Gizli Üye(30-35)1 yıl18 yaşında baskıcı bir ortamda büyüdükten sonra evlenince ikimizin de ilkiydi. Ergenlikten beri kurduğum hayaller ve o gençlik enerjisiyle ilk gece sabaha kadar 7 defa yapmıştık. İlk hafta çok yoğun geçti. Dinlenip, yemek yiyip sevişiyorduk.
1.5 yıl sağlıklı olduğu sürece her gün en az 2 defa yapıyorduk. 😅
05 Yorumla
Soran1 yılHmm kız hiç yapmamış ama ilk gece açılma acısıyla 7 defa mı yapmış hmmm
Cevap sahibi1 yılŞehir efsanelerine pek inanmıyorum. Kızlık zarı yırtılanlar 1 ay boyunca ilişkiye giremiyor mu yani acıyor diye?
Bizimki 3. seferde kızlık zarı yırtıldı. Çok esnekmiş.
O kadar da acı hissetmedi. Kendini hazır hissediyorsa ve çok da istekliyse demek ki.
Cevap sahibi1 yılİnanmayabilirsin yani gram umurumda değil. Ben soruyu görünce aklıma geldiği için yazdım milleti inandırmak için değil.
Soran1 yılAllah Allah niye bu kadar tepki verdin şimdi sen... Ben de sadece anlamaya çalıştım işte
Cevap sahibi1 yılO zaman özür dilerim. Yalan söylediğimi ima ettiğini sandım kusura bakma.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHaftada 5 6 gün yaparım. En son 40 yaşında bir partnerim vardı spiral taktırmıştı onunla 6 ay boyunda bir gün durup bir gün yapmıştık. Hepsindede içine boşalmıştım çok iyiydi.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bıkana kadar yapılmaz o :D kararında ve tadında bırakmak lazım bence balayında bi aksam bi sabah olur gibi günün geri kalanında gezip dolaşmak yüzmek de lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aynı gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 1 hafta yapmıştım
02 Yorumla
Soran1 yılCan mı dayanır
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim balayı sekiz yapmıştık günde ama yılların patlamasını yaptık. Üç gün hiç boş durmadık diyebilirim 😄
02 Yorumla
Soran1 yılIkinizin ilki miydi
Cevap sahibi1 yılEvet iklimizdi ikimizde 9 sene olmuş. Ama heyecan ilk günkü gibi hala 😃
1 yılSorduğun soruya cevap değil ama vakti zamanında gece de 5 attığım çok olmustu😇
00 Yorumla
1 yılHasta olmadığı müddetçe her gün yapılır neden yapılmasın ki
Her saat demiyor ya her gün diyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKesintisiz 8 ya da 9 gün arka arkaya olmalı. Benim de bir tatil maceramdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRekorum 8 gün durup dinlenip eğlenip yiyip içip:) sabah öğle akşam her ereksiyon oldugumda bazen o hazir hale getirirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir hafta her gün yapabilirim beslenmenin etkisi büyük. 33 üm şu an bile haftada en az 5 defa mastürbasyon yaparım partnerim yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArkadaşın kaç yaşında sen kaç yaşındasın 🤔🤔 bizde sevgilimle beş günlük tatile gitmiştik günde ikişer posta beş gün boyunca 😋
07 Yorumla
Soran1 yıl😁😁😁😁 sende çeşme var galiba
Cevap sahibi1 yılDaha uzun olsaydı daha çokta yapardık ateşliyiz hızlı yaşlardayızzz 😂😂
Soran1 yılEh şu anda niye yapamıyorsun ayrıldın mı
Cevap sahibi1 yılOndan ayrıldım evet
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın seennnn
Soran1 yılYaşamı ne yapacan
Cevap sahibi1 yılEvli misin milf misin merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. seni merak ediyorum 🔥
02 Yorumla
Soran1 yılEtme nolur
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılPerformansa göre değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 2 gün rekor mu olur 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kuyruklu yalan iki hafta boyunca 😏
01 Yorumla
Soran1 yılBence de de...
Gizli Üye(36-45)1 yılHergün nereye kadar ya
01 Yorumla
Soran1 yılMezara kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHergün ilk başlarda ok ama bıkıyor insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer gece yapıyorum zaten ablacım
03 Yorumla
Soran1 yılYok artık
Cevap sahibi1 yılEvet ne oldu ki abla
Cevap sahibi1 yılHasta iken hariç tabikide
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bir hafta
00 Yorumla
1 yıl4-5 gün olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yaş kaç
01 Yorumla
Soran1 yılYaşımın soru ile ne alakası var? Bana kimlik mi çıkaracaksın!!!
7 gün ...
01 Yorumla
Soran1 yılHmmm
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat