Çok yaptım sevgilimle yani 20 kere falan yapmışımdır hala da yapmaya devam ediyorum... Nasıl karar verdik konusuna gelirsek ben bakireyim evlenicez falan diyor ben evlenmek isterim okey qma. bakireligimi vermek istemiyorum (şimdi gelipte sen mi bakiresin falan demeyin) Ben zaten bakire olmadığımı biliyorum ama ruhsal olarak bakire degilm yani bedenim bakire çünkü kızlığım duruyor ama bakire gibi hissetmiyorum kimseye yalan konuşamam onca şey yapıp bakireyim diyemez kimse dürüst olsun herkes ALLAHIN bildiğini kuldan saklamaya gerek yok🙂Herneyse bakire olduğum için ve önden yapmaya çok korktuğum için yapmadım bizde anal yapalım dedik... Çünkü vajinamın girişine dokununca biek vajinam acıyor yani dayanamam ve hamilelik korkum var aşırı derecede... Anal yaparken bile korkuyom hamile. kalmaktan prezervatif yırtılır akar vajinama falan bundan çok korkuyorum... Herneyse ilk yaptığıma acıdı tabikide ama zamanla alışıyorsun ya iyi ki bakireliğimi vermedim önden çok sıkıntılı olur hamile kalma. korkusu falan bunlara gerek yok anal bölgem alışmış artık rahatça giriyor yapiyoruz yani🍼
66 Yorumla- 1 yıl
Yaş kaç şu anda
- 1 yıl
Ne güzel bu kadar açık sözlü olman çok iyi👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Tanımak isterdim seni cinsellik için değil normal arkadaş diye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYaptim. Ammimi sever parmakla bastiriyodu cok zevkli geliyodu dedim sok dedi emin misin dedim sok dedi emin misin dedim evet eminim dedi son kez soruyorum emin misin evett dedim soktu sokmasıyla bayılmışım aniden yalti diye
76 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCiddiyim
Cevap sahibi1 yılAlistira alistira yapmadi aci esigim dusukmus aniden gtüne bisi soksana bak noluyo kursun yemis gibi gittim beyin kendini kapatmis acidan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYaptim, partnerimin istedigini tatmin edemiyormusum gibi geliyordu o yuzden yavas yavas yaparsan tamam hazirim dedim oyle basladik
50 Yorumla
1 yılÖncelikle bir toplantı yaptık nasıl yapabilir diye bazı uzmanlarla uzaktan görüntülü görüşme yaptık ve birbirimiz ile sözleşme imzaladı...
Olm defolun lan20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaptım ve fazla yapmadıkça zarasız olduğu için karar verdim
00 Yorumla Hayır yapmadım ve yapmam
53 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılTercih etmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeden yapmam gerçi haram sanirim ama
30 YorumlaPasifim yapmıştım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYapmadım
00 Yorumla Hayır yapmam.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat