İstemiyor arzulamıyor beğenmiyor gibi düşüncelere iter mi?

İstemiyor arzulamıyor beğenmiyor gibi düşüncelere iter mi?

Bu durum erkek fertlerde daha çok oluyor. Onlara atfedilen erkeklik güdüsü, rüşt ispatlama durumlarından. Maalesef en çok ebeveynlerinde başlıyor bu durum. Erkek çocuğuna aç göster, kız çocuğuna kapat kapat şeklindeki söylemler gibi. Oysaki mahrem kavramı herkese aynı.
Davette bulunmam ama belli ederim karşı tarafa bunu ve eğer reddedilirsem bir daha talepte bulunmam. Kaldı ki hastalık vb durumlarda zaten ısrar edilmesi saçma gelir öyle durumlarda da anlayışlı davranmak gerekir karşılıklı.
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Ben birini ( sevdiğim kişi) reddettiğimde , aslında sorunun onunla ilgili olmadığını bunun sadece benim prensiplerimle alakalı bir durum olduğunu düşündüğünün aksine onu çok arzuladığımı söylemiştim.
Evet, onu o yüzden bu kadar çok seviyorum
Duygusuz seks i ķöpekler yapar, günaha gireceksem hislerimin olduğu biri ile günaha girerim, 5 dakikalık zevk için kimsenin kokmuş ağzını çekmem.
Cevap
8Cevap
Yıkmaz, başkasının arzuladığını görünce ben ne halt ettim der, onun özgüveni sarsılır.
Hayır umurumda olmaz
Evliysem bahanesini merak ederim. Özgüvenimi yıkmaz, canı o an istemiyodur. Anlayışla karşılarım. Sevgilim istemezse pek merak etmem. Birçok sebep olabilir çünkü
ben hiç reddedilmedim bilemiyorum. ama reddettiklerimde olan o düşüşü görebiliyorum
Beklentinin ne samimiyetle söylendiğine bağlı.
Kimin reddettiği çok önemli!
Teklif sahibinin hangi psikolojik pozisyonda olduğuda çok önemli.
Gününde değildir belki ya.
Ama otomatiğe bağlıyorsa bi düşünmek lazım
Ben hayatım boyunca hep reddedildim bu ilk olmaz 🙁
Evliler ve kadın için özel gün de değilse adam üzülür tabii.
Sebebi açıklanmazsa elbette kuruntu yaptırır. Hoş, benim davetime katılmak onur meselesidir. Reddedeni görmedim.
Öyle bir davet mi varmış
İmanliymis derdim
Hahahahha hayır tabi ki 😀 o zaman altında başka bisi aranır tabi
Yani ya artık libido ölmüştür ya da başka birileri vardır vs şimdi ben bekar olduğum için direkt bekarlara aklım gitti 😀 basım ağrıyor artık güldürmeye başladı
İsteksiz kadınlardan uzak durun 😀
Ya o çok aciz bir davranış değil mi :) tövbest ne olurum ne taklit yaparım gerek yok yaa çok saçma bir olay olur zaten beni gülme alır 😀
Hahaha yapicak bisi yok o an 😀
Umarımmm :)
Geçeeli sebep, kırgınlık yoksa iter..
Öyle bişey istemem sıkıntı yok ondan
Evet iter sebebi de yoksa tabi
Evet biraz moral düşebilir ama sebebi de önemli
Neden yıksın ki belki gününde değildir.
Davete icabet etmek lazım reddetmek ne ya
İlk seferde olabilir
Anlık bir şok 😀
evet kesinlikle
Elbette