Her yerde beni kötülemek, ignelemek zorunda mısın. 2 haftada bir yapıyorsak bu benim beceriksizligim mi sadece. biktim artık hayatımdan, annemin yanına gidiyorum ben..
Ya farkında misin evlendigimizden beri nefes bile aldirmiyorsun bana. Yemek yemeğe fırsat bile bulamıyorum sevişmekten, açlıktan olecem yakında.. 14 kilo verdim eridim.. motor muyum ben insan miyim, neyim. Hiç acıman da yok. İnsan hergun 10 kez duş alır mı. Mecbur alıyorum senin yüzünden artık derilerimde egzema çıktı bu yüzden. Allah rızası için bosanalim. Müge anlı ya mi çıkayım beni bırakman için. Senin yanında kendimi genelev kadını gibi hissediyorum. Onlar bile bir günde benden daha az s... liyordur. Sakin eve gelme, çıkıyorum ben. Telefonu da kapatıyorum.
Ya aşkım yapma gözünü seveyim elimde değil çok azıyorum doyumsuzum bebeğim sende haklısı bebeğim çiçeğim ne Müge anlısı Allah aşkına benim yanımda çok mutlu oluyorsun ama ne genelevi bebeğim geliyorum bekle kapatma telefonu arayacam sakın sakın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Az az sık sık yedir 😂 öğün sayısını biraz arttırın
Ay daha ne kadar artsın anam🤣
Doğru az ve sağlam ögün yesin 😀
Sende doyur onu günde 7 8 yap adamı iliklerine kadar oral yap
Oha 7-8 ne
Seks işte o zaman doya adama
Bende doymak bilem ama bizde 2 haftada
Her yerde beni kötülemek, ignelemek zorunda mısın. 2 haftada bir yapıyorsak bu benim beceriksizligim mi sadece. biktim artık hayatımdan, annemin yanına gidiyorum ben..
Elimde değil aşkım ama haftada 2 ne ya eee doymuyor günde 8 9 istiyorum bebeğim
Damızlık inek al kendine
Nereye gidiyorsun, gidemezsin hiç bir yere bebeğim gelecem ben sen benimi takip ediyorsun
Doymuyorum ama ne yapayım ben ne ineği aşkım ya lütfen 🙏 keşke günde 10 12 yapsak
Ya farkında misin evlendigimizden beri nefes bile aldirmiyorsun bana. Yemek yemeğe fırsat bile bulamıyorum sevişmekten, açlıktan olecem yakında.. 14 kilo verdim eridim.. motor muyum ben insan miyim, neyim. Hiç acıman da yok. İnsan hergun 10 kez duş alır mı. Mecbur alıyorum senin yüzünden artık derilerimde egzema çıktı bu yüzden. Allah rızası için bosanalim. Müge anlı ya mi çıkayım beni bırakman için. Senin yanında kendimi genelev kadını gibi hissediyorum. Onlar bile bir günde benden daha az s... liyordur.
Sakin eve gelme, çıkıyorum ben. Telefonu da kapatıyorum.
Ya aşkım yapma gözünü seveyim elimde değil çok azıyorum doyumsuzum bebeğim sende haklısı bebeğim çiçeğim ne Müge anlısı Allah aşkına benim yanımda çok mutlu oluyorsun ama ne genelevi bebeğim geliyorum bekle kapatma telefonu arayacam sakın sakın
Soranda ne oluyor ben nereye düştüm böyle diye şaşırmıtır şu an 😂 bir aile faciasına tanıklık ediyoruz 😂😂
Facia demeyelim ya
Ne diyelim 😂
Bilmedim ki şimdi
Farklı fantezilerle kendini geliştir ya da istemiyorsan belli etmeden azalt 👍
Hipertiroidi mi oldu acaba doymak bilmiyor 😅
Öncesinde uzun sevişme ve oral oluyor mu yoksa direkt birleşme mi
Ben gelirsem ikinize de koyar doyururum çok memnun kalırsınız
Bende aynıyım
Allah sabır versin istekli erkekle uğraşmak zor
Yine bir erkek reklamı
Sen doyurcan artıkkk
Arkadaşını çağır 3 kişi yapın