
Pişman olacak bir şey yok
Olmuyorum, saçma bir durum.
Ben olmuyorum nedne peki neden pişman oluyorsun
Evet genel olarak öyle
hiç de olmam :)
Hiç yapmadım herhalde bende de aynı olur
Yoo tekrar tekrar yaparım.
Yok değil güzel
Engelliyor musun bir de yaptığın kişiyi?
Bende daha iyi oluyor
Bende
Sen çok öyle durmuyorsun ya 😀
Sende öyle 😂
Mümkün
Sexying yapındçca değil boşalınca pişman oluyon
Keyifli oluyor ya
Hayır
Yaşına göre değişir
Yapma o zaman
Değil
Bu ben dlxlck