Özgüvensizim, sevişmede de özgüvenli olacağımı sanmıyorum. Cinsel deneyimle özgüvenin bir alakası var mıdır?

Evlenirsemde ozguvenli olmayacagim. Bunu kendi icimde asmam gerekiyo ilk defa kocamla yaparsam hayatimin pismanligini yasiycam. kendimi mal esya gibi hissediyorum.

Bi erkegin sevgisine hep yanimda kalmasina ihtiyac duymadan. Sadece kocamla yasayacagim kim oldugunu bilmedigim bi surpriz icin beklemek cehennem olmek istiyorum ben bunu hic bi zaman asamiycam. Ben kendim zevk almiyorum kendi bedenimden mechul birine hediye mi edicem. yok olup gitmek daha iyi

isim olana kadar dusunmiycem diyorum ama isim olduktan sonra nasil cesaret edip cinelligi normallestiricem. beynimin içini aşamiyorum

Sevisenler, herkesin onun sevistigini bilmesine ragmen nasil rahatsiz olmuyo ve kendine guveniyo?

#bekaret

#ozguven

#birinemuhtaclik

#esya

Ben insan degilim bi esyayim

sanki evlensem omur boyu sadik kalicak sanki degecek, Sanki butun erkekler bekaret ariyo, evlenecegi zaman bekarete bakan erkek yuzde on falandir. para olmadan hic bi sey zaten olmuyo. Olacak olsa simdiye 40 kere olmustu. Bakire beklemek anlamsiz geliyo

Güncellemeler
+1 yıl
Gordukce isyana surukleyip dinimi zedeleyen herkese hakkim haram zikkim olsun. Dinsiz gunahkar rapu cocuklari

.
Erkekleri zkm erkeksiz hayat cok daha guzel erkekleri dusunmek bile bende kaygi stres yaratiyo. evlenmek zoru damiyim sevismek zorundamiyim.

Sanki cinsel organim hic yokmus gibi yalniz yasayacagim.

Alin o zkįnizi kašarlara sokun sonrada kivirip kendi kčíniza
Hepiniz anneniz gibi biriyle iliskiye giriyosunuz
Özgüvensizim, sevişmede de özgüvenli olacağımı sanmıyorum. Cinsel deneyimle özgüvenin bir alakası var mıdır?