Erkekler kadınlara göre daha mı boşalma odaklı bakıyor cinselliğe¿

Erkekler kadınlara göre daha mı boşalma odaklı bakıyor cinselliğe¿

Aynen öyle oluyor, hatta artmayı geçtim sadece ona karşı hissedebiliyorsunuz. Yani karşınızda çıplak bir adam olsa da ona bir şey hissetmeyebiliyorsunuz ama bu her kadında aynı değil.
Erkeklerin çoğunda olduğu gibi her seksi vücuttan etkilenen kadınlar da var. Hatta evet çoğunlukta değiller ama sadece sevdiği kadını arzulayan diğer kadınlara ilgi duymayan, tahrik olmayan erkekler de var.
Yani her iki cinsiyette de her iki durum var. Fakat şu açıdan dediğin gibi durum; kadınlarda duygusallık olmadan arzulamayan oranı atıyorum %70 ise erkeklerde bu oran %40.
Arkanızdan kimse orsp, yollu demesin diye, çok beğendiğiniz, yükseldiğiniz, cinsel isteğinizi kabartan erkeklerle, sırf onlarla duygusal bağınız, romantik hisleriniz olmadığı için sevişemiyorsunuz. Dolu dolu sevişmek için aşık olmanıza gerek yok. Size böyle öğretilmiş. Engeller zihninizde.
Bence bu kadın erkek fark etmez.. seven insan aşık olan insan sadece sevdiği kişiye karşı arzu duyar.. ama sevmeyen aşık olmayan amacı sadece sevilmek olan taraf da her şekilde herkese arzu duyabilir.. sahte yani
Kesinlikle öyle kadınlar daha zihinsel hazza odaklandıkları İçin sizin zihniniz bizden daha mükemmel argümanlar üretebiliyor erkekler daha sığ kalan bedensel özelliklerde takılı kalıyor. Ama istisna erkekler var
Cevap
8Cevap
Kesinlikle bazen o kadar aklıma geliyor ki oturduğum yerde şuurum yavaşlıyor
Duyguların olmadığı seks midemi bulandırır sadece. Duygulara değer veren erkek te vardır belki yeryüzünde. Aşk ve güven daima önceliğim.
seks daha anlamlı ve daha duygusal olmadıkça seks olmasının bir anlamı yok. Tc erkekleri sığ görüşlü ve dar kalıplı olduğu için tc erkeği bu konuda aşırı başarısız.
Evet bence.
Aşk ile şevk ile o kadının kendine ait olduğunu bilerek onunla olmak o erkeği bütün dünya kadınlarına kapatır beraber olduğu kadından başka
Kesinlikle kadının kendini teslim etmesi için duygusal bağlantı kurması gerekiyor buda ayrılıklarda daha büyük yıkım yaşamsı demek
erkekler cinselliğe sizin kadar anlam yüklemiyor.
@hynjinnnn kaç ğlke gezdin
@hynjinnnn bende 6 ülke grzdim 2 sene yurt dışında yaşadım ingiliz sevgilşm oldu
Bilmiyom abla ben anlamam böyle şeylerden başımıza taş yağacak taş
Sadece kadınlar değil erkekler de öyle bir istemediği ya da ne bileyim öylesine ilişki yaptığı kadın farklı olur severek yaptığı kadın farklı olur his olarak cinsellikte
Nişanlimla konuşurken bile normal siradan seyler olsa bile tahrik oluyorum hem de nasil arzuluyorsun.
Evet daha çok artıyor
Tutkusu farkli oluyor
Evet çoğumuz öyle
Öyle gibi
Evet ve bu yanlış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?