1 yılTesettürlü olmakla insanın cinsel isteği ve hormonları biri olmuyor çocukluk döneminde yetişkinlik dönemine kadar insanda birtakım hormonlar gelişiyor ve bundan dolayı da cinsel istek söz konusu olabilir yani tesettürlü oldu kafasını kapattı veya muhafazakar diye o insanların hormonuyla istekleri yok anlamına gelmiyor ama sadece cinsel isteklerini bastırarak yaşıyorlar ve evlendikten sonra eşleriyle yaşamak isterler yoksa olabilir olmaz diye bir şey yok onlar da insan ya bu farklı bir kafa yapısı anlatabildim mi yani işte tesettürlü olanların öyle şey olmaz olur Her insanın olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bilimsel bir trajik gerçeği müjdelemek gerekirse Ne kadar çok yabancı erkekler namahrem olup saç gizlemek zorunda olsalarda. Aslında Yüce Rabbimiz güzel durduğu için kılık kombinde farz kıldı. Yani dini gereklilikten öte geleneksel atkı takı fular şapka bileklik kolye dupatta shawl kostümlü pelerinli giyiniş vesaire moda&stil bi şık giyim aksesuarından ibaret olduğu gerçeğini iliklerimize kadar hissedilerek vahyedildi sanki bu alamet.
02 Yorumla
Soran1 yılNee
1 yıldüşünür neden düşünemesin o da insan en az tesettürlü olmayan kadar hormonlara sahip en az o kadar kadın tesettür dini inancından ötürü dışarıda taktığı bir şey ama tek başlınken her kadın kadar özgür mastürbasyon yapabilir bakım yapabilir istediği fanteziyi kurabilir ki onu geçtim istediği erkekle reel seks te yapabilir bu kendine seçtiği erkeği özel kılar sadece tesettürüne zarar vermez
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılTesettür bir giyim tercihidir. Tesettür giyinen kadının dişilik hormonları yok mu, libidosu, arzuları, zevk alma isteği, fantezileri, cinsel hayalleri, cinsel hayatı olamaz mı? Her kadınınki kadar doğaldır ve olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılOnlar da insan düşünür neden düşünmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAsıl onlar daha sexse düşkün olur çünkü genelde heep sevgili yapmazlar ve yapincada verirler ben kapaliyim kendili anlattım 😄
107 Yorumla
Soran1 yılBende cekiniyom
Soran1 yıl@ghostvari sen bı yallah ya
- 1 yıl
Çok haklısın bu konuda 12 den vurmuşsun daha çok doyumsuz olurlar 🙈🙈
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Tabıkıde düşünebilir oda insan sonuçta normal degılmı bu durum
zaten bana göre farklı bir çekiçiliği ve yüksek istek var genel olarak benim gözlemledıgım ve yaşadığım 😎
11 Yorumla
Soran1 yılHaklisin
Gizli Üye(36-45)1 yılZaafın nedir diye sorsan böyle tesettürlüler derim. En zevk dolu, en unutulmaz seksi bir tesettürlü ile yaşamıştım. Bir daha da bulamadım malum kolay kolay o mevzulara girilmediği için bir tesettürlü ile.
12 Yorumla
Soran1 yılİmmm
Cevap sahibi1 yılKesinlikle mmmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu giyime bağlı bir durum değil , psikolojiye ve biyolojiye bağlı bir durum. Gayet tabii olarak düşünür , hatta fantezi dünyası çok geniş , renkli ve çılgınca olabilir , bunlar olmasada , istekliliği merakı yüksek olabilir. Tesettürlü insanlar eklenmiyor mu ya da sevişmiyor mu? seks yapmıyor mu? Esas itibariyle tesettürlü ya da dindar insanları cinsellik düşünemez gibi görmek isteyenler , cinselliğe mesafeli olduğunu düşünenler gerçekten cahil olanlardır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılDüşünebilir hanımefendi oda bir insan ve ihtiyaç duyabilir
12 Yorumla
Soran1 yılDimi
- 1 yıl
Evet hanımefendi
Gizli Üye(30-35)1 yılTesettürlü biri ile olmuştum ateş gibiydi hiç o kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum taşınınca bir araya gelemedik bir daha😅
113 Yorumla
Soran1 yılBencede
Cevap sahibi1 yılSen öyle misin peki merak ettim
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılYaaa:) libidosu yüksek kapalılara acayip zaafım var 🫣
Soran1 yılEee
Cevap sahibi1 yılEee si öyle söylemek istedim 😂😂😅keşke gizli olmasaydın ama
Soran1 yılHadi by by
Cevap sahibi1 yılBy by
Cevap sahibi1 yılNeden hemen by by dedin
Soran1 yılKadınla erkeğin arasındaki fark şu kadın atlamaz erkek ise hemen atliyo keşke gizli olmasaydın felan günde kim bilir kaç kişiyle sohbet etmek için ugrasiyon. Adam olanlar var bu sitede benim ilgim onlara daha cok
Cevap sahibi1 yılİnan ki kimsenin yorumuna böyle atlamıyorum takip ettiğim sadece bir kişi var dikkatimi çekti yazdım gerçekten
Soran1 yıltamam by
Cevap sahibi1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDüşünür hatta daha fazla.. Ama dini bunu günah olarak kabul ettiğinden bastırır. Çünkü tesettürlü bir kadın kendisinin bir cinsel obje olduğunu her kapanışında hatırlar.
03 Yorumla
Soran1 yılErkek de cinsel bı obje ki
- 1 yıl
Önemli olan kendi kendini cinsel obje olarak görüp görmediğin. Karşı cins seni zaten cinsel obje olarak görecek bu doğal.
Bir kadına göre ben cinsel obje olabilirim ama kendime göre ben bir cinsel obje değilim. Bu nedenle kapanmama saklanmama gerek yok. Kadınlarda aynı düşünmeli bence. Bu açılın demek deği. Aşırı açılan kadınlarda kendilerini cinsel obje olarak görürler ve teşhir ederek ilgi çekerler.
Soran1 yılHmm
Düşünür neden düşünmesin ki, sonuçta onun da istekleri arzuları var.
10 Yorumla
1 yılNeden düşünmesin ki? Onun da istekleri var sonuçta, yadırgamak saçma yani.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bunun kapalisi açığı erkeği kadını olmaz. Canlıların hepsinin iç gudusel yapısı bu. Sadece bazıları baskılar. Yoksa bu bedensel ve ruhsal ihtiyaç.
00 YorumlaTanıdığım en istekli kızlar tesettürlü olanlardı kesinlikle
14 Yorumla
Soran1 yılBencede
düşünür niye düşünmesin? istiyorsa yapar da. bunun tesettürle bir alakası yok. insanları kategorize etmeyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Gayet de düşünebilir sonuç olarak giyim tarzı ihtiyaçlarını değiştirmez tesettürlü de insan onun da bedensel ihtiyaçlarının olması gayet doğal
00 Yorumla
1 yılİster neden istemesin.
Çok tesettürlü birileri ile birlikte oldum06 Yorumla
Soran1 yılNasildi
- 1 yıl
Gayet süper geçti hepsi de çok yüksek kadınlar
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Hatta en son 1 hafta önce ikimiz de doyamadık yani o derece ateşli
Soran1 yılBende oyleyim
- 1 yıl
Çok severim alevli olan kadınla doymuyorum ilişkide vurdukça vurasım geliyor
1 yılBu şekilde bir yaklaşım var dimi, öyle değil ama bence kesinlikle
00 Yorumla
1 yılTesettürlü kadınların daha özel olduğu düşüncesi ! !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu açıklardan istekli var ya bi gün konuşuyoruz öpüşmeden bahsettim baktım hoşuna gitti devam ettim ıhıldamaya başladı sonrasında mastürbasyon yapmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldüşünenler var. hele bazıları çok istekli oluyor :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAksine ben onlarin bu konuda daha ust duzey oldugunu giyimlerinin daha kaliteli oldugu kanaatindeyim
00 Yorumla Neden dusunemesinki sonucta ihtiyacc yanii oda isteklenebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüşünür niye düşünmesin sennde varda onda yokmu. Ama bellki kendine hakim olmaya çalışır diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaş örtüsuyle ne alakası var bunun bazıları onlar daha istekli diyor ama saçma bence
06 Yorumla
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılİçten gelen bişey bu başörtüyle alakası yok mesela sürekli yuksekmisin sen
Soran1 yılHee
Cevap sahibi1 yılHeee 😂😂 başkan senin acil mst yapman lazim
Soran1 yılTamam by
Cevap sahibi1 yılBy by by ne dedimki kaçıyorsun hemen
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Niye düşünmesin canı isterse yapar bile o da bizim gibi duyguları tutkuları var tâbi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılaz önce tesettürlü biri normal konuşurken iftira atıp küfür etti. yani konunun tesettürle alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLibidonun tesettür veya mayo ile ne alakası var?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkes kadar düşünebilir.
10 Yorumla
1 yılYapiyorlar ne düşünemezi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüşünür neden olmasın
40 Yorumla
1 yılNiye düşünmesin ki
21 Yorumla
Soran1 yılOn yargi
1 yılDüşünürler tabiki ama çekinirler biz kapalıyız falan diye kendimize yakıştıramayız falan ederler
00 YorumlaDaha çok düşünür
16 Yorumla
Soran1 yılHmm
Soran1 yılBakire kötü mu
Soran1 yılTeşekkürler canim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En son kaydigim tesetturluydu
03 Yorumla
Soran1 yılKay bana da
Soran1 yılHmm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılçok daha fazla düşünür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. En doğal hakkı düşünür, düşünmeli
00 Yorumla
1 yılNiye düşünmesin doğal bir şey bu ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden düşünülmesin ki bu önyargı nerden geliyor.
00 Yorumla
1 yılneden düşünmesin allah allah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. düşünür hemde "kralını"
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılEn çok onlar düşünüyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNiye düşğnmesşn hatta en çok o düşünür
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
1 yılNeden düşünemesin?
10 Yorumla Düşünebilir neden düşünmesin insan sonuçta
10 Yorumla
1 yılOff hemde ne düşünür 😂
10 Yorumla
1 yılEn cok dusunur
10 Yorumla
1 yılOnlar insan değil mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevli ise düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAbisi git caliş iş bul bos seylere zaman harcama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden düşünemezsin?
10 Yorumla
1 yılEn çok onlar düşünür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılneden düşünmesin ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden dusunmezki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Düşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılne alakası var
00 Yorumla
1 yılNiye dusunmesın o insan degılmı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhelaliyle tabiki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDüşünür. O da insan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. O da insandir
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler