Merhaba arkadaşlar, son 1 senedir sertleşme sıkıntım var boşaldıktan ertesi gün sertleşme yaşamıyorum. 3 gün falan sonra sertleşmem de sıkıntı yok yaş 28 sizce bir sıkıntı var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılsertleşme probleminin olması için hiç sertleşememeniz gerekmektedir
eğer sertleşiyorsanız sertleşme probleminiz yoktur
sertleşmeyi engelleyen bazı durumlar vardır
psikolojik durumlar kaygılar korkular takıntılar filan
insan vücudu kendini güvende hissetmezse penis sertleşemez
insanlar sadece güvende oldukları yerde yemek yiyebilmesine benzer bu durumbunun psikolojik olduğu gibi fizyolojik etkenleri de vardır ama sertleşiyorum dediğine göre fiziksel olarak bir rahatsızlığının olduğunu düşünmüyorum
bu durumun üzerine gitmeyin
sıkıntılarınız varsa ilk önce onları çözün
kendinizi hasta olmadığınıza ikna edin beyni kandırmak çok kolaydır
rahatsız değilim çünkü sertleşiyorum eğer sorunum olsaydı hiç sertleşemezdim diye telkinlerde bulunun kendi kendinizeve penisi bir süre rahat bırakın
penis kıkırdak yapısından oluşur ama kas olarak örnek vereyim
misal kol kası çalışıyorsunuz bir kerede 100 biceps curl yapıyorsunuz ama yaptıktan sonra haliniz kalmıyor tekrar 100 kere yapamıyorsunuz kaslar yoruluyor haliyle
bu yüzden dinlendirmek gerekli
peniste de kas vardır o kaslar mastürbasyon halinde dejenere olabilir
eğer mastürbasyonu çok sert yapıyorsanız penis kan damarları zarar görebilir incinebilir
bu da penise kan gitmemesini sağlar ve erekte olamazsınız bu da korkuya neden olur korku da psikolojik etkiye sebebiyet verir14 Yorumla
Soran1 yılDetaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Fiziksel olarak bir rahatsızlığım yok ama psikolojik olarak son bir senedir çok kötü durumdayım sertleşme oluyor ama dediğim gibi 2-3 günde bir. Bir de ben her gün mastürbasyon yapmaya alıştığım için farklı geldi içimdeki durum ama yorumlarınız ışık tuttu ve sürecimi aydınlattı sağolun, varolun.
- 1 yıl
sizde sağolun
ama penisi erekte eden durum kan dolaşımıdır
kan dolaşımı olmazsa veya zayıf bir kan dolaşımı varsa kan değerleri düşükse penis sertleşemiyor
umarım sigara ya da alkol kullanmıyorsunuzdur
çünkü bunlar da ereksiyon kaybına neden olur
ve size küçük bir tavsiye
ağırlık çalışın
ama kaldıramayacağınız bir ağırlık değil kendinizi sakatlamayın
kaldırabileceğiniz bir ağırlık olmalı
çünkü ağırlık çalışmak vücutta testosteron seviyesini yükseltir
testosteron seviyesi yükselirse sertleşme düzene girer
ve beslenmeye dikkat edin
Soran1 yılteşekkür ederim, zayıf anımda alkole sığındım maalesef tavsiyelerinizi muhakkak dikkate alacağım.
- 1 yıl
rica ederim
alkol kan basıncını düşürür bu sebeple işin esprisi şudur
ankaranın bağları büklüm büklüm yolları
ne zaman sarhoş olsam kaldıramıyorum golları
değil işte
burada kaldıramadığı meşhur Ankara şarkılarının erotizm içeriğidir
kalkmayan penistir
alkol alınırsa vücut uyuşur uyuşan vücutta diri kalamaz
bu da son tavsiyem olsun
geçmiş olsun iyi geceler dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılİlginc bir doktora görünsen iyi olur bosaldiktan sonra hadi en fazla olsun 1 saat olsun 3 gün sonra ne demek
01 Yorumla
Soran1 yılsorma önceden sıkıntım hiç yoktu şimdi böyle anlayamadım gitti ama psikolojik durumumla da paralel ilerledi o yüzden biraz psikolojiye bağlıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBana pek normal ve doğal gelmedi son 1-2 yılda kullandığın ilaçlar veya yaşadığın birtakım sıkıntılar oldu mu?
01 Yorumla
Soran1 yılpsikolojik olarak iyi değilim ama bir ilaç kullanmıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliysen eşinle falan sorunlarınız oldu mu veya bekarsan ailevi sorunların çok mu ki...
15 Yorumla
Soran1 yılkendi problemlerim var son bir senedir önceden bir sıkıntım yoktu psikolojimle paralel ilerledi
Cevap sahibi1 yılOlabilir anlıyorum hepimizin sorunları olabiliyor. Bu da stresli zamanları ortaya çıkarır ve bedene de yansıyabilir hatta genellikle çok yansır bazılarının farkında bile olamayız. Uyku problemlerinden tut, el titremesine kadar bile gidebilir stresin boyutuna göre. Çözülene kadar problemler üst üste gelir. Endişelenme her şey geçiçi inan bana birkaç aya veya yıla bunlara mı sıkılmışım diye gülüp geçeceksin ve hayatın inşallah çok ama çook güzelleşecek.
Soran1 yılteşekkür ederim bu umut verici yorumunuz bana iyi hissettirdi sağolun
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek hiçbir dert kalıcı değil bizde biz bile gelip geçiciyiz bu dünyada bu alemde. Biz de dertlerimiz de o kadar önemli değiliz aslında. Evrende kum tanesiyiz. Sağlıcakla mutlulukla kalın dediğim gibi, hiçbir şey için endişelenmeyin. İyi geceler.
Gizli Üye(25-29)1 yılbı kadın doktora gitsen daha iyi biz bilemeyiz ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım