Cinsel Yaşam Bir insan neden oral sevmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bir insan neden oral sevmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Bende anlamıyorum ben oral yapmayı çok seviyorum şahsen 0 0 Yorumla
Üye38394 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kimse yazmamış sanırım şu kelime sözlüğümüzde var arkadaşlar yazabilirsiniz. Kelimemiz: Hijyen 0 0 Yorumla
HiçSaymaOnDokuzHarf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gerçekten hijyen takıntısı veya hastalık dışında oral sevmeyen birinin seksten zevk aldığına inanamıyorum. 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yapmıyorsa ağzının tadını bilmiyor. Yaptırmiyorsa eğer erken bosalma sorunu yaşıyordur oralda. 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. zevksiz... bence erkeklerin oral yapmaması... satlerce yapabilirm sıkılmam asla 0 0 Yorumla
Malikalgan Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Oha ya oral sevilmezmi ben en çok araba sürerken oral çekilmesini severim 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İğrenç buluyordur. Travması vardır.Bedenini beğenmiyordur. 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl maldır ondan bence , ben oral olmazsa olmazlardan 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. yapmasını sevmeyen olur da yaptırmasını rastlamadım 0 0 Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Oral sevilmez mi ya. Klitorisi yaparken parmaklayip orgazma ulastirmayi severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmasını mı yapılmasını mı? 4 1 Yorumla YusufFransa 1 yıl İkisi de hoş Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bayana oral yapmak em büyük haz almak bence 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. Seviyor isen diz cokmelisin 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral sevmeyen insan mı varmış 🤔 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oral sevmeyenle ilişki olmaz 😂 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. koku veya kıl tüy vardır 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir şeyden anlamoyoedur 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapmak mı yaptırmak mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaptırma Yorumla berkecan38 1 yıl Aslında ikiside çok eğlenceli keyif veriyor ama bazı insanlar tiksiniyor nedense normalde yapımlası gerekn şeyler ama zevk için Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Mal olduğu için olabilir 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. mal olduğu için 4 1 Yorumla HotKiss 1 yıl Belki de vajina kötü Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekler bayılır aslında 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şüphe duyarım sevmiyorsa 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sormak lazim 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçmalar 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yapmam lazım olmaz 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Slk olabilir hshsjsj 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. zevk meselesi ama... 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Kimm 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Kim sevmiyor 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Midesi kabul etmez 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maldır net 😅 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral olmazsa olmazim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bende anlamıyorum ben oral yapmayı çok seviyorum şahsen
Kimse yazmamış sanırım şu kelime sözlüğümüzde var arkadaşlar yazabilirsiniz.
Kelimemiz: Hijyen
Gerçekten hijyen takıntısı veya hastalık dışında oral sevmeyen birinin seksten zevk aldığına inanamıyorum.
Yapmıyorsa ağzının tadını bilmiyor. Yaptırmiyorsa eğer erken bosalma sorunu yaşıyordur oralda.
zevksiz... bence erkeklerin oral yapmaması... satlerce yapabilirm sıkılmam asla
Oha ya oral sevilmezmi ben en çok araba sürerken oral çekilmesini severim
İğrenç buluyordur.
Travması vardır.
Bedenini beğenmiyordur.
maldır ondan bence , ben oral olmazsa olmazlardan
yapmasını sevmeyen olur da yaptırmasını rastlamadım
Seks yapmaktan bile şahane olan bu şeyi sevmeyen var mı
Oral sevilmez mi ya. Klitorisi yaparken parmaklayip orgazma ulastirmayi severim
Temiz değilse sevmem
Yapmasını mı yapılmasını mı?
İkisi de hoş
Bayana oral yapmak em büyük haz almak bence
Seninkini yalamayı mı
Seviyor isen diz cokmelisin
Sevmiyorsa seveni bul
Oral sevmeyen insan mı varmış 🤔
Oral sevmeyenle ilişki olmaz 😂
koku veya kıl tüy vardır
Bir şeyden anlamoyoedur
Oral sevilmezmi ya dolu dolu ıslak ıslan yalamak yalanmak off
Yapmak mı yaptırmak mı
Yaptırma
Aslında ikiside çok eğlenceli keyif veriyor ama bazı insanlar tiksiniyor nedense normalde yapımlası gerekn şeyler ama zevk için
Mal olduğu için olabilir
mal olduğu için
Belki de vajina kötü
hep kokuluları denk gelmiştir.
Ağzının tadını bilmiyordur
Küçüktür ondan olabilir
Temiz değilse partneri
Sana mi yapmayi senij mi yapmani sevmiyor
Erkekler bayılır aslında
Şüphe duyarım sevmiyorsa
Tiksiniyor olabilir
Yalatamadın mı