Kadınlar yatakta fazla nazik soru soran. domine edemeyen erkegi arzulamazlar burası erkeğin güç gosterim alanıdır sert olman gereken tek yerdir dışarıda sert olmana gerek yok. ama yatakta sert olacaksin

Kadınlar yatakta fazla nazik soru soran. domine edemeyen erkegi arzulamazlar burası erkeğin güç gosterim alanıdır sert olman gereken tek yerdir dışarıda sert olmana gerek yok. ama yatakta sert olacaksin
Çok saçma. Erkekler yatakta da centilmen olabilirler, fazla naziklik ve sorulara zaten yatakta yer yok. Ama baştan sona hayvan gibisinden bir halt olmaz. Yatakta nazik olman gereken ve sertleşmen gereken evreler var. Daha yatakta hangi hayvan olacaklarına karar veremeyen, hiçbir yerde centilmenlikten anlamayan erkeklerin beynini bu tür sözlerle karıştırmayın :D ‘sert ol sert ol’ diye kendilerini kasmasınlar, bu davranışlar tamamen içgüdüsel ve anlık.
Bumu yani
Aynen bu
Peki
Hangi cümlesine katılmıyorsunuz beyfendi
Yok katılıyorum
Sevindim hddj
Teşekkürler efenim 🙏🎈
Saçmalık her yerde cebtilmen olmayan erkeği kadın arzulamaz bol ca sevgi saygı sonucunda yatakta hayvan olabilir
Buda sizin bakış açınız saygı duyuyorum
Cevap
4Cevap
Yatakta swrt olmamız isteniyor
Bence özü değildir hayır..
Kesinlikle katılıyorum. İnsanca yaşa, hayvanca seviş.
Aynen öyle
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar