Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiyi daha keyifli hale getirdiğini düşündüğünüz özel bir alan ya da zaman var mı? kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Şu zaman da daha keyifli ya da şu yerde yapıldığında daha keyif alıyorum dediğiniz özel bir alanınız var mı? Cinsel ilişkiyi daha keyifli hale getirdiğini düşündüğünüz özel bir alan ya da zaman var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kişi ile özelleşir o ortam saatle değil istediğin kişi olsun bak nasıl yerinde durulmuyor 3 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Sabah güneşin ilk ışıkları bir ikincisi de gece yarısı 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabah uykudan öpülerek uyandırıldığımda daha gözümü açamamışken partnerimin üstüme çıkması ve onun içine girmek rüya gibi ❤️ 2 0 Yorumla
emr7_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Zaman farketmez, Erotik masaj, özellikle bacak seven biri olarak oradan başlanması ve yukarı doğru gidilmesi, sonrası ise duşta devam edilmesi. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zaafımı tatmin etsin, yeterli. Basit bir şey zaten. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Kavga sonrası 3 7 Yorumla kırmızıayıcıkk 1 yıl Evet en ateşli sexlerin başlangıcı Yorumla Serƙαn 1 yıl Kavga yi arkadas cilvelesmek saniyor sanirim :D Yorumla Edameda06 1 yıl Gerçek zevk sahibi insan alışılmış şeyleri sevmez Yorumla Serƙαn 1 yıl iyide sen kavga etmezsinki hemen arkani döner gidersin huyunmu degişti :D Yorumla Edameda06 1 yıl Önemsemediğim hiç kimseyle etmem evet. Seviyorsam ederim kavga da her şey de. Ben susup gidiyorsam bitmiştir Yorumla Serƙαn 1 yıl Bilmezmiyim eda hanim sonucta sitenin sultani olmak kolay degil Yorumla Edameda06 1 yıl 💅👑 Yorumla
Serƙαn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Varda zikretmek istemiyorum sana simdi burdan 1 0 Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Güneşli sapsarı bir ışık hskwkwjwj 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Spontane yapılan cinsellik keyiflidir 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gece olmasi amasyada 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kişi ile özelleşir o ortam saatle değil istediğin kişi olsun bak nasıl yerinde durulmuyor
Sabah güneşin ilk ışıkları bir ikincisi de gece yarısı
Sabah uykudan öpülerek uyandırıldığımda daha gözümü açamamışken partnerimin üstüme çıkması ve onun içine girmek rüya gibi ❤️
Zaman farketmez, Erotik masaj, özellikle bacak seven biri olarak oradan başlanması ve yukarı doğru gidilmesi, sonrası ise duşta devam edilmesi.
Zaafımı tatmin etsin, yeterli. Basit bir şey zaten.
Mağarada yapmayı seversin sen ayısın ya hani her konuda
Kavga sonrası
Evet en ateşli sexlerin başlangıcı
Kavga yi arkadas cilvelesmek saniyor sanirim :D
Gerçek zevk sahibi insan alışılmış şeyleri sevmez
iyide sen kavga etmezsinki hemen arkani döner gidersin huyunmu degişti :D
Önemsemediğim hiç kimseyle etmem evet. Seviyorsam ederim kavga da her şey de. Ben susup gidiyorsam bitmiştir
Bilmezmiyim eda hanim sonucta sitenin sultani olmak kolay degil
💅👑
Varda zikretmek istemiyorum sana simdi burdan
Güneşli sapsarı bir ışık hskwkwjwj
Spontane yapılan cinsellik keyiflidir
Senin gibi ayılar için tek mekan mağaradır
Gece olmasi amasyada