Acaba herkes farklı şeyler hissediyor olabilir mi ya da farklı yoğunlukta? Belki benden daha çok zevk alıyordur diğer insanlar🤔

Ayrıca ilk yaptığım mastürbasyondan aldığım zevki bir daha alamamışım gibi hissediyorum🥺
Acaba herkes farklı şeyler hissediyor olabilir mi ya da farklı yoğunlukta? Belki benden daha çok zevk alıyordur diğer insanlar🤔

Ayrıca ilk yaptığım mastürbasyondan aldığım zevki bir daha alamamışım gibi hissediyorum🥺
Evet ya sanki ilk orgazmın tadını vermiyor diğerleri belki de ilk kez başımıza geldiğinden. O an inanılmaz bir haz ve mutluluk saçma sapan gülümserken buluyorum kendimi 😀
Hüüü yok mu bunun çözümü🥺🥺
Evet evet ama duramamm yine de arada şaşırtmak iyi olabilirr
Zaman geçtikçe ve mastürbasyon sıklaştıkça zevk oranı düşer. İnsan doğası masta değil birleşmek için donatılmıştır. O yüzden mastürbasyon bağımlılık yapmaktan öteye geçmez
Herkes acı ve zevk esitleri farklıdir tabi ne kadar haz aldığınlada alakalı bir durum ilk yaptigin mastürbasyon. Onu coktan unutmuş olman lazım 😅
Unutamadım..🥺
Bence girmedi gibi
Cevap
12Cevap
Sıcak havada klimalı alana geçmek gibi fazlası değil çıtırım
Bence daha fazlası olmalı🥺
Sen fazlasına karşısın çıtırım
Değilim
O anki saniyeler tarif edilemez cok rahatlatıyor ama bende artık daha fazlasını istiyorum daha fazla zevk.
Niye her erkek gizlide
Cinsellikle ilgili görüslerimi kendi hesabımdan yazmayı tercih etmiyorum.
Daha çok zevk alacağın zamanlara daha çok var. Şimdikiler sadece başlangıç muhtemelen asıl tad ilerde bekle 😉
Ooo umut vadediyorsun bak
Tabi umutlan ama en güzel zamanlar kocanla başlayacak. İlk deneyimini o zamanlara sakla ömür boyu o ilk anlar hiç aklınızdan çıkmaz ve sonralar daha artarak devam eder 😉
Hüü biz onu geçeli çok oldu
Baya hizlisin o zaman 😃 kiminle geçtin ilk olarak şanslı kişi sayılır
Ay o benim popişimi yesin mikrop bi insan
Hahhaha böyle anlamakta güzel bir şey. 😂 Ama sen daha zevk alacağın zamanlari bekle o bir halt yapamamış demekki 😃
Evet evet inşallah diyelim
😉
Orgazm nasıl oluyo ya zihinsel bir şey mi fiziksel mi?
En üst seviyede zevki almak ve rahatlamak durulması bir süre gibi gibi yani
Bilemiyorum tabi belki millet benden daha çok zevk alıyor🥺😭
Orgazm olmak zevk hissediyorum mastürbasyon yaparken kızları hayal ediyorum 15 yasindaki kız ukraynali ciplakliklari gösterdi bana instagramda onu düşünüyorum çok zevkli oluyor kilotu çıkartmadi
Memeleri gördüm komple fotoğraf göndermişti bana
bulutların üstüne çıkıp boşlukta gezinmek gibi
Sen yabancı mısın?
Polonyalı kızlara benziyorsun
mesaj atsana bana bi
Attım
Haklısın, ilk o yapıldığı zamanki zevk çok tuhaf, yıllarca kapalı kalan kanal ilk defa açılıyor. Ve dolu dolu.
İstersen deneriz.
En fazla zevk aldigin vakit ne zaman
İlk keşfedip yaptığımda bence sonra bir daha o tadı vermedi🥺
Nasıl yapıyonux bana da taktik verin ya
Duş, yastık, masaj aleti, el, sexting ya da sesli, p*rno yerine buradaki erkoları kullanmak ve video resim ses text almak işte:D
Duş da nasıl yapıyorsunuz ben mesela fıskiyeyle tazyikli suyla oraya tutuyorum hayal ediyorum falan öyle baska bir yöntem varsa açığım 😂😂
Duşta öyle yapılır zaten
Seksting yaptın mı hiç
Elbette
Telegram kullanıyor musun
Evet
Onumu anlatiyim şimdi
Ay bilmiyorum ama şu görsele baktıkça kahkaha atıyorum
Çok sıkışınca tuvaletini yapmaktan farkı yok
İlkler hep öyledir ama ya
O an ucuyorum
Hiç seks yaptinmi
sekste ucuyonmu