#heartoffire
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

En ufak bir dominasyonu hissedersem kızdan direk soğurum. Bak yaparsa demiyorum, hissedersem diyorum. Hiç bir çekiciliği kalmaz gözümde. O ana kadar ulaştığımız bütün kazanımlar yok olmuş olur. Yine kontrolü ben ele alırım. Ama ısrarcı olmaya kalkarsa noktayı koyar giderim. Bir saniye bile düşünmem. Cinsellik sırasında sinirli oluyorum ben. Kıza boyun eğdirmeden ASLA rahat etmem. Hıncımı almam lazım. Bana boyun eğsin istiyorum.Önümde diz çöksün ve deep th ro at yapsın istiyorum.
Vay be böyle düşünen kadınlar da varmış şaşırdım şu anda. Ben de kadınların ipleri eline alıp o hissi yaşamasından yanayım. Hatta partnerime o hissi ve hazzı vermeyi de isteyen birisiyim :)
Kadın da domine edebilir ama bana göre değil
Rica ederim.. 😊
Sürekli olarak ipleri eline alan erkek bir zaman sonra bu durumdan içsel bile olsa yorulur. Mutlaka bi noktada gevşemek onun isteklerini çizgilerini bilerek ona yön verecek bir partner ister. Bu yüzden bu tutumun tek bir kişide sabit kalmasından ziyade ben hep güçler savaşını destekliyorum bazen isteklerinde baskıcı ısrarcı olmalısın bazende istenileni vermelisin. Değişkenlik her yakınlaşmayı daha heyecanlı tutar. Buda ilişkinin ömrünü uzatır
Cevap
35Cevap
Alakası yok sürekli erkek yaparsa sıkar arada kadın hakimiyet sürmeli mesela ben çok güzel domine ederim gibi geliyor djjd
Dominasyon çoğunlukla erkek tarafından kurulur ama çok nadiren de olsa kadınların da domine etmesi durumu söz konusu olabiliyor
Tek taraflı hakimiyet sıkıcı olur. Roller pozisyonlara göre değişmeli ve ön sevişmede hakimiyet en çok kadına yakışıyor
Tercih meselesi, bunu seven de var tahammül edemeyen de.
Benim tarzım değil.
Domine edimeyi tercih ederim çünkü o tavır ve hareketler karşısında savunmasız hissetmek daha haz verici bence.
kadın hayatın bütününde sahiplenilmek ve hükmedilmekten keyif alır ve bu durum aynı şekilde yatakta da bu şekildedir nadirende olsa domine edilmek istemeyen bir kadın olabilir fakat eminimki o bile bir süre sonra bu durumdan sıkılacak ve erkegine kendini teslim edecektir.
Özünde kim güçlüyse o domine eder. Genelde domine eden taraf daha az seven taraftır. Böyle değilse roller yalandır ve sonu böyle olmayan başka bir ilişki arayışına geçmektir.
5 sevişmeden dördünde erkek hakimiyeti birinde kadın hakimiyeti isterim. Tahrik edilmek demiyorum ama. Kadın tahrik etsin ama ben hüküm süreyim onun bedeninde
Ekseriyetle erken daha baskın olmalı çünkü gücü temsil eder, ama kadın da bazen bu düzeni değiştirecek ataklar yapmalı.
Domine etmemden şikayet eden olmadı ama yerenekli partnerlerimde olmadı değil ozaman rolleri değişiriz
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Her zama erkeğin elinde olmamalı ipler. Kadınlar domine etmede çok başarılılar.
Allah aşkına domine edebilecek kadın var mı bizde? Hepsi erkekten bekliyo bunu hiç ters fantezi yapan yok valla
Bazı erkekler iplerin kadında olmasını ister, bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor
Yerine göre kadın eline almalı bence daha zevkli ve güzel oluyor. Kadının pasif kalmaması gerek.
Sürekli bir taraftan beklemek bencillik olur ve isteksizlik soğukluk olur
Hayır ama kadın da yönlendirirken suyunu çıkartmamalı feminenliğini kaybetmesin.
Tam tersi kadının domine etmesi daha haz verici oluyor bana göre
Benim ilişkilerimde evet ben domine ederim ipleri elime alırım😈
Yatakta da iplerin el değişmesi, seksten alınan hazzı maksimum düzeye getirecektir.
görsellere bakıldığı kadarı ile dom karaktersin ve slave arıyorsun , slave mevcut cok var denk getırmen lazım .
bazen ipleri partnere vererekte slave yapabilirsin , senin performansına bağlı.
Hayır arada kadın da baskın olmalı
her şey karşılıklı olmali bence. Tek taraflı olduğu zaman, işin bitince komodinin üstüne bide para bırakman lazim. O hissiyatı veriyor çünkü..
Evet erkeğe hastır. Kadın başına gelecekleri bilmemeli ve yatakta kendini erkeğine teslim etmelidir.
Ruh hastası mıyım ben görseldeki gibi elimi kolumu bağlatayım 😂😅
Bazen kadin bazende erkek domine etmeli surekli erkek veya kadının domine etmesi bencillik olur.
İki tarafta aktif olmalı
Sırayla olsun zevk katar
Benim için evet. Erkek tarafı domine etmeli.
Ama kadın da etmeli. Sadece kendi ilişkilerim için tercih etmiyorum.
Tabii ki erkeğe has bir eylem olmalı.
Hayır, kadında da olmalıdır
Ben robot gibi yatan kadını sevmiyorum
akışına bırakmak en güzeli
Hem erkek hem kadına
Hayır arkadaşım. Her iki tarafta eşit olmalı.
erkeğe has olabilir ama kadında yapmalı bunu
%75 kadın %25 erkek
Şu ilk resım ne ya korku fılmı gıbı
Hayır
Değişimli güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?